“Sazvērestības teorija” ir cionistu izgudrots baidīšanas bubulis

Pirms lasīt šī raksta saturu, izlasiet šeit norādīto:

L. Grantiņš: Es par šiem desmit punktiem esmu ar mieru parakstīties no rīta ceļoties un vakarā gulēt ejot ! Cilvēkam ar veselu saprātu ir tikai jāpasmaida par HAZĀRU izgudroto naidu pret “civilizācijas iznīcinātājiem” rokfelleristiem & co !

Vai kāds var atrast SAZVĒRESTĪBAS TEORIJU pirms “Ciānas Gudro Protokolu” nākšanas atklātībā ? Vai tad normālam cilvēkam nerodas aizdomas par visiem šiem NODOMIEM“SAZVĒRESTĪBĀM” no rokfelleru, rotšildu, sorosu, bilu geitu, cukermaņu un daudzu citu “nodomiem” iznīcināt cilvēci, it sevišķi jau eiropiešus ? Visi šie “sazvērnieki” ir ziedojuši civilizācijas attīstībai neskaitāmus miljardus ! Bet kā tad ir ar cionistisko Izraēlu un tik pat cionistisko Krieviju ? Izņemot slepkavošanu abas šīs valstis neko nav devušas cilvēcei ! Šīs ir tās valstis un tautas, kuras ir RADĪJUŠAS šo “teorīju“, lai slēptu savus asinsdarbus !

Interesantie jautājumi:

Kas ir tie, kuri baida ar žīdu “varenību” ?

Vai tie nav tie paši, kuri radīja šos “protokolus” ? Kāpēc Izraēla nevēlas nosodīt Krievijas agresiju pret Ukrainu ? Vai tad tā nav INTERNACIONĀLĀ Krievija, kas sevi uzskata par sevišķi izredzēto rasi ar “papildus hromosomu” ? Kas tad ir Latvijas ebreji ar Ždānoku priekšgalā ? Kas Latvijā ir tie, kuri visbriesmīgāk baida par “žīdu varenību”, tā radot mazvērtības kompleksu nežīdu tautām ?

Tie ir visaktīvākie čekas radītie “disidenti- nacionāl- patrioti” ar Juri Lapinski un Aivaru Gardu priekšgalā ! Kas ir tie, kuri radīja ANTIVAKSERU šaiku, kuriem “pandēmija nau” ? Visa šī “izredzēto” varenība ir nekas vairāk kā VĒLMES ! Nav viņi nedz IZREDZĒTI, nedz vareni ! To parāda notikumi Ukrainā, kur šie “varenie” ir parādījuši sevi visā savā GODĪBĀ, ka ir nekas vairāk kā nežēlīgi asinssuņi bez jeb kādām varonības pazīmēm. Tā ir tā pati slepkavu banda, kura veica noziegumus 1940. gadā Latvijā ! Viņiem nav vietas starp cilvēkiem !

Un te tad mēs arī nonākam pie diezgan “interesanta” secinājuma- kuri tad īstenībā veica HOLOKAUSTU pret viltus ebrejiem- hazāriem ? Mēs zinām, ka hazāriem nav nekas kopīgs ar semītiskajiem ebrejiem, par kuriem viņi noziedzīgā kārtā sevi uzdod… . Kāpēc šiem Krievijas “ebrejiem” ir tāds naids uz visu rietumniecisko EBREJISMU ? Kas notika pirmskara Vācijā ? Hitlers nebūt nevēlējās fiziski iznīcināt vietējos hazār- ebrejus, bet gan tos izraidīt no Vācijas.

Kas notiek tālāk ?

Neviena Rietumu valsts nepieņem pie sevis šos “ebrejus” !!! Izņēmums bija Latvija, kurai tas bargi atpirkās ar “ebreju gvardes” izveidošanu… . ! Praktiski Rietumu valstis “piespieda” nacistus veikt HOLOKAUSU ! Arī pēc kara Rietumu valstis bija pret Izraēlas izveidošanu. Lūk, te tad arī ir atbilde par IZDOMĀTO “sazvērestības teoriju” !

Tas ir cionistu naids pret Rietumu ebrejiem !

Tikai bezsmadzeņu idiots var ticēt visām šīm sazvērestības “teorijām” ! Otrs variants ir- šo ideju sludina viņu algotņi un paši cionisti.

Cionisti nekad nevaldīs pār pasauli, lai arī kā viņi censtos ! Pēc cionistu citadeles Maskavas sagraušanas, beigsies arī viņu asinsdarbi un cilvēce varēs beidzot uzelpot !

Slava Ukrainai !

Vai tekstā uz šī attēla nav totāla pretruna ?

Šis totālais naida “plakāts” varēja tikts radīts tikai cionistu pārvaldītajā Krievijā.

25.04.22

You may also like...

14 komentārs

  1. pagāns Skolnieciņš saka:

    Krievija sabruks. Tā vairs nebūs impērija. Krievijas kolonijas tiks brīvlaistas. Pie mums vairs nebūs Kremļa 5. kolonnas, jo nākotnes Krievija pēc zaudējuma Ukrainā un sabrukuma vairs neuzdrošināsies sludināt lielkrievu šovinismu un panslāvismu citām tautām un valstīm. Krievvalodīgo skolu un 9. maija jautājumi uzreiz atrisināsies, un tie nebūs vairs aktuāli. Nebūs vairs prokremlisko partiju un prokremlisko politiķu. Krievi beidzot tiks vaļā no jukušo caru lāsta, kas iesākās 988. gadā, kad slāvi tika varmācīgi kristīti. Nākotnes Krievijā būs demokrātiskas pārmaiņas. Nebūs vairs militārisma. Krievu totalitārisms taps aizliegts. Un Slāvu Dievu svētība piepildīs Krievijas zemi. Krievijā vairs nebūs jukušu caru. Ar cieņu, pagāns Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  2. pagāns Skolnieciņš saka:

    Krievija karā ar Ukrainu de iure ir zaudējusi, jāgaida vien Krievijas sakāve de facto ar tālāko Krievijas sabrukumu. Tad būs īstais laiks latviešiem piedzīt visa veida reparācijas no Krievijas Federācijas kā Padomju Krievijas mantinieces. Tad arī Latvijas finansiālās likstas beigsies, bet Krievijai visas likstas būs tikai priekšā. Pie reizes ir jāapsver doma aizliegt pareizticīgo baznīcu, kā īpaši bīstamu Kremļa aģentu. Dievturi varēs saņemt visus pareizticīgo baznīcas īpašumus Latvijā kā labas gribas kompensāciju no Krievijas. Un dievturība plauks un zels. Latvju Dievi tad būs godāti. Sentēvu Dievi taps pielūgti. Un vēsturiskā taisnība uzvarēs. Ar Latvju Dievu spēku, pagāns Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Latvju Dievi mūžam viedi. Dievturība mūžam dzīva.

  3. pagāns Skolnieciņš saka:

    Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Uzklausi manu lūgšanu, uzklausi visas tautas lūgšanu. Pasargā Ukrainu no austrumiem uz rietumiem, no dienvidiem uz ziemeļiem. Pasargā Ukrainu no sumpurņiem un ļaundariem. Atvairi iebrucējus ar savu milnu! Atvairi iebrucējus ar saviem zibeņiem! Sasper visus sumpurņus un ļaundarus ar trejdeviņiem zibeņiem! Svētī Ukrainas zemi. Svētī ukraiņu tautu. Pērkoņtēv, sit savas bungas! Pērkoņtēv, sper savus zibeņus! Dāvā Ukrainas aizstāvjiem, Ukrainas varoņiem drosmi! Dāvā ukraiņiem drosmi un gribasspēku. Atvairi no Ukrainas naidniekus. Pasargā ukraiņu tautu! Lai Pērkoņkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Lai Pērkons dārd un debesis rīb! Slava Ukrainai! Slava varoņiem! Lai godāts visvarenais Pērkons – Debesu Tēvs kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir! Ar cieņu, pagāns Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  4. pagāns Skolnieciņš saka:

    Отче наш Перуне, трижды славен будь! Твоя сила правит миром как в Прави, так и в Яви. Твои молнии сверкают небесными огнями. Обрати свой взор на землю сию. Ниспошли на нас своё благословенье. И даруй страждущим свою благодать. Защити нас внуков Твоих, всех светлых перуничей. И услышь наши молитвы. Защити земли Киевские! Защити Украину. Защити украинцев. Верши небесное правосудье. И отчисти Землю Матушку от нелюдей. Защити всех добрых людей. Яко Ярила – Солнце дарует нам свет, тако, Отче наш Перуне, даруй нам защиту.». Как только догорят свечи, двенадцать раз произносятся слова: «Перун – Огнекудрый! Да защитит сила Твоя Украину и украинцев от Коляды, до Коляды! Ибо сила Твоя и воля Твоя у нас в крови. Ar cieņu, pagāns Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  5. RB saka:

    Pārbaudīju par tiem postījumiem sinagogām. Patiešām, nav gluži tā, ka sinagogas nav cietušas. Vienai izsists logs ar sprādziena vilni, bet citai metāla gabals caursitis jumtu.

    Neizskatās, ka tie būtu tīši nodarīti bojājumi. Ja iet vaļā kauja, tad tur daudz kas lido uz visām pusēm. It sevišķi Harkovā, kur notiek smagas kaujas. Saites :

    https://ukranews.com/news/841760-ot-rossijskoj-denatsifikatsii-uzhe-postradalo-kak-minimum-6-evrejskih-obektov-v-ukraine-evrejskaya

    https://www.newsru.co.il/world/15mar2022/ukr_007.html

    https://2day.kh.ua/kharkow/ot-vrazheskikh-obstrelov-postradali-sinagoga-i-biblioteka-v-centre-kharkova

  6. burvis saka:

    Blakus Rīgas Krematorijai stāvot pie latvieša Imanta Spulģa kapa, es no visa prāta, sirds un dvēseles stipriem vārdiem nolādu sprāgoņu Aivaru Gardu un sprāgoņu Juri Lapinski, kaut viņi abi sprāgdami spāgtu līdz vemšanai un pretīgam nelabumam mēli izkāruši un pūtu dienām un nedēļām savos izkārnījumos pirms nosprāgšanas.

  7. skonto saka:

    Neļaujiet veciem čekistiem un komunistu pakalpiņiem Aivaram Gardam, Jurim Lapinskim, Aldim Plaudim, Guntim Indriksonam, Jurim Savickim, Jurim Bojāram, Ojāram Kehrim, Aivaram Borovkovam un citiem mierīgi nomirt, paņemot kapā noslēpumus.

  8. 85 saka:

    “Normāli” ( virspretlikumīgi zombēti un paverdzināti pret to vēlēm uz veselīgām un laimīgām dzīvildzēm ) cilvēki sāk apzināt nebūtībā zūdošā dēmonkrātijas parazītmehānisma mutantkropļu un to sasaistīto līdzskrējēju kopas virspretlikumīgi programmēto “civilizācijas” ( organizētā nocivilizētība pasaulē nav norma turpmākam jēgas uzbūves ritējumam ) at_tīstības NEceļu ( “AT_TĪSTĪBAI” PRET! ) lai sāktu to apzināti AKTĪVI NEPIEŅEMT.

    Cilvēces elpošana ir oriģināli likta, tai NAV JĀGAIDA kaut kadas ļaupiedāvāti programmētas uzelpošanas.

    Pamatdzīvotāji ( cilvēki ) reālmīlestības brīvi vienojas nost no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma.
    Dēmonkrātiskā Eiropa jau ir iepuvusi.

    Nav tāda nejēdziena “antivakseri”, nāvi kaitniekpsiholoģijas sērgai!

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Beidzot Latvijas piena ražotāji grib ateikties no vārda =Krievijas. Sen esmu norādījis, ka viens no popularakiem sieriem saucas Krievijas vārdā, bet viens no smirdigakajiem saucas Latvijas! Īpatnēji, ka sieru Latvijas īpaši ciena krievi no Krievijas ar tā īpatnējo garšu, bet paši latvieši ne īpaši. Nu visādi Russijas imperialisti ar Soviet pagātni cenšas aizmālēt savus vēsturiskos noziegumus ar stāstiem par fašisma sagrāvi, bet paši bija daudz nezeligaki un to zin visā pasaulē. Ukrainas vēsturiskās problēmas vien jau ir ap tiem žīdiem tāpat, kā Latvijā vai Prussia tas bij. Tagad Sovietu izdzimteņi izdomā, ka ukraiņu armija ir zagrad otrjadi, ja nu tādi vēsturē ir bijuši, tad tieši Sovietiem un miljoniem ukraiņus kapos iegrūda. Tomēr bez tām sazvērestību teorijām cilvēki paši ikdienā viens otru iznīcina dzenoties pakaļ maldugunim!

  10. Cīņubiedri saka:

    “Kārtējais Latvijas kauns”, sociālajos tīklos izskan pamatota kritika par Latviju pārstāvošiem “modernās mākslas” darbiem!
    Soctīklu lietotāji ir sašutuši un neizpratnē par šī gada Venēcijas biennālē izstādītajiem abu smagu noviržu skārto lezbiešu “darbiem”, kas reti bezkaunīgi šādi reprezentē savu slimo ‘mākslu” un par kaunu Latvijai

    21.aprīlī tika atklāts Latvijas paviljons Venēcijas mākslas biennāles 59. starptautiskajā mākslas izstādē, kurā mūsu valsti nožēlojami pārstāv LV perversu amatpersonu izvirzītais citu perverso “mākslinieču” lesbiešu duets “SkujaBraden”, no Latvijas – ingūna skuja un amerikaniete melisa breidena.

    Par kaunu un sašutumu LV sabiedrībai sociālajos tīklos redzamie video liecina, ka izstādes atklāšana diemžēl piedalījies arī kultūras ministrs nauris puntulis no NA, smagi caurkritusī, bēdīgi slavenā politiķe, nu Latvijas vēstniece Itālijā solvita āboltiņa un kliķes algotne, 4.maija varzas iztapoņa izstādes kuratore solvita krese.

    Abu neveselo personu izstādītās dažādo ģenitāliju primitīvie atveidojumi normālas orientācijas skatītājos rada riebumu un pretīguma sajūtu par šo Latvijai nodarīto kaunu! Un ko nespēj mazināt dažu citu figūrinu iestarpinājums, acīmredzot abu neveslo personu slimīgi perversās pamattēmas nelielas nomaskēšanas nolūkā!

  11. ... saka:

    Reizee ar nelaimigajiem,bez majaam palikusajiem Ukrainu begliem, valstiis atri ,,ievazajas,, tadi ,kas telojot begljus ,slepjas no Tiesas.
    Viena taada hazaru putiniste propogandone ,aktrize- Chuplana Hamatova ir iesildijusies Alvja Hermana aizveejaa, apejot –
    Persona Non Grata starptautiso aizliegumu parvietoties arpus Russia teritorijas. Blogers KLIRIK ( youtube kanals nosaukums),
    Video CEMODAN VOKZAL rOZZIJA loti saprotami paskaidro atbaidosho situaciju un ka Pasaules aciis Latvijas Valsts sevi ,ar so epizodi ir
    nostadijusi !!!

  12. Anonīms saka:

    Interesanti Gordona paziņojumi – kremļa paklapiņš, Čečenijas vietvaldis kadirovs neieredz putinu vairāk, kā pats Gordons, ātomieročus putins neuzdrīkstēsies lietot, bet tik muldēt par taktiskajām kodolbumbām, par stratēģiskajām pat nerunājot utt.

    https://www.youtube.com/watch?v=GC3PohnTRO8

  13. Brīvdomātāja saka:

    …Nepiekrītu, ka Sazvērestības teorija, par ”Jauno Pasaules kārtību”, ir tikai izdomājums! Visi zin, ka žīdi (VIŅU NAUDA) valda pasauli, un ka Amerikas kultūra, ir un paliek, tikai subkultūra…..Kaur arī pavēle, par Krievijas Cara ģimenes nogalināšanu, nāca no ASV!….Slava Ukrainai!
    .
    .
    .
    Admins
    Ja visu zini, tad ko vēl jautā…

  14. Brīvdomātāja saka:

    …Visu zināt, nav iespējams! Jo vairāk zini, jo vairāk ir jautājumu. Ir tāds latviešu pateiciens: ”Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas!”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *