Kāds naids pret visu latvisko-J. Bordānu un L. Grantiņu !

Tuvojas vēlēšanas un tāpēc ir sasparojušies visi tie, kuri veikuši noziegumus pret latviešu etnosu un Latvijas valsti.

Un, kuri ir šie noziegumu veicēji ? Tieši tie, kuri šodien un visus iepriekšējos gadu desmitus ir pie varas ! Kuri iekārtojuši savus radiniekus un draugus ienesīgos, bet tautu apzogošos amatos. Tā ir tā saucamā šodienas NOMENKLATŪRA. Tā ir sasniegusi prātam neaptveramus izmērus. Tā ir desmit reizes lielāka kā Latvijas Brīvvalsts laikā- ULMAŅLAIKĀ ! Tā 100%tīgi “aizskries” uz vēlēšanām, lai tikai saglabātu savu varu un netiktu saukta PIE KRIMINĀLATBILDĪBAS: par Latvijas izlaupīšanu. Tāpēc ir pieskaitāmi pie noziedzniekiem tie, kuri ignorē vēlēšanas.

Valdošā noziedznieku banda dara visu, lai iestāstītu vientiesīgajiem, ka: VĒLĒŠANAS NEKO NEMAINA. Un, pat vēl vairāk, ka tas esot pat noziegums tajās piedalīties. To aktīvi propagandē tā saucamā DDD- Gardas vadībā. Viņi sevi pasniedz par visīstākajiem Latvijas glābējiem.

Pret visiem šiem vecajiem žulikiem- čekistiem un komunistiem, uzstājas JKP J. Bordāna vadībā. Un ievērojiet, tieši viņi ir tie, kuri visādā veidā apmelo Bordānu un JKP. Un, kāds naids un apmelojumi tiek veltīti pret L. Grantiņu, kurš cenšas aizstāviet J. Bordānu, jo viņš ir vienīgais, kurš KAUT CIK ko dara Latvijas un latviešu tautas labā. Tāpēc katra uzdevums piedalīties vēlēšanās un izbalsot šīs vecās partijas, kuras ir noziegušās pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Mēs redzam, kā vecie čekisti ir mobilizējuši visus šos viltus patriotus pret tiem, kuri vēlas Latviju kā nacionālu un demokrātisku valsti… Visi šie, gardas, fukši, čiekuri, liepiņas…ņemas vaiga sviedros, lai tikai paliktu pie varas pašreizējie bandīti !

Šeit kādas madaras liepiņas(viltus profils) murgojums. Nekad neesmu aizstāvējis, ka hazāriem piešķir kārtējos 40 miljonus. Un, paklausieties video, ko par šiem “miljoniem” saka Bordāns un uz kādiem noteikumiem tie tiks piešķirti ! Jā, šodien vēl šī hazāru banda, kurai ar ebrejiem nav nekas kopīgs, vēl ir stipri un tāpēc “nodevas” iznāk maksāt, bet ne ilgi vairs. Tikko Baidens bija Izraēlā un aplauza šai čekistu- cionistu bandai ragus, jo viņi aizstāvēja Krieviju ! L. Grantiņš vienmēr ir atgādinājis, ka Putins pilda Izraēlas pavēles !

Slava Ukrainai, kuras uzvara pār rašistiem arī atbrīvos pasauli no cionisma !

https://www.facebook.com/bordans/videos/395767942022700

Madara Liepiņa Linard Grantins

Paldies Linardam Grantiņam – ebreju interešu Latvijā aizstāvim! Pateicoties Jūsu godpilnajām publikācijām par Jāni Bordānu, man atvērās visas acis. Atbalstot ebreju intereses Latvijā, tāpat kā to darāt Jūs, Linard Grantiņ un Jāni Bordān, mana latvietes dvēsele piedzīvoja katarsi spēcīgu. Turpmāk balsošu par Jāni Bordānu un viņa partiju – viņš taču kā lauva izcīnīja 40 miljonus ebrejiem, kas ieradušies padomju laikā un pieprasījuši pelnīto kompensāciju par īpašumiem, kurus atņēma sarkanie un kuru īpašniekus noslaktēja brūnie. Patiešām, taisnība augšāmcēlusies! Latvieši beidzot samaksās! Malacis Bordāns! Goda vīrs un politiķis! Vēlreiz paldies, Linard! Atzīšos, biju sliktākās domās, taču būtu muļķīgi tagad kaut ko sliktu domāt par Jums un Bordānu, ja jau atbalstāt ebrejus – šo diženo tautu, aiz kuras ciešanām neviens nekrietns biznesmenis un negodīgs politiķis nestāv, kā tas ir aiz latviešu ciešanām! Esmu pārliecināta, ka Jūsu atbalstam Bordānam vēlēšanās pievienosies arī mūsu kopīgie draugi, piemēram, Valdis Lancmanis, Janis Davidovics, Janis Babris, Ina Zariņa, Māris Luste, Arnis Auziņš, Zigurds Strīķis, Māris Liepa, Eva Martuza, Haralds Elceris, Vilhelms Klincāns u.c.

Šī čekas kode savu SACERĒJUMU centusies ietērpt pat sarkasma “DRĀNĀS”!

21.07.22

You may also like...

14 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Arestovičam tāpat kā Putinam, PSRS sabrukums bija lielākā ģeopolitiskā kļūda.
    https://youtu.be/iC_nuxTJzZI
    .
    .
    .
    Admins
    Aristovčs ir izteikts sātanisks vieplis. Ievērojāt, kā viņš vienmēr laizās ? Tas nepiemīt cilvēkiem… .

  2. AG saka:

    Pats galvenais, ka Bordāns beidzot iedeva Grantiņam savu dirsu !!! :)))

  3. Odze. saka:

    Gedroics… par citu neko nespej domaat. Viens instinkts- kaa ,piemeram, kuilim vai aazim.
    Un ja taa padomaa,tad pat arejs paskats -liidzigs !

  4. Nu, nespēj būt normāls cilvēks! saka:

    AG 2022. gada 22. jūlijs 17.33
    Pats galvenais, ka Bordāns beidzot iedeva Grantiņam savu dirsu !!! :)))

    Nu nespēj lopiņš nebūt lopam, nespēj šis tuklenis nesmirdēt, kaut zina, ka tam ir jāuzmanās, jo te nopietni cilvēki brīdināja resno muldoņu nepalaist muti!

  5. Skolnieciņš saka:

    卍卍卍ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘ Lai godāti Latvju Dievi, kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir! Visa slava Latvju Dieviem! Visa slava Latvijai!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva. 卍卍卍ϟ▲卐卐卐⋙|||⋘

  6. Pilsoni saka:

    Nesatraucieties cien. lasitaaji un Grantina kungs, kad sho trekno muudzi sakersim un parunaasim NEKAD te vairs rupjiibas no resnaa rupekla puses te nebuus jums jaalasa

  7. Tikai fakti saka:

    Nu, labojas un tā manāmi lielais nacionālists gedroic, tik te atļaujas palikt rupjš okupantu stila dzīvnieks1 Bet klliķei beidzot ir atradis iespēju pielīst! Jo “Brīvajā mikrofonā” nu ne tikai ļauj tam runāt, bet pēkšņi pat izvaicāja, domas prasīja 4.maija kliķes radio rupors arnis krauze un šis liekulis un līdējs smuki, smuki un bezgala kulturāli svepstēja atbildot a.krauzem. I pateikt neviens par gedroicu nevarētu, ka tas ir tas pats krievu bomžu stila rupeklis, kas tā zolīdi dūdoja radio “Krustpunktos”!

  8. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Ie vērts pārskatīt LRTT arhīvu, jo daudz laba un uz šodienu pat aktuālu tēmu var atrast, piem. :

    https://tautastribunals.eu/?p=61799

  9. video saka:

    Юрий Швец — официальный канал: https://youtu.be/qo9-yxiaaqs

  10. AG saka:

    Pidaram Krauzem laikam kāds bija sadevis pa izpisto muti, tāpēc vienu reizi nolēma patēlot demokrātu no sevis..kaut arī vienalga mani beigās pārtrauca pusvārdā… :(

  11. Pārmaiņas saka:

    Zinātniskā rusofobija, jeb padomi kā nepalikt par krievu.
    https://youtu.be/QTNLb2bBdwg

  12. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Nezinu, ko teiks speciālisti, bet mums Brunera programas teksts liekas neatbilstošs reālajai situācijai LV ar tik lielo krievu skaitu, kas nesaprotami netika izvests un vēl nesaprotamāk tiek pārvērsts pilsoņos, gatavojot latviešu tautai mīnu ar laika degli! Autors fantazē, ignorējot realitāti un kremļa propagandas lomu krievos.

  13. JZ saka:

    Nacionāliem cilvēkiem, kas idealizē JKP vai Bordānu, vajadzētu pamēģināt kandidēt vēlēšanās no viņu saraksta, tad varēs pārliecināties, vai JKP / Bordāna darbi saskan ar vārdiem, un vai šiem vārdiem un darbiem ir atbalsts tautā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *