Ar laiku viss top zināms(par G. Astru-Astratjevu)

Morālais genocīds pret latviešiem

Elita Veidemane(atvērt un lasīt visu): Varbūt mazliet par to, kas tad īsti bija Gunārs Astra.

Trīs brāļu – Gunāra, Harija un Leona – tēvs, vārdā Larions, bija krievu vecticībnieku dzimtas atvase, viņa uzvārds sākotnēji bija Astratjevs, bet laulājoties tika izlemts, ka uzvārds būs Astra. Mamma esot bijusi ļoti latviska, audzināja bērnus latviskā garā, un ģimenē visi runājuši tikai latviski, arī tēvs.

 Kā jau tas vienmēr bijis- VISS NESAPROTAMAIS AR LAIKU KĻŪST SAPROTAMS. Nebija saprotams tas, kāpēc IESTĀDES nenodeva atklātība Gunāra Astras LIETU, kas attiecās uz viņa PRETPADOMJU DARBĪBU, ka tajā pašā laika viņa tuvākie draugi un cīņu biedri tika ar skaļu blīkšķi izmesti no “maisiem”. Juris Ziemelis, Ints Cālītis un Ivars Žukovskis bez žēlastības tika diskreditēti visas tautas acīs. Visi izrādījās ir KARTĪŠU īpašnieki ! G. Astras LIETA šodien ir aizlikta aiz trejdeviņām atslēgām, tāpat kā Egila Levita.

Kāpēc ?

Un te nu beidzot VDK darbiniece- I. Godmaņa Atmodas laika “līgava”, Elita Veidemane, deva galējo izskaidrojumu. G. Astra jau nemaz nav “astra”, bet gan ģenētisks Astratjevs. Gunārs Astra/ Astratjevs ir tādas pašas KARTES īpašnieks, kā šeit pieminētie trīs viņa draugi un cīņu biedri, jo polit- zonā sēdēja tikai tie, kuri parakstīja “maģisko” frāzi: “Sevi atzīstu par vainīgu un padarīto nožēloju !” Ja parakstīji šo frāzi, tad tikai aizsūtīts uz polit- ZONU, kas praktiski, ja to salīdzina ar kriminālzonu, ir SANATORIJA, bet ja neparakstīji, tad ievietoja pie krievu kriminālistiem un tur tiki nosists ! Es visu to izbaudīju uz savas ādas… ! Mani pusdzīvu no tās zonas izvilka 30 ASV kongresmeņi. Stabu ielas pagrabā mani divus mēnešus katru otro dienu centās piespiest parakstīt šo nodevības teikumu, bet “nepierunāja” ! Manā krimināllietas noslēgumā ir lasāms: “Sevi par vainīgu neatzīstu un padarīto nenožēloju !” .

Uzsliet tikai Astram vienam pieminekli, ir POLITISKS- antilatvisks lēmums. Katram ir “jāsaprot”, ka varonis var būt tikai ar pareizo tautību “SIRDĪ”.

Astra nav nekāds varonis, bet parasts ierindas disidents, kuram ne prātā nenāca par Latviju atdot savu dzīvību !!! Un, par visu šo nelietīgo bezkaunību, ka tikai vienam Astram tiek uzsliets PIEMINEKLIS, klusē visi pārējie, kuri sēdēja kopā ar viņu tik pat ilgi ! Tai pašai Lidijai Lasmanei- Doroņinai liek slavēt Astru, kaut arī viņa ir sēdējusi tik pat ilgi, ja ne ilgāk !!! Vai viņai nepienākas piemineklis ? Viņa neuzdrošinājās pat zilbi pret 4. maija bandas neliešiem iebilst, kuri viņu tieši tagad pazemoja(piespiežot slavēt Astru) ne mazāk kā Padomju laikos !

01.02.22

You may also like...

15 komentārs

  1. :))) saka:

    L. Grantiņ ,kā Tu domā, vai par to Tavs “protežē” Bordāns nezināja (par ziņotāju ,ja tā ir)?

  2. Pilsonis saka:

    :))) 2022. gada 1. februāris 17.41
    L. Grantiņ ,kā Tu domā, vai par to Tavs “protežē” Bordāns nezināja (par ziņotāju ,ja tā ir)?
    —————————————
    Dumi provokatīvs jautājums, jo viennozīmīga atbilde var būt tikai tad, kad režīms būs sabrucis, nevis cīņas laikā ar to! Katrs godīgs cilvēks cīnās savā vietā ar tiem līdzekļiem un iespējām, kādas ir cilvēka rīcībā. Esot kangaru, okupantu un tiem pielīdēju, zagļu un zilirozā slimnieku vidē, ko veido 4.maija ekskomunistu-parazītu vara, atklātas, neapdomīgas cīņas metodes noved patriotus pāragri kapos.!
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā. Tādam Bordānam ir ļoti ierobežotas spējas… Atceramies tikai, kā viņu norēja it kā viņam pakļautie tiesneši…, Kā Kariņš viņam pat nedeva tiesības izteikties valdības sēdē, bet, es domāju, ka viņš to neaizmirsīs… /.

  3. Pilsonis saka:

    AG 2022. gada 25. janvāris 22.04
    1988.g., kad bija jau pataisīts par gaili! :)))
    ———————————————–
    Ko tu treknais smerdeli vislaik te uzbāzies ar savu bēdīgo pieredzi un truli mēģini savas nelaimes piedzejot citiem?
    Tavi regulārie zemjostas smirdieni tik uzkurina skrobu normāliem večiem un paātrina iespējas tev mīkstajam to paskaidrot!Un skaidrs, ka pazemotam petuham viņa slimā tēma ir sava paša piedzīvoto piedēvēt skaudīgi citiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka viņam reiz bērnībā ir bijusi trauma pa šo līniju, tāpat kā bijušam “viltus disidentam K. Pupuram…

  4. AG saka:

    Kāds uzvārds bija Astras tēvam, nevienam jau sen nav noslēpums, izņemot duriku Plāngrantiņu. Bet Lidkai par 4.maija režīma pakaļas laizīšanu gan jau uzcels pieminekli, tiklīdz viņa ķepas atmetīs! :)))

  5. spēlītes saka:

    Tā kasīšanās ir spēles par varu , nekas vairāk. Mēs jau zinām , ko pārstāv Veidemane, tie svilpēji arī laikam no kāda bijušā varenā puses. Tak jau tuvojas vēlēšanas un jāizmanto katra iespēja noķengāt konkurentus.

  6. AG saka:

    Ka JKP pārstāv Sorosa mafiju tas arī visiem zināms, varbūt tikai atskaitot petuhus, kam pirms homoseksa smadzenes ar ķebli izdauzīja no galvas! :)))

  7. Juris saka:

    “..par visu šo nelietīgo bezkaunību, ka tikai vienam Astram tiek uzsliets PIEMINEKLIS”

    Domāju, ka Gunāram Astram pašam noteikti nav vajadzīgs šis krusts. Ja nu vienīgi jūtu uzbangojums, ko šis incidents rada latviešu tautā, dēļ kā Astru, viņa darbību un ideālus tauta atminas. Tas varētu būt režīmam bīstami.

  8. Pilsonis saka:

    No Maarupes 2021. gada 7. novembris 16.54
    Piekriitam Anoniimam, par daudz riebiigi un necieniigi tas AG atlaujas un laicinu atpakal shis pretiigi rupjais lops izvairijas no atbildes par dekolonizacijas realiem variantiem,kad to vairaaki vinam te jautaaja! Domaajam, ka vins ir provokators kas deklaree skalas fraazes,bet nekad nerunaqa par reaali izdaraamam lietaam! Lai Grantina k-gam veseliiba un mozs gars!

    no malas 2021. gada 7. novembris 23.08
    Jā, tam No Mārupes taisnība, tiešam reiz bija ar prasto trekni runa par dekolonoizacijas praktisko pusi, bet šis a.g. gļēvi izmuka neatbildot!
    —————————————————–
    Kad tu gļēvais provokator ag saņemsi savos taukos zudušo dūšu un atbildēsi un sen neatbildētiem jautājumiem?

  9. Aborigens saka:

    Un kur tad kartiņa ? Lemberga un Priedīša publicēji nez cik reizes , !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Naids ir pārņēmis Tavu būtību, ka izlasīto neesi spējīgs saprast…

  10. Aborigens saka:

    L.G. , nemēri visus pēc savas mērauklas. Naids saēd no iekšpuses. Tagad par to vari pārliecināties.
    Kur ir kartiņa?

  11. spēlītes saka:

    AG, nav teikts, ka JKP ir ideāli, ir tur visādi rancāni, mārtužas un kas vēl ne, nezinu par kādu viņu saistību ar liberālglobālistiem, vismaz viņi sevi sauc par konsevatīviem. Bet viņu trūkumi jau nepadara to otru pusi labāku. Nolamā pretinieku, un pats kļūsi svēts?
    .
    .
    .
    Admins
    Ļoti laba- argumentēta atbilde pēc dziļākās BŪTĪBAS. Politiskā situācija ir ļoti bīstama Latvijai. Tāpēc ir jāmāk iziet no situācijas ar mazākiem zaudējumiem. Man nesen iznāca saruna, kur Bordāns tika nosodīts par to, ka sadraudzējies ar tādu nelieti, kāds ir Kaimiņš. Es pajautāju oponentam,- ko darītu viņš situācijā, kāda ir Bordāns ? Ja atteiksi draudzību, iegūsi vienu pamatīgu ienaidnieku, bet ja piemiegsi acis, kas attiecas uz šī nelieša izdarībām un pieņemsi viņu- būs viens ienaidnieks mazāk un viens atbalstītājs vairāk. Šodienas “demokrātija” nav pilnīga un balstās tieši uz tādiem principiem. Tīri un morāli tas nav, bet cita ceļa, lai uzlabotu situāciju, arī nav…

  12. AG-s saka:

    Tas, ka Bordāns gatavs uzdāvināt žīdiem 40 miljonus, tāds sīkums vien ir, vai ne? :)))
    Par dekolonizāciju šeit viss ir gana plaši pateikts: https://vieda.myshopify.com/products/par-latvijas-dekolonizaciju

  13. Arii no Paardaugavas saka:

    Redzams pamatīgi bailīgs tas AG, jo burtiski- gadiem ilgi ir mucis, izvairījies ar savu vārdu izteikt rosinājumus yai aicinājums par psrs okupantu un civilokupantu izvāksanu – dekolonizāciju?! Pat šobrīd, kad spiests beidzot kaut ko samelot, šis gļēvulis un provokators ievieto svešu rakstu.Un kas pie tam neatbild uz viņam jautāto – vai un kā jāveic dekolonizācija?! Jeb Daugavpils viltus patriota, prastā rupekļa karjerai vai pat drošībai tas ir bīstami un tāpēc mīkstmiesis atkal mūk no skaidras savas pozīcijas izteikšanas šajā Latvijai un visiem pilsoņiem būtiskajā jautājumā.
    Mēs ilgstoši lasot šo gļēvulības un vienlaikus zemiska lopiņa apvienojumu šai defektā, izjūtam pretīgumu un riebumu pret šo L. Grantiņu rupji aizskarošo amēbu!
    .
    .
    .
    Admins
    Esmu jau sacījis, ka šis “rupeklis” ir šīs sistēmas neatņemama sastāvdaļa- zemākā kasta, ja tā var sacīt. Apstiprinot viņa komentārus, es dodu saprast visas šīs sistēmas uzbūvi.Gan Levits, gan Garda, gan Gedroics(visi nelatvieši- hazāri) ir no vienas sistēmas.Gan pirmais, gan otrais, gan trešais ir ar mieru mani saraut gabalos.

  14. AG saka:

    Tas nav raksts, bet gan grāmata, kuras tapšanā arī es savulaik esmu pielicis roku. Lasiet, tie, kam ir prātiņš un vēlme saprast, Plāngrantiņš un viņa draugi gan to vidū vis nebūs…

  15. Arī no Pārdaugavas saka:

    Vēlreiz spilgts piemērs rešņa A.G. divkosībai un gļēvumam, jo ne zilbi neiepīkstas par DDD personīgi ar savu vārdu!
    Receklīgi drebelīga 4.maija ekskomunstu lupata, kas tā baidās no saviem darba devējiem, ka pat atmaskots stulbi locās un izvairās no atbildes, tā tieši sevi 100% nododot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *