Lasītājs. Tikai fakta konstatācija !

Lasītājs. Tikai fakta konstatācija !

Ja tik jauki un skaidri visu šo pretīgo Latvijai un latviešu tautai krievvalodīgo psrs okupantu būtību ir formulējuši tautas priekšstāvji – deputāti, tad KUR IR viņu patriotiskās domas loģiskais gala formulējums ?! Kur ir īstu patriotu domas nobeigtība par BEIDZOT okupantu izvākšanu no Latvijas un kur no tā izrietošie absolūti nepieciešamie aicinājumi par okupantu noziedzīgās naturalizācijas pārtraukšanu LV pilsonībā ?! Un kur šo patriotisko deputātu aicinājumi pārskatīt prettiesiski psrs pilsonību saņēmušo sarakstus, kuros dominē ne tikai valodu nezinošie, bet aktīvi darbojošies pret Latvijas valsti un tautu okupantu noziedznieki ?!

Ja tas viss ir pirmsvēlēšanu cirks un nekas darbos no augstāk minēto deputātu patriotiskajiem tekstiem nesekos, tad tie nav patrioti, bet gan riebīgi  meļi un pretīgi liekuļi ! Amorālas personas, kas ar skaļiem lozungiem muļķo vientiešu tauta, par kādu redzams tie uzskata savus latviešu vēlētājus un tā maskē melnos savus darbus okupantu masas saglabāšanā un par savu privāt- labklājību rūpējoties !

Un šeit vēl, kas attiecas uz kāda pārgudrnieka komentāru:

Čiekurs egles dēls 2022. gada 5. jūlijs 20.44
“Nu tad bezbailīgais, ko tad atrodies Vācijā, nevis Latvijā ? No ārzemēm jau protams ir viegli citus mācīt.”

Šādus nievājošus, būtībā uzbrūkošus  tekstus var dažādi uztvert, dažādi tulkot  un dažādi atbildēt, tāpēc paprecizēsim:

– kāds latv. tautai labums būtu 4.maija kangaru LV, kur jau netrūkst latviski domājošu grantiņu, tikai bez iespējas publiski izteikties, bez jebkādas  piekļuves masu info telpai, totālās cenzūras dēļ, tāpēc bez iespējas uzrunāt aktīvāko, domājošāko  tautas daļu ?

– kas tev pašam traucē būt tam bezbailim, doties uz Vāciju nomainot Grantiņa kungu LRTT, pirms pierādījis spēju to turpināt pretkangaru, pretokupantu un pretkorumpētības garā?

-kur, kāds vēl mums ir šāds neatkarīgs info avots, ar citu skatu uz notiekošo LV un pasaulē un kurš, kāds cits ziņu avots spētu nomainīt pagaidām vienīgo alternatīvu – LRTT pret 4.maija masu info monopolu un daudzajiem tam pielīdējiem, maskētiem par “neatkarīgiem” ziņu avotiem? 

-kurš vēl ir ar drosmi, darbiem un trāpīgiem vārdiem guvis atzinību un popularitāti tautā un spētu izveidpt mājas lapu vai citādu ziņu avotu, kuru gadiem ilgi lasītu internetam piekļūstošā mūsu tauta, nesaturot saturā glaimus varai, pielīšanu un izdabāšanu varturiem ?

Padomā lūdzu par to pirms raksti dumji ķengājošas frāzes par tiem kas dara, kā māk un kā spēj un var kalpot Latvijai, pilnīgi privātā veidā, ziedojot savu laiku, savus līdzekļus un patiesībā savu vienīgo mūžu uz latvju nākotnes altāra !

LRTT

Labi un pareizi vārdi pasacīti par kāda “egles čiekura” naidpilno skribelējumu. To nav rakstījis kāds vientiesis, bet apmaksāts VDD(4. maija bandas) trollis. Šis komentārs nesatur sevī pilnīgi nekādu LOĢIKAS secību. Feisbukā tādus var lasīt pārpārēm par mani. Bet, kas tad nodevējiem un slepkavām cits atliek darīt, lai paildzinātu savu atmaksas stundu.

No viņu puses tas ir loģiski. Viņi, visi šie atkritumi, nav pieskaitāmi pie cilvēku rases. Viņi  ir civilizācijas ģenētiskie atbirumi, kuri rodas veidojoties- evolucionējoties cilvēcei Dievišķajā attīstības virzienā. Šeit piemērojama tautas paruna: “Kur cērt, tur skaidas lec”. Nu, lūk, tad šīs arī ir tās skaidas, kuras evolūcijas procesa rezultāta tiks saslaucītas un iemestas atkritumos vai vienkārši sadedzinātas… . Kā piemēru var minēt kādu Laimoni Fuksi Feisbukā, kurš no VDD uzsēdināts man uz skausta. Kā parādās kāda informācija, kuru es ievietoju, tā dažu minūšu laikā “šis kungs” ir klāt. Sajūta, ka viņa telefonā ielikta programma, kas tūlīt atgādina par mani. Iespējams, ka šis “egles čiekurs” arī ir viņš.

Laimonis Fuksis Pareizi, piegriezīsim vērību Grantiņam, kurš nodeva savus biedrus čekistu rokās, un lai cik dīvaini nebūtu ir bordeļjankas roklaiža. Velkam paralēles. Grantiņš baidās atgriezties Latvijā, kaut vai paciemoties dzimtajā pilsētā, jo būs jāpaskatās acīs nodotajiem biedriem. Bordānjanka iespējams arī ir saistīts ar čekistiem, ja jau Grantiņš šamo tik kvēli aizstāv.

Viņš Feisbukā nerimstoši atgādina, ka es Liepājā savulaik esot nodevis čekai piecus savus kolēģus. Savā stulbuma augstākajā pakāpē šis NODEVĪBAS GĻOTA neapjēdz, ka es nevienu jau pēc būtības nevarēju nodot, jo biju visas pretestības kustības vienīgais organizators. Arī mani neviens nevarēja nodot, jo darīju to atklāti un čeka man jau sekoja. Lūk, te tad arī rodas neiedomājams pretīgums uz šo lopu, kurš nez kāpēc “saucas” latviskā vārdā- LAIMONIS FUKSIS, kaut gan ir žogmalē “uzcirsts” poļitruka spermas produkts. Latvietis nekalpo Jahvem. Pilnīgi visi nodevēji satur HAZĀRU GĒNUS !

11.07.22

You may also like...

8 komentāru

  1. Par valdības un NA patriotisma imitāciju: saka:

    Viss būtu jauki, ja patriotisma analīze nebūtu par mūsu LV, jo viss šis apcerējums ir tukšā skaņa, ja ne ar pušplēstu vārdu valdībā, latviskajās partijās netiek pieminēta nesaprotami saglabātā milzīgā krievvalodīgo okupantu-kolonistu masa. Un to smagākais noziegums, ka tie tiek masveidā naturalizēti likumīģajos pilsoņos! Un jau lielā skaitā tie var organizēti darboties valsts un militārajās struktūrās un vadīt valsts dzīvi pretēji latviešu tautas mērķiem un ideāliem! Jo šī 5.kolonna īstenos savus mērķus un ja ne uzreiz latviešu tauta, tad latviska Latvija tiks iznīcināta jau drīzumā, kā tas šodien tiem jau izdodas ar pērkamo kolaborantu rokām. Un šobrīd neesot iespējai to apturēt, tāpēc paredzot sliktāko, jāveido visu šo kolaborantu saraksti, to adreses. X stundā jāparauj tos visus līdz, lai aiziet bojā kopā ar viņu nodoto senču mūža sapni – latviskumu un brīvu, latvisku dzimteni! Par savas zemes un tautas nodevību bija un būs jāsamaksā augstāķā cena!

  2. lasītājs saka:

    Ja iecerētais valsts aizsardzības dienests būs obligāts arī ārvalstīs dzīvojošajiem tautiešiem, pastāv risks, ka daudzi no viņiem, cenšoties izvairīties no šīm apmācībām, atteiksies no Latvijas pilsonības, intervijā Latvijas Radio sacīja aizsardzības eksperts, bijušais Nacionālo bruņoto spēku komandieris (NBS) Gaidis Andrejs Zeibots.

    =============

    Vai tiešām ir tā kā saka Andrejs Zeibots?

  3. Odze. saka:

    Redz, laimonis … PULEJIES , vervelu rakstus bakstijis.
    Latviesu Liderim, Grantina kungam godu centies laupit- apmelodams ,, savus faktus,, grabstidams no tuksa gaisa…

    VELKAM PARALELES-

    Tuksa gaisa uzdosana par realitati ir raksturiga ,,tai vienai gudrai tautai,,- kas sastav no visadiem deguniem un vederu lielumiem.
    Un vinus visus apvieno viens stiprs strikis KABALA .
    ABBA- BAAL-ALLA. Vini Taisnibu ienist par visu vairak Pasaule. Un vinuprat- TIE,kas viniem preteji… kas nav saistiti ar tumsu un
    sausmam, NAV PELNIJUSI DZIVOT !
    Mums to nesaprast. Mes neesam vini. Un vini- neesam Mes.
    Ja MELI ,,cilvekam,, ir patiesiba un VERTIBA ! Tad tas ,,cilveks NAV – Cilveks. Tas ir skaidrs.
    Un klabinat par CEKISTIEM …, ka par sliktu lietu,ka laimons – un sanemt algu no TIEM PASIEM , jo IE PASI vinam ta ir likushi-

    TE , BEZ KORTELISA , PATESIBU NENOSKAIDROSI ! KA SACIT JASAKA…

    Bet ! Nikulis laimonis tagad ir zvaigzne ! 50 tukstosi cilveku un vairak , redz vina GIMI ekranaa uz datora lielaa plaanaa.
    Un vina vardu lasa un ko rakstijis… un ko tur …
    Un ka adu pardevis .

    DRIZ…

  4. Pret anglofilismu saka:

    Latvijas ražotāji apkauno savu preci. Dodoties iepirkties paliek arvien grūtāk noteikt,kas par preci tiek tirgota. Vismaz no uzrakstiem uz etiketes bieži vairs nevar noteikt,vai iepakojumā atrodas izstrādājumi no vabolēm un kāpuriem pēc Geita receptes,vai latviešiem ēdama lieta,jo latviski nav rakstīts. Eirõpas Parlamentā sevi cienošu tautu pārstāvji uzstājas un runā savu tautu valodās,turpretīm 4,maija režīma Latvijas pārstāvji pļurkšķ vienīgi anglo-amerikāniski! Tie pielīdēji svešām varām atgādina misenes bedres tārpus,kas iztapīgi lien,locās un cer uz augstsirdīgu pateicību savām nožēlojamām dvēselēm.

  5. Kāda sumpurņa pēc Rietumeiropas valstis nepilda savus solījumus attiecībā pret Ukrainu? 1994. gadā Ukrainas Republika veica kodolatbruņošanos. Sekas ir redzamas. Lielās un varenās Eiropas valstis tik vien sola palīdzēt, bet ar palīdzību nesteidzas. Šīs valstis pat savā teritorijā netaisās ierobežot Kremļa propagandas ruporus, kuru piemēram Francijā un Itālijā ir visai daudz. Tāda sajūta, ka Eiropas ietekmīgākie politiķi ir piekukuļoti, bet Ukraina ir jau sadalīta. Katra atbalsta vilcināšanas diena Ukrainai izmaksā ļoti daudz dzīvību un rūpju. Bet ko gan dara Rietumeiropas valstis? Tās izpilda vien padsmit procentus no saviem solījumiem! Pat nabaga Polija, Čehija un Baltijas valstis cenšas vairāk nekā šīs Eiropas Savienībā valdošās lielvalstis. Latvieši karā var pilnībā izmirt. Bet Rietumeiropas valstīm ne silts, ne auksts. Dievturība var pazust, bet kristīgajām sektām no tā ne silts, ne auksts. Latviju jau vienreiz Eiropa nodeva. Tas bija 1940. gadā. Nevajag skriet vilcienam pa priekšu. Citādi vilciens mūs nobrauks, bet Maskavas Kremlim pārdevušies Eiropas politiķi skaļi ņirgs. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

  6. Skats no malas saka:

    Hmm…,bildē redzamais tips stipri atgādina no padomijā populāras filmas “Trests” (par “slikto” antiboļševiku Borisu Savinkovu),to tēlojošo žīdu no krievijas aktieru plejādes!

  7. Odze. saka:

    Anglofilam valodina ,veltin velas, uz latviesu tautu. Lai uztraucas,lai aizstavas,lai mazi un melni…
    Un ,kads prieks ,to suda cetrineku,lieku reizi pierakstit,jo satanisti to izveleejusies savam ragainim par godu- 04.05.1991 Prieki BAIGI.
    Vai tad, krievu laikos , vareja preces dabut tikai ar latviesu valodas tekstu?
    Ne arsts,ne pardeveja,ne garderobiste latviski nerunaja,ja bija nakushi no varen Plashaas…Pat netaisijaas!
    Bet tu pats PIELIDEJS- cekas trolli ! Mes savas dveseles neesam pardevusi, kaa visi tie kas cekai un velnam kalpo!
    Un iztapigs ,par honoraaru,centigs un glums.
    Te patrioti un rusafobi,karafobi,fasimfobi,putinfobi,cekasfobi,gulagfobi,okupantfobi.
    Bazj te savus hazaaru degunus,kur neviens vinus neciesh.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *