Kā jau LRTT sacīja:”Ne preambula, bet VVF “vobla”

trib 1Žīdi, LR. Izraēla, LRTT, H-86Satversmes preambulā atsakās no ‘valstsnācijas’ jēdziena lietošanas

FOTO: Lūk, viņi, „dievizredzētie sātana kalpi“, kuriem traucē, ka Latvijā valsts nācija ir latvieši. Protams, ka ari komunistiskajiem izdzimteņiem, ar čepāni priekšgalā, tas traucē, jo viņas rokas ir aptraipītas ar neskaitāmu latviešu asinīm. Jūs nepārklausījāties: viņas rokas līdz padusēm ir ar latviešu asinīm.

Satversmes preambulas projektā, ko šodien “Vienotības” kongresā piedāvāja Saeimas Juridiskās komisijas vadītāja Ilma Čepāne, vairs netiek iekļauts “valstsnācijas” jēdziens.

Čepāne aģentūrai LETA skaidroja, ka šis projekts izstrādāts kopā ar juristu Egilu Levitu un, konsultējoties arī ar citiem ekspertiem. Šis varētu būt pamata piedāvājums, par kuru diskutēt topošās koalīcijas partneriem, sacīja Čepāne, piebilstot, ka šim nolūkam varētu izveidot darba grupu. Līdz ar to projekta teksts vēl varētu mainīties.

Līdz šim Levita piedāvātajā preambulas teksta bija teikts: “(…) nācijas saliedēšanās un nacionālās pašapziņas veidošanās rezultātā 1918.gada 18.novembrī latviešu vēsturiskajās zemēs proklamētā Latvijas Republika ir izveidota uz latviešu nācijas negrozāmās gribas un tās neatņemamo pašnoteikšanās tiesību pamata, lai varētu brīvi pašnoteikties un kā valstsnācija veidot nākotni pati savā valstī”.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/satversmes-preambula-atsakas-no-valstsnacijas-jedziena-lietosanas.d?id=44052041#ixzz2r2czoo2d

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kas tad tik draudīgs slēpās “valstsnācijā”, ka šis formulējums bija jālikvidē ?

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Pavisam vienkārši: krievžīdu okupantiem nav pieņemams, ka TU, latviet, savā mazajā zemītē, kuru šie sātaniskie zvēri okupēja- izvarojot, šaujot, dedzinot, deportējot un pārkrievojot, vēlies vēl saimnieks būt.

Tas, šiem dzīvnieklopiem, kabānova, plenera un čepānes izskatā, nav pieņemams. Šiem, no dzimšanas nolādētiem, krieviem un žīdiem vienmēr par maz ir bijis.

Un tikai ir jāpabrīnās, ka vietējie komunistiskie samazgas, ar I. Čepāni priekšgalā, lien šiem krievžīdu slepkavām tai vietā, kur mērkaķim aste aug.

Lai nolādēti mūžu mūžos krievžīdiskie okupanti un čepāne ar visu komunistisko nodevēju varzu !

Mēs drīz pieņemsim citu „preambulu”, proti, 1949. g. Ženēvas Konvenciju un 03.07.2009. g. pieņemto: EDSO Parlamentu Asambleja staļinisko PSRS pielīdzina fašistiskajai Vācijai.” Ar šīm divām „preambulām” mēs šos krievžīdiskos komunistu asinssuņus aizvilksim uz karātavām.

www.tautastribunals.eu-12Latvija ir ES pilntiesīga dalībniece.

2009. g. EDSO Parlamentu Asambleja staļinisko PSRS pielīdzināja fašistiskajai Vācijai. Komunistu pastrādātie noziegumi tika nosodīti tāpat kā nacistu. Tad uzrodas jautājums: „Kā komuniste Čepāne(Čepāne ir KP biedrene) var būt neatkarīgās Latvijas Saeimas Juridiskās komisijas vadītāja ?” Un, ne jau kaut kādas tur „rokdarbu” biedrības vadītāja, bet tieši JURIDISKĀS komisijas vadītāja ! Pēc loģikas, viņai būtu jāatrodas aiz restēm.

Tas nozīmē to, ka pie mums vēl okupācija nav beigusies, neskatoties uz to, ka esam ES dalībvalsts. Tas nozīmē arī to, ka ES vadības spice(Borrozo un Rompeis) atrodas noziedznieku rokās, jo apzināti pieļāva Latvijā palikt pie varas slepkavu režīmam, kas vēl šodien turpina slepkavot latviešus.

Ir zināms, ka I. Čepāne ir pagrīdes Komunistiskās partijas politbiroja locekle. Viņa arī ir viena no tām, kura lemj cilvēku likteņus. Komunistiskā partija pakļauta Maskavai, kura savukārt tiek koriģēta no cionistu „ložas”. Putina kliķei nav nekas kopīgs ar krievu tautu, jo tās(krievu tautas) slepkava Ļeņins pūdams pūst vēl sātanistu mītnē- Mauzolejā.

Bet atgriezīsimies pie Čepānes.

Kas viņai deva tiesības izsvītrot VALSTSNĀCIJAS jēdzienu ?

Tā, protams, ir viņas asiņainā sirdsapziņa un žīdu cionisti, kuri nolēmuši mūsu zemi- Latviju kolonizēt.

Nedomāju, ka mans vectēvs, kurš cīnījās atbrīvošanas cīņās par šo zemi un arī viņa daudzie kritušie biedri šai komunistiskajai noziedzniecei būtu to atļāvuši. Mans vectēvs Klāvs Grantiņš par brīvības cīņām pret boļševikiem un „Bermontu” ir saņēmis apbalvojumu- Jura Krustu. Man, par H-86 dibināšanu un aktīvās Atmodas aizsākšanu pret komunistisko slepkavu impēriju, ir piešķirts II šķiras Triju Zvaigžņu ordenis.***

Es tevi, noziedzniece Čepāne, kas esi noziegusies pret cilvēci un latviešu tautu, neesmu pilnvarojis lemt manas tautas likteni.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tu tiksi tiesāta ar augstāko soda mēru par nodevību un sadarbību ar noziedzīgo krievžīdu komunistisko okupācijas varu. Es personīgi savā un vectēva vārdā pieprasīšu tev, I. Čepāne, ASM un, proti, realizēt to kā nāvessodu, bet gala vārdu sacīs atjaunotās 18. novembra Latvijas Republikas Augstākā Tiesa.

Rokas nost, krievžīdu un komunistu nelieši, no LR Satversmes !!!

LRTT jau 03.10.13. http://tautastribunals.eu/?p=16069 rakstīja, ka mums nekāda „ambula” nav vajadzīga un tā ir tikai ažiotāžas radīšanai, lai tās aizsegā veiktu kārtējo nelietību. Tieši tā arī ir noticis. Ja tādā variantā šo nekam nevajadzīgo „pielikumu” piekabina Satversmei, tad praktiski (Satversme) tiek devalvēta līdz nulles vērtībai- padarīta par politiskās konjunktūras objektu, kas ir „pielokāma” pie jebkuras noziedzīgas darbības, kas vērsta pret latviešu tautu.

Uzmanību !!!

čEPĀNE, lEVITS, āBOLTIŅA, SAEIMA,LR.LRTT.STUn tagad uzmanību !!!, latviet, krievžīdu un komunistu triks !!!

Palūkosimies šīs „ambulas” priekšvēsturē- likums par valsts valodu.

Kas un kā toreiz notika ?

Valsts valodas likums, kam bija jānosaka latviešu valodas pielietojums, tika vairākkārtīgi no VVF „atsviests” atpakaļ pārskatīšanai, līdz tas tā tika „mīkstināts”, ka latvietim savā dzimtenē ir jāprot okupantu valoda, lai varētu atrast darbu.

Šī valodas „likuma” rezultātā, savu dzimteni jāatstāj neskaitāmiem tūkstošiem latviešu. Visiem likās un arī šodien vēl liekās, ka galvenā vaininiece ir VVF. Protams, ka VVF arī ir vainīga, bet tikai nieka tiesu. Šo nožēlojamo čekas ziņotāju(kluksti, kā paši čekisti viņu bija nodēvējuši) un čekistu „prieka meiteni” konsultēja komunisti Jānis Peters un Māra Zālīte.

Vairāk lasīt šeit http://tautastribunals.eu/?p=579 Visiem bija zināms, ka viņa ir masone(pati VVF to arī pasacīja) un ka viņas tēvs ir žīds. Tātad, visīstākā Rietumu cioniste– komunistu uztverē un arī jebkura „patērētāja” izpratnē.

Egils Levits „izgudro”, ka latviešiem vajagot PREAMBULU.

Vai tā ir taisnība ?

Nē !

Ja mēs lasām preambulas melnrakstu, kuru it kā iesniedza Levits, tad uzreiz redzam, ka to nav rakstījis žīds, jo tajā ir lietas, par kurām žīdi nedrīkst runāt. Izrādās, ka tā ir vistiešākā igauņu preambulas kopija.

Lai varētu veikt kārtējās mahinācijas, komunisti „piespēlē” šo afēru ārzemju „latvietim” Levitam, kuram tēvs, tāpat kā VVF, ir žīds. Cik ir kļuvis zināms, tad, lai tas būtu „dabīgāk”, piespēlēšanu veic „visīstākie letiņi”Rožkalns un Kalme. Par abiem šiem „patriotiem” šajā i- vietnē jau ir rakstīts. Viss ir noritējis „dabiskā” ceļā. Un tad, it kā starp citu, I. Čepāne paziņo, ka ar mūsu dižā „latvieša” E. Levita piekrišanu, no „ambulas” ir izņemts(kāds sīkums, komunistes Čepānes izpratnē) pats galvenais punkts- VALSTSNĀCIJA, kā rezultātā tiek degradēta LR Satversme.

Ko tad tagad darīs tauta ar DP radītajiem „nacionālistiem” gardām, oroliem, dimiteriem, šiškiniem, lapinskiem u.c.priekšgalā ?

Pavisam vienkārši, kārtējo reizi bļaustīsies un lamās kosmopolītiskos Rietumus un Rietumu cionistus.

Bet īstenībā to visu paveica krievžīdiskie Maskavas komunisti, ar I. Čepāni priekšgalā, tāpat kā to izdarīja Vaira Vīķe Freiberga ar VALODAS LIKUMU Petera un Zālītes vadībā.

Neapšaubāmi, ka Rietumi arī ir „sapuvuši” un latviešu tautai nekad nebūs pieņemami, bet līdz šim mūsu tautu ir aplaupījuši tieši krievžīdi un komunisti, bet vainu uzvēluši viņiem- Rietumiem.

Tas nenozīmē, ka LRTT aizstāv Rietumu cionistus.

LRTT nepārprotami norāda uz to, ka varu Latvijā ar viltu taisās pārņemt krivžīdiskie okupanti, lai pēc tam sarīkotu asins dzīres- slepkavojot latviešus.

======================================================

Nākošais būs Laimoņa Pura raksts, kuru atteicās publicēt Latvijas Avīze. Pamatā tas arī skars šo nodevīgi noziedzīgo komunistu tēmu.

L. Grantiņš   22.01.14.

*** Garīgi es šo ordeni esmu pieņēmis, ka pateicību no tautas, bet fiziski es to nesmu spējīgs pieņemt, jo tadi paši ordeņi ir tikuši piešķirti mūsu tautas slepkavām: godmaņiem,gorbunoviem un daudziem citiem neliešiem.

Tad, kad šiem neliešiem šos augstos tautas apbalvojumus anulēs un pašus sodīs, es šim ordenim atļaušos pieskarties.

You may also like...

2 komentāru

  1. Os saka:

    Satversmes(Konstitucijas) izmainas ir vajadzigas tikai zidveidigiem radijumiem. Faktiski sai paspasludinatai noziedzniek bandai-1991.gada 21.augusta,kad Komunisti Kremla uzdevuma ar Nacionaliem Kadriem prieksgala(Gorbunovs,godmans,cekas jurists bojars un citi nodeveji savervetie ar teroru-totalitara rezima krievu iekartas darbiba,nodrosinasana),tas ir-Atkarigie atjaunoja “Neatkarigo” Latviju 1918.gada,tas pats par sevi izklausas jau nelogiski. Ka Atkarigie var klut-Neatkarigi,izrakstot sev ” zales” paris “Dekretu” veida,ka 1990.gada 4.maijs un 1991.gada 21.augusts.-ar ko izbeidza sausmigo krievu Jugu un Okupaciju daudz cietuso Latviesu! “Paldies,liels,viniem par so drosmigo soli”. Sai “Valdibai” maksimali var piedevet pagaidu Valdibas statusu,bet kadas-vai Komunistiskas Padomju Latvijas Valdibas? Pec Pectecibas-kontinuitates! Tiesi ta-LPSR pectecibas Valsts un Valdiba ar iekartu visu tagad ari valda Latvija okupetaja ar siem Maskavas Komunistiem,kas parstav Kremla intereses ar krievu tautu logiski kad. Patiesiba Latviesi uz velesanam var pat neiet,jo visas notikusas velesanas ir Viltojums-ka jau tas notiek Totalitara rezima teritorija ikviena. Falsificejums-kad ar nelielu skaitu tik it ka ir novelets par latviski runajosam partijam-Nacionaliem Kadriem. Kremlis taisa vesturi,izplano daudzus gadus uz prieksu-izlukdienests. Parunat jau varam-bet tiks pienemts,ja vajadzes caur Referendumu ta,ka ir izdomajusi Maskava scenarija autori. Rezims Totalitarais tacu ir palicis nemainigs-Kremla un Varu “Velesanu” cela vini-neatdos nekad! Likumigas,taisnigas velesanas. Tiesi tapat,ka Andris ar Irinu saprovsku saka “Kremla loka”-bija senslavi Prusu tauta un Lietuviesi ar tadi “Samazvanci” vien ir no “Svetas”-Romas ieklidusi un punkts!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *