Cīņubiedri. E. Šnore ir jāpadzen !

https://neatkariga.nra.lv/sarunas-ar-veidemani/381328-sarunas-ar-veidemani-kam-pieder-krima-pilns-raidijuma-ieraksts   

  E. Šnore sarunā ar M. Mitrofanovu rada Latvijas patriotiem nepatiku un necieņu pret šādu vāvuļošanu, galvenos, pretlatviskos faktus noklusējot ! Šnore ar Veidemani aizstāv viedokli, ka visiem Latvijas krieviem un to bērniem ir jāmāca latviski no pirmās klases un, protams, Mitrofanovs tam piekrīt, jo, kas var būt okupantu pūļiem labāks par savu atvašu izskološanu valsts valodā, prettiesiski dāvinot pilsonību un saliekot tos valstiskos amatos, ignorējot to krievisko šovinismu un okupantu mentalitāti, ko tie spilgti demonstrē mājas sarunās un 9.maijā publiski. Un līdz šim, pirms covid aizlieguma nekautrējoties, simtiem tūkstošu lielā skaitā to nekaunīgi demonstrējot Uzvaras parkā ar skaļu, publisku atbalstu Latvijas okupācijai. Un jau labi zinot par latviešu tautas otrreizējo okupāciju un pazemojumu un moku ceļu šīs 9.maija uzvaras rezultātā 50.gadu garumā !

Arī šodien, bezgala nodevīgi okupantu militāristu un civilās masas ir tepat un turpina latviešu apspiešanu, to darba vietu aizņemšanu, savas krievu mēles uzspiešanu, par viņu kriminālo bandu un personu uzvedību un masveida noziegumiem pat nerunājot! Un NA deputāts Šnore pret to neiebilst, nepieprasa dekolonizāciju, kas ir vienīgais līdzeklis latviešu tautas glābšanai no iznīcības un neprasa efektīvu, materiāli, finansiāli valsts veiktu izspiesto ārzemēs pilsoņu repatriāciju dzimtenē.
Nelūdz viņš un NA latviešu tautas publisku atbalstu, neatliekami to pieprasot no valdības ! Un, ja to nedara neviens no viņa NA, kad viņš tos aicina šādi rīkoties, tad publiski tautai visu paskaidrojot, jānoliek NA deputāta mandāts, ja ir godīgs un īsts Latvijas patriots ! Jo ne jau kremlini, mitrifanovi aicinās valdību un tautu uz DDD un uz īsto pilsoņu repatriāciju un būs pret prettiesiskās pilsonības dāvāšanu okupantu armādai, Bet, ja to nedara NA vadoņi un deputāti, tad tāda erzac-nacionālu partija ir godīgiem tās biedriem NA vadībai jāuzstāda ultimāts, kuru ignorējot NA jāpamet masveidā un jāveido jauna, īstu patriotu- īstu nacionālu partiju.

LRTT piebilde

E. Šnore ir ŠĪS SISTĒMAS produkts. Jau tas vien, ka viņš piedalās tautas bendes Veidemanes “šovos”, izsaka visu. Nav lielāka nodevēja Latvijā par šo GODMAŅA MATRACI ! Viņa ir nešķīstības un nodevības simbols ! Pirms pāriet uz visu skolu latvisko programmu, ir jāveic TIESISKUMA ATJAUNOŠANA LATVIJĀ, jo savādāk tas var beigties ar valsts zaudēšanu. Kas ir KRIEVI, mēs šodien redzam Ukrainā. Tā nav tauta, bet aptracis sātanisku viepļu bars. Par šo “šņori” šajā vietnē jau rakstīts pietiekoši daudz !

31.05.22

You may also like...

6 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Komentētājs – Mēs rīdzinieki – ļoti precīzi formulēja:
    “Viņu lielākā daļa – kremliskā zagļu un laupītāju masa neievēro viselementārākos likumus, viņiem nav sirdsapziņas un nav kauna sajūtas, bet ir neremdināma alkatība, dzīvniecisks naids pret visu NEKRIEVISKO pasauli ”
    …. un tādus piesedz visi šie tautas nodevēji, kas uzdevušies par nacionālo interešu aizstāvjiem.

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! No viņa parādīšanās ar Soviet story ir jau skaidrs, kas par tipu un acis viņa ta piederīgas pie braligas Sovietu saimes. Vietējiem luzeriem arī gribas skaistas dzīves un ta arī viņi dzied Nacionālās dziesmas, bet viņi vienmēr izpratis Soviet luzerus kuriem acis spīd uz visu, kas nav viņu. Nu vien velosipēds uzkrīt uz acīm mans īpaši tiem melnajiem ar savu dizainu. Nekas īpašs tai velo, bet ārēji dizains pievilcīgs! Tā arī visai Sovietu sabiedrībai pievelk uzmanību skaistas lietas, ko paši nav un nespēj veidot. Vācu tehnika un super liela gabarīta auto, bet pats trenuzenes staigā. Stils ir un paliek stils un no savas būtības aizbēgt viņiem nav iespējams, jo nonācis citu tautu sabiedrība viņš visur grib spiest virsū savus Hujnu stāstus.

  3. Andris un draugi saka:

    Pārmaiņām taisnība. Mēs rīdzinieki labi trāpījuši par NA vadoņu nodevīgo lomu šodienas Latvijā, kuri kopš Visu Latvijai vadības ir visu nacionāli būtisko nodevuši.

  4. Mēs arī tā domājam! saka:

    Andris un draugi
    2022. gada 1. jūnijs 1.55

    Pārmaiņām taisnība. Mēs rīdzinieki labi trāpījuši par NA vadoņu nodevīgo lomu šodienas Latvijā, kuri kopš Visu Latvijai vadības ir visu nacionāli būtisko nodevuši.

    Jā,tā domā visi, kas domā un pārdzīvo par senču izcīnīto vienīgo latvisko vietu pasaulē – mūsu Latviju!

  5. novērotājs saka:

    “Svētie liekuļi garīdznieki”; saka dzejnieks. Kā Mõzus bauslības krēslos nosēdušies farizeji un rakstu mācītāji,kas tikumus sludina,bet paši,gan nedara. Bērnu izvarotāji un goda cilvēkēdāji anglo-karaliskajos galmos. “Melnsvārči”; saka latviskā Dieva padoma mantinieki. Melnsvārči Sātana sinagogas iznesēji pasaulē,Dievadēla jūdiskotāji. Tādi mācītāji vienmēr ērts instruments varas rokās. Ja kādi vēl nav pakļāvušies,tad tādi varas roklaižas tač pārliecinās. Nu,jau baznīcās skan arī roks,pops,reps un citāda māžošanās. Tad,ar ko viņi ir labāki par īstiem sātanistiem? Vai ar izlikšanos,liekulību,glaimiem? Vazā draudzes aiz deguna pa cionistu vēmekļiem. Māca cilvēkus sist sev pa krūtīm un uzņemties žīdu vainu Dievadēla slepkavībā. Iegājuši valsts pārvaldē tie manīgi stiprina savu baznīcu pozīcijas,kaut arī Kristus sen izdzīts un baznīcas padarītas par “slepkavu bedri”. Nekas netraucē melnsvārčiem būt par aklajiem ceļa rādītājiem,lai kopā ar saviem lētticīgajiem upuriem iekristu Ellē.

  6. AG saka:

    Bordāns gan grib dekolonizāciju, vai ne? :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *