Par Latvijas armijas nožēlojamo stāvokli

LRTT

Par to, ka Latvija ir visīstākais “TROJAS ZIRGS” NATO, L. Grantiņš jau rakstīja pirms daudziem gadiem. Un savādāk jau nemaz nevar būt, jo pie politiskās TEIKŠANAS palika mūsu tautas slepkavas- vistiešākie okupanti un vietējie sarkanie asinssuņi ar GODMAŅIEM & Co priekšgalā. Rakstīju, ka ES un NATO uz laiku jāpārtrauc Latvijas SUVERENITĀTE, līdz tiek likvidēti Kremļa kurmji.

Paskatīsimies, kuri tad ir Latvijas Armijas virspavēlnieki(LR prezidenti) ? Visi kā viens Kremļa žurkas, radības bez mazākās cilvēciskās morāles. Visi tā saucamie KRIEVŽĪDI !

Latvijas Armijai paredzētie līdzekļi slēptā veidā, uzpērkot ārzemēs nolietotos bruņojumus par desmitkārt lielāku summu, tika pārskaitīti Telavivai, jo ārzemēs norakstītajai tehnikai bija tikai metāllūžņu cena. Tika pirkts bruņojums, kas nav aktuāls 21. gadsimta karam. Tai vietā, lai pirktu pretgaisa un prettanku ieročus, tika uzpirkti 70tajos gados ražotie un ārzemēs norakstītie tanki.

Un nav nekāds brīnums, ka Latvijas armijas Ģenerālštāba saziņas valoda ir krievu !

Kas ir šodienas galvenie Latvijas “aizstāvētāji” ? Visa TROIKA ir Izraēlas slepeno dienestu darbinieki ! Egils Lēvits, Leonīds Kalniņš un Artis Pabriks ! Visi nelatvieši- PSRS skolnieki. Visi viņi atklāti ir izsacījušies, ka ir ļoti gandarīti, ka Latvijas Armija esot daudznacionāla ! LRTT par to visu vairākkārtīgi ir brīdinājis NATO un ASV pārstāvjus. Domāju, ka tas viss ir ņemts vērā un NATO īstie noslēpumi šai hazāru šaikai netiek uzticēti.

Visi šie izkārnījumi taču bija LATVIJAS ARMIJAS virspavēlnieki, bet Levits vēl šodien tāds ir.

Lasītāja komentārs

Variet 3reiz minēt, kāpēc LV ir sliktākā armija Baltijā?!

Vislielākais apdraudējums Igaunijas drošībai esot Latvijas armijas zemās kaujas spējas.

Igaunijas un Latvijas aizsardzības spēki, kas pirms divdesmit gadiem atradās pilnība vienādās starta pozīcijās, pašlaik nonākuši diametrāli pretējā stāvoklī. Latvijas aizsardzības spēki pilnībā nav gatavi cīņai un nav spējīgi nedz aizsargāt savu valsti, nedz sadarboties starptautiskā līmenī, kā rezultātā Igaunijas dienvidu robeža ir neaizsargāta, raksta Igaunijas laikraksts Postimees.nordic

Igaunija ir pati mazākā no Baltijas valstīm gan pēc iedzīvotāju skaita, gan pēc teritorijas lieluma, tomēr 2012. gadā Igaunija ir vienīgā no Baltijas valstīm bija valsts ar pilnvērtīgām aizsardzības spējām, norāda laikraksts. Tas nenozīmē, ka igauņiem jāieslīgst eiforijā, bet gan galvenokārt to, ka Igaunijas armija māk karot un aizsargāt valsti. Ar dažām piebildēm to pašu var teikt par Lietuvu, bet pavisam noteikti ne par Latviju. „Drošības ziņā Latvija ir tukša vieta,” Postimees paziņojis Kārels Kāss, Starptautiskā aizsardzības pētījumu centra eksperts.

Teorētiska militārā konflikta gadījumā uz neesošās Latvijas armijas fona Igaunijas bruņotajiem spēkiem neizbēgami nāksies aizsargāt arī savu dienvidu robežu. Šo viedokli atbalsta arī, piemēram, Kārlis Neretnieks, latviešu izcelsmes atvaļināts Zviedrijas armijas ģenerālis. Novembrī publiskotā pētījumā par Baltijas valstu aizsardzības spējām K. Neretnieks rakstīja, ka Igaunija jau pašlaik ir galvas tiesu pārāka par pārējām Baltijas valstīm un pēc dažiem gadiem šis atstatums kļūs vēl lielāks, norāda laikraksts.

„Jebkurš agresors sadursies ar ilgu pretestību no Igaunijas puses. Desmitgades beigās Igaunijas ieguldījums Baltijas jūras reģiona drošībā būs nozīmīgs,” rakstīja K. Neretnieks.

Publikācijas autors atzīst, ka virsraksts Lielākos draudus Igaunijas drošībai rada Latvija droši vien ir pārspīlējums, tomēr vienlaikus atzīmē, ka neapmierinātība par to, ko Igaunijas dienvidu kaimiņi dara un nedara, vēršas plašumā gan Igaunijas armijā un Aizsardzības ministrijā, gan drošības jomas ekspertu vidū.

07.07.22

You may also like...

8 komentāru

  1. Jauns.lv saka:

    2021. gada 10. februārī 16:00
    Jauns.lv
    Bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis ticis pie jauna “Toyota” markas apvidus auto. Viņa iepriekšējam braucamrīkam beidzies nomas līgums. Bet – iepirkuma specifika liek tirgotājiem teikt – skaidri redzams, ka jaunais iepirkums veidots konkrētam auto. Prezidenta kanceleja gan to noliedz, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.
    Raidījums vēstīja, ka prezidenta kanceleja, kas ar auto nodrošina Gunti Ulmani, nupat noslēgusi jaunu nomas līgumu ar SIA “Pilna servisa līzings” par 2020. gada izlaiduma 150. sērijas “Toyota Land Cruiser” izmantošanu nākamajiem četriem gadiem.

    “Paņēmām to specifikāciju, kas bija iepriekšējā reizē pirms pieciem gadiem vai vairāk, un tāda pati tika piedāvāta šajā iepirkumā. Protams, jāņem vērā, ka Ulmaņa kungs daļēji dzīvoja laukos un viņam līdz laukiem ir jānokļūst,” skaidro Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Andris Teikmanis.

    Mašīna tika izraudzīta konkursa kārtībā, un tehniskās specifikācijas prasību sarakstā minēts, ka tai jābūt apvidus; ražotai 2020. gadā; jābūt tumšā metāliskā krāsā. Tāpat uzskaitīta prasība pēc noteikta automobiļa garuma un riteņu izmēra. Tieši specifiskās prasības auto tirgotājus mudinājušas domāt, ka jau iepriekš ticis noskatīts konkrēts auto.

    Auto asociācijas prezidents Andris Kulbergs raidījumam uzsvēra, ka bijušajam valsts galvam būtu jārāda priekšzīme caurspīdīguma ziņā. “Skaidri redzams, ka ir izvēlēts konkrēts modelis, “Land Cruiser”, acīmredzot vēlme eksprezidentam ir braukt medībās,” viņš pauda.

    Arī termiņš bijis divas nedēļas, tāpēc Kulbergs norāda, ka eksprezidenta autoparku ir iespējams plānot laicīgāk. “Nekādai steigai nav pamata,” viņš uzskata.

    Nākamos četrus jaunā automašīna izmaksās ap 1200 eiro mēnesī jeb 48 tūkstošus eiro kopā, neskaitot PVN. Summā ietilpst ne tikai līzinga maksājums par auto nomu, bet arī pilna servisa pakalpojumi. Šīs izmaksas kā adekvātas novērtēja iepirkuma kritizētājs Kulbergs.

    “Mēs nepērkam mašīnas, jo tas būtu diezgan sarežģīti, tāpēc ārpakalpojums ir izdevīgāks mums kā lietotājam,” saka Teikmanis.

    Iepriekšējā Ulmanim paredzētā automašīna, ar kuru viņš pārvietojās piecus gadus, arī bija 150. sērijas “Toyota Land Cruiser”. Tagad tā atbilstoši noslēgtajam līgumam nodota atpakaļ automobiļa iznomātājam.

  2. re kā saka:

    Šogad krasi samazinājušies rekutēšanas tempi Nacionālajos bruņotajos spēkos (NBS), intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma” atzina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš. Iemeslus šādai situācijai ir cilvēku nevēlēšasnās, ka viņus komandē uzticību nebaudošas personas, kas zaguši, melojuši, izlikušies, strādā krieviem.

  3. A.A. saka:

    Japānā nošauts masõns. Visa žīdu cionistu un masõnu pasaule sēro.

  4. Manda saka:

    Ir iznīcināta arī Džordžijas plāksne!…Cilvēce ir sākusi cīņu ar genocīdu, Zionismu un masonu piramīdas Valdīšanu! Jo katra cilvēka sirdspuksts, ir vesels iespēju Visums!

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Kad braucu ciemos pie vecā vīra karavīra kgbeshnika bij palicis kabatā vien nauda transportam i izmisties visādi var atrast krūmus, bet te tev nu bija! Pie bērza, kas ir apmizst proletariski no Soviet times nostājos god bijigi i izdarīju to, ko pieklajas bez citu acu klāt esamības. Nokratijis mizelu piles pagriezos atskatīties aizmuguriski i iet divi menti un patālu no manis. Tad šie sāk skriet man pakaļ un pieskriedami oficiāli strādās priekšā, lai es viņiem uzrādot personas apliecinošus dokumentus. Ha! Vilka mani uz iecirkni tā, ka es būtu noziedznieks un ments manis priekšā sevi uzdot par poļu austriešu asiņu pecteci uzsverdams, ka Latgaļiem nekad nav bijusi sava valsts! Kas tad ir Jersika!? Tā nav bijuse valsts un valdnieku savu nav bijis, kā arī zemju savu nav bijis!? Vien norādīju tādam poļu panu izdzimtenim, ka par tām lietām, ko atlaujaties darīt iespējas atbildēt pretī jums ar ieročiem nav. Tad esiet mūžam nolādēti! Vecais vīrs zin, ka pastāv atgriezeniskās enerģijas, bet pats sevi nepiefiksēja, tad vēl pierakstīja protokola, ka esmu viņu sūtījis uz huju un nahuju. Tomēr tādas valodas atļauties nevaru, ja arī ments man var aplikt ar pipeliem man tā nedrīkst. Sods no 30 eiro uzauga par 150 eiro. Lūk pedorastije! Tad Briedis tikās ar Usyku un vecais kgbeshnik arī gribēja redzēt, kā masejas ringā jaunie, bet tomēr vīra nespēks ņēma virsroku un jāiet bij gulēt. Briedim sāka piespēlēt apzinīga menta tēlu un par to vien jau man nav simpātiju, bet viena lieta, ka ringā plešas savs vecis. Dažreiz pienākas ar acs kaktiņu ieskatīties, ko ta jis tur dara uz tā ringa. Ja esi dabūjis dzīvē pa zobiem un zilām acīm staigājis, ka arī pieredzējis, kad acu priekšā aiziet virs bezjēdzīgi senču valstībā pāragri, tad saproti lietas savādāk. Savādāk redzi tos, kas musina uz kautiņiem vien prieka pēc! Tā nu tomēr Briedis ir parādījis Latvijas sabiedrībai, cik tā ir trula un pretīga, kad tā visādi viņam cenšas pie smērēt netīrības vien dēļ tā, ka viņš ne nostājas Ukrainas pusē kara dēļ. Es arī norādu sen, ka tā tēma ar karu Ukrainā tiek kapinata un biežāk sportistus izmanto varoņu tēla radīšanai. Tomēr Mario ir labāks par zoofilijas produktu Lāčplēsi. Cik daudzi vīri savus dēlus ved uz boksa nodarbībām!? Īpaši latviešiem jāpajautā, cik daudz jums ir boksā čempionu!?

  6. AG saka:

    Nu īsts šiziķis te komentē – Linardeļa palātas biedrs! :)))

  7. no malas saka:

    – bet tu tak AG te uzbaaziigi muuzam kremliski ļauni komentee un preciizi, kaa ruudiits Tvaicenes pacients

  8. fakts saka:

    Kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā armijas komandieri ir bez PSRS pagātnes, nav devuši zvērestu PSRS, “un kāda sagadīšanās – viņu armijas ir daudz sagatavotākas un stiprākas”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *