Lasītājs Endijs saka: Likteņa dzirnas griežas nepiekāpīgi !

Likteņa dzirnas griežas lēni, toties nepiekāpīgi, laiks no runām pāriet pie darbiem.

Katrai tautai tāpat kā TEV, MAN ik katram būs jāizcīna sava cīņa un jāturpina atsijāt graudi no pelavām.

Pirmā uzvara pār ļaunumu jau ir notikusi, astrālā līmenī viņu pielūgsmes elki (dievi, ja tā var saprotamāk apzīmēt) ir patriekti.

Sātana pielūdzējiem vairs nav atbalsta punkta un nav kas tiem palīdzētu, tāpēc arī viņi trako.

Viņu sausais atlikums ir mums nozagtā enerģija, kas nav bezgalīga.

Mums savukārt jāpārtrauc daudzas mums uzspiestās viltus tradīcijas, piemēram: dzert „VIŅA“ asinis un ēst „VIŅA“ miesu un jāatgriežas pie savu senču tradīcijām, kā to pamazām atsāk citas tautas.

Tikai jāatceras, ka ceļš būs ērkšķains, jo viltus pravieši ir izlikti visur, visur kur koncentrējas cilvēki, tāpēc ieteiktu sāk katram sākt ar sevi vai šaurā lokā.

Šeit oponēšu Freimentāla kungam, lai gan īsti nepatīk man šāds apzīmējums.

Pāragri ir biedroties, kamēr vismaz daļēji neesam atsijājuši-kas ir kurš.

Nav jēgas no biedrībām, ja tajās kā likums, 60% – 70% atkal salīdīs sprāgstošās utis, kuri pēc būtības ir aktīvāki, tiem nepiemīt kauna sajūta, tie nezin mēra, tiem dvēsele ieķīlāta, tie spiesti būt aktīvāki un tiem deg pēdas, no mums nozagtās enerģijas (nauda tajā skaitā, kam piemīt milzu enerģija).

Pieļauju, ka daudzi no viņiem sajūtot svilumu, mēģinās no tās atbrīvoties dažādos komiskos veidos, to vēl redzēsim, būs jautri.

Visums ir ar mums ar visiem godu un pašcieņu saglabājušiem.

 





LRTT:

Tieši tā !

Garīgajā Pasaulē šī žīdsātanistu hidra jau ir sakauta !

Kas attiecas uz Freimantālu: Daudzas vietas viņa tekstos norāda, ka Biedrības domātas filozofiskā izpratne. Jo viņš arī uzsver par šīs sātaniskās hidras iznīcināšanu. Viņa domas un vēlme nonāk Garīgajā dimensijā, stiprinot Gaišos spēkus- Garus un kā bumerangs nāk atpakaļ.

Pozitīvās cīņas,- to Garīgā enerģija neiet zudumā.

Tāpēc es vienmēr piesaucu, ka mums jāiet vēlēt ! Ja mēs, kaut arī kļūdamies izvēlē, bet esam vēlējuši ar cerībām un vēlmi labot situāciju, tad viss notiekas. Šajā realitātē mēs iespējams kļūdamies, bet kad šī enerģija nāks no TURIENES atpakaļ, tā trāpīs vajadzīgajam !

Un, protams, ir jābeidz izņirgāties par Kristus ciešanām !

Šai “kristigai baznīcai” nav vietas mūsu zemē !

VIŅŠ nenāca pie mums, bet pie Sātana kalpiem !

Latviešu senči dzīvoja pēc AUGSTĀKIEM MORĀLES LIKUMIEM !

17.10.18                      L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Atklāsme saka:

    Teksts labs, lai patiesība ir ar mums.

    Gribu pievērsties šim tekstam…
    “Mums savukārt jāpārtrauc daudzas mums uzspiestās viltus tradīcijas, piemēram: dzert „VIŅA“ asinis un ēst „VIŅA“ miesu…”

    Nekad tas nav bijis domāts burtiski, bet tikai garīgi.
    Ar šiem vārdiem Kristus apliecināja, ka spēkā stājas Derība – sevis atdošana pasaulei, lai neviens nepazustu, bet tie, kas viņa mācību sirdī pieņem un tur, top izglābti. Jo visiem kā vienam pietrūkst Dievišķās godības un paši sevi nevarot izglābt. Tā es to saprotu, ka māca kristīgā baznīca.

    Priecāšos par jūsu atbildi.

  2. ... saka:

    Nu,re! Rrrrreptilji ir panikaaa! Lektors,viens no Viniem , zino,ka pirms…. Viss gaja kaa smeereets!
    Bet tagad ,,cistoti pomenalisj,, !!! Ko TAGAD iesakt?! Citu neko vairs nevar. Nekas CITS vairs nav iedarbinams!…

    Paverojiet labi,un Jus redzesiet,ka ,,baltajam tevam,, apkart ir vismaz 10 skibie krusti,vins divus pirkstus met uz savu
    skatitaju, vairakkart, divas sveces ,jau ir solidaritate ,uz galda kvadrats utt.

    ,,Daudzi naks Mana Vardaa,bet Jus Viniem neticiet!” … Sirdsbalss no Musu Teva – Kristus taa ir teicis.

    Vins un maizite ,pilna ar Piederibu , daris lietas labi… tas ir PRETEJI tam ko dara Velna kalpi! Nevajag kadu,kas ,ar netiram
    rokam skibus krustus met par TO,bet ar Kristus pilnu sirdi,katrs var darit uz savu vinu,savu maizi,savu udeni,savu maju,
    Saviem berniem, savu dzivesdraugu un labam lietam- TAISNU Kristus Krustu likt vai zimet ar savu roku….
    Viss Notiks.

  3. Aelita saka:

    Ja iet runa par atklāsmēm, tad man arī ir ko teikt. Nesen kāds rakstīja, ka Jēzus nenāk divas reizes. Tomēr ar viņa garu var sazināties, īpaši ja ir lieli pārdzīvojumi, vai tiec vajāts. Vai nu caur meditāciju, vai vakarā iedomājoties kādus jautājumus, arī sapnī var dabūt atbildes.
    Es Viņam teicu – man bail, ka manu vārdu var nelietīgi izmantot. Viņš atbildēja, ka Viņa vārds ir daudzkārt nelietīgi izmantots un briesmīgos veidos (krusta kari, inkvizīcija,…), un ka Viņš to ļoti pārdzīvo.
    Reiz Ziemsvētku naktī jautāju – vai tagad jūtaties labāk, kad Jūsu vārds tiek visur pieminēts un dziesmas dziedātas gan baznīcās, gan veikalos?
    Viņš atjautāja – bet vai tu gribētu, lai tavs vārds tiktu daudzināts veikalos?
    Es atbildēju – nezinu, neesmu par to domājusi. Viņš teica – nu tad padomā.
    Es padomāju – negribētu gan.
    Vēl es padomāju – negribētu, lai mani piesit krustā un pēc tam tadas nāves bildes visur izliktu (krucifiksi).
    Tāda lūk pieredze. Ja gribiet, uztveriet to kā pasaku.
    .
    .
    .
    Admins
    Labas atklāsmes… .

  4. kanibālu repertuārs saka:

    “…dzert „VIŅA“ asinis un ēst „VIŅA“ miesu…“

  5. Anonīms saka:

    1774: dzimst Salomons Maiers Rotšilds. 1776: Adam Weishaupt oficiāli pabeidz savu Illuminati organizāciju šī gada 1.maijā. Illuminati mērķis ir sadalīt goyim (visus ne-ebrejus) politisko, ekonomisko, sociālo un reliģisko līdzekļu veidā. Pretējām pusēm vajadzēja būt bruņotai un jānodrošina incidenti, lai viņi: cīnītos savā starpā; iznīcināt valstu valdības; iznīcināt reliģiskās institūcijas; un galu galā iznīcināt viens otru.

  6. Anonīms saka:

    Tajā pašā gadā Weishaupt drīz iefiltrē kontinentālo Freimasonu ordeni ar šo Illuminati doktrīnu un izveido Grand Orient kā galveno mītni. Tas viss bija saskaņā ar Mayer Amschel Rothschild rīkojumiem un finansēm, un šī koncepcija ir izplatījusies un tiek ievērota Masonic Lodges pasaulē līdz mūsdienām. Weishaupt arī pieņem darbā 2 000 apmaksātu sekotāju, ieskaitot visiecienītākos vīriešus mākslas un vēstules, izglītības, zinātnes, finanšu un rūpniecības jomā. Viņiem tika uzdots sekot šādām metodēm, lai kontrolētu cilvēkus. VALŪTU PĀRKĀPŠANA 1) Izmantojiet monetāro un seksuālā kukuļdošanu, lai iegūtu kontroli pār vīriešiem jau augstās vietās, dažādu līmeņu valdībās un citās jomās.

  7. ES saka:

    Kalnumeijera dzirnas arī maļas lēni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *