Armands Puče ? Nekas vairāk kā cionistu stūrēts ĢENĒTISKAIS ATKRITUMS

https://www.pietiek.com/raksti/apbrinoju_puces_profesionalitati,_ar_kadu_vins_atmasko_raini/

Par šo TIPU LRTT jau ir rakstījis:

Kāpēc un kam bija vajadzīga tāda grāmata par Raini ? To pietiekoši saprotami pasaka kāds komentētājs, kas arī ir LRTT viedoklis:

Solī 23.11.2022. 16:49

Grāmata rakstīta plašām masām. Ļoti labi lasās. Mērķis sasniegts. Taču ir viens bet. Kura tauta raksta par sevi sliktu? Ar savām pieticīgām zināšanām iešaujas prātā tikai tādi rakstītāji kuri pēc būtības sveštautieši uzdodas par pamatnāciju. Tie gan šausta krustu šķērsu. Manuprāt, šobrīd darbojas spēcīgi ārējie spēki kuru uzdevums graut Latviešu pašapziņu, izkropļot dzīvesziņu un iedvest mazvērtību.

A. Puče ir tāds pats latviec M. Ruks, kurš tik dziļi ielīda antisemītiskajiem žīdiem a- atverē, ka vēl līdz šai dienai nav izlīdis… . Atcerēsimies, ko šis mēsls rakstīja par latviešiem(atver).

A. Puče ir no tās pašas šlakas. Viņa un viņa “tautas” uzdevums ir noniecināt mūsu tautu. To viņš veic ar uzviju un entuziasmu. Tas nenotiek par pliku velti. Par to tiek saņemti sudraba Jūdasa graši dažādos iesaiņojumos. Viņš arī ir viens tiem dzemdību nama PRODUKTIEM, par kuriem rakstīja Indulis Ronis.

Vai bija kāds iemesls rakstīt vēl par Raini, par kuru mēs visi jau pietiekoši daudz zinām. Rainis bija tā laika & telpas produkts, kad gruva visas impērijas un tautas atguva brīvību. Viņš bija sociāldemokrāts, kas bija pilnīgi normāli. Viņa devums latviešu tautas APZIŅAI ir milzīgs un te pēkšņi atrodas viens smirdīgs ZEMES TĀRPS, kurš cenšas to visu iznīcināt !

Šim mēslam, kuram vārds ir Puče, nav tiesības atrasties starp cilvēkiem, kur nu vēl starp latviešiem. Katra godīga cilvēka uzdevums ir atmaskot šos 4. maija kliķes noziedzniekus un iespļaut viņiem purnā.

Gan jau pienāks tā diena, kad viņa ļaunums aprīs viņu pašu, kopā ar visiem jahvistiem.

P.S. Vai nav interesanti tas, ka viņš pēc “ieķeršanās krāgā” čekistam un slepkavam Savickim, vēl klīst pa šo pasauli ? Ja aiz viņa nestāvētu “Ciānas gudrie”, viņu sen jau tārpi būtu sagrauzuši !

28.11.22

You may also like...

17 komentārs

  1. uzskaite saka:

    Puče, Ruks, Lapsa, Garda… Viņi visi ir latviešu tautas nodevēji.

  2. nelasījušais saka:

    Sociāldemokrāti bija plašāka mēroga cilvēki. Domāju,ka viņi nebija visai piemēroti nacionālas valsts radīšanai,un,vēl vairāk,noturēšanai tajā laikā.
    Pūčes grāmatu nēesmu lasījis,bet J.Raini gandrīz visu. Rainis ir dažāds,bet kopumā Rainis ir liels,viens no nepārspētiem;latviešu valsts veidotājs.Rainis latviešu dvēseeles uzcēla augstu,daudz tuvāk Dievam,kā to ir izdarījuši daudz citu tautu garīgie skolotāji savām tautām.
    Cilvēki nav bez kļūdām,īpaši,ja tos vērtējam no citu laiku viedokļa.Viņu maldi ir jāsaprot,ir jāprognozē viņu rīcība aizgājušos laika griežos un kāda tā būtu šodien,bet pāri visam viņu devums Tapšanai.
    Aizdomas,ka Puči interesēja sensācija. Rainiskais nav tikai tas par ko var pateikt tikai sliktu.

  3. Tauta par liekēžu-slimo idiņu baru saka:

    Sabiedrībai uzbāž info par degenerātiem!NRA reklamē šādus uz visas sabiedrīnas reķina finansiali “uzpampušos”noviržu māktos salašņas: Uz Malaizīju – tik dārgā. eksotiskā un tālā ceļojumā devusies visai amoralā šova “Četri uz koferiem” jaunā neveselo pajolīsu kompānija – zilirozā defektu patronese.veselības eksministre ilze viņķele, TV muldoņa ansis klinstons, idiotisko tērpu “māksliniece” elita patmalniece un Latvijā “slavenākais”pustransvestīts -“drag queen” amuna davis.

  4. Ukraiņi palīdzētu, tik VDD to nepieļaus! saka:

    VDD sāk kriminālprocesu par “Baltijas antifašistu” pretvalstiskām aktivitātēm
    VDD vērtējumā Krievija šīs personas izmanto propagandas un ietekmes pasākumu īstenošanai pret Latvijas Republiku. Attiecīgo aktivitāšu galvenais mērķis ir ietekmēt sabiedrisko domu un lēmumu pieņemšanas procesu Latvijā, izdarot psiholoģisku spiedienu pret Latvijas amatpersonām, kā arī citām sabiedrībā zināmām personām, kuras savā politiskajā un sabiedriskajā darbībā aktīvi vēršas pret Krievijas izvērsto agresīvo karu Ukrainā.

    VDD ir noskaidrojis pretvalstiskajās aktivitātēs iesaistīto Latvijas valstspiederīgo identitātes. Šīm personām ierodoties Latvijā, pret tām tiks veiktas procesuālās darbības.

    Cik interesanti???!
    pirms 1h
    VDD ir noskaidrojis pretvalstiskajās aktivitātēs iesaistīto Latvijas valstspiederīgo identitātes. Šīm personām IERODOTIES Latvijā, pret tām tiks veiktas procesuālās darbības.—– ///////////—- Jā, bezgala jauka ziņa vietējajiem kremliniem, kurus neaiztiek VDD jau visus šos 30.gadus un nu redzams, ka tā paliks, tik ārzemēs esošie cietīs, ja sajuks prātā un pēc šī humanā brīdinajuma. te ieradīsies!

    musejiem tik jaieludz
    pirms 1h
    Ukraini, būs jāmauc!
    šodien 17:25
    Vienkārši-uzskaitīt! Sagatavot ešelonus uz Ukrainu nokaušanai
    ————— kapec tik saregiti, ukrainu kara speci jau piedavaja atbraukt un palidzet valsti iztirit

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Nekad nav paticies Raiņa tips un neesmu neko no viņa gara darbiem lasījis un neinteresē. Rainis ar žīdiem ta pinas aktīvi un Aspazija jau arī no coknutajam cienītājam par sieviešu tiesībām. Kam vajag, lai lasa un cildina to Raini, bet stuket viņa darbus man nevajag, kā kaut kādu gara gaismu. Revolūcijas procesā viņš nebij vienīgais aptauretajs, kas sapņoja visu pirms par to pašu globālo lielvalsti. Sapņoja daudzi un noliegt, ka latvieši nebūtu stāvējusi pie Soviet impērijas veidošanas nav iespējams!Tāpat ar noliegt, ka latvieši ar zidenem ne sapisas ar nav iespējams. Bez zhidu caurumiem neiztiek nekādi i grozies, kā gribi.

  6. Mostieties gļēvuļi!!! saka:

    Mārtiņš Skarainis
    23. novembrī 11:55
    Tāpat skolotāja Ozola atsaucās uz sava vectēva stingri teikto, ka ienaidnieka valoda ir jāzina. ========= Jā pilnīga taisnīōba. Arī man to vectēvs reiz teica. Ienaidnieka valoda ir jāzina!!!
    ………………………………. sasodiits, pamostieties. bija jazina, lai izdzīvoti tos 50.krievu kroplu okupacijas laikus,bet tagad tā IR NODEVĪNA PRET LATVIESU BERNIEM UN JAUNATNI.jp nekur un nekas pasaulē nezina un nelieto kremļa barbaru kirilicu, kam vajag, to var privati vai fakultatīvi pēc pieprasījuma Mostieties kangardvēseles. jūsu biedeklis-kremlis tiks sasists un drīz tiks sadalīta raška-paraška, ko vēl lieniet uz vēdera okupantu ņergu un nekaunu izdabātaju-4.maija kangaru prieksā?!

  7. Vēl par kārtējo slimo uzbrukumu (izstādi) saka:

    https://zinas.tv3.lv/latvija/sabiedriba/bez-cenzuras-cik-provokativi-ir-daugavpili-daleji-aizliegta-igaunu-makslinieka-darbi/komentari/#comment-916688
    ————————– ————-
    Palasiet komentārus – slimo pūznis uzbrūk. veselo masa knapi aizstāvas un tie paši cēl tiek dzēsti?!

  8. Valodas stūrītis saka:

    “Cik bagāta un izteiksmīga ir latviešu valoda un cik maz mēs viņas bagātības vēl protam lietā likt!”
    Vilis Veldre

  9. Pie valodas stūrīša saka:

    /Mostieties gļēvuļi!!!/
    — “kangaru”,tika pieminēts. Tieši par “kangariem” un Kangaru te der piestāt! Jo Kangars vārdā,gan plašāk zināms no eposa,kā tautas nodevējs un tādus par “kangariem” saukā. Tas vārds “Kangars” nozīmē latviski kalns. Un tādēļ nenotīrīsim dēļ eposa tēla,no tautas senvalodas pavisam tādu vārdu! Vēl sens baltu vārds kalnam ir “rats”,bet tas,lai citai sarunai paliek!

  10. Vēl par Daugavpils izstādi saka:

    Inga
    vakar 22:33
    Darbi ar pistoli un ar vilku, izskatās ļoti aktuāli. Žēl, ka tos piespieda izņemt. Domāju, ka izstādes kuratoriem nevajadzēja pakļauties. Un darbs ar fallu no sākuma šokēja, bet ja padomā falls tas ir dzīvības sākums, visu noniecināt līdz rupjību līmenim arī nav labi. Domāju ka skolās vajadzētu mācīt, kā izprast mākslu.

    Aha Inga

    . Jā, skolās noteikti vajadzētu mācīt, kā izprast īstu mākslu un to atšķirt no mākslas surogātiem! Ja izstādītu arī citus šādus māksliniekus, piem. no Tvaika ielas, tur būtu daudz, daudz interesantu krāsu salikumi, daudz fantāzijas, groteskas un šausmas iedzīvinātas tēlos un arī tos varētu izstādīt! Tik ar obligātu norādi, ka to autori ir psihiski slimi. Bet ir interesanti un savdabīgi ir to darbi, kā slimu smadzeņu vīziju paraugi! Un šis raudseps (kuru cītīgi sameklē LV algotie raudsepi), tad varētu tieši šādās izstādēs savas perversijas pasniegt un saņemt par to pelnītu atzinību, no specifiskās izstādes veidotajiem un no tās publikas, kas zinot autoru veselības stāvokli, dotos apzināti redzēt neveselo interesanto veikumu un nebūtu ne veselo sabiedrības ažiotāžas, ne perverso un neārstēto radīto savas “ģenitāliju mākslas” uzspiešanas prognozēto reklāmas skandālu, kas veidoti ar pērkamo ierēdņu un vēl pērkamāko mēdiju palīdzību !

  11. fuiziņa saka:

    Interneta speciālisti izstrādājuši mākslīgā intelekta programmu,kas neļaus lietas saukt savos vārdos @ vidē. Gadījumam,ja tiks apiets mākslīgā intelekta uzdevums bloķēt nevēlamos vārdus,un nevēlamās tēmas tiks aprakstītas citādiem vārdiem,tad jauno algoritmu iespēja būs neatgriezeniski nobloķēt vainīgo rakstošo ierīci. Testi jaunajai @ programmai pierādījušies kā sekmīgi.

  12. kamene saka:

    Joki reizēm ar to internetu. Youtube piedāvāja paskatīties Kiviča un Džiļa interviju. Kivičs satraucies, ka par viņu raksta simtiem rupju komentāru. Sak, par ko viņu tā ienīst?
    Es uzrakstīju komentu, ka pāris komentētāju – troļļu var sacerēt visus tos komentus. Vietne to neapstiprināja, kaut rakstīju godīgi, bez rupjībām. Tātad to trollingu grib turēt noslēpumā?

  13. :))) > Vēl par Daugavpils izstādi 2022. gada 29. novembris 23.54 saka:

    Cik zinu , tad krusts simbolizē koordinācijas asi ,vertikāle ,horizontāle un dziļums ( ko parasti nerāda). Krusts ar augšējo šķērsli ir evolucionārs,otrādi-involucionārs. Nu un auglības orgāna piesišanu krustā var traktēt dažādi … ,katrs to darīs atbilstoši savam attīstības līmenim … :)

  14. Kaupēns>fuiziņa 2022. gada 30. novembris 15.18 saka:

    Pie lapsas tas jau strādā ar visu psi ģeneratoru un IP dinamiskais nelīdz .Tas nozīmē ,ka pakalpojumu operators to visu atbalsta. Nekas , bumerangs jau nav atcelts .:)

  15. Priekš Kaup. saka:

    Lapsam,vai tad @ resursi tagad nodoti tāpat kā Īlonam Maskam visi rīcībā? A PSĪ var tagad katrā stabā uzkārt!

  16. pētniece saka:

    Esmu pilnīgā šokā par Grantiņa zooloģisko naidu pret Puči.Skaidrs,ka Grantiņš nav lasījis grāmatu par A.Nagliņu/Raini/,nemaz nerunājot par Pučes lielisko grāmatu par H.Cukuru””Jūs viņu nekad nenogalināsiet””.Kungs Grantiņ,ja gribat tik asi,rupjiem vārdiem,vērsties pret autoru,izlasiet kaut vienu viņa grāmatu!Un nokaunieties!

  17. kamene saka:

    Oligarhu aizstāvji un atbalstītāji mūsu tautai neko labu nav devuši, tikai kaitējuši.
    Satversmes tēvi bija noteikuši, ka Latvija ir demokrātiska valsts, kur vara pieder tautai. Ne Rainis, ne Satversme neparedzēja oligarhiju kā mūsu valsts pārvaldi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *