Parazīti

H-86-2Kad tauta slīgst totālā nabadzībā, bandīti(mafija) līksmojas zem “zolītes” širmja.   

 http://www.tvnet.lv/online_tv/13946  Bez Maskavas “modrās acs” (A. Borovkova) pat šeit neiztikt. Fotokamera arī tāda interesanta, vairāk jau domāta zvaigžņu fotogrāfēšanai, bet ne tuvplāna uzņēmumiem. Tas tikai norāda uz Borovkova lielummāniju.

Nezin kāpēc šajā bandā nokļuvis arī “propesors” Šadurskis ?

mēslu vaboleFoto: Tas, kurš par mēslu vaboli ir piedzimis, nekad par ērgli nekļūs !

Bet iespējams, ka tā nav nekāda anomālija, bet gan likumsakarība. Ja pasekojam viņa, šī “profesora”, darbībai Saeimā, tad nonākam pie secinājuma, šis “profesoro” nav nekāds nacionāli domājošais, bet gan vispaklausīgākais oligarhu marionete.

Šis viltus patriots nekaunīgā veidā uzstājās pret leģionāriem. 

 http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=314970:juridiski-nertie-leionri&Itemid=93  

Kārlis Šadurskis noraidīja nacionālās apvienības “VL”/”TB”/LNNK priekšlikumu iekļaut leģionārus nacionālās pretošanās kustības dalībnieku sarakstā.

Igauņi šādu nelietību neatļāvās pret saviem sirmajiem cīnītājiem.

Bet Šadurskim tas ir nieks, viņam par to prieks… . 

Viņam ir uzspļaut uz savu tautu, ka tik krieviem par to prieks… .

Tāpēc arī nebrīnīsimies, ka tāds “propesors šadurskis” ir vienā bandā ar čekistu-slepkavu Borovkovu un pārējiem kalvīšveidīgajiem kangariem !

Neaizmirsīsim šim viltus patriotam pielikt pareizo zīmi uz vēlēšanu biļetēna !!!

LRTT    05.07.11

You may also like...

18 komentārs

  1. Edgars Dambītis saka:

    Vienotība un šadurskis starptautisko cionistu organizāciju pakalpiņi,uz šo bandu var paļauties tikai akls un nadzirdīgs.LEģIONARI bija,ir un būs Latvijas varoņi neatkarīgi no pakalpiņu padevīgiem balsojumiem.Neceriet uz labumiem,nodevējs ir un paliek nodevējs mūžīgi.

  2. Talmuds saka:

    waffen SS leģionāri Latvijas varoņi????? ko tu tur pīpē? iedo man ar

    kāpēc nacistiskās Vācijas kareivji ir Latvijas varoņi? viņi cīnījās par Vāciju nevis Latviju

  3. annamarija saka:

    Talmudam viena vienīga rieva smadzenēs, i tā pati no cepures.
    LEĢIONĀRI BIJA un PALIEK VAROŅI.Un kas par to, ka viņi cīnījās vācu mundieros? Ja nemaldos, Kalpaka zēni arī nebija Latvijas armijas mundieros. Vai tāpēc viņi vairs nav brīvības kareivji?

  4. Talmuds saka:

    Kalpaka, Ulmaņa kareivji cīnījās par Latviju, Latvijas mundieros nevis par Vāciju vai Krieviju, leģionāri cīnījās tikai par Vāciju, kā var slavēt tos kas radās tikai tāpēc, ka Hitleram aptrūkās cilvēku resursi Austrumu frontē, leģionāri cīnījās okupantu armijā, tas pats Kurzemes katls, Vācija parakstīja kapitulāciju un arī leģionāri nolika ieročus jo kalpoja viņi Vācijai, daļa tikai cīnījās vēl pretī un gāja mežos, pārējie leģionāri aizlaidās kur nu kurais, cits uz Vāciju cits uz ASV bet nepalika Latvijā lai cīnītos

    un beidziet vienreiz slavēt šos vācu okupantu pakalpiņus

    kāpēc neviens negodina latviešus iekš sarkanās armijas ko?

  5. aģents saka:

    Fotokamera arī tāda interesanta, vairāk jau domāta zvaigžņu fotogrāfēšanai, bet ne tuvplāna uzņēmumiem. Tas tikai norāda uz Borovkova lielummāniju.

    —————-
    Zinoši cilvēki stāstīja, ka aivars borovkovs speciāli brauca uz Parīzi un fotoaparātu pirka no rokām pa 5000 latiem. Veikalos tādu nevarot nopirkt. Cilvēki stāstīja, ka borovkovs Purvciema dzīvoklī fotografēja plikas sievietes.
    Starp tām sievietēm bija arī tā saucamais “ezis”, kas visu informāciju aizveda līdzi uz Ameriku. Amerikā dzīvo daudzi no Latvijas izceļojuši cilvēki, kas var tā kārtīgi atmaskot aivaru borovkovu un sataisīt viņam sūdus, ka šamējais nezinās, kur ir diena un kur nakts. Laikam vēl nav pienācis tam laiks, bet agri vai vēlu jau tas notiks.

  6. black_joker saka:

    nu un, ka kāds kādu pliku bildējis? Pie tam klasiskā izpratnē jau kailu sieviešu bildēšana no vīrieša puses nav nekāds izvirtis gājiens. Ar varu jau dzīvoklī nevilka un drēbes nost neplēsa….kas sarunāts, tas sarunāts. Paskaidro, kas ir “ezis” un ko tad tas cilvis uz Ameriku aizveda- bildes, kur redzams, ka bildē vai pašus kailfoto, vai arī to, ka tā runā, ka tā esot? Dikti nekonkrēts pastāstiņš kopumā.

  7. tautas balss saka:

    http://kllproject.lv/2010/11/22/budzets-dombrovskis-atkal-meloja/

    Dievs, dod mūsu tēvu zemei
    Ziedu laikus piedzīvoti,
    Ziedu laikus piedzīvoti,
    Saules mūžu nodzīvoti.

    Lai cik tas nebūtu bēdīgi, bet ir jākonstatē, ka Valsts uzvedas pret mums kā pamāte. Jo mamma neatstātu savus bērnus neēdušus aukstumā un nedrošībā.
    Man pat nav izbrīna, ka solīto pirms vēlēšanām pie varas nonākusī valdība nepilda. Pamāte ir pamāte…
    Briesmīgi ir tas, ka mani tas nepārsteidz…

    Dombrovskis atkal meloja… un atkal izliekamies, ka viss ir kārtībā. Kārtībā ir ierēdņiem, kas pelna tūkstošus, kārtībā ir deputātiem, kas izmanto jebkuru iespēju iedzīvoties uz nodokļu maksātaju rēķinu…var jau turpināt, bet vai aitu baram tas būs interesanti.

    Piedodied, bet lielākā Latvijas Tautas daļa ir aplokā sadzītas klusi blējošu aitu bars.
    Ja jau esam pārsteigums visai Eiropai… ar savu kluso, pazemīgo izturēšanos, pat tad, kad tiek aizskartas katra Latvijas pilsoņa intereses un tiesības…
    Kas atliek valdībai ?
    Atliek viens… nemīlēt savu Tautu.

    Trūcīgo skaits no aptuveni 100 000 šā gada sākumā patlaban jau gandrīz dubultojies un ir tuvu 200 000, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums “De facto”.
    Un tajā pašā laikā netiek pieņemts progresīvais nodoklis, kas atvieglotu nodokļu slogu trūcīgājiem. Toties neviens santīms netiek noņemts no ‘ tautas kalpu’ izpriecām.
    Divu Saeimai piederošo namu uzturēšana Jūrmalā un apkalpojošo darbinieku algošana gadā izmaksā no parlamenta budžeta apmēram 126 tūkstošus latu, ziņo LTV raidījums “De facto”.
    Abos namos šobrīd gan neviens nedzīvo. Viens tiek dažreiz izmantots ārvalstu delegāciju izmitināšanai, bet otrā namā, kas atrodas Jūras ielā 9/11 un saukts arī par “Astoņiem luksiem”, pa vasarām dzīvo paši deputāti.

    “Astoņu luksu” numuriņi nav lieli – toties ir divos stāvos un ar izcilu skatu tieši uz jūru.
    9.Saeimas laikā šajā namā uzturējušies:

    Solvita Āboltiņa, Aija Barča, Boriss Cilēvičs, Juris Dalbiņš, Ivars Eglītis, Nikolajs Kabanovs, Oskats Kastēns, Jānis Klaužs, Andrejs Klementjevs, Kārlis Leiškalns, Vineta Muižniece, Vitālijs Orlovs, Karina Pētersone, Dzintars Rasnačs, Jānis Reirs, Baiba Rivža, Kārlis Šadurskis, Viktors Ščerbatihs, Jānis Šmits, Vjačeslavs Stepaņenko, Juris Sokolovskis, Ausma Ziedone-Kantāne, Ērika Zommere.

    Deputāti tiek viesnīcā pašā jūras krastā par apmēram 3 – 3,5 latiem dienā, faktiski par velti… par nodokļu maksātaju naudu, jo algu taču viņi saņem no mums…nicināmās Tautas, ko tik viegli ‘uzmest’, piemuļķot un mānīt.

    http://www.youtube.com/watch?v=xnwkcmVuMeE&feature=player_embedded

    Valdība pieņēma lēmumu paaugstināt virkni nodokļu, tostarp sociālās apdrošināšanas iemaksu likmi, kas jau vairākus gadus nav aiztikta. Tas nozīmē, ka darba devējam būs lielāks sociālais nodoklis un to starpību noteikti atvilks no Tevis .

    Netiek paredzētas nekādas nopietnas strukturālās reformas, lai taupītu valsts budžeta līdzekļus, bet tā vietā viss slogs tiekot uzlikts cilvēkiem, paaugstinot nodokļus. Ja koncentrētā veidā par izmaiņām tad valdības plāni ir :

    *Pacelt pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmi no 21% uz 22%
    * Atcelt samazināto PVN likmi elektroenerģijai – bija 10%, būs 22%
    * Paaugstināt samazināto PVN likmi medikamentiem, siltumenerģijai, laikrakstiem u.c. no 10% uz 12%
    * Palielināt sociālo iemaksu likmi – no 33,09% uz 35,09%
    * Samazināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmi no 26% uz 25%
    * Palielināt neapliekamo minimumu no 35 līdz 45 latiem
    * Palielināt atvieglojumu par apgādībā esošajiem no 65 līdz 70 latiem
    * Palielināt minimālo algu no 180 līdz 200 latiem

    Veselības ministrijas izdevumi tiks «griezti» par 12.34 miljoniem latu, proti – absolūtos skaitļos atkal tieši veselības joma cieš visvairāk.

    Ko tas nozīmē ?

    Tas nozīmē , ka normāla veselības aprūpe Latvijā, ja Tev nav daudz naudas… nebūs pieejama.

    1987.gada video… fotogrāfijas, cik gan toreiz viss bija skaidri un saprotami…kur tas viss zudis?

    http://www.youtube.com/watch?v=-_emGdT40ro&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=vJgDa1jOo80&feature=player_embedded

    KUR TAS VISS ZUDIS ?

  8. Ernis Purnis saka:

    Bez vārda runas, mūsu leģionāri ir latviešu tautas varoņi un arī uzvarētāji, jo tieši viņi Kurzemes katlā sasita lupatu lēveros 11. krievu divīzijas, būdami viena pati 19.divīzija un palikdami neuzvarēti! Tas ir izcilas vīrišķības un karavīra varonības augstākais pierādījums, kādi pasaules vēsturē ir uz pirkstiem skaitāmi! Un kad tavā zemē ir iebrucis melīgs un asinskārs krievu žīdu un komunistu slepkavu-cilvēkēdāju bars, tad ir vienalga, kādās drānās var saņemt ieročus un sasit šos sarkanos nezvērus, bet tas, ka karu zaudēja tie, kas iedeva ieročus un formas,nav leģionāru vaina! Ja tā būtu cīnijušies vācieši, kā latvieši, tad uzvarētu analfabētisko un stulbo krievu komunistu armiju. Un ja sabiedrotie būtu to cūku nokāvuši, ko vajadzēja, kā vēlāk, attapies izteicās Čerčils par Vācijas kapitulāciju!
    Te atlīdušie maskavas atkritumi un viņu vergi to labi zina,tāpēc tāds naids tiem pret šiem, vēl dzīvajiem varoņiem!

  9. Filips Bobinskis saka:

    “Vienotības” attieksmi pret leģionāriem lieliski parāda vienas tās deputātes izteikums intervijā radio “Merkurs” raidījumam “Politika uz skatuves un aizkulisēs”, ka vislatvieši par minētā balsojuma rezultātiem paši esot vainīgi, jo nemācēja nepieciešamo balsu skaitu ietirgot pret VL atbalstu kādos citos “Vienotībai” svarīgos balsojumos. Tāds nu tas midzenis ir. Nevis principi, bet tirgošanās.

  10. Talmuds saka:

    “mūsu leģionāri ir latviešu tautas varoņi”

    ko tu tur muldi? kādi varoņi, tu vēsturi vispār zini? kā leģionāri radās? tu atbalsti nacistus, Hitleru? ak jā atbalsti gan

  11. Filips Bobinskis saka:

    Tad nu, Talmud, skaidri un gaiši pasaki, kurus Otrā pasaules kara gados Latvijas teritorijā cīnijošos spēkus Tu pats uzskati par godināmiem?

  12. Talmuds saka:

    nevienu, abās pusēs bija latvieši, bet jūs gribat izcelt tikai vāciešu pusē cīnījušos, tas man liekas amorāli, ka viens latvietis ir kaut kādā veidā sliktāks tikai tāpēc ka piespieda cīnīties sarkanarmijā, bet redz tas SSietis ir varonis

    un ja būtu noticis ļaunākais scenārijs un Vācija būtu uzvarējusi, tad tie SSieši tiktu atbruņoti vai fiziski likvidēti, Vācijas plānos nebija Latvija, bet Ostlande , jāizbeidz vienreiz dzīt šis bullshits, ka vācieši un pusē karojošie bija nez kādi varoņi, tas bija traģisks liktenis, kad mūsu zemē iebruka vācietis un lika cīnīties viņa pusē

  13. Filips Bobinskis saka:

    Savu jautājumu biju domājis plašāk, ne tikai piesaucot divas puses – Vācijas un PSRS karaspēkus.
    Tā, piemēram, cīņas 1941. gada jūnija beigās, jūlija pirmajos datumos. Latvieši tad cīnijās vēl zem sava karoga. Vai šie vīri nav godājami? Vai arī Tu teiksi, ka, tā kā šīs cīņas sākās ar vācu ienākšanu un nereti (tai skaitā 1941. gada 1. jūlijā) latviešu partizāni cīnijās līdzās vācu karaspēkam, par viņiem būtu jākaunas?
    Tas pats attiecināms uz nacionālo partizānu kustību kara beigās un pēc tā. Vai arī par viņiem Tu teiksi, ka tā kā daudzi no viņiem bija bijušie leģionāri, par šīm cīņām būtu jākaunas?

    Kas attiecas uz Tevis pieminēto nereti dažādo attieksmi pret leģionā un sarkanajā armijā karojušiem latviešiem, tad ļoti labi uz to atbildējis Nacionālo partizānu apvienības vadītājs. Nesen, kad sanāca vienā transportā braukt uz vienu piemiņas pasākumu, viņš teica: “Parādiet man bijušos sarkanarmiešus, kas pēc kara beigām gāja mežā, lai cīnītos arī pret Padomju Savienību, un tad parunāsim par vienādu attieksmi!” Kādēļ viņi to nedarīja? Acīmredzot tādēļ, ka bija apmierināti ar radušos situāciju un Latvijas atrašanos PSRS, izbaudīja dažādas privilēģijas, apkārušies ar medaļām gāja demonstrācijās u.t.t.
    Protams, visus nemetu pār vienu kārti. Tiem, kas pret savu gribu bija šajā pusē ierauti, zināmu cilvēcisku cieņu esmu gatavs izrādīt. Tie nebūs tie, kas staigās ar staļiniskiem lozungiem. Bet pret tiem bijušajiem latviešu sarkanarmiešiem, kas apkārušies ar padomju medāļiem un gregora lentēm kopā ar bijušajiem okupantu zaldātiem 9. maijā balagāņo pie Pārdaugavas staba, netaisos izrādīt ne mazāko cieņu.
    Vai Tu esi redzējis leģionārus, kas apkārušies ar nacistiskās Vācijas simboliku, kopā ar vāciešiem balagāņotu pie, piemēram, Hitlera statujas? Nē, neesi. Tādēļ kāda gan te vienāda attieksme???

  14. white joker saka:

    ..hi, nu protams un tikai tā, bet gan e.purņa, gan f.bobinska komentāri noderīdi ir tikai tiem, kas vēsturi vēl nezina vai kas grib uzzināt, bet ne jau kremļa debikai amēbai talmuģilai te vērts skaidrot
    ..šis šnobelis un viņam līdzīgie pļineri,cilevici to visu zina, bet smirdinas par jūdasa grašiem, kaut staļina laika čekisti 40-41 čupām tos Latvijas žīdus represēja, nacionalizēja viņu mantu un izsūtija vai piebeidza.. a tik tos, kas neskrēja maskavas žīdu sarkanos komisārus sveikt, bet re .. nav kremļa pavēle atdzīt šos savējo tautiešu upurus no krievu puses i viss cirks pret nacistiem, nevis pret visiem žīdu slepkavām,hi,hi

  15. white joker saka:

    Nav taisnība, es neieredzu arī kremļa slepkavas, kas tāpat kā Gitļers manu ebreju tautu slepkavoja tautības dēļ. Bet tie nav krievi bainīgi . bet atseviški komunisti un rapresīvo orgānu darbinieku nolaidība. Vot treknais AG, tas gan visus, visus neieredz, īpaši latviešu nacionāļus, bet lai efektīvāk tiem ieriebtu , tēlo patriotu!

  16. white joker saka:

    ..hi, kas par pintiķi te ielīdis ar manu niku, kaut tēma pareiza
    ..bļin, raksti ar savu un ko gribi

  17. Miervaldis saka:

    Paldies par informāciju, noteikti tā izdarīšu kā augšā rakstīts!Labi jau vien ir, kad jūs uzrādat tautas neliešus un nodevējus!

  18. Miervaldis saka:

    Talmudam būtu jāzin, kad nekādas vācu okupācijas nebija, bija vācu desanta izlikšana pie baltijas jūras, un Latvieši viņus pienācīgi sagaidija, kā jau atbrīvotājus!Un tādēļ Latvji ar prieku devās vācu kara dienestā, ir taču atšķirība, vai ne?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *