Visi šie īstenie “letiņi” grabovski, vasiļevski, jeremējevi, stepaņenkovas…. uzmetušies par latviešu “sirdsapziņu” !

Kas tad ir šis D. Grabovskis ? Pēc uzvārda un leksikas spriežot īsts KRIEVU PASAULES atkritums. Nav jau nekāds noslēpums, ka ANTIGLOBĀLISTI ir Kremļa hibrīdkara elementi.

Par šo parazītu vairāk variet iepazīties šeit:

Nepārprotami, ka viņa vieta ir blakus tādam “zemes tārpam” kā Aivis Vasiļevskis. Šī sarakste uzradās pie Jura Juraša foto, kad to biju ievietojis Feisbukā. Varēja jau paklusēt, bet antilatviskais gēns darīja savu ! Visi šie īstenie “letiņi” grabovski, vasiļevski, jeremējevi, stepaņenkovas…. uzmetušies par latviešu “sirdsapziņu”…. Viņi būs tie, kuri pie attiecīgiem apstākļiem šaus mums mugurā. Tāpēc ik vienam, jāzina šo izdzimumu vārdi !

Dainis Grabovskis

Dainis Grabovskis: Beidz pļūtīt, garantiņ. Tagad tev ir iespēja šaut krievus

L. Grantiņš: Sarkasms ir laba lieta, bet Tu no tā esi ļoti tālu…, lai ko tādu pasacītu. Tava leksika parāda, ka esi deģenerāts. Tavas pieliktās lellītes tikai apstiprina Tavu “bērnu dārza” vecumu. Tu neesi pat Juraša fekālijas vērts.

Dainis Grabovskis

Dainis Grabovskis

Ej dirst šizofrēniķi. 😂😂😂

12.04.22

You may also like...

8 komentāru

  1. Cīņubiedri saka:

    Kangaru, zagļu, liekuļu un bezprincipu, bezsmadzeņu bastardu – idiotu rokām tiek iznīcināta varonīgo latviešu senču cēlais sapnis par brīvu, plaukstošu mūsu Latviju! Pārdomāti un sistemātiski tiek bez kara, bez arestiem iznīcināta latviešu patriotu ar milzu upuriem, mokām, asins un sviedru jūrām izkarotā latviskā Tēvzeme! Par tīši Latvijā atstātajiem okupantu pūļiem un to nekaunīgajiem, pēctečiem nerunājot, kuru atrašanās joprojām mūsu zemē un minēto kangaru – zagļu valdības un partiju vadoņu nodevības dēļ ne tikai tiek turpināta, bet vēl tie no kangaru valdības tiek supernodevīgi, prettiesiski naturalizēti pilsoņos, kas dod tiem iespēju viltīgi, pamazām reformēt latvisko valsts pārvaldi un valsts kursu virzīt rusicisma virzienā.
    Mūsu Latvijā uz šodienu nav valdībā, Saeimā un partiju vadībā NEVIENS patriots, NEVIENS LATVISKAS Latvijas pārstāvis!!! Burtiski NAV nevienas reģistrētas darbojošās partijas, kas reāli strādātiu latviešu tautas un latviskuma glābšanas virzienā! Pilnīgi VISAS LV reģistrētās partijas partijas nodevīgi ignorē jau traģisko demogrāfijas situāciju, visādi parodē latviskumu, “patriotiski” ikdienā visos veidos melo savai tautai un latvisko darbību imitējot, domā tikai par saviem reitingiem amatu dēļ un tikai personīgās labklājības labā “valstiski” darbojas! Nevienaldzīgajiem, neuzpērkamajiem tautiešiem jādomā, jābiedrojas un jādomā ko un kā darīt, lai latviskuma iznīcināšanu apturētu, kangarus un okupantus neitralizētu un kā, kādiem līdzekļiem un spēkiem valsts pretlatviskuma kursu mainītu!E.P.

  2. AG saka:

    Cik okupantu nošāvis Bordāns ???

  3. Pārmaiņas saka:

    Man līdz šim nav gadījies sastapt faktus, kas liecinātu par Arestoviča divkosību kā daudzi to mēģina apgalvot. Jā zinu, ir domstarpības par valodu, bet tas nav jautājums, kurš būtu jārisina kara laikā. Interesanta ir visa intervija, sevišķi 34:00 – 38:35 min.
    https://youtu.be/AjPQMeFBikc

  4. Skolnieciņš saka:

    https://tapportals.mk.gov.lv/public_participations/7c57954d-ad8f-48a2-a9c8-fe9da1b089c8 Sabiedrības līdzdalība
    Aicinu atbalstīt latviešu valodas lietošanu Latvijā! Interfronte ir sarosījusies. Sabiedriskā apspriešana ir pārvērtusies par cirku. Teju vai žēl paliek krievvalodīgos nabadziņus. Plak, plak. [Birst krokodila Genas asaras]

  5. no malas saka:

    Latv. radio ŠODIEN 14.4 plkst. 12:31 un ATKĀRTOJUMS plkst. 18:30

    “Atvērtie faili”
    #83 Kāpēc latvieši devušies palīgā ukraiņiem? Speciālreportāža no Ukrainas. 3. stāsts

    Indras Sprances audio stāsts no Kijivas par to, kā brīvprātīgie Latvijas karavīri aizstāv Ukrainu pret Krievijas okupantiem.
    Vada: Indra Sprance, Filips Lastovskis
    ————————-
    Intresants un pamācošs raidījums par 4.maija režīma nodevīgo attieksmi pret Latvijas brīvprātīgajiem, kas dodas palīgā ukraiņu tautai ciņā pret mūsu sesnseno ienaidnieku – bandītiko un sadistisko krievu kremļa okupantu armādu!
    Un labi redzams, kāpēc LV nodevēju kliķe saglabā visu psrs okupantu masu un kāpēc tā prettiesiski tiek naturalizēta pilsoņos un jau aktīvi pretlatviski darbojas visas valsts varas vadības sfērās!

  6. Ar no Daugavpils saka:

    AG
    2022. gada 13. aprīlis 21.59

    Cik okupantu nošāvis Bordāns ???
    ————————

    Akal smirdet izlīdušajam musu Daugavpils ļumeklim, īstam krievžīdu kvek6kim:

    A kapec tu “varons” pats neesi Ukraina un kapec 6ito nepras savam mīljajam DDD vadītājam?!!

  7. odze saka:

    AG
    2022. gada 13. aprīlis 21.59

    Cik okupantu nošāvis Bordāns ???
    ————————

    Akal smirdet izlīdušajam musu Daugavpils ļumeklim, īstam krievžīdu kvek6kim:

    A kapec tu “varons” pats neesi Ukraina un kapec 6ito nepras savam mīljajam DDD vadītājam?!!

    ============================

    Aivars Gedroics un Aivars Garda ir ne tikai par gļēviem, lai tāpat kā Juris Jurašs dotos palīgā ukraiņiem karā pret krievu okupantiem, bet viņi arī jau sen nodod latviešu tautu.

  8. Odze. saka:

    Aaaaaaaa. Man dublieris uzradies…
    Nu. Var jau ,jo KARMA sasniegs visus.
    Atrak gaiss bus tirs un smarzigs. ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *