Māris M. Nav iespējams viņam nepiekrist

“Es saskatu, ka šajās vēlēšanās ļoti lielā mērā uzvarēja Krievijas intereses. Mums ir četras, ja nemaldos, partijas, kas varētu būt tiešā veidā finansētas ar Krievijas naudu,” “TV3” raidījumā “900 sekundes” sacīja Bordāns.

https://www.tvnet.lv/7631192/bordans-saeimas-velesanas-liela-mera-uzvareja-krievijas-intereses

Nav iespējams viņam nepiekrist. Tāds, diemžēl, ir fakts.

LRTT

Protams, ka nav iespējams J. Bordānam nepiekrist. Tas, kas “nāca pār Bordāna galvu”, no viņa “kolēģiskajām” partijām, ar kurām viņš bija valdības sastāvā, bija prātam neaptverams. Lai tikai iedomājamies, ka viņam, kā Tieslietu ministram, tika liegta iespēja izsacīties valdības sēdēs. Un to visu inscenēja neviens cits, kā E. Levita labākais skolnieks(kā izsacījās pats Levits) Krišjānis Kariņš.Te tad arī atgādināsim pašam J. Bordānam, kurš reiz viņu(šo Ciānas ģenētisko atkritumu)  nodēvēja par “mīļāko profesoru”, ka glaimi netiek “debesīs” tāpat kā “kaķa lāsti”.Kariņš, tā arī Levits, nav Rietumu “politiķi”, bet gan Ciānas pusaziātiskās- Krievijas- Izraēlas sātanisma īstenotāji.

Šis foto ir 100% apliecinājums tam, ka šie abi(ģenētiskie atkritumi) tika apzināti gatavoti no cionistu puses, lai pakļautu un iznīcinātu latviešu etnosu. Abi atalgoti ar miljoniem “bieziem” kontiem ! Fotografēts pie vēsturnieka Ādolfa Šildes mājas Minsterē. Tas met nodevības ēnu uz pašu Šildi, it sevišķi tad, ja šos noziedzniekus “ieteica” viņa bērni un mazbērni.

Nav nekādas ĻAUNUMA ASS: Krievija- Ķīna- Irāna, bet gan Telavivas satelīti- Maskava- Pekīna- Teherāna. To mēs redzam katru dienu un katru stundu, tikai neviens no dižajiem politologiem  to neuzdrošinās skaļi pasacīt. Notiek visādas aplinkus atrunāšanās, kāpēc Izraēla līdz šim vēl nav atklāti nosodījusi Maskavu un palīdzējusi ukraiņiem ar ieročiem. Zemāk ievietotais video apliecina tikai manis jau gadiem sacīto, ka Krievija ir Izraēlas “darba instruments” !

Cionisms, tas ir SĀTANISMS un, tas nekad nebūs cilvēcīgs !!!

Visi nacionāl- ISTI ir uzticīgi Ciānas kalpi un nekas vairāk, tāpat kā komun-isti, nac-isti un visi TICĪGIE. Kariņš un Levits ir plēsoņas ait-ādas kažokos. Ar atkāpi vēstures annālēs atgādināšu, kur Kristus atbildēja, kad viņam jautāja par skaistajiem dievnamiem(toreiz tās bija tikai Sinagogas): “Ka es jums saku, akmens uz akmeņa no viņām nepaliks pāri !” Cilvēks ir Dieva radīts BRĪVĀS GRIBAS ELEMENTS. Visas baznīcas un ideoloģijas nāk no ĻAUNĀ, un ir nekas vairāk kā PRĀTA aptumsums.

Vai neredzējām ar kādu naidu visi “ziņu biroji”, sākot no PIETIEK.com un beidzot ar NRA, uzbruka Bordānam, kad tas saistījās ar ASV antikorupcijas iestādēm ? Tas norāda uz to, ka viņi visi saistīti ar korupciju. Pret šo sātanisko mašinēriju J. Bordāna partija nebija ne mazākās iespējas pārvarēt % barjeru, kas ļautu iekļūt Saeimā.

Arī paša partijā bija VDK darboņi- nodevēji kā piem. D. Beitnere(Ciānas darbone, VDK štata darbiniece, ateisma pasniedzēja universitātē Padomju laikos) un tā pati “nevainīgā” E. Mārtuža(vēstures viltotāja) !

Bordāna nelaime, ka viņš baidījās atklāti nostāties Patiesības pusē. Viņš vēlējās lavierēt un tas noveda Viņu tur, kur Viņš patreiz atrodas… .

Dievs, ļauj mums pārdzīvot šo sātanisma laiku !

23.10.22

Arhīva albums- civilizācijas ģenētiskie atkritumi

Mūžīgie deputāti !

You may also like...

17 komentārs

  1. incis saka:

    Bordāns aiz polikorektuma neuzskaitīja visas prokrieviskās partijas.Divas iesmakušas neminēja.Kopā sešas…. pīlēni,šmiti,brigmaņi uc.veci seski.

  2. Anonīms saka:

    Putinistu “Z” apzīmējuma atšifrējums izrādījās gaužām vienkāršs: ZOMBIJI. Par zombijiem kļūst pēc obligāto vakcīnu iešpricēšanas.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Atkal savā rakstā apliecini to, ko tev arī norāda, ka latvietim vai dzērājam, vai vecai tantei nekādas iespējas mainīt sev par labu situāciju piedaloties vēlēšanās nav. Iz 90tajiem skatot, kad pašiem latviešiem bij vēl veikaliņi un konditorejas vai savs īsts piens pieejams. Kādā saimniecībā viesojās māte un sadzīviskā sarunā saimniece nespēja saprast vietējos letinus, kad tanī laikā bij grūti nopelnīt pilsētā papildus 5 latus, tad viņas saimniecībā strādniekiem bij uz nedēļu katram atsevišķa istaba un pēc mainas līdzi iedeva nedēļai sainīti, kā tas bij Soviet times pieņemts un arī naudu. Strādnieki izmantoja saimnieces labvēlību un šmaucas ar pienu nodošanu, tad no piena kombināta nāk sūdzības un saimniecei lieki izdevumi. Nožēlojami letinu lauķi savā garīgajā neviziba ir palīdzējusi paši izputet daudziem sik saimniekiem. Krievi ar žīdiem sedinaja Saeimā savus merkakus, kam ļoti tik spīdēt spidesanas pēc, ka tik par gudru muldēšanu i nekā nedarīšanu saņemu lielu naudu. Studē meitene jurisprudencē, bet naudas tai ne vienmēr pietiek, tad nu tomēr ir cilvēki, kas pieskata jaunās rozā beibes universitātes un pie viņas daiļuma piekļūst jauni eleganti sporta drēbēs ģērbti puikas, kam smadzenēs ir tādas pašas vielas, kā Gedroicam. Viņas uzdevums ir pārzināt likumdošanu un naudu dzīvei piesviez no obscaka. Tomēr meitenei savas dzīves nav un viņas dzīve ir kopiena. Visa Latvija saimnieciski ir tieši tāda, ka latvietim ielienot jel kādā septe jis tiks izeests ārā aiz sava pareizuma. Ja esi dalbojobs, tad ar tevi viss ir kārtībā, bet gudram būt nedrīkst! Tad nu tādu letinu, kas paši 90 tajos pie dirsa savējos ir pilna Anglija. Šodiena lielākā daļa no svesuma neatgriezīsies, bet žīdu kantoros nav darba roku. Varkas gribās, bet nekas nekustās, ja nav cilvēku. Ukrainu bēgļi uz kādu laiku ir risinājums, bet paši viņi saka, ka visur ir viens un tas pats tikai Ukrainā ir labāk! Tam es arī piekrītu, ka neskatoties uz visiem žīdiem dzīvot savā zemē ir visu labāk un neviens nav tiesīgs man mācīt, kā man ir jāpļauj.

  4. AG saka:

    Bordāns malacis, jo gatavs Linardelim atsūkāt! :)))

  5. ××× saka:

    Muļķis nav tas, kas noticēja un kļūdījies izvēlē. Muļķis ir tas, kurš notic otrreiz tādam, kuram darbi netiek līdzi vārdiem un ir pat pretēji teiktajam. Vienīgais spēks, kas noteica sankcijas pret Latvijas zagļiem ir Amerikas Savienotās Valstis. Bet tieši tieslietu ministra Jāņa Bordāna laikā korumpētas Latvijas tiesas attaisnoja Šķēli, Šlešeru, Magoni, Jurašu, kā arī turpināja tiesāt Linardu Grantiņu, lai gan bija visas iespējas attaisnot, izbeigt lietu, saukt pie atbildības safabricētājus. Arī lasot Jāņa Bordāna un viņa vadītās Tieslietu ministrijas tukšās atrakstīšanās atbildes nelaimē nonākušie un no varas cietušie cilvēki ļoti vīlās Jānī Bordānā, vairāk neticot viņam. Rezultātā atgriezās zagļi Šlešers un Lembergs, kurus agri vai vēlu jātiesā ar ASM.

  6. Valodas stūrītis saka:

    Šausmu valoda: “Sensitīvs”,”Sensitīvi dati”,”Sensitīvs disvašinga gēls”.
    — Neviena no šiem svešo vārdiem nav latviešu valodā! Latvietim nav savā zemē jānēsā līdzi kaudzi ar svešvārdu vārdnīcām,lai izprastu svešā garā aizmaldījušos! Mums ir Dieva laistā valoda. Līdz ar to,nekā nav saprotama svešo uzbāzīgā valoda!

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Valodas stūrītis daudz gudrikojas, bet tomēr tā valoda, ko jūs lieto ikdienā ir visās pasaules tautu valodās. Sens tivs =jūtīgs, kas izsaka ko? Jebkas šai pasaulē izsakās no enerģijas, kas ir mums apkārt i iekš mūs, kā to izsaka Gedroics liecina vienu tieksmi uz Bordana X vietu. Jebkurā tautas valodā ir netīrā valoda, ko izmanto dažādu nolūkos, bet latviešu valodā ir ļoti maz brutalitates. Iemesli salīdzinājumā ar krievu valodu ir ļoti daudz, bet angļiem ikdienā brutālā valoda ir pārsvarā tādi pat, kā krieviem. Kopīgā viņiem ir daudz, jo kungi ir vieni un tie paši, kas viņus ir metajusi pa pasauli dažādos karos. Cilvēku slaktesanas procesā tautām izstrādājas īpatnēja kultūras uzvedība – Vseh ibatj! Latviešu valodā daudz ir lietu, ko nevar izteikt, kad virsū nāk ienaidnieks, tad ar Sovietu ikdienas dzīvē latviets ir apli pis ar tādām hujnam, ka dzīvot bez tām jau ir neiespējams. Anglosaxu pasaules saskarē arī bez Fuckingiem nevar neiztikt! Tomēr skatoties All around the world, tad visur ieraudzīs kopīgās lietas, kas cilvēkos ir. Uzskaitīt tās paši varat, kad analizejat, ko tas nozīmē? Ārprāts! Tas ir pie Gedroica, bet latviski Pārdomā vārdu – Labi! Label =Shilte, ja moderni ir staigāt jaunatnei drēbēs, kas simbolos slavē sātanu, tad tās zīmes nevar saukt par Laibliem, bet hujnam. Tā nu pašam vajag vien analizēt, ko vilkt sev virsū! Nonākot svešo sabiedrībā arī pienākas zināt ne vien labo toni, bet saprast Durty languege kurā runā Gedroics, lai saprastu, ka labāk ar tādiem nekā kopīga neveidot. Senčiem bij piemitos netīrības pārlikt kulturālā valodā, kad svēto pirkstu viņi sauc par Nikolaju. Nedrīkst sabiedriski aizskart cilvēka jūtas, bet tomēr ir lietas, ko norāda, lai saprastu, ka klanoties svētā cara Nikolaja ikonas priekšā tu latviet klanies savu senču slepkavu priekšā. Kas stāv aiz tās Nikolaja svētbildes? Tie ir gadu simteņiem nistie ienaidnieki un visa viņu garīgā sistēma, kas Tēvu saimnieku noliek par pēdējo mēslu paši sevi uzdodot par Dieva svetitiem kungiem. Lai arī tagad pasaulē viņi veic savas Pārkārtošanās procesus, tad tomēr viss ies pa pipelem, jo nespēj sadzīvot Labs ar nelabu. Uz galda normāls cilvēks ne dirs, kā tas mēdz būt urleniem, kad tiem Sovietu laikos bij piemitos piedirst vilcienus un sabiedriskas telpas, kur ir goda vieta atstāt pēc sevis netīrības. Pret tādiem kulturāla valoda nepalīdz!

  8. Pie valodas stūrīša saka:

    “Ēs ēsmu pīlsõns,mān īr pīlsõna pāse.”
    — Pilns ar valodas kropļotājiem. Vai par pilsoņiem drīkst būt latviešu valodas nepratēji,nelietotāji,kropļotāji???

  9. Die`spalīdz! saka:

    Visi mani bumbaki valodas stūrītim! Vismaz kaut kas sakarīgs.

  10. N saka:

    Kur Putins uzspridzinās pirmo kodolbumbu? – Kaut kur pieejā Krimas pussalai,šaurākajā vietā.

  11. kamene saka:

    To RB
    Ir vēl prātīgi cilvēki pasaulē, kaukāzieši. Un pasaulē gadās visādi brīnumi – Anglija kādreiz valdīja pār Indiju, kurš varēja iedomāties, ka indietis valdīs Anglijā?
    Baltieši kādreiz mita plašākā teritorijā, kā pašlaik.
    Vienīgais iebildums kaukāziešiem – viņi varbūt pārāk idealizē baltiešu valdības, īpaši mūsu, latviešu valdošie nebūtu tādas cieņas vērti, kaut arī atbalsta Ukrainu. Vispirms mūsējiem būtu jāiemācās saprātīgi un cilvēcīgi valdīt savā zemītē, lai varētu pamācīt vai regulēt citus.

  12. ...par zilo bļauri ! saka:

    …bet urliks gerdoic tik par saviem pakaļnieka jēdzieniem cepas, tik traki tauki tam saspiedušies smadzenēs, ka nedzīvot tam resnim bez savaas zilo novirzes paušanas…

  13. RB - kamene saka:

    Baltiešu valdības idealizēt varētu tikai kaukāzieši ar šauru redzesloku, kuri pārtiek no TV ziņām. Raksta autora līmeņa intelektuāļiem viss ir skaidrs un ilūziju nav.

    Britu jaunā premjera iecelšana ir tolerances stunda baltajiem deģenerātiem. Nemīl viņi Sunakus, ko tu padarīsi? Arī ākstīšanās jau iet vaļā – paskatiet interesantu video https://t.me/glogerLiudi/63362

  14. Odze. saka:

    Karalienes Viktorijas pedejais milaakais bija indietis. 20 + ,bet shai 70 – .
    Un viss Nams un Galms smeejaas un nirgaajaas ka traki. Karalienes ,,apmeri ,, ,tai laikaa , inspireja dazaadas anekdotes, ka piemeram,
    ka vinas apaksbikses vairak atgadinot divanu parklaajus…
    Bet vina, esot informeta, snjaakusi pretii,un zinatniekiem un petniekiem uzdevusi darbu – EIROINDIESHI.

  15. Odze. saka:

    O! Atvainojos… INDOEROPIESHI .
    Luk! Un ta maisaas visas nesvarigas lietas,kas ,diivainaa veidaa, paliek par svariigaam.

  16. Nja saka:

    Bordāns un tīrs un taisnīgs? Zeme atveries! Paskatieties JKP rebes, JKP sastāvu, aizmuguri ( Šķēle u.c.). Un ko solīja Bordāns? Kur tiesiskums Latvijā pazuda (jau tā nebija!) līdz ar viņa nākšanu pei varas? Iestājās totāls tiesiskuam nihilims ko Bordāns atbalstīja un vēl slaidi uzspļāva Satversmei!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *