Lasītājs. Tikai fakta konstatācija

Visa valdība, visas partijas ir nodevušas latvju asinīm izcīnīto 1918.gada Latviju un tās centienus izveidot stipru nacionalu Latviju – latvisku valsti, vienīgo vietu pasaulē latviešu tautai !

Šodienas varturi – kangari, kolaboranti un zagļi rūpējas tikai un vienīgi par sevi, tas ir par saviem reitingiem, par sev derīgiem muļķiem – balsotājiem un visiem partiju vadoņīšiem der jebkurš skaits, pat vismazākais no visiem vēlēšanās iegūtām vietām, ka tik palikt pie siles vēl četrus gadus privātkapitāla saraušanai ! Tas ir acīm redzams mērķis arī NA vadībai, pat varbūt visvairāk, jo Ukrainas kara rezultātā, cilvēki ir automātiski pieslējušies nacionālu nosaukumam, nepētot un neiedziļinoties NA darbos ! Tādu darbu latviskas Tēvzemes labā tiem nav un būt nevar, jo NA aktīvi palīdz PĀRKRIEVOT mūsu tautu, ne tikai nekad neprasot likumīgo dekolonizāciju, bet arī neko nekad neiebilstot pret nelietīgi veikto okupantu naturalizāciju ! Bet gan vēl pretēji, aģitē to bērnus laist latviešu skolās, lai ar lielo okupantu skaitu un to lielāko dzimstību par latviešiem, veidotos šodien nemanāma un stipra konkurence nākotnē latviešiem savā dzimtenē.

Komunistu nelieši un prettiesiski naturalizētie okupanti naski ieņem vadošās vietas valdībā, pašvaldībās un armijā, policijā un tie saviem bērniem pavērs visas iespējas tos nomainīt un papildināt amatos. Ar NA palīdzību latviska Latvija būs iznīcināta tuvākajās desmitgadēs vai pat ātrāk. Tāds ir okupantu armādas plāns un ar aklo un alkatīgo nodevēju palīdzību tas īstenojas ! Tikai latvju tautai draudzīgs spēks no ārpuses varētu to mainīt kopīgi ar īstiem un godīgiem patriotiem !

LRTT

Par to dzimstību okupantiem, nav korekti pasacīts. Viņiem tā ir stingri zemāka. Viss pārējais pareizi. Viņi sevi papildina no ārpuses…visas šīs ATĻAUJU PIRKŠANAS ir slēpta pārkrievošana. Un, pārkrievo tieši ar krimināl- elementiem, tiem, kuri apzaguši Krievijas iedzīvotājus ! Tieši NA ir tā aktīvākā tautas interešu nodevēja. Visi viņi- NA, Saskaņa, ZZS... ir viena liela draudzīga ĢIMENE, kura sūc latviešu tautas dzīvības sulu. Nu, ko šis īstenais LETIŅŠ- NACIONĀLISTS(kā viņš sevi dēvē) meklē pie Lemberga, kuram Latvija ir neizdevusies valsts un NATO esot Latvijas okupanti !? Visi viņi ir pretīgi nodevības rāpuļi- Latvijas bendes, kuriem vieta aiz restēm līdz mūža galam.

29.06.22

You may also like...

5 komentāru

  1. ES saka:

    Tu, pie tiem nacionālo interešu nodevējiem NA, vēl piesien Vienotību, JV, ZZS ar to Mārupes čekistu un jaundzimto Šļosera PAR. Tie, kuri nezin, vai nav informēti, ĪSTENAIS LATVIET, izturies no šīm partijām pa gabalu! Tie ir LATVIJAS izlaupītāji, kurus sen bija jāuzdur uz iesmiem un jānoliek Jēkaba kazarmju priekšā, pārējām partijām par biediem. Tā ir bandītu suga, kura nevairo Latvijas labklājību, bet kalpo krievijai. Ko, nē???!
    Ko mauka Sudraba darīja maskavijā un Rīgas mērs Ušakovs? Vēl uz šo vizīti atbildi nav devis VDD. Nejau puteņa brīvbiļetes Rīgas sabiedriskam transportam.
    Par Latvijas pārkrievošanu… Cik reizes Valsts Valodas centrs ir veicis pārbaudes Valsts Policijā, Nevalstiskos bērnudārzos un skolās?!! Latvijas valstiskums sākas no pasta, katrā pagastā, no skolas un slimnīcas. Tie ir trīs LATVIJAS stūrakmeņi, uz kuriem turās LATVIJA.

  2. Maija saka:

    …Nodevējiem vaig valgu!

  3. Madara saka:

    Mēs uzaicinām vienus okupantus Izraēlas draugus,lai neatnāktu otri okupanti Izraēlas draugi,ja? Sliktais un labais policists. Līdz mantijas klintājam svešie visi,ieskaitot vietējos jūdu oligarhus ir ar mieru nopostīt dabas bagātību savās interesēs. Vācija vēl šobaltdien nav varējusi atbrīvoties no amerikāņu okupācijas karaspēka bāzēm. Karš pagāja,bet okupanti palika! Kādam ļoti vajag Baltijā savu kodolarsenālu,jo,kur likt tās drazas. Un,tad sarīkot vienu bumbiņu “maču”..
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc esi vēl Latvijā ? Skrien pie Putina. Tur nav okupanti un meži zaļo !

  4. Krīvs saka:

    >>> 1.JŪLIJS <<< Nekad vēl latviešu tauta vēl nebija bijusi no visas savas sirds un būtības,tik ļoti patiesi priecīga,kā 1941.gada 1.jūlijā. Šoreiz vāci bija instruments Dieva rokā. Pēc šausmām,ko pārdzīvoja latvieši BAIGAJĀ GADĀ,Rīgas atbrīvošana 1.jūlijā latviešos viesa spēku dzīvot. No jauna uzjundīja latviešos strēlnieku cīņas spars. Tika ātrā laikā no Latvijas izmēzti zināmās tautības neģēļi un Kremļa iestādījumi. Patiesībā viņi bēga kā sisti šakāļi,pat sitienu nesagaidījuši. Bet līdz tam viņi asinssuņu priekā plēsa un plosīja. Nebija neviens spēks,kurš latviešu tautu atbrīvo,kā vien Dievs un drosmīgie vācu karavīri.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Blin, ka karstums sit nost un sapņos nonācu pat Austrālijā, kur pēkšņi nonācu kaut kādā nesaprotama sabiedrība ar latgaliešiem dzērājiem. Kāds latgalietis nekaunīgi apsēdās uz granonkas, kā putns sēd uz žoga, tad sam sāku stāstīt par kultūru, ka tā sēdēt nav kulturāli! Jased pie galda un nevis uz galda, kā gopniki sēd! Ta kāda radiniece latgaliete vaicā, kas to Austrāliju pakļāva!? Vai tie nav tie paši mazā auguma resnisi vācieši!? Pēkšņi no Austrālijas nonācu Dubultos pie krievu skolas, kas visa izrotāta sārtās komunistu krāsās un pie skolas piestiprināts Putina tēls, bet piegājis tuvāk nevarēju īsti saprast!? To Hitlers vai Ļeņins da kausēts kopā ar Putinu!? Nu bledj nospļāvos kamēr krievi neredz, bet ļoti labi zināju, ka manu splavienu ierakstīja video ieraksta. Nu iegāju paskatīties netā ziņas un piesaista uzmanību Briedis, ka boksa translāciju atsakās no Austrālijas veikt vietējie TV darboņi Ukrainas nostājas dēļ! Nu lūk, ka jau tā tikšanās ar Usiku Rīgā bij zīme tam, ka karš būs neizbēgams un arī Usiks labi noprot, ka caur viņu spēlē nacionālo spēli. Tikai paši bildīšu veidotāji saņem milzu naudas par pareizās puses nostāju kamēr vīri graizas kaujas laukā īsti neapjegdami kāds būs gala rezultāts? Patīk vai nē, bet tomēr Ukraina nenostaves pati bez citu palīdzības un tie, kas palīdz vien dara to savu interešu dēļ!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *