Kad Sātana kalpi “strādā” par Dieva kalpiem !

Sākuma vārds

Viss tā interesanti, it kā vecs VIDEO, bet You Tube ievietots tikai pirms nedēļās. Nesaprotami tiem, kuri politikā nav sevišķi “stipri”. Šeit viss ir LIKUMSAKARĪGI un notiek pēc cionistu scenārija.

L. Grantiņa komentārs

Un sākas šis viltus stāsts jau pašā sākumā ar meliem, ar to, ka M. Ludvigs ir ticis izraidīts ! Protams, protams, tas taču piedod mazākais desmitkārtīgu svarīgumu viņa personai ! Prāvest A. Kavacis smejoties par “šiem disidentiem” man reiz sacīja: “Pēc komandas izbrauca un pēc komandas atgriezās !” Viņš zināja, ko saka, jo  viņam, kā viņš man lika noprast, bija kāds paziņa no čekas aprindām… . Neviens tādu Ludviku nespieda izbraukt, nemaz jau nerunājot par izraidīšanu. Kāpēc ? Tāpēc, ka viņš nekas nebija, ja neskaita to, ka čekisti viņu man uzsēdināja uz kakla. Šajā VIETNĒ ir pietiekoši daudz par viņu aprakstīts. Bet atgriezīsimies tieši pie šī, pilnīgi bezjēdzīgā un tukšā video, ja ir runa par viņa personību.

Un tagad paklausieties,- kā notiek Garīgo vērtību zagšana ? Tas viss notiek ĪSTENA KRISTIEŠA gaumē ! Atcerēsimies, kā ĪSTENAIS kristietis Juris Rubenis pavēstīja, ka viņš esot bijis tas, kurš sarakstījis Helsinki- 86 dokumentus !!! Ņemot šos melus par PATIESĪBU, viņam tiek piešķirti visi LAURI par latviešu tautas ATMODU, kas, protams, arī ir 4. maija KLIĶES- noziedznieku bandas nepārvaramā VĒLME, bet kurai ar Patiesību nav nekas kopīgs. Klausieties tikai, kā tiek manipulēts ar Patiesību/ notikumiem… . Kad rāda 14. jūnija demonstrāciju, tiek PAZIŅOTS, ka tiek atritināts Māra Ludvika sievas DARINĀTAIS “Dievs, svēti Latviju” ! Skaidrs, ka visiem skatītājiem un klausītājiem jāsaprot, ka tā arī ir Ludvika ideja ! Ne ar puš- plēstu zilbīti netiek pieminēts, ka viņa ir tikai un vienīgi L. Grantiņa pasūtījuma īstenotāja. Un, galvenais, ka tika nelietīgi grozīts lielā plakāta teksts.

To varēja izdarīt tikai tad, ja Ludvikam bija zināms tas, ka mani arestēs. Tātad, Ludviks ir viņu darbinieks…

Par to vairāk lasiet šeit: https://tautastribunals.eu/?p=31129  Ieklausieties !!!, jau pašos pirmsākumos(Atmodas laika baznīcu sprediķos) tiek nevietā slavēta Tautas Fronte. Tas tikai norāda uz to, ka tie mācītāji bija čekas pasūtījuma veicēji. Un, skat’ tikai, viņš šodien paļaujoties uz Dievu, bet aizmirsa pieminēt, ka Atmodas laikā paļāvās tikai uz VDK ! Un tas vislielākais SĀTANISKAIS VĀJPRĀTS ir tas, ka viņš šodienas notikumos vaino Dievu(10. min. 10. sek.) ! Tā teikt: “kristietis” līdz kaulu smadzenēm ! Šis melnsvārcis pat saka, ka mēs varētu daudz, ko darīt, lai visu to nejēdzību mainītu ! Tā ir taisnība un sāc pats ar sevi: PASTĀSTI VISU TAISNĪBU PAR ATMODAS LAIKU DARBĪBU UN VISIEM SAVIEM LĪDZGĀJĒJIEM, lai mēs visi varētu uzzināt, kuri ir tie “dižie cīnītāji”!

Ar šo video kārtējo reizi tiek pildīts mūsu tautas benžu uzdevumus: dzēst ne tikai L. Grantiņa vārdu no vēstures, bet arī latviešu tautas lomu Atmodā un arī krievžīdu cionistiskās impērijas sagraušanā.

Noslēguma vārds

Viss tā interesanti, it kā vecs VIDEO, bet You Tube ievietots tikai pirms nedēļās. Nesaprotami tiem, kuri politikā nav sevišķi “stipri“. Šeit viss ir LIKUMSAKARĪGI un notiek pēc cionistu scenārija. Pirmkārt: tuvojas vēlēšanas. Ir atklāti jāpasniedz TF nopelns Atmodas laikā. Otrkārt: jādzēš L. Grantiņa vārds no latviešu tautas vēstures LAIKTELPAS ! Ja nav tāds aktīvās Atmodas aizsācējs L. Grantiņš, tad nav jēgas uzklausīt kaut kāda tur grantiņa “murgojumus” interneta plašumos. Visos INTERNETA LAUKOS, L. Grantiņš ļoti uzkrītošā veidā tiek momentā padzīts, ja reklamē JKP. Feisbusks tik pat kā vienmēr bloķēts un ja nav bloķēts, tad ļoti ierobežots. Iegaumē, latviet, ka visa tautas fronte kalpoja čekai, ieskaitot šo ludviku & co. Kur šie izdzimumi mūs noveduši, man nav jāstāsta. Mēs šodien dzīvojam ne tikai daudzkārt sliktāk par igauņiem un lietuviešiem, bet sliktāk pat nekā Padomju laikā. Tas viss ir ticis no šiem TAUTFRONTIEŠIEMKOMUNISTIEM apzināti veidots, lai radītu neapmierinātību tautā. Un šis ludviks ir viens no šiem noziedzniekiem.

Heinis Lāma, Silaraups,Tomsons, Grantiņš.

18.06.22

You may also like...

21 komentāri

  1. Maiss ir caurs. saka:

    PIEDODI MUMS MUSU PARADUS UN PASARGA MUS NO VELNA KALPIEM !

    Musu apzadzeji,izvarotaji ,noverdzinataji ir nomainijushi DIEVA ZOBENU pret savu upuru,katras dienas lugsanu PAR VINIEM !!!
    Sads nelogisks ,pretdabiski,pretlikumigs teksts – KA MES PIEDODAM SAVIEM PARADNIEKIEM- ir tur ielimets katolu
    sadistu jezuitu inkvizicijas laikaa…

  2. Maija saka:

    Viņi visi ir VDK vēži, tikai, tagad citās kulītēs!…Kurš luterāņu mācītājs, vēl tik ļoti mīl ”labās drēbēs tērptus cilvēkus”? Neviens cits kā, Juris Rubenis! Un tagad viņš nodarbojas ar bagātnieku integrāciju, nabadzīgajā Latvijā! Tā ir ņirgāšanās par Kristus mācību, nemaz jau nerunājot, par to kā ir nodota Latvijas brīvvalsts!…Viņi visi 3, ir nepatīkami cilvēki!…Dievs sargi Latviju, no šādiem melsvārčiem!

  3. :))) saka:

    Mērkaķis arī kaujās ar savu spoguļattēlu …. ….

  4. :))) saka:

    Patiesības gaisma – tā nav tā , ko Tu spēj uztvert .
    Tāpēc ,ka Tevis paša uztvere ir – Patiesības gaisma.
    Kodo Sovaki Rosi.

  5. Skolnieciņš saka:

    Jūdaisms savos pirmsākumos bija ļauns. Piemēram, septiņu tautu genocīds ebreju cilts Dieva Jahves vārdā ir sātanisms. Iesaku palasīt vecās derības fragmentus! Internetā var atrast vajadzīgās atsauces uz tekstu fragmentiem, citādi apmēram 1200 lapaspušu biezā Bībele nav lasāma. Un vel ir daļa jūdaisma un kristietības tekstu, kas nav iekļauti mūsdienu Bībelēs, jo šie teksti no mūsdienu viedokļa ir pārāk ļauni un tumsonīgi. Kristietība ir sūds un kociņa. Protams, cilvēki drīkst ticēt jeb kam, bet es kristietību neatbalstu. Kristietības priekšvēsture ir pārāk asiņaina, lai šo ideoloģiju mīlētu.

  6. Cīņubiedri saka:

    Piebildīšu, ka diemžēl arī visu konfesiju baznīcas kalpi pārdomāti vai akli kalpo prettautiskajam 4.maija režīmam un labi redzot 30.gadu komunistu un kangaru kliķes rezultātus gļēvi klusē vai melo no kancelēm un vēl aicina aizlūgt par šiem tautas nīcinātājiem varas posteņos!

  7. AG saka:

    Bet kāpēc Kavacis ir čekas maisā???

  8. Odze. saka:

    Bet ka ir ar Gedroicu ?
    Vins vispar nav nekad zinajis, kada cekai adrese.

  9. rīdzenieks saka:

    Nāves baudu kropļu orģijas beigušās.Smirdoņa sāk gaist,lietus noskalos netīrumus.Zemei paliks drusku vieglāk.

  10. SABIEDROTAIS saka:

    AG

     2022. gada 18. jūnijs 19.37

    Bet kāpēc Kavacis ir čekas maisā???

    A KAPIC TU IRA IZNJEMTS NO MAISIM??!

  11. ES saka:

    Vecās Vella dzirnavas
    Dien un nakti maļ.
    Gadi tik skrien kā stirnas,
    Nekad nenāks atpakaļ!

    Labāk papēti, kā Youtube reklamē tautas gājienu, kur stāv tauta ar sarkaniem transporentiem un plakātiem, tikai BEZ NEVIENA BURTA uz tiem. Kurš atmodas cilvēks ietu stāvēt uz ielas ar sarkanu lupatu?! Kaut kad jau biju minējis šito. Vella dzirnavas strādā ar mellu muti.

  12. Manda saka:

    Dievs, visiem cilvēkiem, un visām radībām ir viens! Dievs ir Mīlestība!…Bet Dievi ir dažādi!… Kad ļaudis ieslīgst ļaunumā, tad Dievs atsūta kādu Pravieti! Jūdi, vēl līdz pat šai dienai netic, ka Kristus bija Dieva dēls! Viņi Jēzu sauc par prostitūtas dēlu! Un gaida savu Mesiju, vēl joprojām! Tas ļoti daudz izsaka par šo cilti! Viņi nelūdz Dievu, bet lūdz Mamonu u. c. dievības! Būtībā, viņi zaimo Dievu! Un realizē savu plānu par Pasaules kundzību! Bet Dievs irae! Sargeņģeli Jums!

  13. Skolnieciņš saka:

    Kāpēc Tu kritizē jūdus (ebrejus), jo tie negrib sekot rabīna Jēzus Kristus (ja vien šāds rabīns vispār eksistēja) dibinātajai sektai? Kristietība ir jūdaisma sekta, kas radās apmēram 1 500 pirms jūdaisma. Islāms ir kristietības sekta (jūdaisma sektas atzars), kas darās apmēram 600 pēc kristietības. Visās šajās reliģijās tiek pielūgts un godāts ebreju cilts Dievs Jahve (Dievs Jehova) un visa pārējā senebreju mitoloģija. Pat paužot kritiku jūdiem (ebrejiem), Tu vienalga domā senebreju mitoloģijas un ebreju monoteisma robežās.
    Kristietība ir sūds uz kociņa. Monoteisms ir sūds uz kociņa. Lai šo sūdu pasaulei uzspiestu, tika galināti cilvēki paaudžu paaudzēs. Es neticu Bībeles viltus Dievam.
    Kāpēc Tu nedomā kļūt par pagānu jeb daudzdievi? Tu vari ticēt Skandināvu Dieviem. Kristietība gandrīz nav skarusi skandināvu pagānisko ticību. Ir odinisms un asatra. Izvēlies! Tu vari ticēt Dievam Odinam, Dievam Tīram, Dievam Toram, Dievam Baldram, Dievam Lokijam, Dievietei Frejai, Dievietei Hēlai, Dievietēm Nornām. Izvēļu ir daudz…

  14. Skolnieciņš saka:

    Baznīcēni man nepatīk. Viņi ir pārāk augstprātīgi, viņi savu viedokli vienmēr uzskata par vistīrāko patiesību augstākajā instancē, kaut gan tas ir tikai viedoklis. Viedokļu var būt daudz, tie var būt dažādi.
    Pietam baznīcēni mīl parazitēt sabiedrībai uz kakla un ubagot žēlsirdības dāvanas.

  15. Anonīms saka:

    Nūja! Pa tēmai trāpīts, ka pagāja kāds laiciņš un sapņu valstībā ieradās atkal Jersikietis, tad nez no kurienes parādās Linda Mūrniece kurai sāku stāstīt, kas īsti ir Jersikietis, bet vai vērts stāstīt, ja viņa nav piederīga savu tēvu kultūrai? Pamodies vajag aiziet uz komunālās virtuves telpu ieliet no krāna pudelē ūdeni, tad stāvēdams lejot ūdeni spogulī iepretī sev aiz muguras redzu kādu tēlu. Kas tas!? Kaut kur redzēts! Ak tu vai, tak Svētais, kā tēls tiek nesats līdzi manā makā kopā ar meiteņu foto, kas tika atrastas kāda izbijusa latviešu komunista piederumos, ko vish izsvieda ārā ar savu kompartijas kartinu. Kas ir svetaks!? Tās maukas kuras skatās virsa svētajam vai tas svetais, kam nemitīgi ir jāskatās uz maukām!? Tā nu neliek miera veļi un jādodas ceļā līdz piederīgo kapiem, kad brauc ar velo cauri Jūrmalai un novēro tos ļautiņus, kas stūre super dārgus auto ar Russijas numuru zīmēm un Ukrainas, tad tā vien šķiet, ka viss viņiem ir sen sarunāts! Vien paskatoties, cik izmaksā viena diena aizbraukt uz Jūrmalu vietējam cilvēkam atpūsties, tad nu jāpadomā kādas mauku mājas priekšnieki ierodas no Maskavas un Kijevas atpūsties uz Jūrmalu? Braucot atpakaļ ceļā neliek miera doma vai iegriezties pa ceļam pie Spices apēst Harcho vai nē!? Nahuj man tāds gabals jatrinas, lai atbalstītu kaut kādus tur jēra un trušu gaļas audzētājus, ka vēl nav īsti zināms vai viņi pa tiešām ir vietējās cilmes ļaudis? Tomēr minos un sanāca mīties gar vēstniecību kurai mastā plīvo lepns pidaru karogs. Tad nu vēl gribēt būt par tādas valsts pavalstnieku!? Aizbraucis līdz tai vietai, kur lej karstu Harcho kārtējo reizi pārbaudu pārdevēju kura bij pirmo reizi kad vispār iemanijos to tirgotavu. Atzīšos, ka ne tikai uzrunāja pirmo reizi redzētais trauks, kur atrodas karstā zupa, bet arī pārdevējas elegantais dibens. Norādīju meitenei, ka otro reizi braukdams garām stāvēja divas vecas sievietes un es negribēju ēst pie viņām zupu. Pārdevēja tomēr atbalstīja savas kolēģes un norādīja, ka visas ir aptuveni viena vecuma. Viņa arī negrib piekrist, ka latviešiem ir apkalpošana aizgājis daudz kas šķērsām un norāda, ka latviešiem nav nekādas vainas! Tur pretī atstāju viņai vielu pārdomām, lai atrod kartē, kur atrodas kalns Jānis!? Apēdis zupu Harcho minos tālāk un vaicāju Karmai, kā tu man atbildēsi šoreiz Karma par to, ka es tomēr aizminos līdz tai zupai!? Ilgi nebija jāgaida atbilde no Karmas un mainoties cauri Marupei kādā grāvī mani uzrunā 5eiro!?Jā tie vēl bij pavisam nesamirkusi un atkal es apēdu zupu līdzīgi ķiršiem ar uzviju! Ka tā būtu vienmēr. Aizej nopirkt ķiršus un par to karma vēl samaksā, bet tomēr pārdevējs ir jāpārbauda vai energija īsti sapas, lai vēl atgrieztos nākamo reizi, ja Dies būs lēmis braukt vēl pa to pašu ceļu.

  16. To>>>>Skolnieciņš 2022. gada 19. jūnijs 10.20 saka:

    Tu esi tāds pats farizejs , tikai pagāniskais.

  17. Pilsonis saka:

    Skolnieciņš 2022. gada 19. jūnijs 10.22
    Baznīcēni man nepatīk. Viņi ir pārāk augstprātīgi, viņi savu viedokli vienmēr uzskata par vistīrāko patiesību augstākajā instancē, kaut gan tas ir tikai viedoklis. Viedokļu var būt daudz, tie var būt dažādi.
    Pietam baznīcēni mīl parazitēt sabiedrībai uz kakla un ubagot žēlsirdības dāvanas.

    Bāā…beidzot nav palagu palagi, bet īss un precīzs koments! Tā labāk turpini Skolnieciņ un tauta tevi lasīs, citādi nelasa palagus.To redzu visas reizes, kad skatos kā jaunatne šķirsta tribunālu un ignorē tavus gargaros palagus!Un neliec te kirilicu!

  18. AG saka:

    Kad čeku likvidēja, man nebija vēl pat pilni 17.gadi… :)

  19. rīdzinieki saka:

    No dazu sarunaam shii gada 16.martaa pie Briiviibas pieminekla, gaajiena izskanaa! Iznaaca mums grupinai lauzu parunaat par dazadam personalijaam un tika pieminets ari te odiozais ag un pamataa visi visi runaajoshie stipri liidziigi izteicaas par sho tipu. Tika raksturots vizuaalais komplekta ar vina rakstu darbiem. Vieni taica, ka tik recekliigs, atbaidosh resnis atbilst tikpat pretiigi jeelajam taa runas veidam, okupantu stila jeeliibaam. Pamataa visi piekrita, ka shis tips ir aizdomiigs un uzticiibu neraisosh, jo esot tik krasi dazaads dazaadaas vietaas, ka liekas tiem, ka te patriots, te slims sizikis skribelee. Citi teica, ka tomer raksta vins labi par nacionalam temaam, bet piekrita, ka sizofrenikis, jo LV radio runajot bez idiotiskaam jelibam un primitivaam rupjibaam, ko regulaari demonstree citur, ipashi LRTT vietnee. Un allazh bez argumentiem, kaa dumi izcelties gribeedams ar vanku stila rupjiibaam. Pamataa lauzu kopsauceejs bija, ka dzili nepatiikams tips vizuaali un darbiibaa ariidzan aizdomiigs, jo paaraak krieviski jeels stils, lai kaa maskeetos ar “smuku runu”!

    P.S.
    Un gadiem ilgi ag vienmeer izlocaas un NEKAD neatbild uz buutisko jautaajumu par to, kaa shodienas apstaklos uzsaakt, veikt dekolonizaaciju. Kaa beidzot dabuut okupantus prom, kaa paartraukt noziedziigo okupantu masveida naturalizaaciju?!!

  20. Atbilde pajolim saka:

    AG
    2022. gada 19. jūnijs 13.38

    Kad čeku likvidēja, man nebija vēl pat pilni 17.gadi… :)
    —————————
    NETAISNOJIES ŽULIK UN VEL TIK STULBI, JO ČEKA VĒL ŠODIEN STRĀDĀ UN TU TO LABI ZINI…

  21. AG saka:

    Latvijas čeka strādā, runa bija par PSRS čeku. Vēlreiz (jau kuru pēc kārtas) iesaku lasīt grāmatu “Par Latvijas dekolonizāciju”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *