Sveiks, Jaunais gads ! (atbilde L. Lapsam)

Jaunais gads,L.Lapsa, Grantiņš, LRTT,Latvija.LRTT vēl visiem saviem lasītājiem veiksmīgu Jauno gadu !

Lai Jaunais gads nestu mums daudz pārmaiņu uz labo pusi, ar iespējams mazākiem upuriem, jo, lai arī cik tas ir nepatīkami sacīt, Brīvība un Patiesība vienmēr prasa upurus.

Ļaunais nekad ar labu nepiekāpjas.

Pie reizes gribu atbildēt viltus demokrātam L. Lapsam, kurš pretīgā veidā ir pazemojis mūsu tautu. Paviršs lasītājs pat nepamana, kā šis VDK darbonis ir iedzinis viņā mazvērtības kompleksu. Tam, kuram mūsu tautas vēsture ir sveša vai pats ļaunākais, nav interesējusi, šī nelieša meli var likties ticami. Visu šo melno apmelojumu gūzmu variet lasīt dotajā NORĀDĒ, bet tieši to pretīgāko rindkopu esmu iekopējis šeit. Aiz tās lasiet mazu atgādinājumu šim krievžīdisko cionistu neliešu aizstāvim. Tas ir tikai niecīgs uzskaitījums, bet pietiks, lai saprastu, ka viņš kalpo mūsu tautas bendēm.

Šeit sacītais tika pievienots arī DELFI komentāros.

===========================================================================

Lato Lapsa.  Grantiņš, Bitenieks, Bariss,Lato Lapsa:

“Atvainojiet, bet šīs pārliecības ļoti precīzi atbilst tieši tādiem ļaudīm, kuru senči neskaitāmās paaudzēs ir liekuši muguras un klanījušies, teciņiem vien izsnieguši savas meitas un jaunlaulātās pirmās nakts tiesību īstenošanai, atdevuši lielāko tiesu savu darba augļu kungu labsajūtai, pakurnēt atļāvušies labākajā gadījumā zem deķa, vienmēr bijuši gatavi nodot un noriet katru, kas atļaujas būt brīvāks par dzimtcilvēku pūli un ņemt savu likteni pats savās rokās.

Laiki mainījušies, bet šīs pārliecības palikušas – nedaudz mainītā formā, bet skaidri atpazīstamas.

Laimīgu Jauno gadu!”
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-nebaidieties.d?id=45401868#ixzz3NUa7FJgh

===========================================================================

2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, SaeimaLinards Grantiņš:

Ja lasa ar prātu un “starp rindām”, tad jau nekas L. Lapsas tekstā neatšķiras no Leonīda Iļjiča laikiem- viens vienīgs melns tautas apķēzījums, kas attiecas uz tiem “aizvēsturiskajiem” laikiem. Mēs, biedr Lapsa, uzvedāmies tā, kā jebkura apspiesta- ar brutālu varu pakļauta tauta.

Ar verga sindromu patreizejai tautas “uzvedībai” nav nekādas līdzības.

Mums, Lato, lai arī kā tu censtos latviešus noniecināt, ir varoņtautas pagātne.

Es uzskaitīšu tikai tos dažus vēsturiskos faktus, kas pirmie “iekrita” prātā, bet pietiks jau tikai ar šo mazumiņu, lai atsvietu tev atpakaļ tavas nešķītās gara siekalas, un nostādītu mūs neiedomājami augstāk pār visām lielajām imperiālajām tautām- ieskaitot arī tavu žīdisko hazāru kaganātu.

>Mēs vienatnē, turpat vai 100 gadus, cīnījāmies pret krustnešiem, kuri pārstāvēja visu plašo Eiropu,

>pārdzīvojām epidēmijas- mērus,

>mutvārdos saglabājām pasaulē bagātāko “etnisko” Gara pūru, kāds nav nevienai pasaules tautai,

>mums bija neskaitāmas varonīgas cīņas ar Krievijas cariem,

>mums bija visaktīvākie 1905 gada revolucionāri,

>mums bija leģendārie latviešu strēlnieki, kuri krievu impērijas izlases virsnieku ordas sita kā prusakus,

>mums bija varoņstāstiem apvītie(kas attiecas uz drosmi), latviešu leģionāri,

>mēs bijām tie, kuri sagrāva Krievijas impēriju un arī PSRS sabrukums nāca no Latvijas.

Ja tev, Lato, tiktu uzskaitīta visa mūsu tautas pagātne, tad tev diez vai gada laikā izdotos to izlasīt, nožēlojamas cilvēces pabira !

Pret mums šodien ir nostājušies vispasaules krievžīdu cionisti ar vietējiem komunistiskajiem kangariem priekšgalā !

Tas ir drausmīgs spēks, bet mēs ar savu Patiesības Zobenu un Dieva palīdzību iznīcināsim arī šo aptrakušo sātanistu bandu, kurai piederi arī tu, Lato !

Tu, Lapsa, esi tas, kurš sēj ļaunumu un nesaticību.

Tādiem kā tu es nekad nevēlēšu nedz laimīgu jauno gadu, nedz veiksmi.

Vēlēšu tev Jaunajā gadā to, ko jebkuram kangaram ?!

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

31.12.14.    L. Grantiņš

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAFREIBRGA,PREZIDENTS,ZATLERS,PUTINS,ĀBOLTIŅA,REPTĪĻI,LATVIJA,MIGLA,LRTT.Putin Vladimir, S. Āboltiņa, V.Zatlers,J.Urbanovičs.A.Brigmanis.Latvija,Rīga, Saeima.PNG, Rosija,RuskijeSkaties, latviet, un brīnies par šo krievžīdu izdzimteni putinu.

FOTO: Šim krievžīdu deģenerātam Vaira Vīķe Friberga, Kalvītis, Pabriks ar ST priekšēdētāja Gunāra Kūtra “apliecinājumu”, pārkāpjot LR Satversmi un Ženēvas 1949. gada Konvenciju, atdeva daļu Latvijas teritorijas- Abreni. Par to šīm personām būs jāstājas Tribunāla “priekšā”. Par šo noziegumu nepārprotami tiks piespriests nāvessods un, protams, publiski izpildīts.

Noteikti noskaties līdz beigām.

Visi šie komunistiskie krievžīdu kropļi, borovkovi, godmaņi, bērziņi, indriksoni, kargini, krasovicki, zaharjini, suharenki…, ir izdzimteņi, kuri fiziski jānospiež kā blaktis:

https://www.youtube.com/watch?v=e9nE0FZwQSw

You may also like...

5 komentāru

  1. Pilsonis saka:

    Daudz mums to “tautas draugu”./Ļeņins/

  2. Eduards Lunis saka:

    —Nupat ,,Delfos”‘ parādi’jās,,prieka vēsts'”-Latvija janvārī atdos EK parādu 1,2 miljardu apmērā! ! tAS TIKS ATDOTS– AIZŅEMOTIES !
    iR LABI, KA IR INTERNETS,IR LABI, KA IR PORTĀLS,,PIETIEK, IR ĻOTI LABI, KA IR ,,TRIBUNĀLS”‘! VISUR IR IESPĒJA IZPAUSTIES-CILVĒKI SĀKS SAPRAST KAS IR PATIESĪBA, KAS IR MELI-UN TA’MĒS NONĀKSIM LĪDZ APSKAIDRI’BAI-KAS TAD MŪS VADA!? VAI VIŅI ATBILST ŠIM MĒRĶIM!?

  3. BET... saka:

    Kaut kur jau Lato ir taisnība, neko jau citu kā zagt un dejot 24 gadu laikā tā arī latvieši nav spējuši. Vrgiem vergu liktens.
    .
    .
    Admins
    Tādam kā tev ir dzīvam mēli jāizrauj !
    Tu esi viens no viņiem, krievžīdu komunistu izdzimteņiem.
    Par dejošanu tev taisnība un ar to jebkurš latvietis var tikai lepoties, jo mēs esam pasaulē labākie dejotāji.
    Kas attiecas uz zagšanu: tie ir tavi tautas un ideoloģijas brāļi- krievžīdi un komunisti.
    L. Lapsa ir viens no šiem izdzimteņiem.
    Par latviešiem: nav uz pasaules godīgākas tautas par latviešiem.
    Mēs latvieši, kuri jums naivi noticējām, drīz ar jums izrēķināsimies pēc visiem Starpatutiskiem Likumiem- genocīda īstenotāji tiks fiziski likvidēti !

  4. Eduards Lunis saka:

    JĀ, GRANTIŅAM IR TAISNĪBA!
    NU NEDRĪKST UZVELT VISAS ŠĪS NELIETĪBAS, KURAS IR NOTIKUŠAS TĀ SAUKTAJĀ,,BRĪVAJĀ, DEMOKRĀTISKAJĀ”‘ LATVIJĀ UN TAUTU !? KAUT CIK ATTĪSTĪTS CILVĒKS NEKAD NETEIKS, KA TE IR KAUT KAS SEVIŠĶI MAINĪJIES NO PADOMJU LAIKIEM !? TIE PAŠI BIJUŠIE MŪS VED UN VADA !
    -REZUMĒJOT-VAI NU PAJOLIŅŠ, VAI APZINĀTS PROVOKATORS-TAS ,,SASKATĪS” DEMOKRĀTIJAS, TIESISKUMA, VALSTISKUMA PAZĪMES, BET NEREDZĒS GENOCĪDU PRET SAVIEM CILVĒKIEM, BEZTIESISKUMU, UN KLAJU VIRZĪBU UZ IZNĪCĪBU-ACĪMREDZOT TAS TIEK DARĪTS AR MĒRĶI-LAI NEBŪTU JĀATBILD PAR NODARĪTO…!?

  5. Jānis saka:

    Autor, ja jau tu mums esi tāds varonis, Latvis ar Lāčplēša ausīm pie galvas, tad kā nākas tas, ka viss, ko tu esi paveicis līdz šim, ir nedaudz mazāk, kā tas, ko ir paveicis tāds Lapsa, Kaimiņš, un visi pārējie “krievžīdiskie, cionisti, komunisti” kā tev viņus tīk dēvēt? Es nevēlos uzbrukt, vai apvainot nevienu, bet Lapsa saka taisnību. Vienīgā reize 20 gadu laikā tagad, kad letiņi ir izrādījuši kaut kādu sacelšanos pret sistēmu, bija 13. Janvāris, un tas pats tā jēli, privātie cieta vairāk, nekā tie, kam vajadzēja. Es nenosodu ne tevi, ne vienu citu žurnālistu, kurš vēl nav zem “jenotības”, un tev arī nevajadzētu, labāk raksti par tiem mērkaķiem, kuri valsti izlaupīja un vēl laupa, lai tauta zin. Tāds Lapsa no cita žurnālista atšķirās tikai ar to, ka viņš par Saskaņu neraksta, un stipri vienalga, priekš tam ir kompromat.lv.
    Agrāk kaut kāda jēga šajā mājaslapā bija, tagad vienīgais ko no tās var sagaidīt ir tukša salmu kulšana, krievi, žīdi, cionisti, migla sarkanā, PSRS, VDK aģenti un neko citu vairs nedzird… Labi vismaz, ka bildītes smieklīgas palikušas.
    .
    .
    Admins
    Vai pats maz tici, ko esi uzrakstījis ?
    Apbrīnojami, cik uzbāzīgi centies attaisnot Lapsu un noniecināt mani !
    13, kanvāris bija DP(VDK) organizēts. Šis tevis piesauktais gadījums, parāda, ka esi no tās pašas L.Lapsas brālības.
    Nevēlos šeit tev plaši skairoties, jo precīzi situāciju ir aprakstījis “kometators” Žulis rakstā: http://www.pietiek.com/raksti/nebaidieties
    Nākošais raksts LRTT būs atkal par tavu draugu Lapsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *