Krievi ir zagļu, slepkavu un izvarotāju tauta(ne tauta, bet cilvēces atkritumi)

Skaties, arī latvieši ir pieminēti !

Atskatoties uz Krievijas(Moskovijas) vēsturi, mēs nevaram atrast nevienu “epizodi”, kas liecinātu par cilvēcību.

Vieni vienīgi iekarošas kari, miermīlīgo iedzīvotāju masveidīga slepkavošana, materiālo bagātību zagšana. Var tikai ārprātīgos murgos iedomāties, kā šie moskovijas vampīri uzvedās tai laikā, kad nebija nekādas MASU INFORMATĪVĀS TELPAS, ja pat šodien notiek kas prātam neaptverams. Ja mēs paskatāmies, kas notiek šodienas Krievijā un ko krievi domā par ukraiņiem, tad uzmetas zosāda un neiedomājams pretīgums pret šiem “dzīvniekiem”, jo cilvēku kategorijā viņi nav ierindojami ! Tikko notikušajā aptaujā Krievijā 82% atbalsta Putinu un Ukrainas iekarošanu, ukraiņu, kā etnosa iznīcināšanu ! Ja kāds vēl pēc visa notikušā šos cilvēces atkritumus uzskata par cilvēkiem, tāds ir jāsoda ar brīvības atņemšanu. Ja viņi tik drausmīgi neieredz ukraiņus, tad nav grūti iedomāties, kāds naids šiem atkritumiem ir pret baltiešiem !

Čurkistānas vieplis !

Redzot šodienas krievu zvērības, vai var vēl būt šaubas par to, ka Latvijā jāveic aizkavētā dekolonizācija– kolaboracionistu valdības(Kariņa & Levita zagļu bandas) padzīšana ? Okupācijas sekām(krieviem) nav vietas ne tikai Latvijā, bet vispār starp cilvēkiem. Mēs varējām pārliecināties par šo izdzimteņu mentalitāti šā gada 10. maijā pie viņu OKUPEKĻA ! Redzējām, cik krievu atnāca un paredzēto mītiņu pret Ukrainas okupāciju ! Latvijas krievi par visiem 99% atbalsta Putinu un neieredz latviešus, bet projām braukt nevēlas ! Vai tas nenorāda uz viņu zemisko izcelsmi ? Kāpēc pa Latvijas zemi šodien vēl staigā tādi osipovi, ždānokas, elksniņi... ? Tikai tāpēc, ka Latvijas politiku VADA čekisti- komunisti, kuri ir ieinteresēti paturēt šos padibenes Latvijā, lai latvieši savas dusmas izgāztu uz viņiem, tā pasargājot sevi ar sazagtajām tautas bagātībām !

Visi 4. maija KLIĶES nelikumīgi integrētie okupanti un viņu pēcteči no Latvijas jāpatriec, un levitveidīgie čekisti ar visām ģimenēm jātiesā ! Tas būs demokrātiski un Tiesiski !

Slava Ukrainai !

Nāvi okupantiem !

Par šiem asinsuņiem un viņu pakalpiņiem(VVF) labi izsakās A. Kavacis:

22.06.22

You may also like...

11 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Kam, māmiņa, šai zemē
    Neļauj mierā padzīvot ?
    Siro krievi, siro poļi,
    Vācas kungi druvas mīda.

    Krievi jāja, zirgi zviedza,
    Meitas muka priedienā.
    Ņem, brālīti, sūdu dakšas,
    Triec krievam panabē,
    Lai tā krieva stabulīte
    Ne ceļama neceltos, −
    Kam tas ciema bārenīti
    Piesasmēja piedarbā…

    Audzīt, puri, lieli meži,
    Tāvu zemes rūbežos:
    Neporīs kreivu kņadzi,
    Bungādami, dzīrodami.

    Ai, māsiņa, ai, māsiņa,
    Kam tu krievu ēdināji:
    Kur tas ēda, tur tas dirsa,
    Tur teiks savu tēvu zemi,
    No laiciņu laiciņiem.

  2. AG saka:

    Un kad tavs Bordāns veiks d-ju ?? :))))

  3. rīdzinieki saka:

    Cits, arī tā paša autora satīriskais skatījums uz putinu un tā bandu:

    https://www.youtube.com/watch?v=Ij8aYjJN5Og

  4. Joņs saka:

    Jā. Nu tikai nepieskaitīt katru krieviski runājošo to krievžīdu interizdzimteņu masai! Arī statistika ir melīga! Bet Krieviju apdzīvo arī kāda baltu etnosa daļa. Par to zombiji ir neglābjami,pat tepat latviešu vidū!

  5. Skolnieciņš saka:

    В Российской Федерации настали тёмные времена, потому что в России народную власть узурпировал сатанист Владимир Путин. Сатанист Владимир Путин стал узурпаторам, он украл власть у народа и сделал свою диктатуру. Поэтому жизнь обычных россиян идет плохо. 24. февраля 2022. года сатанист Владимир Путин начал бессмысленную, нелепую и кровавую войну. Таким образом Владимир Путин отправляет души россиян в пасть Сатаны, в пасть Бога Яхве (Бога Иеговы).

  6. Skolnieciņš saka:

    Россияне сейчас одурманены великорусским шовинизмом. Это очень печально. Рашизм (русский фашизм) одурманил умы многих россиян. Но, хвала Богам, в России ещё остались люди, которые не поддались пагубному влиянию рашизма – русского фашизма. Таких людей в России очень мало, но эти люди есть. Объявив войну против всего цивилизованного мира, 24.ф идеология рашизма – русского фашизма – подписала сама себе смертный приговор. Рашизм близиться к своему закату, к своему месту в помойке истории.

  7. novērotājs saka:

    4.maija režīma LTV-1 nu raida līgodziesmu parõdijas. Tak ņemās tur ar nopietni iestudētām grimasēm. Levīta klātbūtne. Liels pagodinājums:) Kāds tur nosauca Levītu par “mūsu prezidents”; tātad viņējo prezidents. Līgo dziesmas krievu “častušku” izpildījumā. Pieradina Latvijas iedzīvotājus pie jaunajām realitātēm. Tātad ne uz labu latviskajai kultūrai.

  8. Odze. saka:

    UN VISIEM PAREJIEM SATANISTIEM ARI – ZAKAT,PAMOIKA,KANALIZACIJA,GOVNOJAMA I CJORNAJA DIRA VMESTJE S ROGATIM GOSPOGJINOM.

  9. Anonīms saka:

    Pievienojos komentētājam “novērotājs” 23. jūnijs 23.24
    Tā jau reti ieslēdzu radiokasti, jo ilgāk par 5-10 minūtēm to izturēt nevaru. Šodien 24.jūnijā 16:20 biju gatavs sadauzīt to, jo tādus murgus par latviešiem un latviešu vēsturi var gvelzt tikai komsomoļci – internacionaļisti, kuriem dziļi mīļš ir viss no austrumiem, ko vārdu spēlēs tie centīgi satamborē ar latviskumu.

  10. Skolnieciņš saka:

    Православная церковь это и есть церковь Сатаны. Только Сатана способен людей называть рабами Божьими.
    Христиане — это сатанисты, а сатанисты — это христиане, потому что эти обе группы людей верят в Сатану. 6. заповедь у православных христиан запрещает убивать, а Владимир Путин радостно объявил войну. Разве это не сатанизм? Владимир Путин соблюдает только первые три заповеди христианства, он верит в Библейского лже Бога Яхве, то есть в Бога Иегову (старого Черта).

  11. Skolnieciņš saka:

    По-моему, диктатор Владимир Путин и лже проповедник Владимир Гундяев — это главные сатанисты современной России. Они не спасители, они мясники, которые ведут россиян на погибель как овец на убой. От сатанистов добра не жди. Православная церковь — это церковь Сатаны. Там обитают одни сатанисты, они даже неспособны сказать: «Нет войне!!!». Это Рабы Божие, свободными людьми их нельзя назвать…
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *