Latvijas mākslas debilanti: Bikšes & co !

Aigars Bikše (dzimis 1969. gada 8. februārī Rīgā) ir latviešu tēlnieks un augstskolas pasniedzējs, Latvijas Republikas 13. Saeimas deputāts. Patlaban Latvijas Mākslas akadēmijas profesors.

A. Bikše darbojas arī politikā, šobrīd — 13. Saeimas deputāts, pārstāv apvienību “Attīstībai/Par!“.

FOTO: Bikše. Mērkaķis kas mērkaķis !

Var piekkrist Priedīša kungam, ka pirmskara un pēckara okupētajā Latvijā tādi “pieminekļi” un viņu radītāji tālāk par par “pīļu dīķi” netiktu laisti. Ja zemāk skatāmais ir uzskatāms par pieminekli un virs tā redzamais homo- karikatūrBIDLA(“mākslinieks” Bikše) par mākslinieku, tad zini, ka atrodies pekles epicentrā. Tieši par tādu epicentru komunisti- cionisti ir pārvērtuši Latviju. Latviešiem ar šo “mākslu” nav nekāda sakara, kā mums to cenšas ieskaidrot komunistu- cionistu rupors Latvijā- Arturs Priedītis ! Tādam Bikšem ar savu KAKU pieminekli ir vieta trakomājā, tāpat kā viņa kritizētājam A. Priedītim.

A. Bikšes mākslas šedevrs !

Par Bikšes “mākslu” šajā vietnē jau ir rakstīts.

19.03.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Russkij mir un viņu varoņi.
    https://youtu.be/r3Aye64CGr8

    Nekas tik cieši nevieno kā kopīgi veikti noziegumi. (kremļa metastāzes atmaskojošs Youtube kanāls)
    https://youtu.be/07fpzeUXzdo

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Diemžēl latviešu jaunatne šos idiotismus pieņem par modes klišeju bez kuras nevar iekļūt veiksmīgo ļaužu sabiedrībā. Nu velkoties pēc sava darba vēlā nakts stundā tuvojas pretī dzelzceļa parbrauktuvei auto un iekš tā no tālienes var redzēt īpašu idiotu. Tam ausīs tuneļi, ka mans 46 zābaku izmērs lien tam cauri. Sūds ar tādu jaunieti! Tikai skuķe s skaistas sevi notetove tā, kā Sovietu sabiedriskās toletes sienas. Pienācās rakstīt netā garas paskaidrojosas vēstules mana tēva mazmeitai, kas ir netālā radiniece. Ka ne pieklājas kārtīgai kuršu meiča i likt uz rokas tetovējumu ar eifela torni, kā viņa to iedomājas savā jaunības stulbiba. Protams, ka viņa nav galīgi stulba, bet pie iespējas mans uzdevums bij norādīt, ka neviena sieviete dzimtā nekad nav pipejus un te to vejusi sevi. Vien aizsūtīju šausmu stāstus par Holywood un norādīju, ka pirmais, kas stāv tev izlaidumā blakām ir žīds un viņa māmiņa nēsā uz savām lielajām krūtīm žīdu zvaigzni. Tad norādīju, ka turies no tādiem pielūdzējiem tālāk un labāk atrast vienkāršu stradigu latviešu puiku, kas arī varbūt iedzer, bet nav svetais, lai nu arī kara cirvi rokās spēj turēt. Tad nu šī daiļava pēc maniem rakstiem atslēdzas no manas draudzības un norādīja, ka tas izlaidumā žīds ir lāga puika. Varbūt, bet tomēr žīds un viņa tēvs ir taču latviešu policajs. Tomēr 80 gados šis trulibas iznesa uz skatuvēm, kā meitenēm patika Aigars Gravers! Daži skolā sāka durt ausis gredzenus, kā Aigaram! Latviešu valodas skolotājai ļoti nepatika tādi idioti!

  3. Jānis saka:

    Bikšveidīgie idioti ir šīs-melu un noziedznieku valsts produkti-idioti,miesa un asinis. Ko no tādiem gaidīt?

  4. Andris un draugi saka:

    Šis baisais pielīdējs un pazemīgs iztapoņa priekšniecībai bikše ir totāli stulbs tips un tādi ir visderīgākie 4.maija kangaru bandai! Arī beztalanta plaģiators, bet tiek varas cildināts, jo ir no tai derīgajiem idiotiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *