Lūk, kur “apraksts” A. Priedīša suns !

Lūk, kur “apraksts” A. Priedīša suns !

Ar A. Priedīti iznāca “draudzēties” divas reizes. Abas reizes beidzās ar to, ka tiku apvainots visos pasaules grēkos. Priedītis bija ļoti emocionāls “radījums”. Kad viss bija IT KĀ labi, viņš atklāja visu to, kas viņu nospieda- pat dziļi personiskas lietas, kas it kā būtu jāpietur tikai “savai zināšanai”. Bet, tuvāk šodienas tēmai, kura man bieži “maisās pa galvu”. Kādā no sarakstām viņš stāstīja par pareizu domas definīciju, kas skāra arī gramatiku. Viņš uzsvēra tieši E. Veidemanes(kuru viņš uzskatīja par nelieti, tāpat arī kā mani pēc kārtējā viņa secinājuma noniecinājuma) nepareizo vārda kolaboracionists lietošanu, to aizstājot ar apzīmējumu KOLABORANTS.  Par to Viņš viņai veltīja veselu lērumu nepatīkamu vārdu. Man likās, ka nekāda vaina vārdam KOLABORANTS nav, jo visiem ir saprotams, ka tas ir tas pats kolaboracionists.

Kā jau sacīju, tad bieži šī doma urdījās pa manu prātu. Beidzot, man liekas, ka es Viņu esmu sapratis. No vienas puses Viņš slavēja ebrejus, bet tajā pašā laikā Viņš viņus ciest nevarēja. Mēs visi esam liecinieki kā viņš neieredzēja Egilu Levitu. Tie, kuri viņa rakstus regulāri lasīja, atceras arī kādu rakstu, kur viņš pieminēja pētījumus par ebrejiem, ka viņiem procentuāli dzimstot visvairāk debilo bērnu. Jautājums, kāpēc viņš vispār šo tēmu pacēla ? Laikam jau tāpēc, ka viņus patoloģiski neieredzēja un tikai caur šo tēmu uzdrīkstējās viņus “nolikt pie vietas”, tā izvairoties no “antisemīta” birkas.

Un te mēs nonākam pie mūsu otrreizējā “šķiršanās” iemesla. Viņš man rakstīja, ka esot Aleksandra Dugina fans. Dugins, kā mēs zinām, ir anti- semīts. Es viņam aizrādīju, kā Viņš, būdams profesors ar augstu intelektu, šo nekopto, ķepīgi pinkainiem matiem aplipušo krievu nacistu, var uzskatīt par savu “skolotāju” ? Tad arī saņēmu kārtējo naida devu un kontaktu pārtraukšanu.

Viņā Feisbuka PROFILĀ tiku ārprātīgi izlamāts un salikts kopā ar tādu čekas padibeni kā Lato Lapsu.

To visu tagad zinot, varam saprast, kāpēc viņš neieredzēja šodienas KLIĶI, kā arī tos, kuri sagrāva komunismu, atrāva Latviju no Krievijas. Viņš bija līdzīgs Lukašenko, kurš cenšas būt labs gan vieniem, gan otriem, bet īstenībā bija Krievijas impērijas piekritējs, tāpat kā Rundāles pils atjaunotājs- Lancmanis.

Un tagad pie “apraktā suņa”. Jebkurš vārds nav tikai tuša skaņa. Tas TELPĀ darbojas pēc attiecīgiem principiem.

Un tik tiešām, gandrīz visi cenšas apzīmējumu kolaboracionists aizstāt ar kolaborants.

Kāpēc ?

Lūk kāpēc: kolabora CIONISTS sātaniskajā APZIŅAS TELPĀ ienes destruktīvismu, jo satur sātanisko “svētumu”- CIONISTS un tāpēc tiek aizstāts ar surogātu- kolaborants.

Šajā pasaulē nav nekas, kam nebūtu nekādas nozīmes !

Es par to esmu pārliecinājies neskaitāmas reizes !

Dievs, pasargi Latviju no šiem cionistu izdzimumiem !

25.10.22

Ciānas izdzimumi !

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu lūk, ka parādās tava paša gara darbos tas virziens, ko norādu jums chulishiem. Lancmanis? Rundāles pils atjaunotajs? Kur tā atrodas ģeogrāfiski un kāds Lancmanim ir valodas akcents? Kaut kā netā uz ejot video mazliet paklausījos, bet sāka kļūt slikti no viņa īpašas valodas tāpat mēdz būt, kad runā latvieši no rietumiem. Tā teikt aristokratiska tēma nozelojamiem zemniekiem tiek visādi atdzivinata un potēts tas viņu dievišķais svētums pret kuru senči cīnījās gadu simteņiem. Ne jau tikai maniem senčiem tie ir lielākie ienaidnieki bijuši, bet arī tām tautām, kas apvienojās Lietuvas lielvalsts veidošanā. Kaut kur uz tām vēstures robežām jāpaskatās jau ir, kā tā pils ir uzcelta? Vēl bērnībā braukājot tūrisma autobusos bieži bij jādzird, kā varas virsotnes esošie viens otram apkalpoja tās vērtības par kurām tik īpaši spriedelēt Gedroicam. Tās pašas valodas īpatnības, kas izrunājas vārdā Leeb heer! Kad visur apkārt ir viss piedirst un uz piedirsta fona stāv lepnas pilis, tad rodas līdzīgas īpatnības, kas ir piemitosas urlam. Ieiet tai pilī un visu piedirst aiz riebuma ne jau pret skaisto pili, bet pret tiem mēsliem, kas visādi nicina ikdienas ļautiņus sevi uzdodot par dievišķo rasi! Tā teikt aplikt ar hujnam tādus Lancmanus,bet redzēdams rietumu pasaulites garīgās trulibas nevar nepiekrist tai ipatniba, kā izpaužas Dimiters. Visur apkārt vieni pedorasti un pedofili, ka savās dziesmās apdzied pedorastus tik pat vareni, kā Gedroics savos komentos. Tikai aizmirstas tas pats Dimiters vēsturiskās īpatnības caur kādām gājis ir tas lietiņš. Tas nav tas pats ceļš kāds ir krieviem vai ukraiņiem, bet kopējā protams ir daudz, kā arī atšķirīgā, ko pieņemt netaisos vien aiz tā, ka viss ļaunums nāk tikai izteikti no Anglijas. Latviešiem ir īpatnēja garīgā slimība pielipt pie radio klausīšanās un īpaši viņiem tik klausīties Ziņas. Ka strādājot par sūda mezeju, kur piedāvāja man iet tīrīt sūdus republikas prezidentam, tad kāds kolēģis krievs smejas par letiniem – Cho vi priliplji k radio? Tādu īpatnību esmu iemanījies arī citos kolektīvos, kur īpaši strādā latviešu pārsvars, ka tik sev galvu piedirst ar nevajadzīgām samazgām un sākas kašķi, kad kāds iesaka pārslēgties uz mūziku. Kā strādā ēters nav jābūt īpaši gudram, lai saprastu, kas tā par hujnu, ko sauc par antenu? Tomēr man vairāk simpatizē tās īpatnības ikdienas dzīvē, kas bij Soviet times iestrādātas! Nahuj visus aristokrātijas izdzimtenus, ka kāds kries komenta zem Romanovu glory filmas uzrakstīja – Ja rodilsa v strane gde takih aristokratov na huju vertelji! Rupji, bet atbilstoši viņu pašu garīgajām īpatnībām viņi pelna tādu pašu atieksmi no tautām. Viņu izdzimteņi ir iesedinati visas pasaules malās un tas garīgais debilisms īpaši redzams tagadējā Russija – Pravoslavije golovnova mozga.

  2. no malas saka:

    Skolnieciņš 2022. gada 24. oktobris 21.44
    Krievu tautas dzīves jēga ir iznīcināt un slepkavot,ko viņi ar milzīgu enerģiju ir darījuši vienmēr.Arī latvieši krievu tautas “kultūras” izpausmes ir izbaudījuši pilnā mērā-praktiski nav neviena latvieša,kuram krievi nebūtu noslepkavojuši,deportējuši vai sakropļojuši kādu tuvu vai tālāku radinieku.Krievi ir noslepkavojuši arī daudz latviešu bērnu gan Latvijā,gan Krievijas koncentrācijas nometnēs..Pēdējā laikā krievu tautas “kultūras” izpausmes visspilgtāk izpaužas Ukrainā,kur krievi sagrauj pilsētas,slepkavo un spīdzina ukraiņu vīriešus,sievietes un bērnus.Īpašu baudu krieviem sagādā sieviešu un bērnu slepkavošana,tāpēc krievi karavīri dažādos veidos sagrauj Ukrainas dzemdību namus,slimnīcas un skolas,cenšoties nogalināt un sakropļot pēc iespējas vairāk sieviešu un bērnu.Un protams,miljoniem krievu gan Krievijā,gan citās valstīs,arī Latvijā dzīvojošie krievu migranti,dedzīgi atbalsta Ukrainas pilsētu iznīcināšanu un bērnu slepkavošanu,aicinot to darīt vēl nežēlīgāk un masveidīgāk
    —————— ——————
    Loti pareizs vērtējums un daudz par maz mūsu jaunatnei un visai pasaules sabiedrībai skaidrots par šo supernegatīvo fenomenu – krievijas, psrs krievvalodīgo briesmoņu masu. Daudzmiljonu hidru, kas šo bezcilmes, bez tautības milzu vergu pūli, bez savas vēstures, bez radu rakstiem un ar zobenu un rīksti apvienotu paverdzina, izmanto un nicinot nīcina cilvēknīdēju banda kremlī. Slepkavotu, sistu un ar varu nežēlīgi apvienotu pakļauto daudztautību masu, kā arī apvienotu ar tiem senākos cara laikos uzspiesto kirilicu un impērijas caru,vadoņu, oligarhu ērtības labad tiek visi saukti par krieviem.
    Ipaši nežēlīgas, sadistiskas selekcijas rezultātā no 1917.gada krievijā un vēlākajā milzu zonā – psrsā šī nu jau kirilicā runājošā masa tiek žīdu ekstrēmistu apzināti, mērķtiecīgi paaudzēm degradēta, visādi morāli kropļota un lopiski izmantota.Un uz šodienu tiem viss cilvēciskais, izņemot ārējo, tik ļoti pasauli maldinošo ārējo izskatu ir zudis. Tie vairs nav cilvēki un nav labojami, ko pierāda visu šo izdzimteņu rīcība II PK, Baltijā, Čečenijā, to “morāle’ cietumos, visos karos, nerimstoši visur ikdienā un īpaši spilgti šodien Ukrainā tas nu redzams beidzot arī visai pasaulei!

  3. Grantinj saka:

    Tu pats sevi apraksti …. ,esi joprojaam stulbs,ka to neredzi …

  4. Anonīms saka:

    “Kola-…” Nu mēli var izmežģīt ar tādu valodā neesošu vārdu! Ar “CIONISTS”,gan izprotami beidzas.
    Cilvēki tīklos runā par pazemē dzirdamiem sprādzieniem. Karš pazemē?

  5. AG saka:

    Šiziķis šiziķi vienmēr sapratīs! :) Bet Priedītis nu jau ir sapuvis un viņa suns arī, ja tāds vispār bija! :)))

  6. Valodas stūrītis saka:

    “Jādabū reitings. Pēc stundas būs meinstrīms. Ja būs daudz lajki varbūt,tad aizies placebo efekts.”
    — Nekā nesapratu,no tevis sacītā. Bet,kāpēc tu visu dienu sēdi pie savām elektrõnikām??? -Tā dzīvi tur nosēdēsi!

  7. Par tautas nodevējiem 4.maija varas bandā! saka:

    Labs atmaskotās 4.maija bandas žurku spiedziens, lasot par sevi un savējiem karajamiem:

    Grantinj 2022. gada 26. oktobris 8.31
    Tu pats sevi apraksti …. ,esi joprojaam stulbs,ka to neredzi …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *