Pārmaiņas. Nodevēji jānosit tajā vietā, kur satikti

Kā jau ne reizi vien ir sacīts LRTT, tautas nodevēji (tā pat kā svešzemju marodieri) ir jānosit tajā vietā, kur satikti. Zeļenska valdības sadarbība ar zociāldemokrātiem, tā saucamo ОПЗЖ (Medvečuka).

Švecs apstiprina to pašu.

Vai Latvijai arī tas vajadzīgs ?

Ja jau pašlaik diskusijās par okupekļa novākšanu, izskan aicinājumi pielikt punktu 30 gadus ilgušajam genocīdam pret krieviem, kas Donbasā esot ildzis tikai 8 gadus, tādēļ Latvijā steidzami esot nepieciešama denacifikācija un atbruņošana.

Var jau par šo pasmaidīt un pašapmierināti sacīt, ka mūs sargā 5.pants, bet jāapzinās to nesamērīgi milzīgo un naidīgo masu ar “naturalizēta pilsoņa” tiesībām, kas gatavi mūs noslaucīt no zemes virsas. Neaizmirsīsim, ka arī ekonomika ir faktiski ienaidnieku un kolaborantu rokās.

07.09.22

LRTT

Pagaidām aiz visa tā,- aiz zeļenskiem, levitiem & Co, stāv Izraēla- cionisms. To arī šis pats Švecs labi zin, bet baidās pat muti pavērt. Kā jau reiz sacīju, viņš manu komentāru izdzēsa un nākošajā dienā man veselu mēnesi liedza Jetube komentēt. Par to, ka es par to runāju atklāti, mani tiesā un tiesā un tiesā…visa šī sarkanā cionistu komunistu banda Latvijā- manas tautas slepkavas ! Bet pienāks diena, kad viņi tiks samīti kā blaktis un panāks to ukraiņi ar savu uzvaru pār sātanisko impēriju.

Slava Ukrainai !

You may also like...

16 komentārs

  1. Agnis Gomešš saka:

    Bet,kāpēc vienā variantā gribi gaidīt uz karmu,kad tā attiecīga iestāsies,bet citā gadījumā sist ar rungu nost uz vietas,kur satiek?
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad tā nebūs Karma ?

  2. Maiss ir caurs. saka:

    IEPRIEKSHPAREDZAMI.
    Psihopati un sociopati ,kas varaskari kontroletaji. Vinu ierocis -apmans,kas izraisa BAILES.
    Bailes rada energijas sastingumu, nespeju tulkot Apmana Situaciju un SIST RIKTIGI PRETII.
    Ja sit preti, tad – BAILES AUTOMATISKI LEC ATPAKALJ UN APMANA RADITAJU !

    Taisniba VIENMER ir stipraka par Netaisnibu. Agri vai velu BAILES atgriezas pie VILTUS PLAANA kaleja un paliek uz muuziigiem laikiem.
    Ja nav iemaaniitas kaadaa NEKO PAR TO NEZINOSHAA DVEESELEE.

    Apzinieties katru vaardu. Ja jums praataa saak apmaaties tumsi makoni, tad – Juusu speks – ir TAISNIBA.
    Un katrs no mums TO sauks . Un sirds,kas Musu Teva radita un darbinata, paliks IZTURIGA UN BRUNOTA PRET NETAISNIBU !!!

  3. apskats saka:

    Kādiem ļoti gribas sarīkot kodolkaru. Ne,jau cilvēku labumam!
    Pat padomijas laikā nebija padomijas kuģiem liegts kuģot neitrālajos ūdeņos,jo ir kādi vispārlõģiski likumi,kas starptautiski. Nav skaidrojams ar dumību,ka tagad tāda pašsaprotama kārtība tiks lauzta. Tai agresõrvalstij Krievijai būs sava loma jānospēlē līdz galam un tas ir tikai teātris lētticīgai publikai. Karu var sarīkot neminot iemeslu,bet notiek iemeslu radīšana,kā arī visu cilvēku lēta muļķošana. Krievijai kā stūrī iedzītai žurkai tad būs jāmetas virsū iedzinējiem. Cietīs visi,kas apdzīvo Zemi. Daudz labestīgāk būtu ar lāzeriem nosvilināt vienam otru; Kremli un Balto namu un Pentagonu.

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Teksta kluda. Viens burts izmaina jegu. ; BAILES automatiski lec atpakalj UZ apmana raditaju.( MELOTAJU).

    Apskats nezin,ka krieviem atombumbu uzturet darba kartiibaa , traucee stulbums, slinkums un alkatiba…

  5. kā tad īsti ir? saka:

    Lai runātu par nodevējiem, ir jādefinē, kas ir nodevējs. Lielas daļas ļaužu acīs nodevēji bija pirmām kārtām jau stukači (ziņotāji). Kad stukaču vārdi parādījās atklātībā, paši stukači klāstīja, ka, ja ir TĀDI laiki (kad jānodod), tad ir jānodod – tad citādi nevar. Un tajos ziņotājos, izrādījās, bija bezmaz visi tautas mīluļi. Liela daļa tautas jutās pievilti, novērsās no mīluļiem. Jo šķita – liekuļi. Tad mīluļi sāka uzskatīt novērsušos par nodevējiem. Ja godīgi, tad liela daļa tautas bija vēl lielāki stukači par sertificētajiem stukačiem. Nu jau, lai kur ko lasi, lai ko lasi, šķiet, ir iestājusies fāze, kad itin visi ir cits citam stukači. Un vispār nodevēju sarakstus, kā zinām, arī taisa nodevēji, bez kādām definīcijām.
    Bet parunāt par tēmu varbūt tomēr vajag?

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Definicija ir taada-
    Viss,ko psihopati pievelk par ,,patiesiibu,, nekad taada nav bijusi. Nodeveju sarakstus … sakarto pashi nodeveji -jo
    histeriski sevi izgaismo. Par temu vajag runat,ka metodes,plaani, formulas, uc. atstradaatas NKVD mulkoshanas makslas,
    tagad,
    atgriezas pie viniem atpakalj .
    Kauciet ,breciet, smilkstiet !
    Velnapasaulskartiba sarullejas mazaa trubinjaa… un ,,paslepjas,, vina sulainju gumijas popaas . Kopaa ar visam zinasanam,
    metodem,panemieniem,pestelju simboliem,vardiem,ritualiem un visaam citaam dullinaasanas riebekliibaam!
    Gariem un demoniem.
    Riebekjli, JUS ESAT NAIDA UN LAUNUMA NESEEJI- GRECINIEKI
    bet mus,cilvekus,esat apvainojushi, par greciniekiem un tukstosiem gadu mus spiedushi tam TICEET !!!

    ka tad iisti ir ? Parunat par temu !
    Bailigi,gleevi,zemiski ,ironiski MUS SATAISIJUSHIES APVAINOT SAVOS NOZIEGUMOS.
    AR ,, GUDRO ,, protokoliem kabataa.

    NOZIEDZINIEKI ESAT JUS- taada ir DEFINICIJA.

  7. Anonīms saka:

    Nosprāgusi Anglijas žīdu ļaunā ragana! Visi tumsas spēki sēro. Iegaumējiet sērotājus labi!

  8. Linda saka:

    Anon’īmais, kā tā var runāt par mirušu cilvēku? Jūs pats esiet tas, ko šeit tikko aprakstījāt!

  9. ... saka:

    anonimam soreiz bonuss !

  10. berta saka:

    NEZINU GAN LATVIEŠI PAR CITA CILVĒKA NĀVI NEPRIECĀJAS, HAZĀRI GAN

  11. Pārmaiņas saka:

    Agni Gomešš 2022. gada 8. septembris 1.35
    Nosist var arī ar patiesu vārdu, ar žurnālista patiesu rakstu. Nodevību un ļaunumu var nosist iedīglī, kamēr tie nav pārņēmuši mūsu likumdošanu un skolu programmas. Bet daudzi izvēlas kalpot naudai, savā trulumā pārliecināti, ka nav augstākas vērtības par naudu. To sauc par degradāciju, jeb platu soli atpakaļ pie dzīvnieciskajām dziņām.
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnībā jau nu tā nav, kā Pārmaiņas saka.
    Ir gan nauda, gan Patiesība un viss pārējais materiālais vajadzīgs. Tikai visam tam ir jātiek sakārtotam un pakārtotam vajadzīgā secībā.Ne jau nauda vainīga, bet gan tas, kurš viņu grib nepelnīti piesavināties !

  12. Anonīms saka:

    Cik daudzi gan priecātos, ja nosprāgtu kāds cits…

  13. Daugmalietis saka:

    Lindiņ! Runa ir par slepkavu reptīliju,vampīrieti un kanibāli,žīdu rituālo slepkavību organizētāju un nevis par cilvēku! Otrs tāds pats prototips ir VVF.

  14. ... saka:

    Bertinj ! Un kas tad aizgajejs, cilveks vai hazars ? Laiks nomainit brilles.

  15. Krīvs saka:

    Vai man te ir jāskaidro??? Domāju,ka nē. Anglijas karaliene,titulētā: Elizabete Otrā,pati klāstījusi,ka viņu dzimtas senčos ir vampīrs,Rumānijas grāfs Drakula. Ar to karaliene lepojās. Cilvēki ar savu vārdu un adresi soctīklos apliecina,kas notiek vampīru orģijās Anglijas karaļnamā. Kas paši neinteresējas izrādas ērti nezinoši. Nosprāga,uz pekli aizšļūca ragana. Droši vien nospīdzināto bērnu asinis bija pārdzērusies. Tā lūk! Taču tādu kā viņa ir ļoti daudz!

  16. Krīvs saka:

    Nekad nelietojiet nevārdus; “aktuāls”,aktualitātes”! Tie ir ļauni svešvārdi! “Aktuāls”,”aktualitātes” sāka lietot padomju laika beigās padomju ziņu iestādījumi,tieši no krievu valodas tulkojot; “aktuaļnii”,”aktuaļitet”. Un varētu domāt,ka tāda izsacīšanās paskaidro kāda akta noslēgšanu. Latviešu valodā nav tāda vārda! Nav latviešu valodas uzdevums noskaidrot,kādās vēl valodās “aktuāls” lieto. “Aktuāls” lietošana neko nepaskaidro,kas īsti ir noticis,un tāda nevārda lietošana kropļo skaisto bagāto un labo latviešu valodu. Bet nevārdus lietojošie cilvēki liecina par sevi,ka ir tālu no latviešu kultūras un to valoda ir nabaga un noģindusi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *