A.Priedītis. Nacionālā naida kurināšanas ekselences

Nacionālā naida kurināšanas ekselences

суббота, 14 ноября 2020 г.

Grantiņš un Lapsa. Divi vislielākie nacionālā naida kurināšanas ģēniji pēcpadomju Latvijā; divi latviešu necilvēki, monstri (latviski – briesmoņi, nezvēri); katram ir savs “portāls”; katram ir savs zemcilvēku, puscilvēku, deklasētu tipu atbalstītāju bars; abi gadiem ilgi katru dienu uzkurina nacionālo naidu; katram no viņiem ir sava “specializācija”; Rīgas necilvēks “specializējas” rusofobijā; Minsteres necilvēks “specializējas” antisemītismā; abi ir bezizmēra nelieši; abi ir pusizglītoti, bez literārā talanta; abi ir intelektuāli dziļi aprobežoti, tāpēc naida kurināšana ir primitīvi vulgāra, pretīgi vienveidīga, balstās tikai uz klaju lamāšanos un nemitīgu apsaukāšanos; abas nacionālā naida kurināšanas ekselences darbojas nesodīti; Rīgas necilvēku nesoda Latvijas valdība; Minsteres necilvēku Latvijas valdība vēlas sodīt par nacionālā naida kurināšanu, bet viņu netraucē Vācijas valdība, kura vispār drastiski vēršas pret jebkura veida antisemītismu; abas ekselences apliecina unikālu gadījumu – politiskās varas nesodītu sistemātisku gadu desmitiem ilgu nacionālā naida kurināšanu. Tāpēc pamatots ir jautājums “Par ko tas liecina?”.

Postcivilizācijas dienasgrāmata

Автор: Arturs Priedītis

LRTT komentārs

Tādas lietas vienkārši “no zila gaisa” netiek rakstītas. Šim Artura Priedīša VIEDOKLIM ir ļoti nopietnas aizkulises. Kāpēc Arturs Priedītis tieši tagad nāk atklātībā ar tādu paziņojumu ? Kā mēs varam izsecināt no viņa sacītā, tad viņš vienīgais ir KLASĒTS ELEMENTS, bet Grantiņš un Lapsa pieder pie DE- KLASĒTAJIEM ! Gribētos lai Priedīša kungs mums paskaidro: pēc kādiem kritērijiem Viņš vadās “klasu” piešķiršanā ? Zinot, kas ir bijis Priedīša kungs okupācijas laikā, iznāk secināt: ja kādam nav čekas stukača- ziņotāja APLIECĪBA azotē, tad tiec pieskaitīts pie DEKLASĒTAJIEM ! Vai tā tas, god. Priedīša kungs, ir jāsaprot lasītājiem ?

“Katram ir savs zemcilvēku, puscilvēku, deklasētu tipu atbalstītāju bars”, secina augsti izglītotais okupācijas varas represīvo orgānu darbinieks Arturs Priedītis(segvārds Ulbergs) !

Lūk, īsta ebreju nacista- boļševika leksika: ja nepiekrīti viņu viedoklim, tad esi DEKLASĒTS un pieskaitāms lopiem(gojām), kuri salasās baros !

Tikai tādu, kurš ir ko nozadzis savam līdzcilvēkam, varam nodēvēt par zagli !

Tikai tādu, kurš apvainojis kādu semītiskas izcelsmes personu, kura dzīvo savā zemē, var nodēvēt par antisemītu !

Grantiņš var būt antisemīts, ja nevienu semītiskas izcelsmes jūdu nav apvainojis ? Un tas lielākais paradokss, ka A. Priedītis VIENĀ TEIKUMĀ sabāž kopā divas savā starpā konfliktējošas personas ! 

Bet !!!- ja mēs saliekam visas PIETURZĪMES pareizās vietās un uz pareiziem burtiem, tad arī šī, it kā paradoksālā parādība, beidz par tādu būt. Pats Priedītis ir tikai klaunveidīgs aktieris cionistiskās čekas spēlētajā TRAĢĒDIJĀ  pret latviešu tautu. Galvenais šī tejātera uzdevums ir: LATO LAPSU  taisīt par latviešu patriotu- gatavot to priekš nākošās valdības kā “latviešu glābēju“.

Pat zirgam ir jāsmejas, ja Lato Lapsa tiek nodēvēts par rusofobu. Lato Lapsa ir Izraēlas specdienestu darbinieks, kura uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu un mūsu valsti. Šajā, Lapsu propagandējošajā rakstā, ar Grantiņu tas salikts kopā tāpēc, ka tieši no LRTT Lapsa praktiski ir saņēmis pilnīgu politisku iznīcību. Vislielākās galvassāpes komunistiem rada  Jāņa Bordāna aktīvā darbība, kas nu nekādi nav pieņemama Latvijā valdošajai čekistu bandai. Tiek darīts viss, lai degradētu gan Bordānu, gan arī Grantiņu… .

LRTT arhīvs

Par izteicieniem, kurus lietojis A. Priedītis pret latviešiem, viņam būtu piemērojams pamatīgs cietumsods-ASM:

“Mans tēvs arī tika mobilizēts vācu armijā. Taču viņš dezertēja, tika noķērts un ieslodzīts Liepājas cietumā, no kura iznāca pēc 9.maija. Viņš nekad nelepojās, ka karoja pie fašistiem. Var pat teikt, ka latvieši ir ne tikai nevērtīga tauta, bet arī nolādēta tauta, ja var tādu lopisku naidu izjust pret saviem glābējiem. Jūs dzīvojat Vācijā. Tur viss ir radīts vāciešu rokām, ar vāciešu galvu. Es dzīvoju Rīgā, kur viss ir radīts arī ar vāciešu, krievu, ebreju rokām un galvu.

Latvieši tikai “strādāja” mazmājiņās, dodot tautsaimniecībā neizmantojamu produkciju.(šo tekstu A.P. man uzdrošinājās pat personīgi atsūtīt)“ Tālākie izvilkumi no PIETIEK.com

„Latviskā dzīvesziņa“ uzskatāma par nacisma modifikāciju un tā ir mūsu „nacionālo spēku“ spēkbarība.”

“Pašlaik var jautāt: vai latviešu amorālā stāja bija vai nebija viens no ieganstiem (galvenais iegansts) vāciešu idejai iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu?”

“Latviešu noziedznieki vadās no sava latvisko morālo vērtību kodeksa. Bet tas jau ir ļoti bīstami. Tas apdraud pasauli. Tas apdraud citas tautas, citas valstis, kurām ir tagad visas tiesības enerģiski vērsties pret nacisma jauno modifikāciju.”

“Tas ir tas, ko pašlaik formē mūsu debilie nacionālie spēki – mūsu stulbie naciķi. Kā zināms, viņi formē jaunu zinātni – “latvisko dzīvesziņu”. Jaunā zinātne tiks mācīta skolās. Tas būs jauns mācību priekšmets. Tā veidošanas iniciatīva pieder mūsu debilajiem naciķiem. Stāsta, ka Vineta Poriņa ir galvenā debilās idejas autore un virzītāja.”

“ Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.”

18.11.20

You may also like...

5 komentāru

  1. W saka:

    Ja draudīgu kritiku izsaka latviešu patriots,tam ir nopietns segums un ar to nevar nerēķināties. Ja pretlatviska kritika izskan no apšaubāmu pasaules pilsoņu personālijām,tad tā ir suņu riešanas līmenī un nav saistāma ne ar kādiem nopietniem aspektiem.

  2. ar trakiem - pa labam? saka:

    Juku laiki paliek juku laiki. Galvās un ap galvām viens vienīgs juceklis.

    Tie citāti par “dzīvesziņas kriminālumu“ atgādina tautasdziesmu grāmatu, ornamentu un Lielvārdes jostu dedzināšanu, histērijas dēļ dziedāšanas un dejošanas svētkiem pie kristiešiem ( un reizē pentagrammu nēsāšanu bezmaz uz visiem apģērba gabaliem), histērijas pie veikalu letēm dēļ 2 metriem, mešanu cietumā par maskas nepareizu lietošanu Austrālijā, jaunu koncentrācijas nometņu, cietumu drudžainu projektēšanu un būvēšanu, utt. utt.

  3. Anonīms saka:

    Nu jā! Tā ir viņu īpatnība sevi izcelt par par cilvēkiem un stuket darba rukim acīs, ka redz viņš nav pietiekami kulturāls, kad pasūta kulturālo tālāk. Kādreiz teica trīs mājas tālāk, bet šodien uz trīs burtiem. Pašiem vāciešiem ir jādzird par sevi visādas samazgas no visas pasaules, bet tomēr nezin kāpēc pasaulē pērk vācu tehniku? Nu i pataisīja vāciešus par upurejamo Ziemassvētku cūku un visādi viņiem krauj virsa grēkus, ko nav darījuši. Nu jā! Latviešu nacisms adzimsts pēc cik tur desmit gadem no dzīvojot sociālisma plura. Padomajies vai visas tautas mums tik nu devušas, bet pašas dzīvo mēslos,ja arī zelta pilīs dzīvo viņu kungi.

  4. Ralfs saka:

    Ja ir runa par nacionālā naida kurināšanu,tad Priedītis, nepašaubāmi,ir niknākais kurinātājs pret latviešu tautu. Šis rakstelis ir zagļa kliegšana,iespējams,pēc pasūtījuma.

  5. Avots saka:

    Negodātais,neveselības ķertais Priedīt! Manā vidēji ilgajā mūžā,nospiedošā vairumā neliešus ir gadījies sastapt starp izglītotiem un,, inteliģentiem,, cilvēkiem. Jūs esiet viens no tādiem. Saistība ,kādu izsakiet, starp izglītību un patiesību LRTT-ā,un tās paudēju,ir banāli vulgāra demagoģija,tieši Jums atbilstoša. Labākais,ko varu teikt par Jums,ir tas,ka Jūsu neveselības naids spējis mobilizēt latviešus domāt,kas nav maz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *