Ukraina- krievu okupantu kremēšanas vieta- SLAVA UKRAINAI !

Noskaties video un sapratīsi, kas ir un kā izskatās savas zemes patriots: SLAVA UKRAINAI !

Bez nekāda pārspīlējuma var sacīt, ka, ja putiniskie civilizācijas atkritumi iebruks Ukrainā, tad viņi pārvērtīsies par Ukrainas melnzemes mēslojumu, vai apkures(krematoriju) izejmateriālu ar kuru aizvietos Donbasa ogles, kuras pagaidām izzog KRIEVU PASAULES laupītāji ! Mēs ar pārliecību varam arī sacīt, ka ukraiņi šodien ir aktīvākie demokrātijas un cilvēces aizstāvji, bet Krievijas impēristi sevi parādījuši kā pagātnes vampīri, pret kuriem nostājusies ir visa cilvēce ! Tas drausmīgākais priekš mūsu tautas ir tas, ka Latvijā netika veikta dekolonizācija un šie sumpurniskie vampīri palika pie teikšanas. Bet tikko, kā ukraiņi tiks galā ar viņiem- šiem KRIEVU PASAULES izdzimumiem, tā arī Latvijā sāksies viņu pilnīga atstumšana(var pat sacīt-medības) no varas un starptautiska tiesāšana. Un, kā sacija MŪSU E. Finks: “Viss sazagtais tiks atdots atpakaļ latviešu tautai !”

Purni, kuriem sen jau bija “jākarājas”:

13.02.22

You may also like...

4 komentāru

  1. Latvijas pamattautas pārstāvji! saka:

    Cepuri nost ukraiņu tautas, viņu vienkāršo ļaužu, gan karavīru, gan civilo personu – patriotu priekšā!
    Viņi ir arī mūsu priekšpostenis, varonīga un dzīva barjera, kurai krītot un mūsu mūžsenajiem naidniekiem uzvarot, nākamie rindā būsim mēs, kuriem uzbruks sadistiskās krievu barbaru ordas! Lai satriec šos varmāku, bandītu un zagļu ordas varonīgā ukraiņu tauta! Viņu uzvara būs arī mūsu Baltijas, Polijas un citu tautu uzvara ar mūžīgo agresoru un naida cēlāju pūzni – nolādēto slepkavu midzeni kremli!

  2. no neta saka:

    Un tas vecais čekists nesaprot, ka oligarhi izsūc tautai asinis? Grib savu prestižu celt ar imperiālistisku karu palīdzību? Viņa tautā gan ir ļaudis, kas saprot, pat vecie ģenerāļi brīdina.

  3. arī tīklos saka:

    Paskatieties, kas notiek mūsu oligarhu kanālos nra.lv un la.lv , komentāros troļļu ferma raujas melnās miesās solidarizējoties ar putenistiem.

  4. rīdzinieki saka:

    arī tīklos 2022. gada 14. februāris 11.17
    Paskatieties, kas notiek mūsu oligarhu kanālos nra.lv un la.lv , komentāros troļļu ferma raujas melnās miesās solidarizējoties ar putenistiem.

    Un kā tad varētu būt citādi, ja visu nozaru visos atbildīgajos amatos, visu partiju galvgaļos ir nodevēji, komunistu neliešu atvases un naturalizētie ienaidnieki -psrs okupanti, kas joprojām droši un nekaunīgi visur lien vadošajos amatos un ar savu barbaru kirilicu terorizē latviešus, īpaši jaunatni, kas šo austrumu varzas kririlicu neprot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *