Kāpēc iznīcināja Zemessardzi

Jānis Zīverts

Kāpēc iznīcināja Zemessardzi ?!

Zemessardze Latvijā bija izveidojusies par lielāko bruņoto drošības garantu tieši latviešu tautai. To šī valdošā kriminālā kliķe nedrīkstēja pieļaut, jo Zemessardzes rindās bija sapulcējušies īstie latviešu vīri, savas zemes patrioti un pie tam vēl bruņoti. Šausmas !!! Un pie tam vēl sāka aizklapēt ciet šī režīma “barotavu”(kontrabandas plūsmu). Zemessardzes profesionālās izaugsmes un skaitliskā sastāva ziņā bija spēcīgākā bruņotā vienība Latvijā, kuras ēnā palika visi pārējie formējumi, policiju ieskaitot. Zemessardze kļuva par spēku, no kuras baidījās VISI. Gan “likumīgie” zagļi, gan “cienījamie biznesmeņi”, gan “uzņēmīgie” uzņēmēji un mūsu “draugi-atbrīvotāji”. Zemessardze sāka traucēt šo zeļļu tumšos darījumus un rebes.Un nu vajadzēja steigšus kaut ko darīt, kamēr vēl šī kliķe ir pie varas. Bailes un neuzticība vēl joprojām nav pametusi šo noziedznieku (valdošo) kliķi, jo kā var izskaidrot Mūrnieces plānus veidot pa rajoniem “specvīru” grupas “Alfa”, kā viens no Bauskas taisnības cīnītājiem nosaucis šo “Alfa” par “melniem vīriņiem”. Savas šaubas par Zemessardzes lojalitāti pastāvošam valdošam režīmam ir izteicis pat tās “krusttēvs”(kā pats lielījās) Ģirts Kristovskis. Tas, protams, bija visai sen un viņš var arī tādu “sīkumu” neatcerēties, bet es atceros ļoti labi. Ģirta Kristovska tēvs,(lai viņam vieglas smiltis) Imants Kristovskis bija manas nodaļas, kuras komandieris es biju, kaujinieks. Mēs bieži tikāmies ar Imantu un pārrunājām gan valstī notiekošo, gan Zemessardzē.

Kristovskis_liela

 Foto: Ģirts Kristovskis. Viņa tēvs pirms aiziešanas Viņsaulē sacīja: “Esmu izaudzējis savā azotē kangaru…”  .Un atkal viņš raujas pie varas….ko gan vēl mums latviešiem šie kangari var atņemt ?

 

Imants bija īsts latviešu vīrs, savas Zemes dēls un patriots !!! To nevar teikt par viņa dēlu Ģirtu, kurš izrādījās vienkāršs karjerists. Uzzinājis par sava dēla izteikumiem, Imants ļoti pārdzīvoja, ka manā priekšā nekautrējās no asarām, kuras lija pār viņa vaigiem straumēm, ka pat izbijos to visu redzot. Imants burtiski sabruka. Vēl klāt nāca visa tā idiotiskā ieroču zīmogošana, kura tikai pierādīja, ka šis valdošais režīms neuzticas savai tautai. Un tā Imants vienā jaukā (drīzāk jau skumjā) brīdī aizgāja no mums uz neatgriešanos. Labi, ka viņš vēl nepiedzīvoja NODEVĪBU, ieroču atņemšanu (atbruņošanu). Nodevība, kura jau tika plānota no paša sākuma, redzot Zemessardzes popularitāti tautā. Un nu ir tā kā Dalbiņa kungs rezumēja, ka mūsu aizsardzības sistēma nav vispār. Apaļa “0”. Gan no āra, gan iekšas. Un vēl šīs cāļa smadzenes, tur augšā, funktierē, kurā pusē nostāsies Zemessardze, ja kas… .Viņu tukšajos pauros vairs nav sajēgas, ka Zemessardze tā pati tauta vien ir, bet viņiem par šausmām, apbruņota. Arī tie, kuri aizgājuši no Zemessardzes, tepat vien ir un ja kas… . Var izrādīties, ka Lindai M. šie “melnie vīreļi” var pietrūkt !

Bet patreiz vēl zemdegas gruzd un deg, un spiediens aug… . Latvietis sāk mosties ! Nelīdzēs ne Mūrnieces alfas, nedz betas, nedz gammas…. !!!

Jānis Zīverts LRTT, H-86, LNF

01.11.2009

——————————————————————————————————

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLA pielikums.

Murniece

Ļindu Aitasgalvovnu intervē DPD žurnaliste Liene.

Liene jautā Ļindai: Kā intereses aizstāvēs jūsu ” dibinātās alfas” ?

Ļinda: Kakoi durnoi vopros…

Liene: Piedodiet, vai jūs tomēr nevarētu valsts valodā… .

Ļinda: o jā, prosķiķe, es nevaru tik ātri pārslēgties no kolēģu un gultas valodas uz šo arhaisko valodu. Kas attiecas uz jūsu jautājumu, tad atbilde ir viennozīmīga un skaidra, mēs Alfas vienības izmantosim pret visiem neliešiem, kuri nostāsies pret likumīgi ievēlēto valdību, pret mani un maniem korišiem, piedodiet, kolēģiem. Latvijiešiem nevajadzētu uztraukties, mēs tiksim ātri galā ar ” bauskas sindromiem”  un šī sindroma izplatītājiem. Un beigu beigās, kam nepatīk mūsu zakoni, lai vācas uz Īriju !

Liene: Vai jūs, Ļinda Aitasgalvovna, nevarētu nosaukt dažus no jūsu slavenajiem kolēgiem ?

Ļinda: Ņet probļem, vot oņi, nažimai zģes: http://tautastribunals.eu/?p=364

Un šeit kāds Ļindiņai veltīts komentārs iz interneta:

pamela saka:

Visam pilnībā piekrītu,bet brīnos,ka kāds ir cerējis uz Johansona – čekista līdz aknām patiesu lietu atspoguļojumu.Un visi Johansona šturmoviki tagad strādā pie L.Mūrnieces slepenajās daļās un DP pie Reinika.Par to taču neviens nešaubās.Tāds pats čekists Savickis čupojas ar visiem no politkretīnu kastas,ieskaitot trekno Kalvi un dzīvo uz ĻOOTI zaļa zara.KURŠ ko līdzīgu iedomātos Vācijā amatos un piesavinoties vācu valsts bagātības no Hitlera nacistu partijas?????Čekistam Godmanim/ to atklāj Johansons savā grāmatelē/ vienam no pirmajiem Ordeņa kapituls piešķīra Trīszvaigžņu ordeni PAR KRIEVU ATVAĻINĀTO OFIŅU un simtiem tūkstošu okupantu noturēšanu Latvijā.LTF bija VDK biznesa projekts.To pierāda šodien Latvijā notiekošais.Atmodas “svēto”bērni / PETERA,M.ZĀLĪTES utt./ tagad ir starp labi apmaksātiem ASTOŅKĀJA bandas locekļiem.Un Latvija nu jau pilnībā ir Kremļa kontrolē,izņemot SVF izubagoto naudu.Pirmajā tautas slimnicā ārstēs OKUPĀCIJAS VETERĀNUS!!!Un ko dara Ušakovs ar Šl./Lesčinski RD?!!

Par pielikumu atbild L.Grantiņš

01.11.2009

 

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    JĀ, ZEMESSARDZE BŪTU AR STEIGU RESTAURĒJAMA!

  2. Latvietis saka:

    Mūrnieces aizgādībā IM augstos vadošos amatos ir pie teikšanas pat bijušie čekisti, kam SAB liedz pieeju valsts noslēpumiem. Ari es kā kādreizējais ventspilnieks piekrītu Zīverta un Aivara kungiem,ka zemessardze ir jaatjauno tāda,kāda tā bija dibināšanas sākumā un pat japaklašīna tās pilnvaras, lai tā būtu garants Latvijas drošībai. Jo mums apkārt ir okupantu 5.kolona, kas ka Sudetijas vācieši gaida X studu Latvijas okupācijai.

  3. Mārtiņš saka:

    Vispirms ir jāatjauno likumīgā Latvijas Valsts, Aizsargu Organizācija, tikai tad varēs runāt par pārējo.

  4. Ivars saka:

    Turiet pulveri sausu,atmiņu skaidru,aci tēmīgu un,lai mums izdodas!

  5. Anonīms saka:

    „Latvijas brīvība tiks atgūta un tā uzplauks, kad valsti vadīs sieviete.” Šis slavenais pareģojums izteikts jau pēckara Rīgā: „Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautas, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs viss tas pats sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks. Bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens, krievi un visi svešie dabūs braukt prom.”

  6. Jo saka:

    Nu bet kas tad šis ir, ja ne semessardze – http://www.zs.mil.lv/

  7. Kāpēc jāatjauno Kirhenšteina veidojums? Manā laikā zemessargus sauca par izstrebokiem. Viņus likvidēja 1956 gadā, jo pārāk nemākulīgi un neizglītoti bija. Nemācēja rakstī un lasīt!
    Labāk būtu atjaunot Aizsargu organizāciju!!!

  8. K.P. saka:

    Kas te dzēš komentārus, nesaprotu! Es tiešām esmu pidars, mani sita pa galvu un izdrāza, kad biju nemaņā. Tagad kāds negrib, lai tauta uzzina patiesību.

  9. Jānis saka:

    Neticu, ka Linda M. tā varētu atļauties runāt ar žurnālistiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *