ES “ekspertu” pārgudrības

H-86-23 - KopiePēdējās dienas pa interneta vietnēm „klejo” Eiropas Savienības Tiesas tiesneša Egila Levita un Eiropas Cilvēktiesību tiesas tiesneses Inetas Ziemeles „pārsūtītās vēstules”.

Arī man vairāki paziņas atsūtīja šo MILŽU garadarbus. Cik noprotu, tad šīs „spīdošās” runas, ko sagatavojuši šie augsti titulētie eiropieši, tiek izplatītas sakarā ar gaidāmo referendumu.

Ne tikai izlasot, bet jau lasot šo „ekspertu” padomus un secinājumus jutos kā padomju cilvēks. Kā toreiz mēdza sacīt: „Reči dļinnije pustije, brovji čornije gustije….un beigās: tot 10 ļet polučaet”. Lasot radās tāda sajuta, ka tu kaut kur iekrīti un nav aiz kā pieturēties. Vai arī tu ēd un ēd, bet sātu nejūti, „tu” visu laiku tiec barots tikai un vienīgi ar balastvielām. Pietrūkst pats pamats uz ko jābalstās visiem “viņu” izteiktajiem secinājumiem.

Šis pamats ir TIESISKUMS !!!

Bez Tiesiskuma atjaunošanas nekas nevar notikt.

Pirmkārt, pēc okupācijas izbeigšanas Latvijā bija jāatjauno Tiesiskums, lai netiktu veikti tālāki noziegumi pret latviešu tautu !

Tas netika izdarīts, jo bija tādi “juristi” kā Egils Levits, kurš vistiešākā veidā ir atbildīgs par šodienas stāvokli Latvijā. Viņš ir neiztrūkstoši piedalījies Latvijai nozīmīgo(graujošo) Likumu izstrādāšanā.

Levits ir Latvijas ienaidnieks NR.1.

Viņš, kā jurists, sevi ir iemetis mēslainē tikai ar vienu vienīgu SPRIEDUMU. Šis „Ciānas gudro protokolu” īstenotājs saka: „Satversmē noteiktās tiesības ir augstāk vērtējamas par doto zvērestu”. Kaut ko tādu var pateikt tikai tāds „indivīds”, kā žīds Levits. Domāju, ka viņš nav klasificējams pat kā lops, viņš ir rāpulis. Latvietim tāda „gudrība” nez vai būtu ienākusi prātā. Un, kā tad lai ienāk „stulbajā” latvieša paurī tāda gudrība, jo viņš taču nav dieva izredzētais.

Tātad: ZVĒRESTS ?!

Ja deputāts nedod zvērestu, viņš nevar pildīt-īstenot Satversmē „DOTĀS TIESĪBAS”. Viņš netiek kā deputāts apstiprināts. Bet lauzt ZVĒRESTU, pēc Levita vārdiem, ir NEKAS !

Loģika saka: ja lauzi zvērestu, tad neesi vairs deputāts.

Levit, tu šo savu loģiku vari skaidrot ZOODĀRZĀ zilonim zem astes, bet ne latviešiem.

Tu radi pretīgumu un naidu pret sevi un ne tikai pret sevi, bet arī pret visiem žīdiem, jo tieši jūs esiet tie nelikumības kultivētāji !

Dižajai profesorei Ziemelei LRTT atgādina: bez Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā viņas “muldēšana” nav plika graša vērta. Tādi cimdari, bērziņi, kažociņi un reiniciņi visiem šiem propesoriem uzlaiž „siltu ūdentiņu” !

P.S.

Nu kāpēc visi baidās pieprasīt Tiesiskumka atjaunošanu Latvijā ?

Nu, protams, ja Ziemele TO pieprasītu, tad viņa zaudētu silto amatu un lielo naudas žūksni… .

L. Grantiņš   11.01.12

You may also like...

9 komentāru

  1. Otto saka:

    Grantiņ, pilnīgi pareizi, teksts “Satversmē noteiktās tiesības ir augstāk vērtējamas par doto zvērestu” ir absurds pats par sevi. Jo vispirms ir pienākumi, tikai tad no tiem izrietošās tiesības. Deputāta pienākums ir pildīt zvērestu un Satversmi, tikai tad, ja viņš tos pilda, viņš ir tiesīgs saņemt visas Satversmē un likumos garantētās tiesības. Tā ir normāla cilvēka loģika, bet dažam labam žīdmanim, iespējams, “loģika” ir savādāka…

  2. cimdars saka:

    Cik gan divkosīgs levits bija 90.tajos gados,kā izturējās pret Pilsoņu komiteju,kādus teijāterus spēlēja.

  3. Skorceni saka:

    Ir laiks parādīt žīdiem un viņu pakalpiņiem īsto vietu-geto,cik var zagt un muļķot latviešu nāciju…

  4. Eduards saka:

    Piekri’tu Grantiņam ,skorceni,Otto! Tiešām -Īsts Žīds nevar sava’dāk rīkoties-tāpēcjāveido jauna valdi’ba bez vinīem…Vai esat redzējuši kādu ži’du,kurš ir nosodi’jis žīdu laventa,kargina,krasovicka,gudmana-un daudzu citu noziegumus pret latvijas valsti un cilvēkiem!?

  5. AG saka:

    BET VISPĀR “ES” IR LABA, NO TĀS NAV JĀSTĀJAS LAUKĀ, VAI NE, LINARDIŅ?

  6. Miervaldis saka:

    Grantiņš jau neklausīsies tanī zilo rapuļu svepstoņā, un es ne tik!

  7. Kārlis saka:

    AG, beidz murgot! L.Grantiņš ir 100x gudrāks par tevi, tu neko citu kā par bezsakarīgiem murgiem pederastiem, dekolonizāciju un ES, neproti!

  8. Miervaldis saka:

    Kur ir palicis mans komentārs?

  9. Miervaldis saka:

    Grantiņ – ja reiz liela daļa žīdu krāpjas un dara blēdības, tad tas nenozīmē, kad visi žīdi ir tādi!šīs asins un zemes princips ir tāds, kad nevienam tautietim Dieviņš nav devis gluži ideālu zemi, bet tas jau ir cilvēka dabā, tas ir cilvēka trūkums – nenovērtēt zemi, ko tev Dieviņš devis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *