Māris M. Krievu laiku aizvēsture

Krievi ir zagļu, slepkavu un izvarotāju tauta(ne tauta, bet cilvēces atkritumi)

Izlasot šo, komentāri kļūst lieki.

No grāmatas ĻAUJIET JEL ATVASES DZĪT

3.15. Krievu laiku aizvēsture

2. Slovēņu pirmais mēģinājums taisīt jaunu dzimteni un tautu

Bizantijas hronikās šos notikumus aprakstīja tā:

Dažiem simtiem bijušo sklavīnu, kurus bija atbrīvojis no verdzības vikings Olafs savā pirmajā gājienā uz Konstantinopoli un uz kādu laiku nometinājis Dorestālas cietoksnī, pievienojot vēl citus no verdzības aizbēgušos sklavīnus, izdevās labi apbruņoties, jo cietoksnī tika atrastas noslēptu ieroču glabātavas un liels daudzums pārtikas, izdevās atvairīt bulgārus un nostiprināties šajā cietoksnī. Viņi gribēja iekarot arī piepilsētu, bet bulgāru niknās pretestības dēļ tas neizdevās. Nu viņi bija iespiesti cietoksnī un nevarēja tikt ārā nekā citādi, kā tikai slepus naktī.

Cietokšņa aizstāvjiem klājās labāk par aplencējiem, jo tajā bija lieli pārtikas un vīna krājumi, ierīkoti harēmi verdzenēm, tā kā viņi dzīvoja vienās dzīrēs. Dzīres sasniedza apogeju naktīs, kad kaujinieki devās ārā no cietokšņa aprakt savus kritušos biedrus. Katram kritušajam slovēnim blakus guldīja 5 – 7 iepriekš izvarotas un sasietas, vēl dzīvas bulgāru jaunavas. Sievām atņēma bērnus, nodūra, līķus uzkāra mātēm kaklā, veda uz upes tiltu un nogrūda atvarā. Pa upi laivās braukāja slovēņi un katru, kas mēģināja glābties, nosita ar cirvjiem. Visus vīriešus − vecus, jaunus, pat zīdaiņus, nokāva, līķus sadedzināja sārtā, ja tas bija iespējams, bet biežāk iesvieda upē. Mātes lūdza saudzēt vismaz bērnus, zvērēdamas šiem uzticību. Taču slepkavas atbildēja, ka viņiem neesot tik daudz sēklas, lai spētu apaugļot sievas un vecenes, pietikšot jaunavu.

6. Slovēņu pēcnācēji, sabiedrība un tikumi

Kad bija pagājuši gadi, nomainījušās 4 cilvēku paaudzes kopš slovēņu ierašanās Lādogā…

Ibn Fadlans rakstīja, ka katram slovēnim, kam ir bijusi sava dzīvojamā vieta cietoksnī vai ārpusē, esot bijušas vismaz 2 – 3 oficiālās sievas, bet verdzeņu tik, cik spējis uzturēt. Ja aptrūkuši iztikas līdzekļi, tad verdzenes un sievas esot nogalinājuši kopā ar bērniem un sametuši kopīga kapa bedrē kā sprāgoņas, izņemot oficiālo sievu dzemdētos dēlus, par kuru audzināšanu rūpējušies paši, neuzticot baltajām mātēm. Katram tirgotājam blakus uz sola sēž baltā verdzene, kas priecē pircējus; katrs pēc savas izvēles var ņemt balto jaunavu blakus gulēšanai jebkurā vietā un laikā, kad un kur vien iepatīkas, arī visu acu priekšā un barā viens pēc otra, pēcāk nodūra.
Kņazi un krievu tirgotāji atklāti naidojas savā starpā un ar dēliem svešzemju tirgotāju klātbūtnē par mantu, sievām, bērniem, kuri katrs no savas sievas nākuši. Dēla sievas bija arī tēva sievas, bet tēva sievas bija arī dēla sievas, tā kā asinsgrēks bija parasta lieta. Aizbildums strīdos starp tēvu un dēliem ir apgalvojums, ka viņš, – tēvs, kņazs, varonis, esot taču gulējis ar pēcnieka māti, kāpēc viņš, pēcnieks, esot viņa dēls, bet dēlam esot jāklausa, ko tēvs saka un liek, turklāt jāklausās viņa vārdos, nevis jāskatās viņa darbos, ko darīt dēliem nepieklājoties. Smagāku strīdu gadījumos tēvs dēlam piedraudēja, ka likšot družīnai visu klātbūtnē to izvarot dibenā, kas ne reti tā arī notika pat viesu klātbūtnē it kā tā būtu kāda izprieca…” (249).

27.06.22

LRTT

Nu nekad šie deģenerāti, kuri sevi dēvē par krieviem, nekļūs par cilvēkiem. To viņi ir pierādījuši ar saviem darbiem. Viņu gēns ir iesējies daudzos IT KĀ LATVIEŠOS, jo pēckara periodā “uzvarētāji” piegulēja daudzas latviešu sievietes. Un, kā mēs zinām pēc I. Roņa sacītā: dzemdību namos tika latvietēm ar hazārietēm mainīti bērni !!! Vai tad šis “ainārs” nav viens no viņiem ? Viņš neiestājas par starptautisko KONVENCIJU ievērošanu, kas attiecas uz OKUPĀCIJU & DEOKUPĀCIJU, bet par noziedznieku piespiedu naturalizāciju latviešu etnosā. Viņš spiež- pierunā pat tos, kuri to nevēlas, piesolot tiem labumus uz latviešu tautas rēķina. Kurš latviešiem ir bīstamāks- šis dimants vai lindermanis ?

You may also like...

15 komentārs

  1. Arii no Paardaugavas saka:

    Великая” культура РФ взрастила убийц и насильников. Как россияне гнобят украинское наследие — ICTV
    https://www.youtube.com/watch?v=XLedxTR4nGQ

    Ужасы жизни в России │ АНТИЗОМБИ ЛУЧШЕЕ
    https://www.youtube.com/watch?v=0Sk0K-tp65s

  2. AG saka:

    Bordāns krievus gan dikti nemīl… :)))

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Cik tas ir paties vēsturisks apraksts man ne jausmas, bet krievzidu pasaules uztverē grupveida izvarošanas ir viņiem īpaši iezimigas, kas arī Gedroica valodā ir manāms, ka visādi viņam tīk cilāt zemiskas tēmas. Kā var šie īpatņi iztikt savos uzvardos bez spožuma? Galante, Dzintars, Dimants, Luxemburga, Godmanis, Gold matjeri utt. Nu Kurzemei tu nihuja i tuvu nevelc ar savām zidiskajam actelem, bet tādu ir diemžēl ļoti daudz i īpaši Zidgalija, kas ir labāka lauksaimniecības zeme un to apstrādā zhidu korporeli. Latgalē protams arī neiztikt bez saviem zeiduleniem, bet īpaši izceļas jau tie, kas sevi dēvē par visu spožākajiem patriotiem. Krievs savā patiesajā būtībā ir cits cilvēks, bet īsta krieva ir sarežģīti sastapt tāpat arī kuršu vecis ir iz mirstība.

  4. tas ir svarīgi saka:

    Kamēr Latvijā atrodas Krievijas Federācijas piektā kolonna un te tiek pārdota Krievijas nafta, gāze, veikta naudas atmazgāšana, Latvijas kolaboranti, komunisti, čekisti, zagļi Aivars Lembergs, Andris Šķēle, Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs, Ainārs Šlešers, Aigars Kalvītis un citi noziedznieki te jūtās kā vampīri, kuri piesūkušies latviešu tautai un sūc ārā tās asinis. Viņi mākslīgi te rada krievu pasauli, sakot, ka ir tā saucamie labie un vajadzīgie krievi. Īstie krievi pamatā dzīvo Krievijā, cik nu viņi tur palikuši. Neviens normāls cilvēks nebalsos vēlēšanās par zagļiem un slepkavām Lembergu, Šķēli, Šlešeru, Gobzemu ………..

    Marina Kornatovska
    12 h ·
    Aldis Gobzems, безмерно благодарна за Ваше доверие.
    Если я могу быть полезна людя, то конечно готова посвятить свою жизнь нам, Латвийцам, нашему настоящему и будущему.
    Но, всё зависит от выбора народа, я сама народ, я знаю, что нужно простым людям живущим в Латвии!
    Смогу ли я отстаивать права людей, конечно же да.
    1) медицина
    2) институция семьи
    Это, те направления, в которые необходимо углубиться.
    Людей порождают условия жизни, люди разные из-за разной среды проживания . Если вы понимаете, то что преступников сделало общество, вы не будите сажать их в тюрьма, а попытаетесь исправить ту часть общества которые взращивают их.
    До, тех пор, пока никто не начнёт это делать, старые проблемы останутся. Нам всем необходимо исправить существующую систему.
    Но, я откровенно боюсь подорвать доверие Людей, и мне придётся сильно работать, чтобы не подвести их, нас, себя!!! Дадут ли мне такую возможность быть народным представителем? Нужны, ли такие как я в парламенте? Этот, вопрос я хочу задать Нашим людям.
    Спасибо за доверие.
    Saturs šobrīd nav pieejams
    Tā notiek gadījumos, ja satura īpašnieks ir dalījies ar to tikai ar nelielu cilvēku grupu, mainījis iestatījumus, kurš to var redzēt, vai ir to izdzēsis.
    29 komentāri

    Rudolfs Bremanis
    Da, kakraz Vi ochenj nuzhni, Marina!
    Atbildēt11 h
    Emilija ExSaukuma
    Sintija White ..Jūlija..
    Atbildēt4 hRediģēts

    Sandra Žukiņš
    protams, tādi cilvēki kā Jūs, Marina un arī Jānis ir vajadzīgi valdībā, Jūs ar savu darbu pierādījāt ka spējat un darāt, es par Jums
    Atbildēt5 h

    Autors
    Marina Kornatovska
    Sandra Žukiņš Jānis Straumītis, noteikti jāiet Jaņam! Godīgi sakot, es neredzu sevi ka politiks.
    Atbildēt5 h
    Sandra Žukiņš
    Marina Kornatovska viens nav cīnītājs, Jūs sevi parādījāt kā neuzpērkamu, spēcīgu, nesalaužamu personību, es domāju Jums arī izdosies, es Jums abiem ticu, esmu sekojusi visai komandai pa visu šo covid afēras laiku, tikai uz priekšu
    Atbildēt4 h

    Daira Stabiņa
    Vecā sistēma pūst, lūzt, grūst un politikā esot cilvēki redz klaju korupciju un netaisnību. Manuprāt, Jums Marina, nevajag iet politikā, jo Jūs esat empātiska un cīnītāja par taisnību. Jābūt spēcīgai komandai, kura atbalsta un kurai ir līdzīgs domāšanas modelis. Tas mans viedoklis….
    Atbildēt2 h
    Sandra Kukare
    Ja gribam pārmaiņas valstī,tad tādi cilvēki kā Marina, Aivis un Jānis ir vajadzīgi politikā. Pieņemiet Alda piedāvājumu. Politika nav netīra,to netīru padara tie frukti kas tagad valsti vada😡
    Atbildēt34 min.
    Svetlana Realnaja
    Сейчас нужны все! А после выборов отсортируют,как всегда,,,
    Atbildēt5 h
    Alexandra Narjevska
    Марина, идите! Вы, Янис, Каспар нужны людям. Лучше попробовать! ♥️☀️👍
    Atbildēt3 h
    Evija Svilane
    Kārtējo reizi cilvēki kàpj uz viņiem un tiem pašiem gràbekļiem. Sistēmai vajag jaunus upurus, lai stiprinātos.Nekas nemainīsies kamēr netiks nojaukti vecie pamati.
    Atbildēt7 h
    Monika Gromova
    Evija Svilane ,lai nojauktu tos vecos pamatus,vajag tikt pie āmura un laužņa,tas nozīmē tikt pie varas ,pie jaunas likumdošanas un jaunas izpildvaras… Un lai tas izdotos, mums tie jaunie ir jāievēl vēlēšanās, jāseko līdzi lai nekrāptos ar balsīm utt. Rūdolfs ļoti perfekti savās pārraidēs to skaidro. Ar neticību un šaubām uzvarēt nevarēs,pie mērķa nokļūst tikai tas, kas uz to iet bez bailēm un šaubām…kaut ērkšķi duras pirkstos un kājas slīkst dubļos…💪💪💪✌️
    Atbildēt4 h
    Aŗija Bluma
    Monika Gromova tieši un precīzi! Nevar mainīt neko, ja nēesi pie teikšanas un varas, tikai tad var sākties pārmaiņas, veco pamatu nojaukšana! Būs interesanti, bet jāvēl tikai jaunās partijas!
    Atbildēt4 h
    Monika Gromova
    Aŗija Bluma ,💪💖✌️
    Atbildēt4 h
    Evija Svilane
    Monika Gromova ar vēlēšanām mēs tik atdodam savas balsis, pie tam atzīmējam ar ķeksīti un izmetam urnā, bet paraksti tiek atzīmēti ka esam ar mierā ar visu. Valdībā iet tie kas šim režīmam ir lojāli. Jums vajadzētu noklausīties Intas Dižās interviju tur viss skaidri tiek izklāstīts. Jau saņemot pasi mēs atsakāmies no cilvēka, kuram piedzimstot ir tiesības uz mūsu zemes resursiem, bet saņemot pasi mēs deleģējam valsti ar to atdodam visas savas tiesības. Un ja jau Amerikā ir notikušas negodīgas vēlēšanās, tad lv par to vispār es nešaubos, jo lv tāpat kā visas Eiropas valstis kontrolē.
    Atbildēt1 h
    Evija Svilane
    Aŗija Bluma mums nevajag partijas, bet gan referendumu, lai cilvēki paši izvēl cilvēkus kam uzticēties, jo neviena vēlēšana nav bijusi godīga
    Atbildēt1 h
    Monika Gromova
    Evija Svilane ,kā tad tiksim pie referenduma, ja būs pie varas esošie? Un viņi šo 155000 slieksni parakstiem nemainīs.. Un jūs ar Intu Dižo variet runāt sausu muti 365 dienas gadā, ar to runāšanu neko nevarēs izmainīt, diemžēl..😏
    Atbildēt1 h

    Наталия Банковская
    Вы нам нужны Мариночка!!!
    Atbildēt7 h
    Светлана Руденко
    Такие как ВЫ нам и НУЖНЫ!!!
    Atbildēt12 h
    Baiba Voicehovica
    Marina Tu varēsi daudz darīt!Es par jums un ar jums!!!
    Atbildēt5 h
    Ilze Krumina
    Cerams ka shis nav Katram un Katrai PR kampanjas noluukos. Kad Aivis Vasilevskis bija cietumaa Gobzems kluseeja, nosauca vinju par pamuljkjiiti.
    Atbildēt11 h
    Dimitrijs Cvetkovs
    Obezateljno I ne dumaja 🤗.
    Atbildēt3 h
    Jolanta Mina
    Ak tad redz kam bija vajadzīga tā aptauja telegramā
    Atbildēt7 h
    Uldis Ozoliņš
    Lai viss izdodas kā iecerēts Marina 👍
    Atbildēt58 min.
    Leila Kais Neifar
    Pateicotiies tadiem cilvekiem ka Jus ir ceriba ka mana dzimtene neaizies boja, un pienaks diena kad varesu ar prieku apciemot Latviju 🙏
    Atbildēt6 h
    Aleksandrs Balantajevs
    👍
    Atbildēt4 h
    Larisa Gornostajeva
    Кто недееспособный?….кто в теме тот поймет…
    Atbildēt6 h
    Antons Namajuns
    Kas tā par ķirzaku tur tajā bildē pa vidu?
    Atbildēt4 h
    Maļinovska Viktorija
    Marina, вот от этого фрукта подальше. 🙏 Побывала я на выборах и в политике, баста, тоже как ты хотела помогать, но детям и бедным семьям, старикам , детским домам маштабнее(занимаюсь этим лет 13), но то что творится внутри этого- вам всем не видно. А этим фруктикам вы как элемент нужны; они сами уже не тянут, как и многие из – которые сейчас рвут и мечут попасть назад. Гнать их палкой с Сейма всех, и Гобзу тоже. Насмотрелись что он поддерживал и что он творил. И его автобусное турне не сгладит все те моменты против народа.
    Atbildēt3 hRediģēts

  5. Ruslans Straķis saka:

    Ģeopolitika. Aizkulišu informācija, kuru esmu saņēmis, bet joprojām nebiju publicējis.

    🇨🇭16.06.2021. notika Baidena un Putina tikšanās Šveicē. Tajā pašā vakarā Latvijas varas gaiteņos runāja par to, ka Baidens atdevis Austrumeiropu Krievijas interešu zonā pretī prasot netuvināties ar Ķīnu.

    🇺🇦 2021.gada decembrī Latvijas pārvaldnieki un valdība zināja precīzu Krievijas iebrukuma datumu Ukrainā, 24.februāri. Vismaz 2 mēnešus pirms iebrukuma.

    ‼️Protams, ka arī Ukrainas valdība zināja iebrukuma datumu, jo cieši sadarbojas ar ASV. Visas pasaules elite zināja iebrukuma datumu, izņemot parastos cilvēkus. Tāda ir ģeopolitika. Viss ir sarunāts un viss iet pēc globālistu plāniem.

    🇷🇺 Latvijas politiķi, kuri tagad slēpjas aiz lozungiem “Slava Ukrainai!” vai brauc “karot, bet patiesībā konsultēt” patiesībā ir Kremļa ietekmes aģenti un turpina maldināt latviešus kā to darīja visus iepriekšējos 30 gadus. Saukļi nojaukt “Uzvaras pieminekli”, izdzīt Krievijas pilsoņus pensionārus utt.tiek kultivēti ar nolūku palīdzēt attaisnot turpmāko Krievijas invāziju Baltijā.

    ❓Kaut vienu īpašumu konfiscēja? Z towers, Sea breeze, Latvijas balzāmu un citus simtus lepnus īpašumus, kur izmitināt ukraiņu bēgļus?

    🇱🇻 Vairāku partiju ierindas biedri man ziņo, ka partijas vadības sanāksmēs izskan interesantas frāzes, ka “pēc pusgada Latvijā viss būs pavisam savādāk”. Interesanti, ka arī mani avoti vairāku valstu drošības dienestos saka kaut ko līdzīgu “vasarā būs kardinālas pārmaiņas Baltijā”. Ņemot vērā Ukrainas karu, neko citu nespēju iedomāties kā to, ka ASV arī Baltiju ir atdevuši Krievijas ietekmes sfērā. Kaut gan grūti tam noticēt, jo ir taču 5. pants. Bet tas taču nav karš, bet vienošanās. Sanāk 5.pants izgaist un ģeopolitiskā kursa maiņa notiks latviešiem nemanot, aizkulisēs. Kā tas parasti notiek.

    💰Citā ierakstā padalīšos kā biju atpūties kopā ar Ukrainas prezidenta Vladimira Zeļenska sponsora Igora Kolomoiska baņķieriem tepat Latvijā un mūsu valdības ministriem. LV un UA pārvaldnieki ļoti cieši sadarbojās Kremļa un Ukrainas naudas atmazgāšanā, tāpēc arī Latvijas drošībnieku (Krievijas FDD) darbinieku veidotais Magņitska tīkls (Parex un bezpajutmnieki) atmazgāja Timošenko, Janukoviča, UA valdības un miljardieru naudu milzīgos apmēros. Ne tikai Kremļa naudu. Un visur skaidri redzama “gudras tautas kopiena”. Gan starp Latvijas pārvaldniekiem ir viņi, gan Ukraina praktiski visa ir zem viņiem. Arī ASV ir pilnībā zem viņiem, Baidena administrācijā tikai viens amerikānis, pārējie visi no “gudras tautas kopienas”. Viņi arī drukā dolārus un viņi arī ziedo Latvijas kopienai, kura kūrē Latvijas premjerministru darbības. Viss ir vienots.

    Un padomājiet par to, kāpēc tik pēkšņi no cietuma izlaida prokrieviski noskaņoto Aivaru Lembergu. Aizkulisēs praktiski visi lielie dūži zināja, ka viņu tur turēs ļoti ilgi līdz nomērdēs. Situācija kardināli pamainījusies.
    Mazs labojums tekstā. Baltija ar rietumvalstu akceptu vienmēr bija Krievijas ietekmes sfērā. Tagad viss notiek pēc scenārija. NATO neaizstāvēs Baltiju, jo notika vienošanās par kuru rakstīju iepriekš un Baltija tiks atpakaļ pievienota Krievijai. Igaunijas premjerministra izteiciens, ka NATO aizstāvēs Baltiju 180 dienu laikā ir nekas cits kā sabiedrības morāla gatavošana tam, ka atgriežas 1990.gads.

    Kad Baltijā atradīsies Krievijas karaspēks, tad jāņem vērā Krievijas iekšējie izstrādātie dokumenti, kuros skaidri uzrakstīts, ka uzbrukuma gadījumā tiem ir tiesības izmantot atomieročus. Atkarot Baltiju nozīmē apdraudēt visu rietumu civilizāciju. Tāpēc tās ir spekulācijas, ka kāds kādam uzbruks, kāds pieliks pie vietas “ļaunuma impēriju” utt. Viss ir sarunāts. Kodolieroču ērā notiek sarunas un vienošanās.
    .
    .
    .
    Admins
    Abi tavi komntári, Straķa kungs,ir Kremļa “patiesības” stilā. Abi tavi komentāri parāda, ka esi provokators.

  6. Ruslans Straķis saka:

    ☝🏼Interesanta sakritība. Panorama plaza ir cieši saistīta ar JKP, Jāni Bordānu un seno darījumu ar Rietumu bankas baņķieriem un apcietināto par Bunkus slepkavību Mihailu Uļmanu (Bordāna darba devējs un Norvik bankas ex-īpašnieks no kura Bordāns un Jurašs saņēma pusmiljonu lielu kukuli. Par to ziņoja Vācijas izlūkdienesta ex-priekšnieks.).
    💰Tad no Bordāna/Rietumu bankas/Uļmana partneru kopuzņēmuma SIA Pilsētas ganības bilances nozuda virs 7 milj. eiro, bet tie skaisti paradījās citā bilancē ar Panoramu Plaza saistītos uzņēmumos, kur ir iesaistīti JKP dibinātāji.
    3️⃣ Projekta trešās un ceturtās ēkas būvniecību iepriekš iesaldēja, bet tagad, kad JKP ir vairākus gadus valdībā, projektu atjaunoja un tagad rit trešās ēkas būvniecība. Laikam tomēr sakritība.
    👉🏼 Projekta biroju ēkā atrodas ZZS birojs un ļoti aizdomīgi, ka Aivara Lemberga laikraksts Neatkarīgā Rīta Avīze reklamē JKP ministrus, piemēram, Anitu Muižnieci.
    PR raksts ir šeit – https://nra.lv/…/373424-muizniece-piedava-pariet-uz…
    ☝🏼Ir zināms, ka Jurašu ģimene ir ciešā draudzībā ar Amerika un Šlesera ģimenēm. Un toreiz vicemērs Ameriks izkārtoja Allai Jurašai siltu vietiņu Rīgas brīvostā ar 4000 eiro mazu atalgojumu. Bet oligarhu sarunās, kuras ierakstīja KNAB, Ameriks-Šlesers-Lembergs tiekās kopā un runā par politbiznesa projektiem. Varam papildināt ķēdi – Juraši – Ameriks – Šlesers – Lembergs – reklamē JKP – ZZS birojs ēkā saistītā ar JKP un Rietumu banku. Un man ir skaista bilde, kur Rietumu bankas līdzīpašnieks Arkādijs Suharenko, kurš izrīkoja Latvijas premjeru Valdi Dombrovski (Bordāns bija Dombrovska padomnieks un parlamentārais sekretārs) ir kopā ar Aināru Šleseru. Un man vēl ir cita bilde, kur Valdis Dombrovskis skatās hokeju VDK priekšnieka Jura Savicka ložā iespiests starp Šleseru, Savicki. Citā bildē starp Krievijas vēstnieku/spiegu Vešņakovu, Savicki, Kalvīti, Ušakovu. Var paturpināt arī citu ķēdīti. VDK Guntis Indriksons – Jānis Bordāns (Indriksona uzņēmumu valdes loceklis) – Ainārs Šlesers.
    👉🏼 Un neaizmirstam to, ka JKP ministrs Linkaitis novirzīja 500 milj. mazas subsīdijas sabiedriskajiem pārvadājumiem Jura Savicka, Aināra Šlesera, Andra Šķēles, Brandava (Amerika nomināls) kompānijām. Arī to, ka Labklājības ministrs Eglītis joprojām nepamana, ka iepirkumos miljonus savāc ar Aināru Šleseru un Andri Šķēli saistīti būvniecības uzņēmumi, bet JKP Znotiņa tēvs ir Egila Levita fotogrāfs, kuram bija kopuzņēmums ar Šlesera biznesa partneri Viesturu Koziolu. Bet pašu prezidentu VDK vervēja 1972. gadā pats Juris Savickis. Vēl piemirsu to, ka JKP virzīja Šķēles un Šlesera cilvēku Reini Bērziņu Latvijas bankas prezidenta amatam, tagad Reinis ir Altum vadītājs. Atbild par naudu uzņēmējiem.

  7. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Šī “vecā”tēma Latvijai paliek arvien aktuālāka, īpaši šobrīd, kad nu valstī klāt nākuši krievvalodīgie ukraiņi, kurus vajag visiem patriotiem, kur vien iespējams pievienot tos pretokupantu, pretkrievu noskaņojumam un rīcībai!

    https://tautastribunals.eu/?p=4955

  8. Variet 3reiz minēt, kāpēc LV ir sliktākā armija Baltijā?! saka:

    Vislielākais apdraudējums Igaunijas drošībai esot Latvijas armijas zemās kaujas spējas

    Igaunijas un Latvijas aizsardzības spēki, kas pirms divdesmit gadiem atradās pilnība vienādās starta pozīcijās, pašlaik nonākuši diametrāli pretējā stāvoklī. Latvijas aizsardzības spēki pilnībā nav gatavi cīņai un nav spējīgi nedz aizsargāt savu valsti, nedz sadarboties starptautiskā līmenī, kā rezultātā Igaunijas dienvidu robeža ir neaizsargāta, raksta Igaunijas laikraksts Postimees.nordic

    Igaunija ir pati mazākā no Baltijas valstīm gan pēc iedzīvotāju skaita, gan pēc teritorijas lieluma, tomēr 2012. gadā Igaunija ir vienīgā no Baltijas valstīm bija valsts ar pilnvērtīgām aizsardzības spējām, norāda laikraksts. Tas nenozīmē, ka igauņiem jāieslīgst eiforijā, bet gan galvenokārt to, ka Igaunijas armija māk karot un aizsargāt valsti. Ar dažām piebildēm to pašu var teikt par Lietuvu, bet pavisam noteikti ne par Latviju. „Drošības ziņā Latvija ir tukša vieta,” Postimees paziņojis Kārels Kāss, Starptautiskā aizsardzības pētījumu centra eksperts.

    Teorētiska militārā konflikta gadījumā uz neesošās Latvijas armijas fona Igaunijas bruņotajiem spēkiem neizbēgami nāksies aizsargāt arī savu dienvidu robežu. Šo viedokli atbalsta arī, piemēram, Kārlis Neretnieks, latviešu izcelsmes atvaļināts Zviedrijas armijas ģenerālis. Novembrī publiskotā pētījumā par Baltijas valstu aizsardzības spējām K. Neretnieks rakstīja, ka Igaunija jau pašlaik ir galvas tiesu pārāka par pārējām Baltijas valstīm un pēc dažiem gadiem šis atstatums kļūs vēl lielāks, norāda laikraksts.

    „Jebkurš agresors sadursies ar ilgu pretestību no Igaunijas puses. Desmitgades beigās Igaunijas ieguldījums Baltijas jūras reģiona drošībā būs nozīmīgs,” rakstīja K. Neretnieks.

    Publikācijas autors atzīst, ka virsraksts Lielākos draudus Igaunijas drošībai rada Latvija droši vien ir pārspīlējums, tomēr vienlaikus atzīmē, ka neapmierinātība par to, ko Igaunijas dienvidu kaimiņi dara un nedara, vēršas plašumā gan Igaunijas armijā un Aizsardzības ministrijā, gan drošības jomas ekspertu vidū.

  9. Anonīms saka:

    Raibi,raibi. Ak,šausmas! Un esot tu admin, Sorosa komandā,Lapsa raksta. Kā tur ir? Vai ir kopā ar Sorosu štucieri jums savi?

  10. Skolnieciņš saka:

    Сначала били самых родовитых,
    Потом стреляли самых работящих,
    Потом ряды бессмысленно убитых
    Росли из тысяч самых немолчащих.

    Среди последних — всё интеллигенты,
    Радетели достоинства и чести,
    Негодные в работе инструменты
    Для механизма поголовной лести.

    В подручных поощряя бесталанность,
    Выискивала власть себе подобных.
    В средневековье шла тоталитарность,
    Создав себе империю удобных,

    Послушных, незаметных, молчаливых,
    Готовых почитать вождём бездарность,
    Изображать воистину счастливых,
    По праву заслуживших легендарность…

    Держава, обессиленная в пытках,
    Ещё не знала о потерях сущих,
    Не знала, что КОЛИЧЕСТВО убитых
    Откликнется ей КАЧЕСТВОМ живущих.

    1989
    Игорь Васильевич Кохановский

  11. Anonīms saka:

    Karš Ukrainā ir protams sen izplānots un Strakim taisnība, ka ļaudīm čakarē smadzenes abpusēji. Pagājuši ir izzagšanas gadi, kas bij vajadzīgs, lai parkartotos no vecās Soviet sistēmas uz Jauno. Jaunā Soviet sistēma protams būs zem ķīniešu diktatūras, tad krievs kārtējo reizi pārliecināsies, ka bez saviem saimniekiem jeņķiem nekur neko nespēj. Mārupe!? Rūpe =Pure – ure =Upuris. 4 no rīta ir tā teikt jaunās dienas dzemdību laiks, kas veido Purpuru =Purpule. Sievietes enerģijā par dzimst nomirdama Jan energija. Purim tādi žīdu svētki, kā tie radusies varat paskatit paši netā. Visi kari ir bijusi savstarpēji organizēti un civil iedzīvotāju slepkavības īpaši jau viņus neuztrauc. Otrajā pasaules karā upurēja vārdu Prussia pargriezdami visu pasauli kājām gaisā i Soviet army tak izlīda tikai pateicoties saviem kungiem anglosaxiem. Kas Latvijas republika!? Mainas monēta.

  12. Ruslans Straķis saka:

    Pie Saeimas Krievijas FDD darbinieks renovē viesnīcu, KNAB biroja vadības darbiniece veido attiecības ar viņu, bet VDD priecīgi uz visu noskatās.

    Ja ir amats, kurā es gribētu atrasties, tad tas ir bezzobainā Normunda Mežvieta amats, lai sagrautu politisko galdu, iesēdinātu visus tās dalībniekus un konfiscētu visu viņu un tuvāko ģimenes locekļu mantu. Un ja kāds viņu radinieks kaut nedaudz iepīkstētos, momentāli atrastos blakus savam radiniekam karstā šaurā centrālcietuma kamerā.

    Viņi ir pieraduši visus nopirkt. Uzskata, ka visam ir sava cena. Bet paies laiks un viņi aizies nebūtībā. Vienam jau ir asins vēzis, otram aizkuņģa dziedzera vēzis. Viņiem ir daudz gadi, bet viņi ir atstājuši nākamo paaudzi. Ar to paaudzi mums, latviešiem, būs jācīnās. Vai ES vai Krievijas sastāvā, bet brīvības cīņu vēl neesam uzvarējuši.

    Ir jāatjauno latviešu nācijas gods un uzplaukums kāds tas ir bijis 1920-1940.gadiem līdz šeit ieradās deportāciju organizētāji un slepkavas. Un tās pašas struktūras joprojām turpina graut mūsu valsti un pazudināt mūsu nācijas intelektuālo, garīgo un finansiālo potenciālu.

    Latvieti! Nekad nepadodies cīņā par savas nācijas brīvību! Par savas nācijas labklājību, potenciālu attīstīties, augt un plaukt. Par savas un draugu ģimeņu labklājību dzīvot savā zemē laimīgi un pārticīgi. Nekad! Izklausās, ka tas ir mazs lēmums, bet ļoti būtisks. Lēmums, kas dos Tev spēku un enerģiju ikdienā no rītiem celties un strādāt, dzīvot savā zemē blakus latviešiem. Ikdienā ienāku latviešu omulīgā kafejnīcā vai mazā veikaliņā un mani pārņem gandarījums un prieks redzēt priecīgas sejas, darba spējas, laipnu attieksmi un skaistu latviešu valodu. Ļoti lepojos ar latviešiem un priecājos, ka dzīvoju līdzās mazai, gudrai un mierīgai tautai.

    Ne visiem tā ir paveicies, daudzas vietas ir aizvērtas, nav vai ir nepietiekams VDK kontrolētās valsts atbalsts. Esmu pārliecināts ja brīvi nenopirkti vai VDK nesavervēti latvieši absolūti pārvaldītu savu zemi, nekad nenotiktu tik drastiska korupcija un ekonomikas graušana. Nebūtu Rīgā tik sliktā stāvoklī ceļi. Dārgākais tilts reģionā. Karteļi un daudz kas cits, ko tie pumpainie un svītrainie ir izveidojuši un uztur. Un šīs vēlēšanas neko neizmainīs. Latviešus turpinās pārvaldīt VDK.

    Bet vai mums tas ir vajadzīgs? Vai mēs esam ar mieru, ka VDK un ”gudras tautas kopienas” baņķieri pārvalda mūsu zemi Kremļa paspārnē? Vai nav pienācis laiks pielikt viņiem treknu punktu?

  13. novērotājs saka:

    Nebūs daudzi tādi,kas paklausās Krievijas oficiālo rādio. Bet der gan zināt,kas darās ienaidnieka nometnē. Ukrainu pārvaldot “ņedobitije fašisti”,tie,kaut kādā mistiskā kārtā esot pārdzīvojuši Otrā Pasaules kara noslēgumu un turpinot 3.Reiha varu. “Ņedobitije fašisti” Ukrainā soļojot ar nacistu lāpām un kāškrusta karogiem.
    Noģībsti žīd Zeļenski! Zem tava deguna tas notiekot. Un tāda patiesība būtu jaukāka par esošo. Putina Krievžīdijas skatījumā baltieši tač tādi paši “ņedobitije fašisti” esam. Cilvēki – zombiji ir tie,kas seko meliem bez cilvēciskas sapratnes kritērijiem.

  14. Skolnieciņš saka:

    Русский военный корабль, иди нахуй!
    Путин хуйло!

  15. :))) saka:

    Grantiņa “klasika” : Admins
    Abi tavi komntári, Straķa kungs,ir Kremļa “patiesības” stilā. Abi tavi komentāri parāda, ka esi provokators.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *