Māris M. Nu nebija viņi latvieši…

Rakstītājs piemirsa (?) pateikt, ka tie terorizētāji bija latvieši.
————————————

Nevaru pilnībā apmierināt un iepriecināt tos, kas tik ļoti ienīst latviešus, lai kā arī biedram no pudeļu lausku “stikla kalna”, ko it visur latviešu mājās pagalma vidū bija “saražojuši” un atstājuši okupanti, to gribētos. Diemžēl tikai daļēji.

Lielākās tiešās nelietības – terorizēšanu, riepu duršanu, lakas liešanu degvielā, apzagšanu strādāja krievi, ukraiņi, baltkrievi. Vēl pie zagšanas un arī aprunāšanas čakli piestrādāja mana vectēva apmelošanā un notiesāšanā iesaistīto zaglīgo komunistu pēcteči – jau ulmaņlaikos kreisi noskaņota dzimta, kas saplūdusi ar dzimtu, kurā vēl pēdējos okupācijas gados bija arī kāds partijas sekretārs. Viņi tad arī visi draudzīgā, internacionālā čupā cits pie cita brauca un kopā caurām dienām dzīvoja lielā barā, kurā tikai maza daļa skaitījās latvieši. Skaitliski niecīgā daļa – dokumentu zaudētāji, apmelotāji un pārējie intrigu vērpēji bija it kā latvieši. Tikai šaubos, vai tos, kas sadarbojas, draudzējas, atbalsta, apprecas un ražo bērnus ar okupantiem (ko nu kurš) un ar aklo dunduru niknumu un neatlaidību nostājas pret Latvijas patriotiem un pret pagasta pamatiedzīvotājiem, var vispār par tādiem saukt. Šiem “latviešiem” pagasta pamatiedzīvotāji, izsūtīto pēcteči, kas atgriezušies senču īpašumos, ir nicināmi ienācēji, kas nabaga okupantus izdzen no viņu mājām (Pēc šo “latviešu” ieskatiem viņiem, redz, esot pāri nodarīts, jo viņi tās tomēr esot uzskatījuši par savām mājām).
Katrā ziņā, tā visa kopā bija un ir internacionāla, zemiska padomju varza, kolhoza zieds, kuri, tam sabrūkot, viena latviskā daļa saplūda pagastmājā pie tur jau esošajiem padomju varas uzticamajiem kalpiem, kam īpašumu atprasītāji bija nicināmi “pamesto čemodānu lasītāji”.

To pašu var teikt par zaglīgajiem komunistiem, kas apmeloja un iesēdināja vectēvu (bija pat mēģinājums piešūt slepkavību, bet beigās samierinājās ar Dzimtenes nodevēja pantu). Ne visi bija latvieši. Bet arī par šiem “latviešiem” visu pasaka jau tas vien, ka tajos trakajos latviešu slepkavošanas gados viņi bija tie, kas viņi bija un darīja to, ko darīja.

LRTT

Kuriem, tad kalpo šie “Latvijas prezidenti’?

Zemāk redzamais un Māra M. pieminētais komentārs nav tik nevainīgs, kāds tas izskatās no pirmā acu uzmetiena.

Šī komentāra rakstītājs ir visaugstākās cionistu DROŠĪBAS APARĀTA darbonis- 100%tīgs nelatvietis !

Komentārs ir primitīvs, bet ļoti iedarbīgs uz psihi. Es par šo komentāru nedēļas nogalē taisījos veidot atsevišķu rakstu. Kā redzams, tad Māris M. arī ir sapratis cik tas svarīgs un devis savu novērtējumu.

Tā kā neparedzētu apstākļu dēļ man bija iespēja pabūt mājās nedēļas vidū, tad arī “piebiedrojosMāra M. rakstītajam ar savu papildinājumu. “Latvietis parastais” daudzreiz neaizdomājas par DZIĻĀKO LIETAS BŪTĪBU: “Kurš radīja APSTĀKĻUS nodevībai ?” Māris M. pasaka, ka tur no TIEM latviešiem ir maz kas atrodams. Manā uzskatā tā ir nevajadzīga taisnošanās šī slepkavas priekšā, jo tādas lietas pateikt var tikai ģenētisks vampīrs, kas arī ir šis- NO STIKLA KALNA.

Tā ir zemiska latviešu pazemošana. Tādam bez sirdsapziņas pārmetumiem ir “jāielaiž” lode  viņa vampīriskajās smadzenēs. Viņa teiktais ir okupācijas attaisnošana.

Visam pamatā bija OKUPĀCIJA, kas radīja šos apstākļus, kad notiek tādas lietas, kā piespiedu nodevība. Ja cilvēkam pie deniņiem pieliek stobru, viņš pateiks visu ko “vajag” un te nav nekāds sakars ar etnisko piederību. Ja nebūtu bijusi nodevīgā cionistiskās Krievijas Latvijas okupācija(jo komunisms bija slēpts jūdaisma totalitārisms), tad nekas tāds nebūtu noticis !!!

Slava ukraiņu tautai, kura cīnās pret cionistiskās krievijas slepkavu bandām !

no stikla kalna
90.——–.18
Rakstītājs piemirsa (?) pateikt, ka tie terorizētāji bija latvieši.

20.07.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Tai latviešu sabiedrībā nav bijis un nav arī tagad ideāli. Jānorāda vēl un vēl, ka ir Daugava starp kuru dzīvo atšķirīgi ļaudis ar atšķirīgu vēsturisko problēmu. Grantins visur idealize Ulmani, bet otrā pusē Ulmanis nebij pieņemams ar savu autoritātes nostāju. Rīgas kinostudijai ir filma ar zidulenu Eduardu Pavulu galvenā lomā – Ceplis. Tas ir Ulmaņa spogulis! Tāpat arī tik nacionaliem īpatņiem piedēvēt Vilim Lācim īpaša nodēvēja statusu, ja pats viņš bija tā laika labākais rakstnieks, tad viņa vārdu bij vajadzīgs izmantot pārmaiņu laikā. Vish bija vien rakstnieks i nekas vairāk, bet viss bij sagatavots no iekšienes uz 40. gadu. Īpaši nacionaliem latviešiem nesaprotams bija Rūdolfs Bangerskis! Īpaši nacionaliem latviešiem nebija saprotams Svētais kuru nogaleja pirms Ulmaņa diktatūras. Īpaši sevi par pašiem nacuonalakajiem uzdod Zemgales iedzīvotāji. Kāda Zviedrijā dzīvojošā latvieša sarakstītā grāmatā par Latvijas ekonomikas vēsturi arī par Ulmaņa darbībām ir norādīts daudz kas nesaprotams. Latgali norāda, ka viņus Ulmaniesi apskatīja un ne tikai. Kāpēc latgalietim dzīvojot pašam savā zemē savus bērnus jāmāca runāt vidus dialektā, ko uzdod par valodu? Vēl pie tam rakstība pašiem chuljiem atšķiras pirms kara laikā i latiņa burtu rakstibai pieņēma visu pirms latgalieši. Chulji rakstīja gohtisku burtu ar daudzām izrunas īpatnībām tuvām žīdiem un vāciešiem. Rh – Hr skaņas – Mehrce – Cehrme. Pieņemsim kādā medicīnas grāmatā, kas nezin kur nozuda vārds urīns tiek dēvēts normāla valodā – Mizels i Mizel pūslis. Modernie latvieši ir tik stulbi, ka vārdu Glups piedēvē kroplai latviešu valodai. Vien arī pēdējo 30 gadu laikā reti kuram ir normāla klasiskā laulības dzīve, kas būtu svētīta pēc visiem kristīgās ticības kanoniem. Bērni lielākoties ir ārlaulības un paši savus tēvus īsti nezina. Dzīvo ar savām māmiņām i tās visādi runā netīrības bērniem par viņu tēviem, ja pašas arī īsti nav gribejusas dzīvot ģimenes dzīvi, kā vien čakarēt smadzenes vecim ar savām nozelojamam tiesībām. Saimnieks ir visu pirms Svētība i pēc Dieva ieliktas pasaules kārtības tā gaisma, ko nes sevī vīrietis nodot pa dēla līniju – Sled – Sliede. Sieviete ienāk dzimtā tad, kad viņa dot to, ko pienākas saņemt Saimniekam. Nespēj, tad ar kāju pa dirsu i vācies prom! Pienākas dzirdēt i saskarties ar vīriem kuriem sievietes sačakarē dzīvi ar savām prasībām. Latvietes arī neatpaliek un darba sfērā ir pamatīgas piedirsejas. Īpašas kyces ir lietuvietes!

  2. Krīvs saka:

    Es te redzu tā: Kā trāpīts slepenajai naglai uz galvas,tā DP. metas kliegt: “Tur nesit,tur nesit! Tā nav īstā naglojamā vieta.” Bet daži pretī runā.

  3. Arī no Pārdaugavas saka:

    Anonīms
    2022. gada 20. jūlijs 18.25

    “Nūja! Tai latviešu sabiedrībā nav biji…”

    – tāds šodienas krievu stila bezspēka naida smirdiens

  4. Pilsoni saka:

    Tas Anonīms 2022. gada 20. jūlijs 18.25 ir ‘sizikis, žuupa jeb provokators, bet visos variantos kaitnieks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *