Immanuels Kants un komunistiskie Ciānas izdzimumi !

Vienreizējas atziņas, kas neatpaliek no Austrumnieku “gudrības graudiem” !

Kāpēc šis arī latviskās izcelsmes pasaules slavenais filozofs netiek pietiekoši godāts šodienas Latvijā un it sevišķi Kurzemes pusē- Liepājā? Tāpēc, ka pie varas ir 4. maija komunistu – čekistu noziedznieku banda, kura pilnīgi visa ir ar ne mazāku hazārisku(krievžīdu) izcelsmi, kāda Kantam ir latviskā. Viss latviskais tiek nīsts un fiziski iznīcināts. Mēs redzam kā Liepājā tiek nicinoši “norakts” vienreizējas Liepājas un latviešu autas patriots Ēvalds Rimbenieks, kurš tika izsūtīts uz Vjatalgu(pašu šausmīgāko gulagu) un tur nogalināts. Tai pašā laikā mēs redzam, kā tiek celts godā šodienas Liepājas fīrers U. Sesks, kurš ir komunista atvase, starptautiskā narko- biznesa kurators un slepkava vārda vistiešākajā nozīmē. Viņam ir neskaitāmi miljoni Monako kontos, bet iestādes par to visu klusē, jo Latvijas valdošā kliķe ir tā, kura visu to kūrē.

Par Ē. Rimbenieka NEAIZMIRŠANU jāpateicas vienam īstam jaunajam Latvijas un latviešu tautas patriotam Arturam Butānam. Viņam un viņam līdzīgajiem būtu jāpadzen visi šie noziedzīgie dzintari, iesalnieki, parādnieki, dambravas, lai paturētu NA vēlētāju elektorātu ! Komunistu- čekistu un kolaboracionistu vieta ir mēslainē un karātavās.

Foto: Arturs Butāns

Domāju, ka īstā Artura Butāna vieta būtu JKP, kura šodien patiešām veic pārkārtojumus, kas atbilsts latviešu tautas interesēm. Tāpēc arī viņus neieredz pie varas esošās pārējās partijas, kuras veikušas Latvijas iznīcināšanu. Visas šodienas Latvijas drošības struktūras vēlas JKP iznīcināt. It sevišķi aktīvi pret viņu uzstājas NRA ar Lembergu priekšgalā !

LRTT arhīvs

Izlasi, latviet, šo A. Butāna rakstu un tad parādīšu noziedzīgo genocīda izpausmi:

Šodien(10.04.2014), 10.aprīlī, pirmskara Latvijas Liepājas mēram Ēvaldam Rimbeniekam aprit 126 gadi. Ē.Rimbenieka plānotajiem darbiem, iecerēm un arī paša dzīvībai svītru pārvilka PSRS okupācija. Ē.Rimbenieks tika izsūtīts uz Vjatlaga soda nometnēm, kur neilgi pēc tam tika nogalināts. Okupācijas gados pirmskara Latvijas valstsvīru pieminēšana nebija vēlama, taču kā ir šodien? Vai esam jau aizmirsuši savu goda vīru?

Ēvalds Rimbenieks liepājnieku atmiņā palicis kā visu laiku ievērojamākais Liepājas sabiedriskais darbinieks un tautas interešu aizstāvis. Latvijas zelta laikos ieņemot būtisku lomu pilsētas un valsts sabiedriskajā dzīvē, Ēvalds Rimbenieks ne tikai kļuva par vienu no uzticamākajiem tautas priekšstāvjiem, bet ar savu valstisko darbību un lielajām zināšanām izpelnījās arī K.Ulmaņa uzticību pildīt pat finanšu ministra pienākumus.

1922.gadā Ēvalds Rimbenieks pārņēma vēja pilsētas grožus un prata sakārtot tās pēckara sagrauto saimniecību un pacelt to nebijušos augstumos, it īpaši kultūras jomā. Pateicoties Rimbenieka padarītajiem darbiem, arī šodien Liepāja sevi var droši saukt par Latvijas kultūras galvaspilsētu. Tieši Rimbenieka vadības gados pilsētā tika nodibināta Mākslas un amatniecības skola, Tautas konservatorija, atklāta Liepājas Filharmonija un opera, kā arī atvērts pilsētas muzejs un vairākas kultūras un sporta biedrības. Rimbenieka laikā daudz darīts arī infrastruktūras attīstīšanā. Tika atklāta kuģu satiksme uz Pēterburgu un Tallinu, atklāta dzelzceļa satiksme uz Berlīni, atvērti sabiedriskie lidojumi uz Rīgu, kā arī izbūvēta šoseja līdz Grobiņai.

Visi šie un daudzi citi darbi ir neapšaubāms pamats, lai apgalvotu, ka politiķa, skolotāja un mācītāja Ē.Rimbenieka vārds ir nepamatoti aizmirsts, un viņš pelnījis plašāku piemiņu. Šķiet, šobrīd viena no sava laika izcilākajām Liepājas personībām ir palikusi vien tautas vecākās paaudzes atmiņā.

Liepāja ir vēja pilsēta, un dažādi vēji šeit pūtuši. Ir bijuši mums labvēlīgi vēji, ir bijuši asi pretvēji, bet šķiet, ka šodienas Liepājas domes gaiteņos virmo neizprotamas dabas caurvējš, kurā acīmredzot Ēvalda Rimbenieka godam nav atradusies vieta. Par spīti varas vienaldzībai, aicinām valstiski domājošo tautas daļu atcerēties Ēvaldu Rimbenieku un pieminēt viņu, noliekot ziedus pie viņa pieminekļa katrā 10.aprīlī. Viņš to godam ir pelnījis!

05.09.22

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    JKP malači, pidarus vienmēr mīl un ciena !!! :)))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ja skat no valodas īpatnībām, ka vārds Kante un Kanteties ir radniecīgs, tad tomēr tas būtu Prūšu vīrs i nevis latviets, kur nu vēl kurši tamos laikos sevi dēvētu par latviešiem? Letgali un Prūši atšķirīgi ļaudis, ja nu pēc ģīmja skatot, tad Aleksandrs Nevzorovs ir tipisks Prūšu īpatnis pēc sava galvas kausa. Cik to ir izplūdis apkārtējās tautās nav īsti zināms, bet viņi vēl tomēr ir uz pasaules. Labākie, kas vēl bij aizgāja bojā pie Stalin gradas. Tās pudorastu īpatnības izpaužas īpaši cilvēkiem ar izredzetibas gēnu, ka viņš var līst ar savu moralizaciju cita vīra saimniecībā pašu vīru nonicinot, kā tas izpaudās 90 tajos. Savus kapitālus viņi veido tikai netīrā veidā, kad nav iespējas jau apslēpt, tad vajag legāli tos pārveidot uz nekustamo īpašumu arī protams iepriekš noskatit upuri, kam iespējas aizstāvēt sevi sarežģīti. Latvija arī ir Durvis uz Vāku pasauli un uz Austrumu pasauli =X. Prussia ir protams īstais centrs, ko senči izvēlējās ne jau aiz kādas sagadīšanās. Tur tie gara priesteri arī sēdēja un blenza zvaigznēs bez kā i jūrā iet nevare, ja nesaprot debesu spīdekļus. Eridanas jūra tā ir pareizāk un tāds ir arī Zvaigznājs. Tad nu arī ir tā problēma, ka mēslu ir lielais vairums, bet goda vīram ir ļoti sarežģīts ceļš ejams, ja glumo ir apkārt pa pilnam. Latviešos arī netrūkst glymuki un īpaši jau tas parādās, kad vīram lietas iet uz augšu, kā tas bij ar Briedi, ka nožēlojams gkymikis Zutis pārmet patriotiskās zupas, ko lējis Briedim, bet tas to nenovērtēja. Panākumi? Tos labāk neafiset, bet sēdot bedrē nenāks palīgā arī latvieši! Nenāks palīgā radi un pozitīvie draugi. Runājot ar Kgbeshniku par lietām, kas mums ir vēsturiski sāpīgas vai īpaši varēji izcelt savus senčus Soviet laikos, ja tie bij vēl turīgi ļaudis? Turīgi bij darba darot un tās bagātības saimnieciski bij no paaudzes uz paaudzi nodotas, bet huja kas i komūnas biedri klāt! Šodien tas viss ir par veidojies no reketieriem uz drošības dienestiem i apsardzes struktūrām. Ja gudrs un saimnieciski izglītots, tad jāstrādā par labu izdzimteņiem, kas dzīvo vien dzerstoties i maukojoties. Negribi maksāt nodevas, tad lietas nekādi, bet rietumos savādāk?

  3. Krīvs saka:

    Jā,kants ir latviski saprotams vārds.
    Vārdu I/Emanuēls vāci tulko kā; “Dievs ar mums” – “Gott mit uns”. Pārējo lietas būtību šobrīd neapspriedīšu.

  4. Pārmaiņas saka:

    Lienošās okupācijas naturalizētie okupanti un traģiskās sekas, ko tie nes Latvijas valstij. Galvenais, ka tas viss bija tik paredzami.
    https://youtu.be/aFlido1bFsE

  5. Latvijas pilsoņi saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Oq5houA6k94 – oar divu čomui un domubiedru tērgalēšanu

  6. Laimonis saka:

    Jānis Bordāns JKP. Es balsošu,tā ceļas uz aukšu jau īkšķis ka domāju,sanācis ievēlēt. Viņš tāds savējaiss džeks,zini Latvijā kārtību sakārtos .

  7. A. saka:

    Kādā pirmskara grāmatā par I.Kantu izlasīju, ka viņa brālis strādājis par mācītāju Latvijā, Vecsaules baznīcā ap 1800. gadu. Bet I.Kanta darbs “Tīrā prāta kritika” vispirms tika izdots Rīgā.
    Norādi nedošu, jo man vairs tās grāmatas nav.
    Pats filozofs visu mūžu dzīvojis Kēningsbergā, viņam nepatika braukāt apkārt, kaut gan viņu aicināja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *