Lasītāja “Maiss ir caurs” atziņa !

Uz kādu Paradīzi šie nelieši cer ?

LRTT: lasītājam “Maiss ir caurs”. Teksts ir labs, kas attiecas uz VIDI kurā eksistējam. Esmu jau rakstījis, ka Velns ir Dieva “darba instruments”, daļa no Evolūcijas PAMATA. Bez Velna mēs visi pārvērstos par vienveidīgu “debesu masu”. Visi mēs dzīvotu LAIMĪBĀ un degradētos līdz tārpa līmenim. Velns ir lielais selekcionārs, kurš nekļūdīgi “aizpūš” sēnalas no Graudiem. Ne veli jau dižais Volands(Sātans) sacīja: Kas Tu labais būtu, bez manis ļaunā ? Kas būtu, ja būtu tikai Gaisma vien, bez ēnām ? Tā kā viss, Lasītāj, uz šīs Pasaules ir iekārtots PAREIZI. Jautājums ir tikai: TU PATS UN TAVA BRĪVĀ IZVĒLE ! Lai arī cik tas paradoksāli skanētu: Ceļš uz Paradīzi ir neiedomājamu ciešanu pilns un arī asinīm slacīts ! Tajā nedrīkst būt neviens netaisnīgs- melīgs vārds !

Maiss ir caurs

Velns vienmēr spēlē. Viņš nestrādā, viņa adepti nestrādā- viņi spēlē. Viņi VISI KOPĀ nestrādā tāpēc, ka darbs ir Radītāja likuma elements.
Velna koncepts -visu spēlēt PRETĒJI Radītaja Likumam.

Gaisma… Īsta Gaisma un Neīsta gaisma. Lucifers- gaismas nesējs!… Jaaaaa. Velns spēlē ari ar Gaismu ! Mani kaimiņi, adepti, visu ziemu ap mājām lampiņu apgaismojumu nedzēsa nost… gaidīja Luciferu… nesen izdzēsa. Cerības apdzisa.

ŠODIEN IR JĀRUNĀ TIKAI TAISNĪBA ! Visādas pārnestas nozīmes tikai pieder pie velna adeptu spēlītēm. Jo visam ir nozīme, katrs nieks nes vienas vai otras puses svara devu… Nebūsim liekuļi. Un nespēlēsim teātri. Jo, bailes par varas zaudēšanu, vairs nepārklājas ar viltīgas propagandas dekorācijām.

Velna adepti-kalpi sevi atmasko kāpēc ? Tāpēc, ka viņiem tas IR JĀDARA ! Vini demonstrē – kam ? VELNAM ? Kāpēc ? Viņiem vajag to… spēku.
Bez TĀ… spēka viņi ir sūds uz puļķa… Jāā. Viņi to zin, velns to zin un Radītājs to zin… Viņi visi kopā ir daudz. Vel joprojām ļoti daudz. Viņi paši to zin. Bruners to zina, Pārmaiņas to zina,  Gobzems to zina, Ledjajevs to zina,  Koralis to zin. Un vel daaaaaaaudzi to zin…

Velns sev samistrojis pinekļus visur, ka nav nekādas izredzes kaut vienam cilvēcīgam cilvēkam- neiekāpt viņa izkaisītajos sūdos !
Pat ar KLUSĒŠANU- neko neiebikstot .Velns un adepti sev piesavinās ĪPAŠUMTIESĪBAS !!! Saprotiet Cilvēki. Jo ar visādiem pagrabu dokumentiem, gan veciem gan jauniem – viņi ar asiņu zīmogiem MŪS ir iepinuši savos kontraktos, kuri VIŅIEM IR SVARĪGI.

Bet JAUKĀ ZIŅA ir tāda:

1. Radītājs ir ĪPAŠNIEKS visam, kas redzams un neredzams. Jo Viņš TO VISU IR RADĪJIS.
2. Velns ari ir Radītāja īpašums. Un velns to zin.
3. Visi KONTRAKTI, kas slēgti ar Velnu ir NEDERĪGI tāpēc, ka velns NAV ĪPAŠNIEKS !

Cilvēki ! Mūsu acu priekšā notiek kauja par ĪPAŠUMU ! Pēdējais moments ir iestājies, lai vel nomestu kontraktu pinekļus no pleciem un teiktu -MANS RADĪTAJ- ES ESMU TAVS ĪPAŠUMS, bet VELNAM UZ MANI NAV NEKĀDU TIESĪBU !!!

P.S.

Piebilde Grantiņa kungam- lūdzu lieciet šo, ka lapas rakstu, ja tas iespējams.

21.04.22

You may also like...

18 komentārs

  1. 85 saka:

    “Kas” protams cenšās izdzīvot savā slimā vidē ( tāpēc arī “kas” mēģina zombēt slimu sociumu kā normu ), kura ir pareiza šādā tavā izpratnē
    ( tiešām tavā?), nu vari turpināt ne te.
    Labs ir, aktivizējas savā visā vietā un laikā. Labs dzīvo bez ļauna ( parazītmehānisma virspretlikumīgām manipulācijām ar vissaprotami pašsaprotamām pamatdzīvotāju vēlēm uz to veselīgām un laimīgām dzīvildzēm ) laimīgi un turpina radīt ( nevis “degradēties” masu zombētajā sapratnē ) labvēlīgu jēgas uzbūvi patiesībā. Ļauns nevar bez laba, zin ka nav pieprasīts, un ar virsjēgas saprāta korekciju tiek griezts ārā no būšanas pasaulē te. Pamatdzīvotājiem ar sapratni par savu cilvēkveidola oriģinālapziņu, ir vērts atcerēties, ka laimība ir esības normas stāvoklis. Ir laiks arī izprast, ka evolūcija ( tās masu izpratnē ) bija nebūtībā zūdošā parazītmehānisma virspretlikumīgs feiks. Ja te kādi pamatdzīvotāji lasa, ziniet ka organizētās reliģijas un citu necilvēku kā sātanistu mēģinājumi sludināt dēmonkrātijas lipināto ļaunuma “līdzsvarotību pasaulē”, kā normu savu un ļaunpiedāvātu virspretlikumību taisnošanai, un zombēt kaut kādu “asinīm un neiedomājamām ciešanām pilnu ceļu uz paradīzi” ir kārtējais virspretlikumīgais feiks kā ļaunpiedāvājums, kurš tiek necilvēkiem atdots atpakaļ, prom no veselības.

  2. Citāts saka:

    “Vairums ļaužu svešā zemē jūtas labi tikai tad, ja var noniecināt tās iedzīvotājus”. (Toreiz Birmā) DŽ. Orvels.

  3. Manda saka:

    ….Ir 2 reliģijas, kas cīnās ar sātanismu visai spēcīgi: Austrumu Pareizticīgā Baznīca ar Kostantinopoles patriarhātu un Budisms! Tiek skaitītas senas lūgšanas…. Budisms tiek pielīdzināts dzīvesveidam!… Bet cilvēkus, ar labo vai ļauno, saista tas, ko viņi dara, vai nevēlas darīt!

  4. Odze. saka:

    Virspretlikumigajam Feikam,kas aizvests prom no veselibas.

    Ja pieaugusu cilveku sarunaa aktiivi maisaas piecgadnieks,tad piecgadnieku ir jaaizved uz spelju istabinu.
    Lai jautri bauda laiku spelejoties ar klucisiem audzinaataajas uzraudziibaa.

  5. Arī no malas saka:

    Pilniba Par

    no malas 2022. gada 21. aprīlis 8.23
    h
    ttps://www.youtube.com/watch?v=9pub2pbbQhU – Киселев. Чем болен Путин, глубокая жопа Соловьева, фекалии по всему дому, истерика, ядерная война

    Reti precīzs un bezgala patiess cionistu – čekistu mūsdienu radītās “krievu pasaules” izdzimteņu rakturojums! Ipaši vietā, kur Kiseļovs (citu Krievu-to bijušās aristokrātijas šis reti godīgais pārstāvis) piemin, arī mūsu vecākiem un vecvecākiem piedzīvoto ar iebrukiušo “atbrīvotāju” neizsakāmi cūcisko, pilnīgas bezkultūras uzvedību par tualeti izmantojot jebkuru vietu un lietu. Bandītiski, zogoši, nemazgājušies, nezinot kas ir waterklozets un kas ir tualetes papīrs – tāds bija šo sarkanarmijas lopu, īstenībā briesmoņu patiesais portretējums! Un šie iebrukušie divkājainie dzīvnieki psrs formās mums, visai civilizētajai, kulturālajai Baltijai uz ar savu upuru asinīm, ar pašu sūdiem notašķītajiem durkļiem atnesa savu drausmīgo “kultūru” uz veseliem 50.gadiem! Bet 91.- 93.gadā, mūsu valsts nodevējiem valdībā un Saeimā tas viss likās esam vēl par mazu termiņš. Tāpēc šie kangari pieturēja šos asinskāros, svešos primātu barbarus un to maz izmainijušos pēctečus viņu izpostītajā mūsu zemē vēl uz 30.gadiem. Un šobrīd šie 4.maija varas nelieši, kopīgi ar reiz pirmsākumos patriotisko NA, šodienas nodevējiem tos vēl prettiesiski naturalizē masveidīgi, nolemjot mūsu to apzagtajai, izputinātajai latvju tautai šos svešos mežoņus ciest vēl mūžību! Bet varbūt šis kremļa agresoru karš Ukrainā paver arī mūsu tautai beidzot apjēgt šo krievu okupantu masas ģenētisko, asinskāro mentalitāti un mums visiem kopīgi piespiest gļēvo 4.maija varu pārtraukt nelietīgo okupantu naturalizāciju, arī notikušo pārskatīt un sākot ar to kriminālelementiem tos beidzot dekolonizēt?!E.P.

  6. Lasītāja citē: saka:

    ”Katoļiem un komunistiem viena lieta ir kopīga – pretējo pusi viņi uzskata par nespējīgu vienlaicīgi būt godīgai un gudrai.” (Esejas) Dž. Orvels

  7. 85 saka:

    -> Odze.
    “Kas” ( konkrēti) tevi audzināja?
    “Kam” ( konkrēti ) esi pieaugusi?
    “Kas” ( konkrēti ) traucēja ( traucē) tev augt normāli?
    Ja čūska uzgājusi uz cilvēku ceļa, viņa nedrīkst aiziet, kamēr nav nācis cilvēks un viņu apžēlojis, atlaidis vai nositis.

  8. Odze. saka:

    Lasitajai.

    Pilnigi precizi! Katoli un komunisti ir ruudiiti velnasulainji, viena kunga kalpi,
    bet ipasibas- Godigums un Gudriba ir preteejs VILTIBAI un NEGODIBAI… Cilvekus verdzinat un apzagt! ,,SPEEJA;;- paskat tik!
    Te jau izpauzas naids pret Raditaja kartibu.
    Svariigaakaa lieta ir taa,ka visu laiku VINJI bija NEATSHIFREETI !!!

    Un,tad varam piemerot vardu – NESPEJIGS-tai pusei,kurai nonemta Dominance.

  9. AGs saka:

    Slima suņa murgi… :)))

  10. Skolnieciņš saka:

    Путин хуйло! Воистину хуйло!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  11. Pārmaiņas saka:

    Orki sāk izjust “за что меня”.
    https://youtu.be/Fr-jrGgbOVk

  12. Anonīms saka:

    Nūja! Nu ir tāds gaismas vārds =Jānis. Kas nesaprot tam sarežģīti. Nu vēsturiski senčiem Romas katoļu baznīca ir bijuse lielākā ienaidniece, kas nu latgaļiem un leišiem īpaši nav bijis vajadzīgs, bet tomēr ir sarežģītības, kad valdniekam jāpieņem smagi lēmumi. Tā no gadu simteņa uz gadu simteni ir šīs vēsturiskās problēmas ar ticības tīrības nesējiem, ka to nav daudz, bet vini ir bijusi un bijusi starp latviešiem, ko īpaši nacionālie negrib izcelt! Tā nu Sovietu laikos augot daudz bij jādzird no senčiem atšķirīgais no tā, ko runāja skolā. Tad nu arī latgaļu vecamatei vienmēr biju sotans, ka nesagribej skaitīt paterus, kā to darīja priekšzīmīgu māsīca ar brālēnu. Redzot pirmo reizi Romas katoļu baznīcas mācītāju vecāsmātes sētā nostrādāja īpaši atgrudosa energija. Ļoti tumša! Tes vecaimatei uzdeva jautājumu, kā tu katoliete būdama savu meitu esi pilavuse komunistiskajā partijā iesaistīt? Vecāmāte nespēja atbildēt neko un vienmēr viņai biju chulja bērns nekādi nedabujams tai baznīca. Luterāņu baznīca tēviem tikai vien bij atskaites pēc, ka jāreģistrē laulības un tā pati ģermāņu kuce vien bij, kas nomainīja ārējo izkārtni. Pareizticība? Ļoti sarežģīts stāsts par latviešu Pareizticīgo baznīcas vēsturi un tiem īstajiem vīriem, kas garīgi cīnījās pret komunisma sluru. Šodien lielākajai daļai latviešu maz ir zināma patiesība un visādi to cenšas aizmālēt, lai tik letini nekā nezinātu! Austrumu reliģijas lielākoties ir bezdievigas, kas kultivē cilvēka super spēju atistibu, bet aizmirst, ka cilvēka miesa ir vien māls =Sūds! Shalom alehem, kas vien no tās pašas senču valodas atzarohies – Māls, Malosch, Malij un All – Ola. Kad tev visur apkārt būtu Jāņa gaisma un galvā īpaši ne piedirsti Jan punktu, jo tieši tie ir tie paši spēcīgākie, kas tevi ir iedzinuši Tupēt mātes miesā un pēc 9 nevis 6 mēnešiem normāls cilvēks nāk pasaulē. Kad esi šajā pasaulē izskilies, tad pienākas dzirdēt, ka goda vīri ir mēsli un mēslus par goda vīriem ceļ gaismā. Diemžēl goda vīriem ir jābūt uzmanīgiem, jo ne goda cienītāju ir daudz vairāk. Tomēr ir arī attīrīšanas no netīrības dota pasaulei, bet tīrīt ta īpaši negribas, ja pieradis pie sūdiem. Sovietu sabiedriskās toletes bij visās malās, ka savas pakaļas slaucīja ap sienas malām! Dirsa vilcienu vagonos un sēkliņas splaudija sēdot kino teātros, ka vēl ir tādu izdzimtenu, kas sēro par tādu impērijas kultūru? Latviešus krievi nicinaja un nicina vien aiz tā, ka šeit nav viņu Dieva svētīta zeme. Bezdeievigas komunistu varas nostiprināšana Romas katoļu baznīca īpaši līdzdarbojas un priecājās par Pareizticīgo ļaužu slepkavošanu Krievijā. No kurienes komunisma mācība nākusi? Anglim norādīju, ka iespiest Marksa darbus ta ļāva Anglijas tronis, kas tie paši german bija un viņu asins brāļi sedej i Prussiajas tronī, kā arī Russijas tronī. Viena ģermāņu asins radniecība un Pareizticība Krievija ir garīgi pārveidota par Luterāņu baznīcas būtību – Keizariskums!

  13. Skolnieciņš saka:

    «Anonīms 2022. gada 23. aprīlis 23.03» Pareizticīgo baznīca tā pati kristietība vien ir. Krievijas Federācijā dzīvojošās tautas Slāvu Dievus – Dievu Perūnu, Dievu Svarogu, Dievu Stribogu, Dievu Jarilu, Dievu Veļesu, Dievu Černobogu, Dievieti Māru, Dievieti Makošu, Dievieti Ladu, Dievieti Ļeļu, Dievieti Živu – ir jau aizmirsuši. Pareizticīgo baznīca, kā jau kristiešiem ir ierasts, pielūdz Bībeles viltus Dievu Jahvi (Dievu Jehovu). Bībeles viltus Dievs Jahve (Dievs Jehova) ir tas pats ebreju cilts Dievs Jahve. Korānā ebreju cilts Dievs Jahve ir pazīstams kā Korāna viltus Dievs Allāhs. Pēc būtības ābramiskās reliģijas – jūdaisms, kristietība un islāms – ir viena vienīga senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms.
    Labāk ir godāt Sentēvu Dievus – Latvju Dievus. Var godāt Dievu Pērkonu (Pērkonu – Debesu Tēvu), Dievieti Māru (Māru – Veļu Māti; Māru – Zemes Māti), Dievieti Laimu, Dievu Jumi, Dievu Ūsiņu, Austras koku (Saules koku jeb pasaules koku). Politeisms ir latvietības pamats. Bet lielebreju šovinisms un cionisms attiecināms uz mūsu tautu, uz latviešu tautu. Latvija ir Latvju Dievu zeme. Sentēvu pagāniskā ticība ir mūsu tautas un zemes pamatticība.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  14. Skolnieciņš saka:

    * nav attiecināms [Drukas kļūda]

  15. no malas saka:

    Interesanta intervija Gordonam ar Smiltēnu: https://www.youtube.com/watch?v=KCNoLw-JEHk

    Gordons izsaka pateicību Latvijai un Smiltēns (hmm, kāpēc tieši Smiltēns, ne no NA vadības, kas Smiltēnu izvilka no 3-4% neievēlēsanas bedres) to pašapzinīgi pieņem, noklusējot savu, savas partijas un visas Rīgas domes partiju neizlēmīgumu un gļēvumu agresorvalsts psrs-krievijas okupācijas pieminekļa elementārajā nojaukšanas jautājumāQ

  16. Skolnieciņš saka:

    Vladimirs Putins ir politisks līķis. Arī Vladimirs Gundjajevs ir politisks līķis. Pēc laika viņi pievienosies pie Vladimira Žirinovska un mūžīgi klausīsies Josifa Kobzona koncertu. Tomēr Dievi un Dievietes nav monstri, šīs dvēseles pēc dažām tūkstošgadēm tāpat reinkarnēs, bet ar zināmām sankcijām. Viņu rokās vairs nebūs varas. Tāds būs Dievu un Dieviešu uzliktais sods šīm manis pieminētajām dvēselēm.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *