Komunistu un “izredzēto” naids pret Bordānu…

Karš Ukrainā liek “uzpeldēt” visiem sūdiem, tiem, kuriem ir “liekā hromosoma” un tādu Latvijā ir pietiekošā daudzumā, protams, tie nav latvieši, bet tādi, kuriem senči nāk no “1940. g.”. Kaut arī viņiem ir turpat vai 50% latviešu gēns, viņi vienmēr nostāsies stiprākā pusē- krievu. Pēc būtības tādi sajaukumi ir monstri. Viņi vienmēr un visur iepin nodrāzto frāzi, ka IR ARĪ LABIE KRIEVI, bet kad prasa tādu “labo” nosaukt vārdā, tad izplūst apvainojumos… .

Notikumi Ukrainā rāda to, ka Latvijā nav vietas nevienam krievam ! Tā diena nav vairs aiz kalniem, kad viņiem pavēlēs pazust !

Pret mani pēdējā laikā tiek vērsts īsts dusmu vilnis, jo aizstāvu J. Bordānu. Ne jau tāpēc, ka viņš ir BORDĀNS, bet gan tāpēc, ka viņš ir vienīgais, kurš veic kaut cik labas darbības Latvijas labā. Viņš ir vienīgais, kurš vēršas pret vecajiem čekistiem un valsts izlaupītājiem. Pēdējais uzbrukums ir lasāms PIETIEK.COM Māra Krautmaņa “izpildījumā”.

Rodas vienkāršs cilvēcisks jautājums: Nu no kurienes tādi mēsli krautmaņi un visi pārējie no NRA rodas ? NRA ir visīstākā Maskavas filiāle !

Kāda “madara” Feisbukā cenšas mani, sakarā ar Bordāna aizstāvību, ar neizdevušos sarkasmu noniecināt. Protams, ka ne jau kāda “madara” to dara, bet gan Mežvieta salašnu banda, kura sevi nodēvējusi par LR VDD. Atceros, ka pirms septiņiem gadiem, kad mani Latvijā Mežvieta salašnas zvēriski arestēja, viņš centās ietekmēt tiesu mani pret drošības naudu neatbrīvot. Neaizmirsīsim, ar kādām nelikumībām šis izdzimums tika pārvēlēts šajā amatā… . Čekista Indriksona izsūtāmais Ģirģens, bez Tieslietu ministra ziņas, šo izdzimumu atkārtoti “pārievēlēja”.

Šie Ciānas kropļi(sazvērestības teorijas radītāji) līdz šai dienai cenšas L. Grantiņu tiesāt !

Manu atbildi šai “madarai” variet lasīt atbildē Arnim Auziņam.

Jā, latviet, tādi mēsli, kuri kalpo sātaniskajam Krievijas režīmam, Latvijā netrūkst !

Madara Liepiņa Paldies Linardam Grantiņam – ebreju interešu Latvijā aizstāvim! Pateicoties Jūsu godpilnajām publikācijām par Jāni Bordānu, man atvērās visas acis. Atbalstot ebreju intereses Latvijā, tāpat kā to darāt Jūs, Linard Grantiņ un Jāni Bordān, mana latvietes dvēsele piedzīvoja katarsi spēcīgu. Turpmāk balsošu par Jāni Bordānu un viņa partiju – viņš taču kā lauva izcīnīja 40 miljonus ebrejiem, kas ieradušies padomju laikā un pieprasījuši pelnīto kompensāciju par īpašumiem, kurus atņēma sarkanie un kuru īpašniekus noslaktēja brūnie.

Patiešām, taisnība augšāmcēlusies! Latvieši beidzot samaksās! Malacis Bordāns! Goda vīrs un politiķis! Vēlreiz paldies, Linard! Atzīšos, biju sliktākās domās, taču būtu muļķīgi tagad kaut ko sliktu domāt par Jums un Bordānu, ja jau atbalstāt ebrejus – šo diženo tautu, aiz kuras ciešanām neviens nekrietns biznesmenis un negodīgs politiķis nestāv, kā tas ir aiz latviešu ciešanām!

Esmu pārliecināta, ka Jūsu atbalstam Bordānam vēlēšanās pievienosies arī mūsu kopīgie draugi, piemēram, Valdis Lancmanis, Janis Davidovics, Janis Babris, Ina Zariņa, Māris Luste, , Zigurds Strīķis, Māris Liepa, Eva Martuza, Haralds Elceris, Vilhelms Klincāns u.c.

Linard Grantins Arnis Auziņš Ne jau visi uztver manis sacīto ar naidu un Tu esi no tiem, kurš kurš apzināti vai neapzināti izjūt taisnību. Tāpēc, ka Tu redzi visus manus pārējos darbus. Tu pat neapzināti esi spējīgs šo puzli sastellēt un redzēt kopainu. Šī Madaras kundze ir parasts interneta trollis, kurš nācis, lai sētu melus un nesaticību. Pārlapo viņas Feisbuka profilu un pārliecinies pats. Cilvēks, kurš vēlas komunicēties un nosodīt soc- tīkolos citus, neparādot savu seju, ir nekas cits kā “gaisa jaucējs” un to ar saviem komentāriem viņa parāda par visiem 100%. Nez kāpēc pieminot Gardu, Gedroicu un pat nepazīstamus Feisbuka lietotājus… Čūskas dabā ir kost un par to viņu nosodīt nebūtu prāta darbs. Filozofiski tā ir arī liekulības, melu un nodevības simbols. Viņa aizstāv komunistu- čekistu intereses, pret kurām uzstājas Bordāns. Tādu “grēku” čekisti Bordānam netaisās piedot. Bordāns video klipā skaidri pasaka: kā un kāpēc iznāk tie miljoni piešķirt un arī kā viņi taps piešķirti… un tas Latvijas valsts izlaupītājiem- čekistiem nav pieņemams. Manā vietnē var redzēt par manu Bordāna “ieredzēšanu”, ja meklētājā ieraksta viņa vārdu. Bet tas jau šai Madarai neinteresē, tāpat kā neinteresē tas, ka mani jau vairāk par desmit gadiem cenšas Latvijas tiesa notiesāt par antisemītismu un valsts varas gāšanu….Es redzu, ko Bordāns dara šodienas Latvijas labā un tāpēc es viņu aizstāvu, kaut arī mēs neesam pilnīgi nekādi draugi- drīzāk jau nedraugi. Es neskatos uz sevi, bet tautu un tas ir galvenais… Bordāns ir vienīgais šajā madarveidīgajā odžu barā, kurš cenšas ko darīt Latvijas labā. Un galvenais, Arni, kā var atšķirt trolli no netroļa: ja kāds norej kādu personu, neminot alternatīvu, ir provokators ! Lai šī MADARA pasaka, kurš ir tas, kas var Bordānu aizvietot ?

28.04.22

You may also like...

27 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Ja Latvijā nebūtu sevišķi draudzīga vide krievu impēristiem, tad tie nemeklētu šeit glābiņu.
    https://youtu.be/IeH0i-EfVO0

  2. Manda saka:

    ….Būtu svarīgi uzzināt LRTT un Linarda Grantiņa attieksmi par šo 40 miljonu lietu, kur Bordana kungs ir balsojis PAR!
    .
    .
    .
    Admins
    Lasi LRTT, tad nebūs jāuzdod tukšs jautājums.

  3. Brīvdomātāja saka:

    …Vai gan tas kāds noslēpums, ka Konservatīvā partija lobē Amerikas žīdus?

  4. AG saka:

    Pasaki godīgi, ka iemīlējies Bordānā kā zilais pidars…bet viņš tevī gan nē !!! :)))

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Tā Brivdomataja norāda jau pareizi, ka naids jau nav pret Bordanu, bet tiem, kas viņu uztur. Tā nu notiek pasaules Pārkārtošanās procesi kopš Gorb ochovs pasludināja Soviet imperija Pwrestroikas virzienu. Soviet imperijas darbi – nedarbi pletās visā pasaulē un lielākoties visi kari ir savstarpēji ar anglosaxsiem bijusi saskaņoti. 40 miljoni? Man gar tiem ir pilnīgi no dirstues, jo nav dzīvē bijis labuma no šīs valsts un arī nebūs. Finansiāli valsts iedzīvotājus ir visādā veidā likumīgi apzaguse, bet problēma ir pašos līdz cilvēkos, kas negrib saprast kultūru kurai paši sevi dēvē par piederīgiem. Īpaši tas jāattiecina uz iezemiesiem! Kāpēc saimnieciskās lietās letiniem savstarpēji nekas labs neveidojas? Runājot ar saviem mātes radiem latgaliešiem būdams pēdējo reizi radu saietā, kur mani uzaicināja ciemos, lai tur man kāda māsīcas izdzimtene uzkakatu virsa jautāju krusta mātei. Kurshi tak krusta māt vienmēr ir bijuši lepnaki par latgaļiem? Nogrieza, kā ar nazi pa mīkstu sviestu. Tā taks ir bijis vienmēr! Aizbraugdams no sagruvusi vecāsmātes mājas, kur vēl Soviet times bij pilnīgi viss saimnieciskai dzīvei labvēlīgs norādīju pa ceļam braucot tai māsīcai par viņas meitas ne krietno valodu. Norādīju par attieksmi pret vecāko paaudzi, kas viņiem nekad pat iedomājusies darīt slikta nav, bet vecumdienas viņiem ir jāsaskaras ar nicinājumu no saviem tuvākajiem. Tas nav tikai Latgalē un arī ar krievu kaimiņieni kurai sapni vācieši bij kāju sasavusi vaicāju par tiem laikiem viņa apstiprināja, ka pret latviešiem viņi ir izturējušies ar savdabīgu cieņu. Viņa dzīvoja vien tai Latgalei kaimiņos un arī apliecināja, ka latgalus nekad īpaši nav cienijusi latishi. Tomēr nožēlojami ir tas, ka ļaudis sevi dēvējot par latviešiem izsmej latgaliesus, ja vārds latviets un Latvija ir atvasināts no Latgaliešiem. Kurshi vienmēr ir bijusi lepnaki un būs! Tā ir manu senču īpatnība un mēs dzīvo savā pusē, kas ir mūsu Dieva svētīta Tēvu zeme, bet tie tuvākie brāļi mums asinis bij Prushi, tad to visu sāka čakarēt vācieši – Vokiesi un Soviet times ir daudz par kārtojuši cilvēku attiecības, kur tādas sapratnes, kā sava Saeime nepastāv vairs. Tikai jādomā par kolektīvu! Maxima, Rimi, Topo, Kruza utt. Vajag ieviest pie kasēm kastītes ar ziedojumiem – Parstradajusajam pārdevējam.

  6. Odze. saka:

    Anonimajam.

    Ja elektribu nevar redzet, nenozimee,ka taa neeksistee.
    Ja japanis runaa latviski,tas nenizimee,ka vinsh ir latvietis.
    Ja nebutu geeni asiniis,tad mes nevaretu uzzinat ,kas par vainu -,,radu starpaa,, !

    Kursu zeme bija liela. Tikai juura pietur robezu IISTAJAA VIETAA. No visaam citaam puseem pruushi,somugri,leisi,polji,slaavi mus spiedushi
    araa no MUSU ZEMES ,mus slepkavodami un niideedami,ka prasdami un kartes paarziimeedami !!!
    Bet pienaks laiks,kad Dieva Sadalijums tautu zemeem atkal atgrieziisies Pareizajaas Robezaas.
    Un GEENU AINA nonjems noslepumu cilveku naidam…

  7. no malas saka:

    Emocionāli, cilvēcīgi par Ukrainu, par karu, bērnu upuriem šādā, necilvēcīgā karā, īpaši apm.no 40.min.

    https://www.youtube.com/watch?v=1yuTJMFGxEw

  8. Anonīms saka:

    AG
    2022. gada 29. aprīlis 18.12

    Pasaki godīgi, ka iemīlējies Bordānā kā zilais pidars…bet viņš tevī gan nē !!! :)))

    …tev resnais draņķi nav goda, nav morāle un arī saprāta nav, citādi nekrātu augošu riebumu pret sevi, esot LR…

  9. Skolnieciņš saka:

    Video «Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas.» no YouTube lietotāja «MANO LIETUVA» oficiālā konta: youtu.be/KZUfr53zG4E [Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas – YouTube]. Šis memoriālais parks ir kā spilgts atgādinājums par Lietuvas Republikas skaudro vēsturi un par Padomju Krievijas nežēlību. «Grūto parkas» var salīdzināt ar Okupācijas muzeja un Brīvdabas muzeja apvienojumu, kurā brīvā dabā – skaistā, ainaviskā vietā – ir izvietotas komunistiskās partijas regālijas un citi okupācijas varas simboli. Lietuvieši ir malači. Viņi spēj saglabāt vēsturi un parādīt pasaulei Padomju Krievijas patieso seju. Es cienu Lietuvu un lietuviešus. Slava Lietuvai!
    Ar NEcieņu pret Kremļa 5. kolonnu un krievu totalitārisma pielūdzējiem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.
    P.S. Lai godāti Latvju Dievi, kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!!!

  10. 85 saka:

    Notikumi Ukrainā lielākoties rāda Ukrainas notikumu rādītājus kā dēmonkrātijas kārtējo masu dezinformējošu feiku. Tā vietā lai rastu jēgu latviešu tautas tribunāla eksistencei, jūs ar saviem izteikumiem sākat atzīt t.s. “valsts” iekārtas parazītismu kā normu, plus vēl aktīvi reklamēt kaut kādu tās sasaistītu mutantkropli Bordānu. Pamatdzīvotāji krievieši ir pamatdzīvotāju latviešu kaimiņi, kur problēma? Sātanisma iekārtas vergulēn, “kas” (konkrēti) liek tev te organizēt šo stulbo naida kurināšanu?

  11. Odze. saka:

    Ja,lietuvjieshi veikli bagatibu vairojushi uz latviesu veikalnieku izspiesanas tehnologijas ,kukulju un sviestmaizju smereshanas virtuozas
    pielietosanas,un uzpirksanas smalko makslu demonstresanas. Un tad miiliigi un ar lielu cienju un apetiiti metushies uz Kurzemes piejuuras teritoriju
    iepirksanu un makleru kompaniju iebaazeshanu ,lai LIKUMIGI … ,ziniet,leenaa garaa,bez steigas,
    un bez neviena saaviena- savaaktu SEV Latvijas teritorijas,kaa vinji to dariijushi no seniem laikiem.
    Saglabat vesturi. Ar Zobenu vai Viltiibu. Katolji.
    Vairs N E I Z D O S I E S.

  12. Skolnieciņš saka:

    Sarkanie nezvēri – komunisti, čekisti un sarkanarmieši – veica ilgstošu un sistemātisku latviešu tautas genocīdu. Tagad okupantu un kolonistu otpriski (pēcnācēji) kaut ko čīkst un īd par savām tiesībām. Tas ir pretīgi! Putina Krieviju tiesās tāpat kā Hitlera Vāciju! Nāks laiks un ”Russkij Mir” noziegumi taps atklāti un upuri vairs neklusēs. Krievija taps tiesāta. Un es aicinu krievus lūgt visus sev zināmos Dievus, jo tā diena ir tuvu…
    Ar necieņu pret sarkanajiem nezvēriem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  13. Skolnieciņš saka:

    Krievvalodīgais ebrejs Simons Šustins slepkavoja gan latviešus, gan Latvijas krievus, gan ebrejus no 1940. gada jūnija beigām līdz 1941. jūlijam. #SimonsŠustins
    💩☦️✡️🕎💩

  14. Skolnieciņš saka:

    Simons Šustins slepkavoja dievturus, cik vien tīk. Kāds viņu sodīja? Šis gnīda nomira sirmā vecumā kā cienījams un tautā mīlēts ebreju kopienas biedrs.
    💩🕎✡️☦️💩

  15. Skolnieciņš saka:

    Sarkanarmieši ir kara noziedznieki, kas ir pelnījuši Nirnbergas procesu 2.0., kurā taptu tiesāts komunisms un komunisma noziegumi. Būtu jauki pie reizes veikt arī Nirnbergas procesu 3.0., kurā taptu tiesāts Vatikāns un Vatikāna vasaļi par kristietības un kristiešu noziegumiem pret cilvēci un pasauli. Sarkanā armija ir kara noziedznieki un agresori.
    Ar NEcieņu pret komunistiem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  16. Skolnieciņš saka:

    Lielkrievu šovinisms un Pobedas kults ir drauds Latvijai un latviešu nākotnei. tvzvezda.ru/ [Zvezda ir Krievijas valstij piederošs valsts mēroga TV tīkls, kuru vada Krievijas Aizsardzības ministrija. Šis TV kanāls lieliski demonstrē Fašistiskās Krievijas (Putina Krievijas) slimīgo apmātību ar armiju un militārismu. Militārais kults ir viens no lielkrievu šovinisma stūrakmeņiem .] pobeda.tv/ [POBEDA ir Pirmā kanāla digitālās televīzijas saimes projekts, kas veltīts Krievu totalitārisma uzvaras dienas 75. gadadienai kopš 1941.–1945. Ēterā – padomju militārā kino klasika, krievu filmas un TV seriāli, jauni pašu ražoti programmu cikli, “Nemirstīgais pulks” dalībnieku ģimenes atmiņas. Šis TV kanāls pa visām varītēm cenšas reabilitēt komunistiskās partijas un sarkanās armijas noziegumus pret cilvēci.] Ar cieņu pret Tēvzemi, Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Latvju Dievi mūžam viedi.

  17. Skolnieciņš saka:

    neatkariga.nra.lv/izpete/341344-krievija-demontets-piemineklis-latviesu-strelniekiem [Krievijā demontēts piemineklis latviešu strēlniekiem (nra.lv)] Citāts: ”Sanktpēterburgā ir Latviešu strēlnieku iela. Šajā ielā pēc privātas iniciatīvas 2016. gadā tika uzstādīts piemineklis cariskās Krievijas armijas sastāvā karojušajiem latviešiem – granīta stēla. 2021. gada 22. janvārī piemiņas vieta tika nošķūrēta, un tas notika vēl mēnesi pirms Jēkabpilī no postamenta pazuda sarkanās armijas lielgabals. Krieviski runājošajā interneta vidē uzmanību stāstam par Latviešu strēlnieku pieminekli Sanktpēterburgā pievērsis krievu kopienas aktīvists Aleksandrs Ržavins. Savu publikāciju viņš nosaucis “Rusofobisks vandalisms Pēterburgas gaumē”, uzsverot, ka, vēršoties pret latviešu strēlniekiem, Krievija vēršas pati pret savu vēsturi. ”. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  18. Skolnieciņš saka:

    Lieliekrievu šovinisma pamatā ir pareizticīgo baznīcas kults un militārais kults. Nevajag izdabāt lielkrievu šovinistu velmēm un citām iegribām! Izdabāšana lielkrievu šovinistiem ir savas tautas vēstures rupja necienīšana. Krievijas Federācija kā tiešā Padomju Krievijas (PSRS) mantiniece nav atzinusi savu vainu 2. pasaules kara noziegumos. Mūsdienu Krievijas antidemokrātiskais režīms kultivē Pobedas kultu. Pobedas kults ir naidīgs latviešu tautai un Latvijas zemei. Nē, 9. maijam! Nē, Krievu totalitārisma uzvaras dienai! Būsim viedi un gudri. Mācīsimies Latvijas skarbo un sarežģīto vēsturi. Godāsim Sentēvu Dievus. Praktizēsim sentēvu pagānisko ticību. Būsim gādīgi saimnieki savās mājās. Dzīvosim ar ticību un cerību sirdī. Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna! Visa slava Latvju Dieviem! Visa slava Latvijai! ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Latvju Dievi mūžam viedi.

  19. Anonīms saka:

    Gēni!? Nu tik cilvēkiem izcelt savus gēnus, ja ģīmi ir izdevies un arī izcelt, ja rados kāds ir bijis varens vīrs. Īpaši tik lielīties ar savu glaunumu un eleganci chuljiem aizmirstot vēsturisko patiesību, ka gadu simteņiem jūsu senči ir bijusi sūdu mezeji svešām tautām. Latgaļiem un citām tautām, kas ietilpa Lietuvas Polijas lielvalsts telpā lielākie mēsli bij poļu pani. Šodiena arī Polija nav atteikusies no sapņiem par Prūsijas zemju iegūšanu, kā arī sapņo iegūt daļu Ukrainas. Pirms kara laikā pēc R. Bangerska atmiņu pierakstiem par poļiem arī runāja nelabas valodas. Sapņoja par Liepājas un Daugavpils ieguvi, bet dabūja paši no vienas puses Hitleru un no otras Stalinu. Problēma? Jāpaskatās tais vēstures īpatnība, kur līda Adalberts un kāpēc viņš kļuva par sveto? Runājot ar iz bijušo Kgbesniku, kas pats bij polis pēc asinīm norādīja, ka īpaši vēsturiski mums ar leišiem nekas labs nav veidojies un riebigakus ļaudis par poļiem viņš dzīvē nebij redzējis. Tēvs viņam bij Latvijas armijas virsnieks vēlāk kļūstot par rūpnīcas pārvaldnieku un komunisti viņu nenosaka, jo bij vajadzīgs tāds cilvēks. Tad nu Soviet laikos izlūkdienesta iesaistīja cilvēkus no austrum eiropas dēļ ģīmja un ārienes atšķirības. Cilvēks kultūrā krasi atšķiras, lai nosūtītu uz rietumiem cilvēku vajadzēja arī būt kultūrā tuvākam būt. Kries arī labi apģērbts izceļas ar savu uzvedības īpatnību pūlī, kā arī lietuvieši Anglija ir tie, kas taisa lielākos sūdus i letiniem, i citiem ļaudīm no austrum Eiropas. Viņus dēvē par asins brāļiem, bet uzvedībā viņi ir bieži vien nekaunigaki par russu bidlam. Ģērbjas arī līdzīgi staigadami treniņbiksēs un mūžam neapmierināti. Tā nu arī spriedelejot par tiem baltu gēniem, kā kaut kādu dievišķo nevainības rasi arī velk uz izredzetibas tēmu. Soviet times vismaz jums ne audzināja augstprātības un iedomības, kas shamos laikos ir īpaši saredzams it visur. Dzenaties pakaļ nožēlojama dzīves paslavaj! Pavelkot to lenti turpu šurpu uz 80 tajiem ir daudz jānovērtē pašiem savā attieksme. Ko līdz runāt par krieviem un viņu sūdiem, ja jums savā starpā nav elementāras vēlmes saspēli veikt? Var runāt par poļiem, kā par gnidisku tautu, bet tomēr viņi Anglijā savstarpēji ir viens otram izpalidzigaki! Tā pati krievu tantiņa pēc dēla runātā apliecina, ka poļi izceļas ar iz palīdzību viens otram svešumā. Tad nu tirdzniecība arī poļi velk uz Angliju preces no Latvijas, ko paši letini nespēj organizēt to citi organizē un letini vēl lej virsa samazgas. Īpaša atšķirība, kad strādā izteikta lietiņu kolektīva, tad vienmēr izceļas Moralizesana un savstarpējā kakashanas par dzīves īpatnībām, kas kuram ir un nav izdevies. Kad nostājas tirgus laukumā blakām lietiņu tirgonim, tad viņš visādi cenšas kakinas liet virsa. Tā uztveres īpatnība ir ļoti atšķirīga, kad jātaisa lietas uz augšu, tad visi gudrie nozūd. Būs jums uz visiem laikiem spilgtākais piemērs iz 90 tajiem – Alberts Kauls! Kurshu virs un paanelizejat viņa kolhoza darbību pie tiem laikiem, ja jums ir vēl veselais saprāts vēl palicis. Noēst viņu neēda izteikti letini ar savu savstarpējo kashki. Dabūt jūs daudz ko esat dabūjuši pelnīti un redzot jūsu atieksmi vienam pret otru krievs jūs arī nežēlo un nezelos. Viņš izmanto to, ko jūs ne vērtējat paši! Atstāj mājas durvis ne aizslēgtas šodien? Vēl nesenā pagātnē Latgale bij īpatnība, ka ceļinieks iedams ceļu varēja ieiet mājas priekskambari un padzerties udena vēl da būdams piena, ja saimnieks to atstājis. Paša saimnieka nebūdama mājās, jo zagt ta ne zaga un savā kultūrā tādas lietas nebij saprotamas. Ja arī Grantins ir uzrakstījis reiz izsmējos rakstu par latgalieti, kas piebeiguse dzīvi Mančestrā no narkotiku pārdozēšanas, tad es norādu tieši pretējo. Ja viņas nav svētās, tad tomēr viņam bijība ir likta iekšā daudz lielāka par chulju sievietēm no Dievišķā soda. Vismaz tie ārlaulības bērni netiek slepkavoti abortos, jo savējie pieņems aiz bijības darīt tādu grēku. Maucība ir bijuse vienmēr un būs, bet tās regulas arī vajadzīgas, kas ieliek tomēr bailes cilvēka. Ukrainas sievietes arī ir kļuvušas vai tā teikt vienmēr ir bijušas par pardodamu preci. Īpaši Turcijā un dienvidu zemēs aiziet uz mauku mājām. Karš ideāla vide zagt cilvēkus.

  20. Anonīms saka:

    Rīgas domes deputāte Rita Našeniece (JV) aicina domes Pieminekļu padomi lemt par pieminekļa Uzvaras laukumā demontāžu, izriet no politiķes ieraksta sociālajā tīklā “Facebook”.

    Viņa mudina domes Pieminekļu padomi atbalstīt “struktūras demontāžu”, jo monuments esot kļuvis par “starptautiskajām praksēm netipisku Krievijas-Latvijas vienošanās objektu”.

    Deputāte norāda, ka Krievija nepilda savas starptautiskās un morālās saistības, parādot savu patieso agresora dabu.

    “Mūsu īstās saistības šobrīd ir pret mūsu tautu. Šis objekts ir mūsu kauna traips. Simbols ne tikai svešai varai, bet arī pašu apjukumam un bailēm,” pauž Našeniece.

    Viņa atgādina, ka aprīļī Rīgas Pieminekļu padomes (RPP) locekļu vairākums nobalsoja par deputāta O.Burova (GKR) priekšlikumu izņemt no darba kārtības Nacionālās apvienības (NA) Jēkabpils nodaļas iesniegumu par šī pieminekļa demontāžu.

    Vakar RPP ilgi spriedām par pieminekļa nosaukuma maiņu, bet tā vienīgais nosaukums varētu būt “Objekts, kuru jānojauc”. Aicinu sasaukt ārkārtas RPP sēdi, kas būtu veltīta tikai un vienīgi šim jautājumam,” norāda deputāte.

    Reklāma

    SABIEDRĪBA
    30.04.2022 22:14
    Rīgas domes deputāte aicina lemt par Uzvaras laukumā esošā pieminekļa demontāžu
    LETA
    33

    Rīgas domes deputāte aicina lemt par Uzvaras laukumā esošā pieminekļa demontāžu
    Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
    Rīgas domes deputāte Rita Našeniece (JV) aicina domes Pieminekļu padomi lemt par pieminekļa Uzvaras laukumā demontāžu, izriet no politiķes ieraksta sociālajā tīklā “Facebook”.

    Viņa mudina domes Pieminekļu padomi atbalstīt “struktūras demontāžu”, jo monuments esot kļuvis par “starptautiskajām praksēm netipisku Krievijas-Latvijas vienošanās objektu”.

    Deputāte norāda, ka Krievija nepilda savas starptautiskās un morālās saistības, parādot savu patieso agresora dabu.

    “Mūsu īstās saistības šobrīd ir pret mūsu tautu. Šis objekts ir mūsu kauna traips. Simbols ne tikai svešai varai, bet arī pašu apjukumam un bailēm,” pauž Našeniece.

    Viņa vērš uzmanību, ka aprīļa vidū Rīgas Pieminekļu padomes (RPP) locekļu vairākums nobalsoja par Rīgas domes deputāta Oļega Burova (GKR) priekšlikumu izņemt no darba kārtības Nacionālās apvienības (NA) Jēkabpils nodaļas iesniegumu par šī pieminekļa demontāžu.

    “Tas tika pamatots ar valdības atzinuma gaidīšanu. Bet laiks negaida. Vakar RPP ilgi spriedām par pieminekļa nosaukuma maiņu, bet tā vienīgais nosaukums varētu būt “Objekts, kuru jānojauc”. Aicinu sasaukt ārkārtas RPP sēdi, kas būtu veltīta tikai un vienīgi šim jautājumam,” norāda Bordāna JV partijas deputāte.

    Viņa uzsvēra, ka objekta vēstījums ir maldinošs. jo tas rada iespaidu, ka Latvija ir tikusi atbrīvota, kaut gan tiek runāts par vienas okupācijas maiņu ar otru okupāciju, turklāt minot LPSR, kura vairs nepastāv un kā nedabisks svešas varas veidojums iemieso sevī Latvijas okupācijas faktu.

    “Krievijas agresijas piemērs mums rāda, ka tai piemītošā impēriskā apetīte nav zudusi, tā joprojām apdraud jebkuru tās kaimiņu, tās izpausmes ir pieņēmušas fašistiskas formas un tā redzama agresijā un kara noziegumos. Amorāla vara nav pelnījusi pieminekļus,” akcentē politiķe.

    Pēc viņas paustā, piemineklis šķeļ sabiedrību, kalpo kā kremļa psiholoģiskas operācijas un iebiedēšanas elements. Un ka savā ģeogrāfiskajā novietojumā – Latvijas neatkarības cīņai veidotajā parkā, netālu no izsūtīto vagoniņa tas iedveš “nežēlīgas un masīvas pārvaras sajūtu”.

    “Objekts ir ērta “viltus karoga operāciju” un provokāciju vieta, tāpēc tā demontāža ir būtiska arī mūsu visu kopējās drošības vārdā. Uzsveru, ka kritušo piemiņas vietas atrodas kapos un nekas netraucē tur cilvēkiem pieminēt sev ideoloģiski tuvos kritušos jebkurā brīdī. Mums ir dots laika logs, nesnaužam, pārvaram savas bailes un izmantojam šo vēstures brīdi. Latvieši ir tolerances radikāļi, taču visam ir savas robežas,” pauž politiķe.

    Viņa pieļauj, ka objekta nojaukšanai nebūs jāizsludina konkurss, jo celtniecības firmas uzskatīs to par savu godu tur būt un tauta “atnāks ar āmuriem to nojaukt”. Našeniece uzsver, lai stihiski procesi neizraisītu nelaimes gadījumus, demontāža jāveic organizēti un ievērojot drošības pasākumus.

    Kā ziņots, pēdējā laikā saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā aktualizējies jautājums par Rīgā, Uzvaras parkā, esošo pieminekli un iespējām to demontēt.

  21. Odze. saka:

    Tadi zeeeeeli piikstieni no varturu puses… un taa kaa noveeloti. Un veel jau tikai piikst, LAUZNIS rokaas veel NAV.

  22. 85 saka:

    -> 9.13.
    Pamatdzīvotāji (latvieši, krievieši, nēģerieši, putni, zvēri, un tt) nav nebūtībā zūdošā parazītmehānisma kaitniekpsiholoģijas sērgas zombētās “tolerances” ne radikāļi, ne kā savādāk balstītāji. Ja mutantkropļi pilda kādas savas saistības ar dēmonkrātiju pret tautu, tautai pieder legāla rīcības vēle īstenot mutantkropļu atšaušanu, vai nosišanu ar āmuriem, vai kā savādāk likvidēšanu no esības. Nāvi parazītiem kā kaitniekpsiholoģijas sērgas oriģinālmiera pasaulē traucētājiem ar saviem rusofobijas fašisma nedabīgiem iedīgļiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Krievu jautājums ir atrisināts,- viņiem nav vietas starp cilvēkiem un tāpēc vārds rusofobija ir beidzis savu PASTĀVĒŠANU.

  23. 85 saka:

    Nebūtībā zūdošā parazītmehānisma dēmonkrātijas intervence Ukrainā pēdējo pārdesmit kalendāro gadu laikā ir novedusi ukraiņu tautu līdz pamatdzīvotāju (zombnejēdziena “pilsoņu”) kara situācijai. Parazītu sponsorētās fašisma atdzimšanas ideoloģijas un tās militārā kulta infekcijas agresīvā izplatība ukraiņu tautas un īpaši nozombēti neapzinātās jaunatnes vidū ir sasniegusi savu neatgriezenības atzīmi. Līdz ar to, arī latviešvalodīgajiem cilvēkiem Latvijas teritorijā ir pienācis laiks saprast, ka jebkāda līdzīga dalība dēmonkrātijas parazītu organizētajā kaitniekpsiholoģijas sērgas naidā pret krievvalodīgo nāciju, kā Krievijas teritorijas iekarošana, virspretlikumīgi lipinātais naids un agresija pret cilvēkiem pēc etniskā principa kā apzināts rasisms, aicinājumi publiskajā telpā demolēt Uzvaras pieminekli (tādējādi atbalstot fašismu) var novest arī pie loģiskas un likumsakarīgas Latvijas atbrīvošanas kā denacifikācijas. Beidziet kurināt etnisko naidu ar saviem (objektīvi neeksistējošiem) – uzburtajiem “krievu jautājumiem”.

  24. Odze. saka:

    Prieksh 85-

    Varbuut paraudi,paliks vieglaak.

  25. no malas saka:

    Tā laikam putina un viņa bandas reakcija uz Artura drosmi, esot krievijā, viņu midzenim blakus un tik droši sakot publiski savas domas par kremļa fīreru, par viņa sadistisko cilvēku slepkavošanu Ukrainā:

    https://www.youtube.com/watch?v=Y4mJv_LIjfk – Тело Артура нашла Супруга….Срочная новость….Россия оплакивает Смольянинова….

  26. Skolnieciņš saka:

    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    Varbūt pareizticīgo baznīcu vajag aizliegt kā teoristisku organizāciju? Dievturi būs laimīgi tikt pie pareizticīgo baznīcas lielajiem kapitāliem. Dievturiem tā būs kaut vai neliela kompensācija par padomju laikos pārciestajām šausmām.Tas būtu tikai godīgi.
    Ar cieņu pret daudzdievību un ticības brīvību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *