4. maija kliķes slēptā propaganda

Visu pirms ir jāsaprot, kuram pieder šis laikraksts un tad arī viss nostāsies savās vietās. Latvietis parastais nemaz neaptver, ka šī aptauja ir antikonstitucionāla, tātad krimināla jau savā būtībā. Ar kādām tiesībām šajā aptaujā tiek pieaicināti Latvijas okupantu pēcteči, kuriem nav pilnīgi nekādas STARPTAUTISKI JURIDISKAS tiesības atrasties LR ?

Un tas vēl būtu tas mazākais ļaunums, bet visi šeit pieminētie(gobzemisti, pimenovisti, kabānovisti) izdzimumi, ir aktīvi Latvijas neatkarības pretinieki !

Veidojot tādus aptauju rakstus latvietim tiek “iebāzts” apziņā, ka šie kabānovveidīgie krievu ģenētiskie pabiras(kurš reiz atklāti Saeimā nošņauca degunu LR karogā), ir pieskaitāmi Latvijas valsts piederīgajiem. Tas ir izdevīgi tādiem komunistu noziedzniekiem, latviešu tautas bendēm, valsts izlaupītājiem kā lembergs, godmanis, plaudis, indriksons, borovkovs & co. Izdevīgi arī šī laikraksta ĪSTAJAI redaktorei-izvirtulei un algotajai VDK darbiniecei E. Veidemanei. Šajā rakstā tiek sacelta ažiotāža ap okupācijas simbolu, lai latvieši plēstos ar šiem “kabānoviem“, bet aizmirstu par īstajiem Latvijas izlaupītājiem- latviešu tautas slepkavām

VAKARA ZIŅAS. Kastrācija, šovinisms, okupanti…Saeimas deputāti verbāli uzspīdēja

Antra Gabre10:30 Abonē Vakara Ziņas šeit!

©Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Izskatot likumprojektu «Par padomju un nacistisko režīmu slavinošu objektu eksponēšanas aizliegumu un to demontāžu Latvijas Republikas teritorijā», Saeimas deputāti verbāli uzspīdēja tā, ka Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece bija spiesta atzīt: «Godātie kolēģi, ar debatēm par šo likumprojektu būsim sagādājuši bagātīgu materiālu vēsturei, vēsturniekiem, sabiedrības noskaņojuma pētniekiem.»

Edgars Kucins («Saskaņa»):

«Padomju armijā, tāpat kā Vācijas armijā, karoja daudz latviešu. Un jūs tiešām domājat, ka, iebraucot ar T‑34 tanku Rīgā, latvietis Jānis Bērziņš asociēja sevi ar okupantu? Vai viņš varēja iedomāties, ka pēc 70 gadiem viņu nosauks par okupantu?»

Igors Pimenovs («Saskaņa»): «Piemineklis Pārdaugavā nav krievu piemineklis un nav Krievijas piemineklis. Sarkanajā armijā karoja aptuveni 100 tūkstoši latviešu un citu tautību Latvijas pilsoņu. Piemineklis Pārdaugavā ir tāds pats latviešu piemineklis kā krievu piemineklis.»

Edvīns Šnore (Nacionālā apvienība):

«Un visbeidzot 1945. gada 1. maijā, tātad īsi pirms 9. maija. «Jelgavas apriņķa Vircavas pagastā ar pistoles šāvienu noslepkavots mājas saimnieks Lisna Jānis. Slepkavība izdarīta viņa meitas Irmas Lisnas izvarošanas mēģinājuma brīdī. Noskaidrots, ka slepkavību izdarījis leitnants Sokolovskis no karaspēka daļas 109.»

Jautājums «Saskaņas» biedriem – vai jūs pie tā pieminekļa godināsiet arī leitnantu Sokolovski? Es pieņemu, ka, visdrīzāk, jā. (..) Ja jums ir vēlme godināt PSRS armiju, tad tas ir jādara, visdrīzāk, Maskavā, jo šeit PSRS armija ir okupācijas armija, kura atnesa 50 gadu ilgu okupāciju, nevis atbrīvošanu.»

Nikolajs Kabanovs («Saskaņa»):

«No izrautiem pieminekļiem sabiedrības apziņā būs milzīga bedre. Tā publiskās telpas rituālā kastrācija, ko jūs piedāvājat īstenot, pirmām kārtām atsauksies uz Latvijas kultūru! Neesiet talibi un boļševiki!»

Ilga Šuplinska (pie frakcijām nepiederoša deputāte):

«Vai tas nav atkal tas pats lielkrievu šovinisms, kas visu laiku liek domāt, ka mazai, nelielai nācijai ir jāpārkāpj kaut kam tādam, lai par viņu vispār sāktu domāt, runāt un lai viņu, jāsaka, nesamītu.»

Kaspars Ģirģens (pie frakcijām nepiederošs deputāts):

«Un man ir ļoti nepatīkami un riebīgi, teiksim tā, pretīgi skatīties uz to, kā šajā tribīnē kāpj cilvēki, kuri nav lojāli pret mūsu valsti, kuri pie mazākās izdevības būtu gatavi, pat es domāju, rīkli pārgriezt mums, ja pienāktu tādi mirkļi, kā šobrīd tas notiek Ukrainā.»

Aldis Gobzems («Neatkarīgie»):

«Un es nedodu ne pieci, kā latvieši saka, ka, ja mēs šādi turpināsim, tad pēc 30 gadiem ar parlamenta balsu vairākumu, uzsveru – ar parlamenta balsu vairākumu, tajā vietā tiks uzcelta mošeja, jo latvieši no Latvijas aizbrauc.»

Jānis Iesalnieks (Nacionālā apvienība):

«Un es no aptuveni piecu gadu vecuma iemācījos, ka Latvijā ir divas sabiedrības: ir mūsējie latvieši, un ir okupanti. Un jau starp bērniem bija naids starp šīm divām grupām. Un tas naids nav beidzies, jo okupanti vēl joprojām nav aizvākušies. (..) kamēr okupanti staigās pa mūsu zemi un svētīs savus okupekļus, tikmēr mūsu bērni dzīvos naidā. Es negribu novēlēt to mūsu bērniem.»

05.07.22

You may also like...

4 komentāru

  1. Manda saka:

    …Šeit mēs redzam rezultātu, sagrozītai Latvijas vēsturei! Tā saucamais saskaņas centrs, ir holokausta biznesmeņi, tas nu skaidrs! Būtībā, šī 4. maija kliķe, sagrozot pagātni, nozaga latviešiem nākotni!…..Vai mums izdosies, atkarojot pagātni, atgūt savu nākotni?….Lai Dies mums palīdz!

  2. Par asiņaino kremļa urliku peļu kņadu! saka:

    Labais par kremļa idiotiem un ar Nevzorovam raksturīgo indīgo, bet trāpīgo humoru:

    https://www.youtube.com/watch?v=lGbojpYKwhE

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Soviet times Perestroikas laikā braucot bieži no skolas kāpu ārā pietura, lai mājās ierastos vēlāk. Pastaigāties gar Benjaminas vasarnīcu un apbrīnot tās vasarnīcas žogu, ko šodiena varētu nodot metāla lūžņu pieņemšanas punktā par labu cenu un dzīvot kādu laiku nekā nedarot. Tad daudzas lietas ne saskanēja ar to, ko runāja skolā un to, kas bij jādzird īsos, bet dzeligos izteikumos no senčiem. Tās zhidenes gals īpaši jau neuztrauc, bet tomēr bagātība un skaistas lietas pievērš uzmanību. Godīgi sapelnīta bagātība šajos laikos vai kādam tā ir!? Tad nu tomēr runādams ar iz bijušo Kgbeshniku viņa mātes dzimts zemes tika koptas vairāk par gadu simteni, tad nu vēsturiski pienāktos tās mantot viņa bērniem, bet brālis ar māti kara laikā no zaudēja dokumentus. Varbūt par laimi saviem bērniem, jo atdot 100 h zemes valsts neatdotu, ja tai noliktu tiesiski visus dokumentus, tad drīzāk vīru novāktu, kā tas ar daudziem ir bijis 90 tajos. Arhitektūras ziņā braukdams ciemos pie vecā vīra neliek mierā kāda ēka, kas ir kļuvusi par skaistu viesnīcu, tad nu vienmēr tā ir pievilkusi uzmanību arī tad, kad tanī mitinajas spoki. Nu i pirms kādiem gadiem kādā zaļā veikala žurnāla plauktā uzrunāja kāda persona no aizkapa valstības, kad pacelu to žurnālu, tad apstiprinajas. Tas ir viņš ap kura stāstu nonācu zināt kāres pēc Anglijā, kur dzīvo kāds tāls rads. Rads kuru senči gribēja satikt, bet Soviet sistēmas dēļ tā nevarēja. Laiks aizrāvis jau visus kapos un jaunajai paaudzei gar senču būšanām un nebūšanām nekādas daļas. Vai viņiem īpaši tik dzirdēt tos stāstus par savu senču Dzimts ļaužu atsausanam un spidzinasanam!? Ne īpaši, jo viss apkārt taču virmo līksmības gars. Karš Ukrainā viņus arī īpaši neskar un viņi visi lielākoties uztver šodienu, ka tādas lietas, kas bij ja pieredz senčiem viņus neskars. Dzīvosim draudzīgi ar okupantiem, pidariem, zagļiem un slepkavām! Visiem Latvijā atradīsies vieta arī nēģeriem un pakestaniesiem, muslimiem ar indusiem, kā arī cilvēku ēdājiem Latvijā arī ir vieta. Mums viss ir labi, jo Bankas konts strādā! Tomēr skatoties no Anglijas uz Kurzemes krastu Ruslans Strakis pareizi norāda, ka ar Rietumu piekrišanu Latvija vienmēr ir Krievijas ietekmē! Kurā gadā viņi nodeva vai 1940. gadā vai 1937. gadā. Tas 1934. gads jau ļoti aizdomīgs!?
    .
    .
    .
    Admins
    Sraķis norāda to, ko viņam cionisti liek. Tas, kurš šeit piemin 1934. gadu, nav labāks par Straķi….

  4. Pazudis šis deputātiem veltītais komentārs? saka:

    Ja tik jauki un skaidri visu šo pretīgo Latvijai un latviešu tautai krievvalodīgo psrs okupantu būtību ir formulējuši tautas priekšstāvji – deputāti, tad KUR IR viņu patriotiskās domas loģiskais gala formulējums?! Kur ir īstu patriotu domas nobeigtība par BEIDZOT okupantu izvākšanu no Latvijas un kur no tā izrietošie absolūti nepieciešamie aicinājumi par okupantu noziedzīgās naturalizācijas pārtraukšanu LV pilsonībā?! Un kur šo patriotisko deputātu aicinājumi pārskatīt prettiesiski psrs pilsonību saņēmušo sarakstus, kuros dominē ne tikai valodu nezinošie, bet aktīvi darbojošies pret Latvijas valsti un tautu okupantu noziedzinieki??!

    Ja tas viss ir pirmsvēlēšanu cirks un nekas darbos no augstāk minēto deputātu patriotiskajiem tekstiem nesekos, tad tie nav patrioti, bet gan ir riebīgi  meļi un pretīgi liekuļi! Amorālas personas, kas ar skaļiem lozungiem muļķo vientiešu tauta, par kādu redzams tie uzskata savus latviešu vēlētājus un tā maskē melnos savus darbus okupantu masas saglabāšanā un par savu privātlabklājībai rūpējoties!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *