Lasītājs. Suvorova traucēklis- slāviskā mentalitāte

Komentārs rakstam:

Arturs Priedītis. Cionistu atstrādāts materiāls… .

Paldies par Suvorova video.

Nebiju ievērojis, ka pieejamas video sarunas ar viņu. Gudrs un cienījams vecis, taču manāms, ka aizejošā paaudze, kā arī tas, ka latviešu/baltiešu skatījumam uz Krieviju acīmredzot nekad nebūs līdz galam sakritīgs skatījums ar ukraini vai krievu.

Pirmkārt, viņam šķiet, ka balsot par izstāšanos no ES ir laba ideja, ja pat reāli nav nekāda plāna, ko un kā darīs tālāk. Šobrīd ir pierādījies tikai tas, ka bedre top arvien dziļāka un par to nāksies protams maksāt nodokļu maksātājam. Eirokomisārus var izreformēt ārā, bet nevar izmainīt kursu, ko diktē tehnoloģiju attīstība un globalizācija.

Suvorova paaudze dzīvo rožainās ilūzijās par foršajiem laikiem, kad Eiropa sastāvēja no dažādiem neatkarīgiem kaimiņiem. Bet šodien eirosavienība ir bloks, kas konkurē starptautiskā tirgū un tas nebūtu iespējams bez kaut kādas centralizētas pārvaldes formas un vienotu izpratni par cilvēkiem, viņu tiesībām un vērtībām. Savstarpēji konkurējošais veco gadsimtu kapitālisms ir sasniedzis griestus – tālāk vairs nav, kur izvērsties, jo dabas resursu patēriņš tagad ir bīstams cilvēces pastāvēšanai un tāds ekonomiskais modelis var noturēties tikai pateicoties mūsdienu verdzībai nabadzīgākās valstīs ārpus G7 valstīm.

Man arī nepatīk komunisms, bet arī kapitālisma modelis ir novecojis un vairs neder.
Otrkārt, Suvorovam kā ukrainim protams ir sāpe par to, ko Putins ir atļāvies attiecībā pret Ukrainu un es domāju, ka ir visai droši uzskatīt, ka viņam līdzīgi domājošu starp ukraiņiem ir vairums.

Bet viņš visā savā būtībā tomēr paliek austrumslāvs – viņa izpratnē, piemēram, padomju savienība bija tā, kas agresīvi centās „nodedzināt rietumu veikalu“, jo pašiem tas veikals tik labi nedarbojas. Bet viņš acīmredzot negrib redzēt, ka šī uzbrukšanas un aneksijas problēma bija arī pirms PSRS izveidošanās.

Tā ir problēma mentalitātē – slāvs nevar samierināties ar to, ja viņam ņem nost to, ko viņš kādam ir iepriekš atņēmis. Viņš tādās lietās neprot izlīgt. Kā arī tas, ka Kremlī jau kuro gadu pašā augšgalā sēž miljardieris ar nezcik īpašumiem arī ir mentalitātes problēma un pie tam, tai ir infekcijas īpašības.





LRTT viedoklis:

Ja iepriekš neesat klausījies viņa video, tad arī Jūsu secinājums par Suvorovu ir  pietiekoši objektīvs. Bet lieta tāda, ka pēdējos divus gadus viņš ir sācis runāt atkal “padomju- cionistu” stilā.

Notiek brīnumainas lietas….Staļina slavēšana(uzskatīšana par gudru, bet vāciešus par idiotiem). Pilnīgi pretēji, ko rakstījis savās grāmatās pirms 10 – 15 gadiem !!!

Ir jāpiekrīt Jums, ka tam slāviskajam ir grūti tikt pāri. Viņiem patiešām piemīt infekcijas īpašības. Pēc kāda miera perioda šī “infekcija” uzliesmo ar jaunu spēku. Domājams, ka to visu veicina hazāriskais gēns, kas slāvos ir ne mazāks par 50% ! Un tas pat vairs nav pielīdzināms kaut kādai abstraktai infekcijai, bet visīstākajam mērim- sātanismam.





Kņazs Svjatoslavs Hazāriju neiznīcināja, bet notika tieši pretējais, hazāri pārņēma visas slāvu pārvaldītās zemes !

Viņi arī ir šodienas krievžīdi(hazāru mafija-sātanisti), pasaules un it sevišķi jau Latvijas, lāsts !

27.12.18                            L. Grantiņš

You may also like...

10 komentārs

  1. Lasītājam saka:

    Jūs ļoti pārspīlējat ES varenību !

    ES “varenība” ir balstīta uz Krievijas energo resursiem un krievu pirktajiem ES tehnoloģiju produktiem,
    kā arī uz ES malieņu izlaupīšanu !

    Kā jau kolonizātori simtos gadus to ieraduši….

    Lai “ko darīt tālāk”, vispirms jājautā “Kā iziet no ES” !

    Tas Jūsu “ko darīt tālāk” ir no sērijas “kā būtu, ja būtu” ko
    jevreji lieto, lai ievilktu neauglīgās mūžīgās pļāpāšanās, tādējādi nobremzējot procesu !

    Dīvaini, ka ir cilvēki, kuri izdomātam Dievam netic, bet “labajiem deputātiem” un “labajām partijām” un “labajām savienībām” tic uz plika vārda !
    .
    .
    .
    Admins
    Neaizmirsīsim, ka visas savienības vada cilvēki. Ne SAVIENĪBA vainīga, bet varu sagrābušie noziedznieki. Tā kā Jūsu teksts arī “velk” uz jebrejisko pļāpašanu. Noteicošais ir KRIMINĀLLKUMS ! Tad arī vadīsimies no tā …

  2. AGedroics saka:

    Suvorovs neslavē Staļinu, viņš tikai parāda, ka, piem., Tuhačevskis nebija tāds ģēnijs, par kādu šo taisīja Hruščovs un Žukovs…
    Bet ES tiešām jālikvidē – jo ātrāk, jo labāk !!!
    .
    .
    .
    Admins
    To arī viņš saka kādā video, bet kādā citā viņš atklāti pasacīja, ka Staļins bija neizmērami gudrāks par Čērčilu un Hitleru… .

  3. AGedroics saka:

    Lai cik tas nebūtu skumji, bet bija gan, citādi nebūtu karā uzvarējis…patiesība nav jāslēpj, arī, ja tā rūgta…
    .
    .
    .
    Admins
    Arī Tu kā Suvorovs esi sācis pūst Staļina stabulē…tikko vēk gvelzi pretējo… .
    Kā redzams, tad instrukcijas ir mainījušās… .

  4. AGedroics saka:

    Nekad neesmu noliedzis, ka arī nelieši var būt ģeniāli…visi nav jau tik stulbi kā tu..visiem smadzenes nav ar ķebli no galvas izdauzītas… :))

  5. AGedroicam saka:

    Par to ķebli no pieredzes ?

  6. Gedroicam saka:

    Jūs ienaidnieka noslīcināšanu savas armijas(tautas) asinīs uzskatat par GUDRĪBU ??!

    Agrāk par gudrību uzskatīja uzvarēšanu ar minimāliem zaudējumiem !

  7. tam gedroicam 14.53 saka:

    Neņemiet viņu pa pilnu . Viņu vienā iestādē izšmorēja un palaida, pārējiem par biedinājumu ! Tagad viņš cenšas kā māk .

  8. AGedroics saka:

    Negribu ielaisties garās diskusijās, bet par gudrību Suvorovs dēvēja Staļina politiku, noslēdzot 23.08. paktu un izprovocējot Hitleru uzbrukt Polijai, tādejādi nostādot viņu arī pret Angliju un Franciju…
    P.S. Par ķebli L.G.pats rakstījis ir neskaitāmas reizes…

  9. varu atgādināt par anekdoti saka:

    kurā uz sētas bija rakstīts viens, bet,
    palūrot pa caurumu, čuvaks ieraudzīja
    ko ne tik atbilstošu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *