7 gadi kopš Mežvieta- Vējoņa veiktā asinsdarba !

Kroplums jau purnos ierakstīts. Interesanti, ka GOOGLE iztīrijusi savu LAPU, atstājot tikai vecās bildes, kuras piņņainas slepkava redzams “jaunības” gados !

Tikko(23.07.15)  https://tautastribunals.eu/?p=58212 aizritēja septītā gadskārta kopš L. Grantiņa zvēriskā aresta Liepājā.

Lai būtu vieglāk manis teiktais “sagemot”, nebūtu jāsecina, ka pinos kaut kādās pagātnes atmiņās sevis iežēlināšanā, citēšu tikko R. Brunera sacīto: “Vēl vienu labu piemēru guvu no savas 30+ gadu senas sarunas ar kādu čekistu. “Galvenais ir saglabāt kontroli pār spēka struktūrām. Ja tas ir, tad tur virsū var uzbūvēt visu, kas ienāk prātā””(atver un lasi visu).

Runa ir par to, ka arī šodien nekas nav mainījies. Čekisti turpina savus melnos darbus pret latviešu tautu.

Viens no šādiem hazāru izcelsmes izdzimteņiem ir VDD šefs- Armands Mežviets. Šim deģenerātam pat tiesa nav vajadzīga ! Viņš ir jānosit kā aptracis suns. Atceros, kad atrados RCC, katru dienu televīzijas ziņās apakšā “skrēja” informācija no VDD kantora, kurā N. Mežviets aicināja tiesu neatbrīvot mani pret drošības naudu. Mēs arī zinām, ka šis noziedznieks tika, bez Tieslietu ministra ziņas ar S. Ģirģena pavēli, atstāts uz vēl vienu termiņu. Mēs arī zinām to, ka S. Ģirģens ir masu slepkavas- čekista Indriksona “izsūtāmais” ! Tas pilnīgi apstiprina R. Brunera rakstīto ! Tas pats jāsaka par vēl vienu hazāru- R, Vējoni. Viņš toreiz atsacījās mani pieņem un akceptēja manu arestu ! VDD pilnīgi visi ir hazāri- tā saucamie krievžīdi ! Neviens latvietis šajā “kantori” netiek pieņemts, tāpat kā Latvijas Armijas ģenerālštābā ! To visu es redzēju mana apcietinājuma laikā !

Šodien, sakarā ar Ukrainā notiekošo, šie Izraēlas slepeno dienestu darbinieki jūt, ka svilt sāk zem viņu kājām. Ja uzvarēs Ukraina, tad visas pasaules mosadisti tiks aizvilkti uz karātavām. Tikai pēdējais muļķis var iedomāties, ka visu lemj Putins. Visi plāni tiek sagatavoti Izraēlā un Putins, ar aptaurēto krievu masu, ir tikai viņu “darba instruments” !

Ievērojāt, ka Baidens tikko bija Izraēlā un “ aplauza” ragus smirdošajai cionistu bandai, kura līdz šim brīdim bija Krievijas pusē !

Un, skat’ tikai, cik nadzīgi šis sifilisa pinnēm apveltītais purns(Mežviets) vēlas sevi pierādīt sabiedrībai, zvērlopu manierē arestējot Lindermani, ka ir tiesiskuma aizstāvis ! It kā Lindermanis nebūtu pakļāvies aicinājumam ierasties policijā ! Es nebūt neaizstāvu Lindermani, bet runa ir par Mežvietu un mosadiskajām metodēm. Šis pretekļa purns ar savu bandu darīs visu, lai glābtu savu ādu. Viņš nodos arī savu māti, jo tas ir sātanisma pamatprincips. Abiem šiem cilvēces izkārnījumiem tiks piemērots publisks ASM !

Nāvi čekistiem un nodevējiem !

Slava Ukrainai !

26.07.22

You may also like...

12 komentārs

  1. AG saka:

    Tevi tur cietumā atkal pisa dirsā? :)))

  2. Arī no Pārdaugavas saka:

    AB Skolotajs

    Lakmusa papīra tipa jaut. abām strīdniecēm Inai un Jeļenai : Sakiet lūdzu, vai 4.maija Latvija ir atjaunota brīvā latviešu valsts, jeb tā ir atpalikušās barbaru psrs pārkrievotā kolonija? Un vai īstas taisnības un neviltotas demokrātijas vārdā ir jāpārskata pilsonības saraksti visiem prettiesiski izveidotajiem jaunpilsoņiem un vai pilsoņiem valdībai ir jāpieprasa beidzot to veikt? Vai pēc militārās okupācijas izbeigšanas dekolonizācija ir jāveic un vai tas ir aktuāli arī šodien?

    šodien, 19:54

    Ņemot vērā LRTT turpinošos tēmatiku, mums liekas, ka šis “LA” uzdotais jautājums der arī R.Bruneram politiskās diskusijas turpinājumam?

  3. Anti AG saka:

    Šie AGedroica jēlie murgi var vienīgi psihiatrus interesēt !!! :)

  4. Varkalis saka:

    Kāda būs Ukrainas uzvara pār Krieviju? Atbilde: Nekāda. Būtu jāatbrīvo no okupantiem visi okupētie apgabali,ieskaitot Krimu.
    Jāvienojas ukraiņu tautas pārstāvjiem ir ar Ķīnu laicīgi. Jo pēc Krievijas pārņemšanas un sadalīšanas Ķīna noteiks tālākās savu interešu robežas,ja vien Ķīna vispār ar kādām citām interesēm tālāk rēķināsies. Masõns,žīds Putins ir krievus novedis līdz pēdējai iznīcībai. Un ar Krievijas valstiskumu ir cauri. Krievija kā ledus gabals,jau nekur neaizpeldēs. Visi redzēs kā Krievijā nomainās tikai administrācija,un tā būs dzeltenās rases. Pajautājiet sev: par cik ķīnieši mums būs mīļāki par krieviem!

  5. Maija saka:

    Lai Grantiņa kungam, laba veselība! Un saudzējiet sevi! Visā, šajā murgā, mums jāpaliek par Cilvēkiem! Dieva svētību!

  6. Skolnieciņš saka:

    Слава Украине! Героям слава! Glory to Ukraine! Glory to heroes! Слава Україні! Героям слава! #GodCzernobog #БогЧергобог #GodBelobog #БогБелобог #GodVeles #БогВелес #GodDzbog #БогДаждьбог #GodPerun #БогПерун #GodSvarog #БогСварог #GoddessMokosh #БогиняМакошь #GoddessMarzanna #БогиняМаржана #GoddessMara #БогиняМара #GoddessLada #БогиняЛада #GoddessZorya #БогиняЗаря #PrayForUkraine #StandWithUkraine #24.02.2022. #StopWar #StopPutin #NoWar ☮☮☮☮☮☮☮☮☮☮☮☮

  7. Lietojot Jūsu terminoloģiju, 4. maija Latvija ir “atpalikušās barbaru psrs pārkrievotā kolonija”. Savu risinājumu es nupat aprakstīju.

    Tāpēc es gribētu aicināt visus tos, kuriem ir risinājumi, nekavēties un aprakstīt tos. Piemēram, ja vēlaties pārskatīt pilsonības sarakstus, lūdzu uzrakstiet kā tas notiks, kurš to veiks, un kādiem līdzekļiem gatavojaties to panākt.

    Varbūt ka vienlaicīgi, vai pēc militāras pašpārvaldes ieviešanas var pārskatīt arī pilsoņu sarakstus? Neesmu par to domājis, tāpēc vēlreiz aicinu aprakstīt savus plānus.

  8. no malas saka:

    Arī no Pārdaugavas 2022. gada 26. jūlijs 23.15
    AB Skolotajs

    Lakmusa papīra tipa jaut. abām strīdniecēm Inai un Jeļenai : Sakiet lūdzu, vai 4.maija Latvija ir atjaunota brīvā latviešu valsts, jeb tā ir atpalikušās barbaru psrs pārkrievotā kolonija? Un vai īstas taisnības un neviltotas demokrātijas vārdā ir jāpārskata pilsonības saraksti visiem prettiesiski izveidotajiem jaunpilsoņiem un vai pilsoņiem valdībai ir jāpieprasa beidzot to veikt? Vai pēc militārās okupācijas izbeigšanas dekolonizācija ir jāveic un vai tas ir aktuāli arī šodien?

    šodien, 19:54

    Ņemot vērā LRTT turpinošos tēmatiku, mums liekas, ka šis “LA” uzdotais jautājums der arī R.Bruneram politiskās diskusijas turpinājumam?

    Velti ceri,nebus no tā brunera godigas abildes

  9. Žanete saka:

    Ja skatāmies uz augļiem,tad Grantiņa kunga teiktam par VDD un citu spēka struktūru vadību ir taisnība.Zagļu un sabotieru kartelis.

  10. Balts saka:

    Tas ir tik nožēlojami,ka cilvēks nogalina cilvēku. Un dēļ kā?! – Ļaunu murgu vārdā. Redz kā var iegalvot! Iet un dara,tāpēc,ka sava Dieva padoma nav. Nāks vēl tādas katastrõfas un tādas slimības,ka cilvēks cilvēku meklēs pa visu Zemi un būs grūti atrast. Uz tā fõna,tā zemiskā cit cita slepkavošana atskārtīsies kā apkaunojošs vājprāts.
    Kamēr kapitālistu žmogu industrijas rauš milzīgu peļņu uz kara rēķina,vienkārši cilvēki iet bezjēdzīgi bojā. Bezjēdzīgi – atskaitē pret Dieva doto balvu – DZĪVOT.

  11. vārds saka:

    To ko nevar izdarīt cilvēks, to izdara daba. Pilni kapi ir ar “neaizstājamiem” varenajiem komunistiem un čekistiem. Jau nosprādzis, nevis miris (mirst cilvēki; nelieši nosprāgst) noladetais komunists, okupētās Latvijas kolaborants, kadreizējais Latvijas PSR Augstākās tiesas priekšsēdētājs, vecā čekists Aivara Borovkova vadītā kantora Latvijas juristu biedrības prezidija loceklis Gvido Zemribo. Bet 2022.gada 29.jūlijā aprit 70 gadi komunistam, arī kādreizējam Rīgas pilsētas Maskavas rajona Tautas tiesas tiesnesim un priekšsēdētājam, 4.maija pret tautiskās nomenklatūras iebīdītam Augstākās tiesas priekšsēdētājam un senatoram Andrim Guļānam. Tas nozīmē, ka pēc likuma Andrim Guļānam jāaiziet no tiesneša amata, tālāk no varas un ietekmes. Andra Guļāna ģimenes draugs, viens no mafiozās un korumpētas tiesu sistēmas pamatlicējiem Jānis Maizītis arī jau ir zem zemes ellē. Novēlesim no visas sirds ellē nonākt arī Andrim Guļānam ar viņa zaglīgo dēlu Armandu Guļānu, Aivaram Borovkovam, Normundam Mezvietam, Aldim Plaudim, Guntim Indriksonam, Ivaram Godmanim un citiem neliešiem čekistiem.

  12. Melns jautā "Baltam" (jeb tomēr Sarkanam) saka:

    Balts 2022. gada 28. jūlijs 0.08
    Tas ir tik nožēlojami,ka cilvēks nogalina cilvēku. Un dēļ kā?! – Ļaunu murgu vārdā

    Kā tulkot šo šķietami bezpersonisko tirādi bez noteiktām un saprotamām norādēm, krievijas agresijas Ukrainā laikā ?! Vai slikti, ka brīvības cīnītāji nogalina iebrukušos slepkavas-okupantus, jeb slikti, ka okupantus nogalina ukraiņu tauta, aizstāvot savu zemi? Komentāra vietā gļēvs murgs!

    Bet lokanais Bruners, kas te autoratīvi drukāja savus valstiska stila paragrāfus-prezidenta stila programu, nu skaidras atbildes vietā “naivi”prasa padomus tam, kasuzdevis jautājumus par viņa paša tekstu??!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *