Antisemīti, kuri uzdodas par semīt- ebrejiem !

Pārmaiņas

2022. gada 2. septembris 4.42   (Labot)

Ja esam tik žēlsirdīgi vai naivi, ka nespējam atbrīvoties no krievu okupantiem un kremļa akceptētiem miljonāriem-nodevējiem, tad Latviju un latviešus sagaida līdzīgs liktenis.

LRTT turpinājums komentētāja “Pārmaiņas” sacītajam:

Kādas bailes šie Jahves izdzimumi ir iedzinuši cilvēkos, ka tiem bail nosaukt viņu izcelsmi- ĪSTO, BET NE VIŅU PAŠU IZDOMĀTO !

Paskaties, un šeit nav ko slēpt, kuri ir tie, kas sabotē un aplaupa ukraiņus pat kara laikā. Neviens cits, ka visi 100% hazāržīdi(starptautiskā hazāru mafija), tie, kuri veic etnisko semīt- ebreju un palestīniešu slepkavošanu un padzīšanu no viņu tēvtēvu zemēm. Tas viss notiek ar ANO ziņu un pat palīdzību. Protams, notiek “itkā” nosodīšana, bet tā ir tik jēla un smirdīga kā pusperēts vanckaris. Hazāržīdi ir visdrausmīgākie antisemīti ! Un ne tikai antisemīti, bet visas Dievišķas pasaules nīdēji- zagļi, slepkavas un laupītāji. Lai tikai atceramies, kā viņi noslepkavoja latviešu patriotu Herbertu Cukuru, kurš bija izglābis trīs ebrejus. Nepalīdzēja pat izglābtās ebrejietes liecības, kura nepārprotami sabiedrībai pasacīja, ka H. Cukurs nedarīja to, ko viņam pieraksta komunisti- ebreji. Vēlāk arī šie paši draņķi atzinās, ka Cukurs tika noslepkavots pēc viltus liecībām.

Un, kādas “tautības” ģenētiskie atkritumi ir tie, kuri jau kuro reizi ir centušies noslepkavot L. Grantiņu ? Borovkovi, bunkas, treļi, dzintari, parādnieki, godmaņi…. mani vēl šodien apsūdz pēc 1986. čekistu sastādītām liecībām !

Jēzus Kristus uz viņiem sacīja patiesus vārdus, kas viņi ir un kam viņi kalpo, un par to arī tika zvērīgi noslepkavots. Neviena “kristīgā” baznīca, kaut arī tas viss ir aprakstīts Bībelē, muti neuzdrošinās atvērt par šo tēmu. Tāpēc neuzdrošinās, ka tā ir visīstākais sātanisma perēklis. Visi melnsvārči ir Sātana kalpi, pilnīgi Sātana iemiesojumi. Protams, ka ir ļoti reti izņēmumi, bet ne vairāk par 1%, kuri tomēr atgādina Bībelē lasāmos Kristus vārdus. Bet šis viens procents nav spējīgs neko izmainīt, vienīgi, ja nu tiek paglābtas viņu pašu dvēseles.

Video vīrs pareizi runā. Viltus žīds un totāli izteiktais narkomāns V. Zeļenskis ar savu žīdeļu bandu-jermaku, kolomoiski & co, pat šodien izved bagātības uz Izraēlu ! Bez Izraēlas palīdzības tas nevarētu notikt !

Vai zināt, ka ne Jansons un arī ne Bunka nav latvieši ?!

Latvija no šiem sātaniskajiem izdzimumiem ir pataisīta par “ekonomisko un etnisko tuksnesi” !!! Un paskatieties tikai, kur visi 4. maija čekistu bandas izvirzītie prezidentosi ir redzami. Protams ka Sinagogā ar pļocku uz viņu trulajiem pauriem. Kas tad ir šis Suharenko, pie kā viņi izlūdzas svētību, ja laupītājs, slepkava, putina bandas loceklis ? Un kā, ar kā palīdzību par Latvijas prezidentu tika “ievēlēts” žīdsātanista- poļitruka- latviešu tautas slepkavas spermas produkts- Levits ? lai tikai atceramies pretekles M. Zālītes viņa cildināšanu un pompozo balli Gaismas Pilī !

Bet LIELĀ TIESA BŪS, jo Karmas LIKUMU neviens nav spējīgs atcelt. Visi dievi šī LIKUMA PRIEKŠĀ lūzīs un šķīdīs kā kaltēti sūdi.

Visi VDK darbinieki !

Dievs, atpestī pasaules tautas no šiem “izredzētajiem” !

Slava Ukrainai !

09.09.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Skolnieks saka:

    Daudz ko uzzinam pirmo reizi. Bet tā,jau iet; “Mūžu dzīvo,mūžu mācies!”

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Nav spējīgi nekā izmainīt? Tieši tamdēļ arī viņus sit nost, ka tie īpašie, kas stāv par Dievišķo izmaina cilvēkos skata būtību uz lietām. Tā arī bij pirms tā Ulmaņa apvērsuma, kad tas Jānis liecināja par komunistu ļaunajiem darbiem un latviešu politiskās sabiedrības sadarbošanos ar tiem. Ja arī Grantins nav Svētais, tad tomēr liecina daudz ko taisnīgi! Tikai tāpēc jau grib nosist, ka tā spēle, ko spēlējas Grantins var izmainīt atieksmi iekš pašas tautas, bet nevajag, lai Grantins tiktu publicēts, jo vēl spēs kāds aizdomāties? Iegāju veikalā ar devīzi – IbaL ri Tapet – pēc kafijas. Stāvot pretī kafijas automātam skatās virsa man krāsains žurnāls ar svarīgu ziņu – SeXiga Racko ir izšķīrusies! Ko tur vēl lasīt, ja pašā virsraksta ir pateikts viss? Vai stāvēs tur blakām krāsains žurnāls – Tautas tribunāls? Tad pie kafijas tauta skirstis lapaspuses, kur tiek nocirstas galvas visiem tautas neliešiem?

  3. Anonīms saka:

    Par tām vampīru dzīrēm Anglijā. Kad man parādīja no interneta,es nemaz nespēju ne klausīties,ne skatīties ierakstus no vampīru dzīrēm. Žīdene Hilērija Klintone tur sanāk vienmēr neiztrūkstoša. Tur bezvēsts pazudušie bērni no visām valstīm. Tādus sātaniskus šausmu skatus nevar cilvēks skatīties,ko izdara ar bērniem. Vampīri izrādas pieklājīgie cilvēki,kurus citkārt var satikt Kapitolijā un Vatikānā,visu karaļnamu pārstāvji. PASAULES EKONOMIKAS FORUMS,gandrīz pilnā sastāvā. Putins,tur kopā ar visiem,bieži. Visi dzer asinis un plosa gabalos dzīvus bērnus. Prātam neaptveramas šausmas un neticamas lietas! Tak liecinieki visā pasaulē. Citi bijušie vampīri liecina,ka dzīru laikā kādā brīdī ierodas arī pats sātans,karaliene ir viņa patronese. Sātanam ir jāzvēr. Bet ļaunā gara klātiene bijusi tik šausmīga,ka daži aizgājuši no vampīrisma un meklējuši Dievu. Lai Dieva Gaisma ir patiesības tiesnese! Nevar visu runāt liecinieku vietā!

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Un tas VELNAPUZNIS – ar TIEM,kas vina augstaakaa ,,elite,…

    cilveku acu prieksaa ir glaunakie ,smalkakie,elegantakie kungi. Kas klusu runaa, visu laiku maigi smaida, smuki
    apgerbti, uz balkona pozee. Balti cimdi. Cepurites.
    Un MACITAJI vai MOCITAJI …!?
    Ari klusi ,smuki ,apgaroti runaa un svarigi izskatas- Latvijas katolu prieksnieks un luteranu prieksnieks…
    Pravaslavu prieksnieks. Un visas sektas… kas VIENA KUNGA KALPI.
    Ko vini dara,kad CILVEKI neredz ? Par prieksniekiem ,sajos postenos, gaadaa VELNAPASAULSKARTIBAS augstaakaa ,,elite,. kas
    nozagusi Cilvecei visu naudu un zemi !

    TIE prieksnieki VINIEM palidz kontrolet cilvekus, lai nekas nemainas, un TIE ,bez soda, var darit visu,ko grib… ! SLEPKAVOT
    UN UZDZIVOT !!!

  5. Albertīne saka:

    Tas otrais Anonīms sarakstījis savus nakts murgus, gluži baisi paliek.
    Es arī reiz sapnī redzēju pašu nelabo, nemaz tik briesmīgs nebija, tāds smaidīgs ar inteliģentu valodu. Viņš teica, tā esot svēta patiesība, ka Zeme ir plakana un balstās uz trim vaļiem. To jau zinājuši mūsu senči tolaik, kad pielūdza savus Dievus. Es pajautāju, vai mūsu latvju zemīte arī uz kā balstās? Viņš teica, mūsu Zemīti varētu balstīt trīs oligarhi. Vajagot tik viņus ierakt labi dziļi zemē, tad viņi no apakšas labi balstīs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *