Kad jūdasi(Lato Lapsa) jūt savu galu

Jūs tikai padomājiet, ko saka dižais “vēsturnieks”:

Komunisma sērga ir jāiznīcina, un komunisma sērga tiks iznīcināta!” – Lato Lapsas pēdējais vārds kolaboranta Romualda Vonsoviča tiesas prāvā

Ar veselu saprātu apveltītais sapratīs, ka pēcAtmodas periodā šī tipa uzvedība ir ne tikai destruktīva, bet ienaidnieciski nodevīga pret visu latvisko un demokrātisko. Ja zinām, kas bija viņa senči, tad nav jābrīnās ! Tas(nodevība un naids uz visu latvisko) jau ir iesūcies gēnos. Un, galvenais, ka viņa graujošā darbība netiek apturēta no LR Drošības Dienestu puses. Tikko centos viņa LAPĀ pie šī raksta ievietot komentāru, bet neņēma pretī. Komentārā kārtējo reizi centos apskaidrot, ko darīja Lapsa Atmodas periodā. Viņš, kā jauns censonis stažējās tieši pie Latvijas krieviskajiem čekistiem. Viņš ir pieskaitāms pie 21. gadsimta pretīgākajiem vēstures viltotājiem, kas latviešu tautai iznāks “atmazgāt” ne vienu vien gadsimtu. Meli sajaukti ar patiesību, patrioti ar nodevējiem !

Der arī atcerēties, ko par Lapsu sacīja A. Priedītis: “Lato Lapsa latviešu publiskajā telpā ir vislielākais denuncētājs – “stučītājs”. Tāda maizes pelnīšana, saprotams, ir cilvēciski pazemojoša. Bet Lato Lapsa nav cilvēks. Viņš ir necilvēks. Viņam tas ir normāli, – jo cilvēku populācija pamatīgāk iestieg amoralitātē, jo viņam noderīgāk. Latvijā portāls “Pietiek” ir amoralitātes progresa ģēnijs. Ne velti ap to grozās vislielākie nelieši gobzemi, liepnieki.”

Šodienas Ukrainas notikumi pārmainīs pasauli. Lai arī kā šie vecās jahviskās pasaules personāži centīsies no necilvēkiem kļūt par cilvēkiem, viņiem tas neizdosies. Visi tiks sodīti- fiziski izmēzti no Jaunās pasaules ! Visa 4.maija banda tiks starptautiski tiesāta !

L. Lapsas vieta ir karātavas kopā ar vanzovičiem, stukāniem & Co !

10.09.22

You may also like...

6 komentāru

  1. AG saka:

    Lapsa tev nedod savu dirsu? :)))

  2. Labietis saka:

    Kas ir noticis ar patriotisma Latviju:: Vēl 90-to gadu sākumā bija nacionālais patriotisms. 4.maija režīms nobīdīja malā jebkādu nacionālo patriotismu. Tā vietā valdīja interizdzimteņu kosmopolītisms. Bija nacionāls mēģinājums stāties Zemessardzē,lai tautai būtu jel jebkādas aizstāvības pozīcijas un pieeja ieročiem,kurus drīkstēja turēt arī mājās. 4.maija režīms ātri attapās,kur sapulcējies reāls latviešu spēks. To vajadzēja sabotēt,likvidēt! Aplasīja ieročus,aizliedza tos nēsāt un turēt mājās. Izfiltrēja zemessargu rindas no latviskiem elementiem,salika 4.maija režīmam lojālus komandiereļus. Liela daļa patriotu no Zemessardzes tad izstājās,un ar to pašu nācijas lojālais mēģinājums būt par varu savā zemē tika likvidēts.

  3. Odze. saka:

    RAUDIET RAGANAS UN VELNASERVANTI- TUMSAS IMPERIJA NOLIEK SAVAS PILNVARAS.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu ieslēdzot netu pienākas redzēt to, ko jums arī gvelžu, ka Latvijas Pareizticīgo baznīca atdalisies no Maskavas. Var ticēt, ka atsakoties tai baznīcā notiks atirisanas proces no Kgbeshniku izdzimteņiem? Vietā būs kas!? Levita ļaudis ar rietumnieciskam vērtībām un cilvēku tiesībām? Vēstures viltotaji ir pilnīgi visās valstīs un izist to no daudzo patiesību, kad pašiem ir biežāk jādzīvo, lai izdzīvotu ir par maz būt Labietim, jo grūti ir tādam būt, ja pašam niez uz dzīvi, bet pretī tā noliek šņabja pudeli. Nedzert vēl viena bēda, bet izteikt patiesību, kad sabiedrībā tevi noēdīs savi ļaudis, jo viņi sak, ka Labāk Ir Paklusēt!

  5. Anonīms saka:

    Odz’! Takš nav tu tik pārliecināts! Vēl jau teāteris turpinās.

  6. Odze. saka:

    Teatris turpinas,bet skatitaji svilpj un smejas.
    Par akstiem,kas uz SKATUVES…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *