Pārmaiņas. Kā zināms neeksistē etnoss krievi

Kā zināms neeksistē etnoss krievi un krievs nav tautība, bet par krievu var kļūt jebkuras tautības pārstāvji, tiklīdz pieņem krievu tikumus un mentalitāti.

Ру́сский — многозначное понятие.
Русский — человек (вне зависимости от его этнической принадлежности), воплотивший в себе дух русской культуры.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9

Etnoss – kultūrvēsturiskā piederība.
Tautība – kultūrvēsturiskā, teritoriālā, valodas un tradīciju piederība.
Nācija – politiska konstrukcija, ieviesta kopš 1945.gada, pārveidojot Tautu Savienību par apvienoto nāciju organizāciju (ANO), kura kalpo lielvalstu interesēm un jo sevišķi krievijai (PSRS – tautu cietums, pārkrievošana).

Pieredze liecina, ka krievi melo pilnīgi par visu un zog pilnīgi visu, arī bez vajadzības, tikai lai lielītos un bez loģiska iemesla, tikai lai izpostītu .
Zog sākot no sērkociņiem, tualetes papīra, apakšveļas, spuldzītēm kāpņu telpās un beidzot ar svešiem īpašumiem, starptautiskiem uzņēmumiem, nelielām valstīm un pat kaimiņu tautai nekautrējas pat tautību nozagt, nozogot to kopā ar svešās tautas vēsturi. Ko darīt ar iedzīvotājiem, arī tā krieviem nav problēma, vienkārši nozog un aizved uz koncentrācijas nometnēm, lai kopā ar bērniem pārvietotu uz tālajiem austrumiem un tur izdzēstu atmiņu. Tā sagatavojot nākamos krievu impēristus, bez piederības un tautības, bet ar atpazīšanās paroli – mēs krievi (мы русские).
Vācu nacisti, pat tuvumā nevar līdzināties, krievrašistu rijībai un gadsimtiem atstrādātām genocīda metodēm.
3:08 – 6:40 min.

Par frāzi “nāvējošais nacionālisms” (самоубийственный национализм) varam pateikties Kondolisai Raisai, kura sagatavoja Džordža Buša runu 1991.gadā Ukrainā, tā atverot ceļu mazo tautu un valstu iznīcinošajam internacionālismam – krievu rašismam.

03.09.22

LRTT piebilde:

Viņiem pat nav piemērojams DEFINĒJUMS rašisti. Viņi ir bijušās judaiskās(domāta tikai reliģija bez etniskā pamata) Hazārijas ģenētiskie atkritumi, kuriem ar homo sapiens nav pilnīgi nekas kopīgs. Dievišķā rase- cilvēki, protams, ar kļūdām, bet virzās pa spirāli uz DIEVIŠĶO PASAULI, bet ar viņiem notiek tieši pretējais. Viņi ir Javes(vecā velna- Sātana) virzīti radības uz visu destruktīvo-zagšanu, slepkavošanu un pilnīgu parazītismu ! Bet tas interesantākais, ka EVOLŪCIJAI viņi ir nepieciešami, lai vieglāk varētu atšķirt LABO no SLIKTĀ.

“Nolādētā krievu pasaule !”

Krievu izdzimteņi nekad nav bijuši, nav un nebūs cilvēki. Viņiem nav vietas uz šīs planētas ! Visi šie ģenētiskie atkritumi no Latvijas jāpatriec, kopā ar tādiem kangariem kā Imants Kalniņš un Edgars Kramiņš… .

You may also like...

6 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Sotņiks pareizi to nosauc par cietumnieku impēriju.
    https://youtu.be/RV8CDW2Q_60

  2. Par perversajiem 4.maija varas spicē! saka:

    AB Skolotajs
    “‘Šis ir tumsas laikmeta periods, kad ar cilkvēknīdēju organizācijas finansēm un darbību tiek sameklēti un salikti valsts varas un masu mēdiju struktūrās perversi orientēti indivīdi ar mērķi sagraut konervatīvās vērtības un šādi dezorganizēt sabiedrību, īpaši akcentējot uzmanību uz bērnu un jaunatnes ietekmēšanu.”

    Tādu tekstu izlasīju L.G rantiņa mājaslapā un nevaru tam nepiekrist, jo arī tā saucamais “Brīvais Mikrofons” ir šīs šauri orientētās grupiņas rokās, kā arī TV un citos publiskajos mēdijos tas ir labi redzams. Sabiedrības absolūtais vairākums ir viltīgi nostādīts mazākuma lomā, kas ir izteikti antidemokrātiski un arī bīstami visas Latvijas sabiedrības garīgajai veselībai!
    ———————————————
    Domājiet tautieši, domājiet, analizējiet pirms dodaties balsot!

  3. Anonīms saka:

    Nūja! T auta, kad no tēva kauliem mātes miesas veidojas pēcteči, tad tos vajag apaut un apgādāt ar dzīvei nepieciešamo, kas nāk no zemes kopšanas. Tēva sēta! Ēst =Set =Tes, kā Tes teic tā jadar i pretī nerunā. Tomēr šodiena tā nav un muldēšana pastāv visur pret vecāko sabiedrība, ka nav baiļu izjūtas jaunietim, kad tas melš pret vecāko netīrības. Nu ģermāņu veidojums arī ir zhidu mistrojums, kas izpletas līdz mūsu zemēm ar tādām pašām metodēm un tai ģermāņu asinij iesestoties Maskavas tronī tiek parnesta viņu imperialistiskas tieksmes uz apkārtējām tautām visus veidojot par krieviem. Nu piemērs Boris Gribenshikovs dziedāja skaistas dziesmas po russki, bet tas zhidgermaniskums sit viņa cauri. Kaspars Dimiters pēc ārienes varbūt arī letinsh, bet tomēr dzied dziesmas par slavu kaut kādiem Sovietu karavīriem, kas tiek šajos laikos pasniegti gandrīz vai par Svētās Pareizticibas aizstāvjiem. No kā!? Tāpēc, ka māte sapinas ar kādu Sovietu ģenerāli un tais laikos sovietiem vajadzēja tak kino aktierus, kas slavēs Sovietu valsti. Tagad dzied, ka visi dzīvoja draudzīgi un visur bēdas ir meklējamas amerikanos, bet latviets uz Ameriku aizbraukt nevarēja, lai saņemtu no viņiem norādījumus. Tur pretī Sovieti braukaleja augstākajā līmenī spriedelēt par pasaules pārkārtošanu un savlaicīgi par krāsojas uz kapitālisma izkārtnēm tieši caur naiva jiem letiniem spēlējot Nacionālo karti.

  4. Pārmaiņas saka:

    Ukrainas “buldozeri” un 5.kolonna
    https://youtu.be/H6LU-0R3hwg

  5. novērotājs saka:

    NESAREDZAMĀ NĀVE SLĀVU ZEMĒ
    No rādio atrodamām ziņu gūzmām izspraucās ziņa,ka Ukraina tiek kārtējoreiz radioaktīvi saindēta. Bombardēšanu vietās atrasties kļuvis veselībai bīstami dēļ radiācijas. Kaut gan kodolieročus neizmanto,gan Krievijas,gan ASV. sprāgstošā lielgabarīta munīcija pildīta ar radioaktīvām,nāvējošām vielām. Tādu munīciju ASV.,jau izmanto sen. Gan karā Vjetnamā,gan uzbrūkot Dienvidslāvijai,gan uzbrūkot Irakai,Afganistānai,Sīrijai. Un tādu munīciju izmanto Izraēla pret Palestīnu. Sekas; ātra cilvēku nāve,fizioloģiska deģenerācija,iedzimtas smagas pataloģijas,kroplības utt.. Ukrainā vide esot tādā veidā sagandēta uz daudziem gadsimtiem. Vai tā nav sazvērestība pret nežīdu kultūras tautām? Kad mēs klusēsim,tad akmeņi runās.
    .
    .
    .
    Admins
    Aizmirsi vēl potes, kuras mūs visus noindēs. Bet galvenais, ka tu savā palātā esi drošībā !

  6. no malas saka:

    Pavļuts: “Vienīgais,ko es nožēloju; ka neizdevās vakcinēt visus. Bet es vēl pacentīšos.”
    Bordans: “Nevakcinētie būs ārpus likuma.”
    Pabriks: “Vakcinācija? — Armijā klausa pavēlēm. Pavēles neapspriež.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *