Cīņubiedri: Šodien nav skaidri redzami ienaidnieki…

Patiesi un precīzi raksta Atmodas celmlauzis L. Grantiņš, ka dažā ziņā šodien ir daudz ļaunāka situācija latviešiem, nekā bija psrs okupantu laikā ! Jo šodien nav skaidri redzami naidnieki, nav dzirdama viņu pretīgā, mums dziļi svešā kirilica un nav nekļūdīgi atpazīstamā pašu nodevēju-komunistu draņķu varza amatos un vadībā ! Tad nebija pārdomāti izdzīti svešumā milzu skaits aktīvāko pilsoņu kvantums, jo ar tiem būtu grūti tikt galā, bet tagad nesteidzīgā veidā vecākie, patriotiskākie tika dažādiem veidiem “iztīrīti” no partiju valdēm, no amatiem un vienlaicīgi tika intensīvi apstrādāta jaunatne sorosītu, praidistu stila metodēm. Visi masu mēdiji intensīvi un centīgi to palīdzēja veikt!
Visvisādi nīcinot, izņirgājot patriotismu un īpaši latviskuma apziņu, veicinot orientāciju uz izklaidi, uz karjerismu par jebkuru cenu un tendenci uz materiālo labumu gūšanu, kā galveno un svarīgāko ! Tika un tiek veikta metodiska nacionālās pašapziņas nīcināšana visās mācību iestādēs.
Izskatās, ka šo milzu ļaunumu, ko Latvijai nodarījuši 4.maija varas nelieši, varēs pagaidām labot tikai individuāli ģimenēs, runājot, skaidrojot jaunajai paaudzei notiekošās pretlatviskās varas mērķus, metodes un atmaskojot to īsto dabu un zemiskos, maskētos centienus.

Visi kā viens KOMUNISTI !

Cerības vieš ukraiņu tautas drosme un pašaizliedzība kaujās ar mūsu visu senseno ienaidnieku, pataloģisko ļaundari – barbarisko jūdaistu apsēsto krieviju ! Ukraiņu cīnītāji – savas zemes patrioti ir izteikuši domas, ka varētu pēc uzvaras pār kremļa barbaru un zagļu karapulkiem nākt talkā mūsu zemes pamattautai, kas varbūt tiešam reiz varētu noderēt mums nākotnē !

LRTT nedomā tieši tāpat kā cīņubiedri !

“Cīnu biedri” savu situācijas izvērtējumu šodienas Latvijā laikam veikuši vadoties no noziedznieka- visgrandiozākā Latvijas izzadzēja- A. Lemberga izteikumiem Krievijas mēdijiem. Visur un visā esot vainojams Soross, saka Aivars ! Es neredzu pilnīgi nevienu “noziegumu“, kuru būtu veicis Soross pret Latviju un latviešu tautu. Es redzu tikai un vienīgi vecos komunistus, kolaboracionistus un čekistus, kuri aplaupījuši un izlaupījuši tautu un valsti. Tieši šie izlaupītāji un vistiešākie slepkavas ir tie, kuri visās nelietības, ko paši pastrādājuši, vaino šo veco banku spekulantu- Sorosu ! Soross pret Latviju nav veicis nevienu noziegumu. Viņu apvainot var tikai un vienīgi īstie noziedznieki, kādi ir lembergveidīgie komunisti- čekisti vai NODERĪGIE IDIOTI ! Tas visnepatīkamākais ir tas, ka viens otrs no šiem noziedzniekiem ir nelietīgi izmantojis Sorosa piešķirtos līdzekļus, lai kopā ar čekistiem pastrādātu savus melnos darbus pret valsti un tautu. Ja to “cīņubieri” neredz, tad viņi ir šo čekistu koriģētie provokatori, vai NODERĪGIE IDIOTI ! Un interesanti, ka visiem šiem valsts izlaupītājiem NELIETIS esot tieši J. Bordāns un vesels lērums NODERĪGO IDIOTU šo ziņu turpina izplatīt sabiedriskajos saziņas līdzekļos… . Ja mēs gribam ko panākt, tad ir jāapsver katrs vārds ko sakām. Šodien, šis sarkanais mēris- mūsu tautas slepkavas, jūt briestam nepatikšanas un viņi cenšas atkal pārorientēties, sludinot LATVIJAS GLĀBŠANAS PROGRAMMU ! Dibināti jauni politiskie veidojumi, aiz kuriem stāv Latvijas izlaupītāji. Kuri tad stāv aiz visiem šiem šleseriem(Leščinskij), ģirģeniem, gobzemiem, dombrovskiem(Goluščenko)... ? Tas viss tiek darīts, lai “neitralizētu” J. Bordāna vadīto JKP.

Atvērt VIDEO !

Slava Ukrainai !

Dievs, atpestī mūs no NODERĪGAJIEM IDIOTIEM, bet ar ienaidnieku paši tiksim galā !

20.06.22

You may also like...

17 komentārs

  1. Manda saka:

    Visiem cilvēkiem, kuri slēguši līgumus ar Sātanu, Sātans liks samaksāt ar dvēseli! Tā notiks agri vai vēlu!… Skatoties dzīres Mēra laikā, šķiet tuvojas Apokalipse….Un tie nāks pie Jums, ģērbušies avju drānās. Bet no iekšas, tie būs plēsīgi vilki!

  2. AG saka:

    Soross ir labs..un pederasti vēl labāki..vai ne, pidar Grantiņ? :)))

  3. ... saka:

    Nebutu nekads brinums,ja Soross tiem GLABEJIEM naudinju dod…
    Soross stipendijas maksajis par daudz Latvijas ,,glabsanas projektiem,,.tik daudz,ka Latvija ,
    patiesaa realitaatee ir paradu maksataja -tiesi Sorosa stipendiatu ,kaa siles lopu,klatbutnes
    rezultaata, pie Latvijas budzeta naudas.
    Pasaules kundziba,ar tai tik loti nepieciesamajiem, noderigajiem, perkamajiem ielikteniem kam LABI SAKARTOTS DOSJE AR kompromaatu…

  4. Pārmaiņas saka:

    Kremļa kurmji pret tiesisku Ukrainu.
    https://youtu.be/WDT-XcJoBPs

    Tiesiska Ukraina pret kremļa kurmjiem.
    https://youtu.be/eWqiWeJCvf8

  5. Cīņubiedri saka:

    Viss ir ļoti vienkārši – personas , kuras veic savu pretlatvisko darbību Latvijā sevi dēvē par Sorosa atbalstītājiem un tieši tas licis cilvēliem tā nosaiukt draņķus, kas rīkojas pretvalstiski un pretlatviski, sašutumā neinteresējoties par apzīmējuma precizitāti. Grantiņa kunga precizējums ir pareizs, bet Latvijas lasītāji ar “sorosītiem” saprot šos tautas aplaupītāju, paiderastu un būtībā zagļu kopumu, ko arī izmantojām, lai Latvijas cilvēki saprastu kuru personu noziedzīgā rīcība domāta.

  6. 85 saka:

    Vai Cīņubiedri “latviskuma apziņu” mēģina lipināt uz parazītisma kā dēmonkrātijas “politikas” pieņemšanas kā normas reklamēšanu? Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, pamatdzīvotājiem (arī cilvēku avataros) zūd arī parazītu mākslīgi organizēti ienaidnieki, naidi, slimi naci_onālismi un fašismi, viltus slavināšanas un karogu plivināšanas nevietā, tas ir lieki – veseliem cilvēkiem ar cilvēkveidola oriģinālapziņu, jūsu ļaunpiedāvātās nelietības vienkārši nav vajadzīgas. Ejiet ellē, prom no pasaules, kopā ar saviem uzburtiem ļaunu situāciju piedāvājumiem un stulbo rasisma naida kurināšanu pret slāvu tautām un krievvalodīgiem cilvēkiem pasaulē. Lai ukraiņu un krievu tautām kopīga miera un labestīgas dzīvošanas apziņa un rīcība saglabāt savu “neatkarību” tās masu sapratnē un likvidēt dēmonkrātijas organizētos nedabīgos fašisma iedīgļus Ukrainā. Lai latviešu tautai kopīga miera un labestīgas dzīvošanas apziņa un rīcība, drosme, spēks un varenība nepieņemt un nosodīt fašisma ideoloģiju nedabīgos iedīgļus no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma masu dezinformācijas, un turpināt vadīt nebūtībā zūdošo parazītmehānismu drīzā nebūtībā.

  7. Līgucis saka:

    >>GRENLANDE * ESKIMOSTĀNA LIELAJĀ ĶĪNĀ<<
    Eskimosi: "Mēs esam ķīnieši. Mēs to zinām,ka esam ķīnieši."
    Cilvēku sabiedriskajā iekārtā lielu nozīmi spēlē administratīvais dzīves telpas iedalījums. Šāds pretenziju iedalījums ir arī Ķīnai. Pilnīgi iespējams,ka pēc Sibīrijas un citu Austrumu teritoriju kolonizēšanas Ķīna pievienos sev Eskimostānu,jeb bojātā dāņu valodā runājošo eskimosu apdzīvoto Grenlandi. Vai tas daudziem patiks?- Nu to šobrīd var visi redzēt,cik daudz lielvalstis rēķinās ar vājo interesēm un neaizsargātajiem.

  8. Aelita saka:

    Jau tas vien, ka bagātie finansē (uzpērk) žurnālistus, ir amorāli. Tad vairs nevar būt runa par demokrātiju, par tautas tiesībām paust savu viedokli, jo tas visādos veidos tiks apkarots.
    Un cīņā pret sev neērtiem oponentiem šie bagātnieku pakalpiņi var apvienoties, lembergisti ar sorosistiem. Ir jau pieredzēts, kādreiz rakstīju, ka manā pasta kastītē tika mesti dažādi preses izdevumi, gan Nra, gan Ir.
    Tas pats joks ar tv un radio, par interneta troļļiem pat nerunājot.
    Kaut gan, internetā gadās arī pa patiesam vārdam. Tā kāds rakstīja, ka zinot par manas vajāšanas gadījumu, to esot organizējuši Veidemane ar savu drauģeli Millerjuri. Tā varētu būt, kaut arī visos sīkumos nezinu šī teātra aizkulises.
    Žurnālistiem gan derētu vismaz parunāt ar to cilvēku, kuru viņi grasās izķengāt, bet tas šajos laikos ir par daudz prasīts.

  9. ES saka:

    Žīdistāna apgalvo, ka pie kara Ukrainā izraisīšanas ir vainīgs Soross. Pa, pa, pa… kā ta tā, žīds vainos žīdu, jeb atkal tiek pasniegti kārtējie žīdu meli, lai izliktos par labu maskavijai. Ā, redz, kas tur aiz tā visa slēpjas! Un tā ir tikai aisberga virspusīte. Vācija jau savu kremļa pielaizību labi parāda. Vācijai un Eiropai vajadzīga tikai gāze, nekādas PSRS satelītvalstis, tāpēc ieročus nepiegādā un tik laiza pakaļu kremlim. Ja kaŗš notiktu Baltijas valstīs, laizītu tāpat. Bez ASV atbalsta Eiropa būtu dziļā pakaļā.

  10. rīdzinieki saka:

    Labs, satīrisks skats uz kremļa trulumu un noziedzību:

    https://www.youtube.com/watch?v=0QcuvnjdZzg

  11. Maija saka:

    Vai ASV izdosies labot, vēsturē pieļautās kļūdas? Daži citāti no A. Dzeņa raksta “Ilumināti, ceļš uz Pasaules kundzību”…Federālo rezervju bankas akciju lielākie turētāji netieši veicināja abu pasaules karu izraisīšanos, finansiāli
    atbalstot abas naidīgās puses. Kopš 1915. gada Maksa Varburga banka Hamburgā sāka finansēt revolūcijas
    gatavošanu Krievijā, bet Padomju Krievijā milzu ienākumi no naftas ieguves nonāca Rokfellera kompānijā
    „Standard Oil”. Kopš 1925. gada ASV lielākās bankas ar savām investīcijām veica Vācijas militārās varenības
    atjaunošanu un vēlāk bija nacistu rūpniecības galvenie sadarbības partneri.
    Uzpirkto mēdiju galvenais mērķis ir radīt cilvēkos nepatiku pret politiku! Tas novērojams gan Veidemanes portālā, gan t.sauc. Brīvības studijā. Un paliek neatbildēts jautājums: Kurp eji, jeb Quo vadis?

  12. Odze. saka:

    Nu,bet …ko tad viens tads soRos varetu pasaakt ,ja nebutu VARENA STRIIPA LAIZIITAAJU…
    Taksh neko!

  13. Tu saka:

    Nu saprotams,ka Soross ir tikpat brīnišķīgs kā Geits,vai Vīzentāls. Paraksturojiet lūdzu; Džordža Sorosa labos darbus un lieliskos nodomus priekš latviešu tautas!

  14. Odze. saka:

    TE tikai Jus ar klicjku ,,tu,, par soRosu izsakaaties POZITIVI ,tad pats arii PARAKSTUROJIET !!!

  15. Anonīms saka:

    Nūja! Karma izvēlējās atbildēt ar piecisiem un ne ar kādu citu naudas zīmi? 5 un 5 =10 un tas arī X.Marupe? Atšķirības garīgajā uztverē ļaudīs, kas ir piederīgi pie chuljiem ir diezgan lielas no tiem ļaudīm, kas nedzīvo un negrib dzīvot viņu garīgajā būtībā. Kāds savdabīgi skaists un izteiksmīgs sapnis pirms gadiem, kad vēl dzīva bij latviešu strelka meita Bogdanovas tante. Parādījās mazā ikoniņa Svētās Dievmātes tēls, kas izdalīja no sevis savdabīgi starojošu enerģiju, kas vārdiem nav īsti izsakams, bet tā spraksteja, kā guns kurās krāsnī uz visām pusēm izdalot īpašu starojumu. Pamodies pēc sapņa jutos savdabīgi, ka var būt tādi skaisti sapņi! Gāju kaut kā garām Bogdanovas tantes dārza budai un viņa uzaicināja uz chaju. Tad nu sēdējām pie galda un kurās krāsns, ka pagales spraksteja i klausījos vecās sievietes stāstus skatīdamies uz viņas krūtīm. Karājās ķēdīte tieši viņa Svētā Dievmate, ko redzēju sapnī un Bogdanovas tante jautāja man vai Dievs vispār ir!? Tad nu viņai stāstu, ka skatos uz jūsu piekariņu a vakar tas man svētīgi sapnī rādījās. Protams, ka Dies ir! Tikai mēs maz saprotam un to, ka mēs esam nepilnvērtīgi var redzēt ļoti labi. Tomēr cilvēka būtībā Dies visu ielika labu esam. Kāpēc sacakarejas!? Paši jūs tā zināt, bet chulju garīgajā īpatnība nepastāv godbijibas izrādīšana Svētajai Dievmatei, kas ir savdabīga tautām kuras nav pieņēmušas protestantismu. Māra – āra =Nakts un rīta enerģija, kas nonāvē un dzemdē. Nonāvē vakardienu un dzemdē šodienu ceļot godā Jāņa gaismu. Gaismu slavē Gailis, kas senču pasaulē tika izmantots maģiskos rituālos nākotnes pareģojumiem. Mar =Good Morning! RAM =RAM AVA. WHERE ARE YOU FROM? No kādas rūmes vai no kurienes prom aizgājis? Iz gājis – iz goj – Goj. Katram normālam cilvēka bērnam ir Tēvs un Māte, bet ir sugas, kas ir izdzimteņi un nav dabīgā veidā nākusi pasaulē. Tad nu ar tādiem cilvēkiem kuriem audzināšanā ir pārsvarā jādzird amoralitates pienākas izaugt par kriminaliem kropļiem. Var jau Gedroics gudri runāt par patriotiskām tēmām, bet tomēr vilktin velk uz kriminālo žanru, kas īpaši mīļš ir krievziduleniem. Ja arī visur apkārt ir vieni pidari tāpat, kā krieviem visur vieni fashisti, kas ir pats Gedroics un viņa DDD banda? Amoralitates kults nav nekas jauns un tās acgarnibas, ko kultivē šodien kultiveja arī komunisti nākot pie varas. Soviet times tāpat sēdēja pidari pionieru nometnes un pārzināja sabiedriskās pirtis. No kurienes ir uzradusies šodiena pidarastu un lezbiešu organizācijas? Vai ta ne no tā paša Soviet mantojuma!?

  16. JZ saka:

    Sekmīga pretošanās jebkādam ārvalstu iebrukumam prasītu nepieļaut pašlaik valdošās kliķes izbraukšanu uz ārzemēm, bet gan vairāku simtu vadošo politiķu, ierēdņu un mafiozu biznesmeņu internēšanu un tiesāšanu. Nevar veiksmīgi karot pret ārējo ienaidnieku, kad netraucēti plosās iekšējais. Ņemsim vērā, ka 1) iedzīvotāju drošība nav gluži tas pats, kas militāras operācijas,, bet bez iedzīvotājiem valsts tomēr vairs nebūs valsts 2) mūsdienās nevienu karu nevar uzvarēt tikai kaujas laukā, tatad ir plašas iespējas līdz karam nemaz nenonākt, ja vien akli nepakļaujas propagandai, 3) Izskatās, ka Ukrainas diplomātija jau vairākas nedēļas pirms Krievijas uzbrukuma apzināti bija izvēlējusies karu, jo tā vajadzēja viņu oligarhiem, no kuriem daži saistīti ar Kremli, bet citi ar starptautisko ieroču industriju, kurā ieguldīts ne mazums PSRS beigu posmā nozagtās padomju pilsoņu naudas. Ja nu LV ir NATO, tad diplomātijas uzdevums būtu analizēt NATO galveno dalībvalstu realās iespējas aizsargāt LV iedzīvotājus, nevis tikai kaut kādu abstraktu valsti vai teritoriju. Ukrainas problēmas ir lielisks arguments, lai vestu sarunas ar NATO vadošajām valstīm par tādiem plāniem un scenārijiem, kas neprasītu tik milzīgus upurus, kā Ukrainas notikumi. Vienlaicīgi politikāņu un diplomātijas uzdevums būtu novērst visādu nevajadzīgu propagandu, kas neko nedod valsts aizsardzībai, lai visu uzmanību varētu veltīt Izraēlas pieredzes pārņēmšanai totālās aizsardzības jomā. Starp citu, neraugoties uz visu korupciju, Izraēla tomēr tā vienkārši nenozog Rietumvalstu finansiālo palīzību, kā tas pieņemts LV vai Ukrainā. Faktiski krievu draudi ir trekns biznesa projekts vienam no LV valdošajiem 3-4 mafijas grupējumiem.
    Skaidrs ir tas, ka vietējo iedzívotāju spēja izdzīvot nav NATO prioritāte. Tikko parādījušies tikai paši pirmie teorētiskie apcerējumi un ieteikumi no dažādām domnīcām par to, ka būtu redz labi, ja NATO kaut kādā veidā kaut kur kādreiz varbūt varētu apsvērt arī ‘civilian resilience’.

  17. Mēs nepiedosim! saka:

    JZ
    2022. gada 26. jūnijs 23.57

    Sekmīga pretošanās jebkādam ārvalstu iebrukumam prasītu nepieļaut pašlaik valdošās kliķes izbraukšanu uz ārzemēm, bet gan vairāku simtu vadošo politiķu, ierēdņu un mafiozu biznesmeņu internēšanu un tiesāšanu. Nevar veiksmīgi karot pret ārējo ienaidnieku, kad netraucēti plosās iekšējais. Ņemsim vērā, ka 1) iedzīvotāju drošība nav gluži tas pats, kas militāras operācijas,, bet bez iedzīvotājiem valsts tomēr vairs nebūs valsts 2) mūsdienās nevienu karu nevar uzvarēt tikai kaujas laukā, tatad ir plašas iespējas līdz karam nemaz nenonākt, ja vien akli nepakļaujas propagandai

    ——————- sākums labs,bet…
    … Ja nu LV ir NATO, tad diplomātijas uzdevums būtu analizēt NATO galveno dalībvalstu realās iespējas aizsargāt LV iedzīvotājus, nevis tikai kaut kādu abstraktu valsti vai teritoriju. Ukrainas problēmas ir lielisks arguments, lai vestu sarunas ar NATO vadošajām valstīm par tādiem plāniem un scenārijiem, kas neprasītu tik milzīgus upurus, kā Ukrainas notikumi.
    …. Faktiski krievu draudi ir trekns biznesa projekts vienam no LV valdošajiem 3-4 mafijas grupējumiem.
    Skaidrs ir tas, ka vietējo iedzívotāju spēja izdzīvot nav NATO prioritāte. Tikko parādījušies tikai paši pirmie teorētiskie apcerējumi un ieteikumi no dažādām domnīcām par to, ka būtu redz labi, ja NATO kaut kādā veidā kaut kur kādreiz varbūt varētu apsvērt arī ‘civilian resilience’.
    ———————
    Viss būtu jauki, ja šī analīze nebūtu par mūsu LV, jo viss šis apcerējums ir tukšā skaņa,ja ne ar vārdu netiek pieminēta milzīgā krievvalodīgo okupantu-kolonistu masa un galvenais,ka tie tiek masveidā naturalizēti likumīģajos pilsoņos un jau lielā skaitā tie var organizēti darboties valsts un militārajās struktūrās un vadīt valsts dzīvi pretēji latviešu tautas mērķiem un ideāliem! Jo šī 5.kolonna īstenos savus mērķus un ja ne latviešu tauta,tad latviska Latvija tiks iznīcināta jau drīzumā, kā tas šodien tiem izdodas ar pērkamo kolaborantu rokām. Un tad, to paredzot, jāveido visu šo kolaborantu saraksti, adreses un jāparauj tos visus līdz,lai aiziet bojā kopā ar viņu nodoto senču mūža sapni – latviskumu un latvisku dzimteni! Par nodevību bija un būs jāsamaksā augstāķo cenu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *