Pārmaiņas. Patiesības sacīšana Latvijā esot nacionālā naida kurināšana !

Patiesības teikšana un krievu saukšana par okupantiem esot nacionālā naida kurināšana !!! Tad jāsecina, ka nacionālā goda aizstāvēšana ir aizliegta. Savukārt no mums pieprasa, lai mēs melojam paši sev, tāpat kā viņi melo, kur sevi aizstāvēt nedrīkst neviena tauta. Krievi, kas patiesībā ir pārkrievotas dažādas tautas, ir īstenie vergu vergi, bez kuru atbalsta nevarētu pastāvēt neviens režīms. 19:40 – 40:00 min.

Ar šo gribu pievērst uzmanību, kas ir mūsu bērnu skolotāji, pēc visām reformām un mazo skolu iznīcināšanas. Tur palikuši vergu vergi, kas vārdu okupants un okupācija nevar izdvest pār lūpām, nemaz nerunājot par samierināšanos ar okupantu valodu, visās dzīves sfērās. Uz jautājumu skolotājai, kādēļ no normālas latviešu skolas netiek patriekti krieveļu pusbandīti, atbilde ir kuš kuš, tie ir ietekmīgu cilvēku bērni. Tā degradējas skola pēc skolas, paaudze pēc paaudzes, līdz degradēsimies līdz viņu līmenim, kur lamāties mātom, skolu gaiteņos ir palicis par normu.
Ļoti ceru, ka “Līgo ir laiks, kad daba sastingst, lai nodalītu gaismu no tumsas”. Līgo līgo.

LRTT papildinājums

Atstāt un atbalstīt krievu okupantus Latvijā ir tautas nodevēju DZĪVĪBAS UN NĀVES jautājums. Tikai ar to palīdzību šodienas valdošie var atrasties brīvībā un turpināt slepkavot latviešu tautu. Vai tad zemāk redzamajiem purniem nav JĀKARĀJAS blakus Jekelnam ? Vai tādi šleseri, godmaņi, krištopāni, mežvieti, borovkovi un citi izkārnījumveidīgie ..., ja nebūtu Latvijā atstāti okupanti, varētu atrasties uz “brīvām kājām” ?

25.06.22

You may also like...

17 komentārs

  1. admin saka:

    Noskatījos Aidera sacīto par krieviem un viņu “pasauli”… Pareizi viņš izsakās par šiem cilvēces atkritumiem !!! Viņiem nav vieta starp cilvēkiem !

  2. ugunīgi vārdi saka:

    Mācītājs Kalme liek ieskatīties komunistu, čekistu, izdzimteņu pirmos. Lai nolādēti ir kolaborantu, čekisti, zagļi un slepkavas Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs, Juris Bojārs, Juris Savickis, Ivars Godmanis, Anatolijs Gorbunovs, Guntis Indriksone, Linards Muciņš!

  3. Dainis Druvis saka:

    Es vēlos precīzi izsacītas domas! Kaut kur runa par žīdu nacistiem. Nacistu,vārdisku palamu Trešā Reiha valstij izgudroja sovjetu žīdu propogandisti! Bet tā sauktie žīdu nacisti vēsturiski ir pazīstami kā cionisti. To atzīstu par derīgu precizēt,lai nesanāk putra izpratnē jauniešiem,kas ar klasiskiem terminiem nav pazīstami.
    .
    .
    .
    Admins
    Cionisms ir visu paveidu nacistu(fašistu, komunistu, rašistu, vācu nacistu) ciltstēvs ! Ļaunums PATS !

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Visaa informacijas purvaa,kas saistita ar krieviju vai krievu okupaciju – ir viena saisaiste. MELI.
    Visbiezak tur,kur nevar laaga pamanit.
    Granata. Tada tipa spridzeklis bija tikai vacu armijai.
    Krieviem bija CIEKURS…

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Braucot ar velo Jāņu naktī pretī nākošie dažreiz uzrunā ar novēlējumu, bet reti kurš novēl – Priecīgu Jāņa dienu! Lielum lielajam vairumam ir Līgo – Līgo. Problēma!? Rudens veļu laikā ieradās sapņu valstībā latviešu valodas skolotāja kuru nevarēju ciest visu vairāk pār visiem skolotājiem. Katra valodas stunda sākās ar komunisma pluras slavēšanu un vēl man savā bērnības prātā bij jādomā par globālām problēmām!? Tā nu skolotāja sapnī iz miroņu valstības atzinās, ka viņa meloja un atvainojas manā priekšā vismaz no miroņu valstības. Tomēr skatoties un atskatoties uz tiem laikiem, kad katrā skolā sedeja6ments uzraugs tās lietas, ko sauc par savējam bij daudz vairāk savējās nekā tās ir šodien. Daudzas lietas nesakrita tanī laikā ar latvietības teoriju un nesakrīt šodien, bet bij sava bijība pret vecākiem un arī skolotājiem, lai arī viņi riebās. Huj un nahuj!? Lamas un palamas ir visās tautās, bet angļu netīrības, ko ievazajusi ir samos laikos!? Kad meitenes skolā staigā plikas un notetovetas un aizrādīt vecāks cilvēks jaunietim nedrīkst, jo ir brīvības izpausmes. Būs vēl karstāks un sievietes staigā publiski sabiedriskās vietās puskailas un gandrīz kailas. Senči smejas par Sovietu armijnieku virsnieku sievām 1940. gadā ienākam Rīgā tās staigāja pa ielām nakts kreklos, bet samos laikos tā ir normāla parādība. Kāda zaļā veikalā strādā daila jauna skuķe drēbēs, ko mātes nēsāja zem svārkiem. Nu figūra skaista un dibens sportisks, ka visai tautai Peza ir jāredz, kad viņa kustas. Tad nu pēc ilgiem laikiem ierodoties tai zaļajā veikalā kaut kas nava kārtībā ar to dailavu!? Nuja, ka deguns par lauzts un protams viņai ir sieviešu tiesības.

  6. Pārmaiņas saka:

    Par karu Ukrainā.
    Kad melo visi, tad rezultāts arī pārsteidz visus.
    https://youtu.be/uiWh-OyCy5k

  7. Normunds Vīrs saka:

    Vai Kangeris nebija tas čekas maisu “pētniecības”šefs…!?

  8. MEDIA EXPERT saka:

    Masoni paziņojuši,ka viņu uzdevums ir veidot notikumus pasaulē tā,ka tie norisinātos precīzi,kā rakstīts JĀŅA ATKLĀSMES GRĀMATĀ. Uzdevuma rezultāts: uzcelta jaunā Jeruzāleme.

  9. ... saka:

    For Media Expert ;
    Ak, tas bij sen… bet tagad BAILES virmo lozaas. No vismazaakaas,lidz lielakajai.
    Nosleept vairs nevar. Ne PLAANUS, ne BIEDRUS, ne UZTRAUKUMU par Plaanu NErealizeshanos.

  10. Skolnieciņš saka:

    MEDIA EXPERT, varbūt ir laiks sākt ticēt senajiem Dieviem un senajām Dievietēm? Tad vismaz būs cerība izstumt senebreju mitoloģiju un ebreju monoteismu – jūdaismu, kristietību/sātanismu, islāmu – no Eiropas un varbūt pat no pasaules kultūrtelpas. Jūdaisms – Talmūds, Tora un citas jūdaisma pamatgrāmatas – ir visai ļaunas un žultainas. Bībele arī visai ļauna un žultaina grāmata. Bet ko gan var gribēt, ja vecā derība uz 80% sastāv no Talmūda un Toras, bet jaunā derība ir šo jūdaisma pamatgrāmatu atvasinājums. Seno ebreju sabiedrība nebija diez ko attīstība, jo senie ebreji bija visai paštaisni un aizspriedumaini ļautiņi, kas piekopa nulle tolerances politiku. Tajā pašā laikā senajiem grieķiem bija demokrātija, kuru deva Olimpa kalna Dievi. Tamdēļ sekot senebreju mitoloģijai un ebreju monoteismam ir stulbi….

  11. Pārmaiņas saka:

    Asinsdarbi pret citām tautām, ko rūpīgi slēpa kremlis un komunistu partija.
    https://youtu.be/nuNLcSvprng

  12. Aivars saka:

    5G uzlabošanas nolūkā,kā arī klimata izmaiņu mazināšanai ASV. turpmāk tiek aizliegta kvēldiega lampu ražošana un lietošana. Turpmāk jālieto būs LED. un līdzīgas diožu lampas. Priekšzīmīgajam paraugam ir tendence izplatīties uz pārējām valstīm.

  13. Stīvs saka:

    Labdien! Man ir prieks atrasties latviešu vidū. Es,kā amerikānis saku,ka Soross ir bandīts,un tas,ko viņš grib nodarīt nav labi. Un tādi paši bandīti ir vēl citu valstu vadītāji,noteikti Putins un Baidens,viņi noteikti ir vienā komandā. Bet mani uztrauc,ka Putins varētu uzbrukt Latvijai drīz,un latvieši pilnīgi nemaz nav tam gatavi. Tās ir lielās spēles par to NATO aizsardzību. Un tas man dara bēdas.

  14. Lapsa saka:

    Grantiņš arī ir Sorosa komandā.

  15. Mežvietis saka:

    Pēc žīdu plāna Latvijā meži ir jāiznīcina līdz pēdējam kokam! Saeimas lēmumi!

  16. Skolnieciņš saka:

    Сначала били самых родовитых,
    Потом стреляли самых работящих,
    Потом ряды бессмысленно убитых
    Росли из тысяч самых немолчащих.

    Среди последних — всё интеллигенты,
    Радетели достоинства и чести,
    Негодные в работе инструменты
    Для механизма поголовной лести.

    В подручных поощряя бесталанность,
    Выискивала власть себе подобных.
    В средневековье шла тоталитарность,
    Создав себе империю удобных,

    Послушных, незаметных, молчаливых,
    Готовых почитать вождём бездарность,
    Изображать воистину счастливых,
    По праву заслуживших легендарность…

    Держава, обессиленная в пытках,
    Ещё не знала о потерях сущих,
    Не знала, что КОЛИЧЕСТВО убитых
    Откликнется ей КАЧЕСТВОМ живущих.

    1989
    Игорь Васильевич Кохановский

  17. Valodas stūrītis saka:

    “Deflācija vēl nav aktualizējusies.”
    — Kariņ! Brauc atpakaļ uz Ameriku,ar visu savu amerikāņu valodu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *