Partiju reitingi ir mafijas pasūtījums

FOTO: SKP sastāvā darbojas pārstāvji no Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Patērētāju atbalsta centra, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas Tirgotāju asociācijas, Latvijas Juristu biedrības, Latvijas Komercbanku asociācijas, Latvijas Juristu apvienības, Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Preses izdevēju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas, biedrības „Veselības projekti Latvijai” un pārstāvis no „Institute for Corporate Sustainability and Responsibility”.

Jānis Bordāns: “Vēlos visiem atgādināt, ka Juris Jurašs ir trauksmes cēlājs, kurš nāca klajā ar informāciju, ka KNAB vadība nav reaģējusi un nav izmeklējusi gadījumu par 1 000 000 eiro kukuļa piedāvāšanu saistībā ar bijušā LDz vadītāja Uģa Magoņa arestu. Vēlos atgādināt – KNAB ne tikai adekvāti un profesionāli neizmeklēja šo lietu, bet vairākkārtīgi centās atbrīvoties no Jura Juraša, lai šo lietu noklusētu un noslēptu. Juris Jurašs ir uzvarējis visās (es uzsveru – visās) tiesvedībās pret KNAB, tajā skaitā par prettiesisku atlaišanu. Lai notikušo neizmeklētu tika ierosināta lieta pret Juri Jurašu un lietas ietvaros sabiedrību centās pārliecināt, ka trauksmes celšana par 1 miljona kukuļa piedāvāšanu ir valsts noslēpums, un tāpēc Juris Jurašs būtu jāsoda. Sabiedrība skaidri saprata šādu safabricējuma absurdumu un tāpēc atbalstīja Juri Jurašu un Jaunos konservatīvos vēlēšanās, dodot skaidru mandātu sakārtot tiesisko vidi Latvijā un panākt godprātīga un profesionāla ģenerālprokurora iecelšanu Latvijā! Tagad šī iestāde, kura neizmeklēja noziegumu un ir zaudējusi trijos tiesas procesos, ar publiska spiediena palīdzību cenšas ierobežot trauksmes cēlāja un Saeimas deputāta Jura Juraša centienus panākt godīgu un saprotamu tiesisko vidi Latvijā. Šāds publisks spiediens nav pieļaujams un var tikt traktēts kā tiešs interešu konflikts, jo ir saistīts ar vēlmi noslēpt informāciju par neizmeklēto saistībā ar 1 000 000 eiro kukuļdošanas gadījumu. Paldies visiem par atbalstu!”

L. Grantiņš: Nepārprotami, ka šie PARTIJU REITINGU “veidotāji” ir visīstākie statistikas viltotāji. JKP, kura šodien ir visu progresīvo pasākumu iniciatori, ir vairāk kā divas reizes nepopulārāki par ZZS, kuri šo valsti, kuru mēs dēvējam par savu Dzimteni, ir 30 gados pilnīgi izzaguši !!! Par Saskaņu, kura ir okupantu darbības “instruments”, mēs nerunāsim… . AP(Attīstībai Par- neliešu varza) 5,8 ! NA(Nacionālā Apvienība- antilatviska meļu banda) 5,6 ! JV(Jaunā VIENOTĪBA- kriminālelementi- valsts izlaupītāji) ! Un arī šie TRĪS kriminālveidojumi ir reitinga TABULĀ augstāk par JKP !!! Interesanti būtu zināt to iztaujāto kontingentu, kuri vērtējuši partiju popularitāti ? Bet, šeit nevajag daudz domāt: kuri tad bijuši iztaujājamie. Tie ir visi tie, kuri parazītiski dzīvojuši līdz šim iedibinātajā 4. maija zagļubandas sistēmā. Viņiem, JKP ar Bordānu priekšgalā, ir nāves vēstnesis ! Ja mēs paskatāmies, kādi ELEMENTI(Borovkovs & Bunka) ir KNAB konsultatīvajā padomē, tad zosāda uzmetās. Viņi arī ir partiju “reitingu izgudrotāji”- sabiedrības maldinātāji. Borovkovs un Bunka ir visīstākie slepkavas- masu slepkavas, kuri reiz tiks atklāti- publiski pakārti ! Tie, kuri šodien uzstājas pret JKP un J. Bordānu, ir mūsu tautas ienaidnieki, neatkarīgi no tā, vai tas ir apzinīgi vai muļķības rezultātā. Straumem, Borovkovam, Bunkam, Kalnmeieram, Bičkovičam un visiem pārējiem čekistiem- miljonāriem, ir jātiek tuvākajā laikā arestētiem, jo savādāk nekas nemainīsies… .

07.07.20

You may also like...

7 komentāru

  1. vēsture saka:

    Jūlijs Latvijas jaunāko laiku vēsturē ierakstīts kā Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupas “Helsinki-86” dibināšanas mēnesis. Pirms 34 gadiem izveidotā grupa bija pirmā, kas atklāti sāka cīņu ar okupācijas režīmu, par savu mērķi izvirzot varas maiņu. Helsinkiešu drosme iedvesmoja sabiedrību neatgriezeniskām pārmaiņām un neatkarības atjaunošanai.

    Helsinkiešu grupu 1986 gada jūlijā jau bija nodibinājuši trīs liepājnieki – Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks un Mārtiņš Bariss, aicinot PSRS ievērot cilvēktiesības. Vēstulē PSRS līderim Mihailam Gorbačovam viņi lūdza ievērot Konstitūcijā garantētās tiesības Latvijas Padomju Sociālistikajai Republikai izstāties no Padomju Savienības.

    ”Jums arī kosmoss pieder – tas ir gandrīz tikpat, cik Dievam. Vai tad ar to vēl nepietiek krievu tautai? Vai tiešām Jums vajag 1,5 miljonus latviešu un niecīgu zemes stūrīti pie Baltijas jūras?” rakstīja trīs drosminieki no Liepājas.

  2. Armands saka:

    Par to tautas drosmi gan ir jau jāšaubās. Ne tai drosmes bij 80 tajos ne 90 tajos i arī šodien nav. Viens otra priekšā lielīties tik var ar savu mantību kura ar vien uz liela jautajuma? Lielākā problēma ir tajos, kuriem ir jānes saimnieka atbildība, bet visādi viņi atkratas, kad vajag pieņemt lēmumu un sākt darīt. Gaida kādu Ulmani augšāmcelamies. Es nebalsoju un nebalsošu nekad ne par vienu, kur nu vēl svešam atdot savu Jā? Tas zhidu teātris ir koriģēts un tiks koriģēts no elles. Saimniekot katram pašam vajag! Tikai par savu Es var balsot.

  3. Pāvils saka:

    Pieliksim kārtējo reizi punktu.
    4.maija kliķe ir dubultās okupācijas administrācija,un tās darboņi pēc profesijas ir bandīti. Vēl tikai atliek ticēt viņu un to bļodlaižu vārdiem.

  4. xxx saka:

    Это большевик – без места, без времени, без роду, без племени, без души, без совести, без отчизны, без адреса!
    Адрес большевиков не дом и не улица, их адрес Советский Союз!!!

  5. ``mosties, celies, strādā`` saka:

    It kā ne par tēmu, bet tas par alu tomēr, tomēr – ko var gaidīt no apātiskas tautas? Un no apātiskiem politiķiem? Tie taču drupina niknāk vēl par ierindniekiem. Paši jau nelems – kā naudas devēji izlems, tā pieņems. Jebkurā lietā.
    Ja kādreiz dziedāja “pats par savu naudu dzēru, pats skrēj` savu kumeliņu“ un “alus ir salds, iedzert to var, tik dzērējam nevajag pļēgurim būt“, tad tagad labi, ja vēl“kā man garšo alus…“ Bet patiesībā jau nedzied neko. Kā še apakšā rakstīts, “guļ uz dīvāna un skatās TV“. Visticamāk – vienkārši guļ uz dīvāna. Pie ieslēgta TV, no kura nekā nesaprot.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Rietumu-praidosanas-un-Krievijas-atbilde_16570416

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Sātanistu ,,lielais spēks,, tagad,reāli dabā… milzu ātrumā ir palicis pavisam
    niecīgs-
    un vārgi atskan vel pēdejie mazie purkšķīši…kurus vēl dzirdu kādus dažus…

  7. Brīvība saka:

    Bandīta Ķuža laikā atbildīgajos Policijas amatos sasēdināti tādi VVF. ķēdessuņi kā viņš pats. Tādēļ jebkāds vēlamais tiesiskums valstī atrodas nāves briesmās. Komunistu roklaižas un tie paši,jau arī 4.maija režīma bezierunu kalpi kuplā skaitā pārstāv galveno likumdevēju. Lai tikai pamēģina kāds izkustināt iesīkstējušo kārtību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *