4. maija kliķe ir veikusi noziegumu pret Krievijas iedzīvotājiem

Karš Ukrainā nav tik viennozīmīgs, kā daudziem tas liekas. Šis ir civilizāciju karš, kad notiek pēdējā cīņa starp ĻAUNO un PATIESĪBU. Tā pagaidām aktīvi notiek Ukrainā, bet drīz tā pārsviedīsies arī uz citām valstīm, ieskaitot Latviju. Un ticiet, ka Latvijā Patiesības īstenošanā būs vairāk ko darīt nekā citās Eiropas un Pasaules valstīs. Neizplūdīšu garā aprakstā,- neskaitāmo neliešu vārdu pieminēšanā, bet par trim uz foto redzamajiem noziedzniekiem. Visi viņi ir bijuši Latvijas politikā jau no Atmodas pirmās dienas. Visi trīs ir “vagojuši” Briseles plašos koridorus un aizkulises kabinetus, kur tika lemts par Latvijas nākotni. Protams, ka ne tikai šie sātaniskie elementi vien. Vēl bija tādas ērces kā kā ziemeles, labuckas, godmaņi, muižnieki, zīles, dombrovski, kalnietes, vaideres… .

Neviens no šiem cionistiskās šlakas deģenerātiem nekad nav centies pieminēt vārdu LATVIETIS. Neviens no viņiem nav centies ES valdošajai cionistu bandai atgādināt, ka galvenais jaunuzņemto valstu uzdevums ir gādāt, lai tiktu izlīdzināti ienākumi ar vecajām valstīm ! Notika tieši pretējais, tika iznīcināta Latvijas industriālā un lauksaimniecības struktūra. Tika pilnībā ignorēti ES pamatLikumi ! Latvija un latviešu tauta šo sarkano izdzimteņu darbības rezultātā nokļuva totālā nabadzībā.

Latviju ES pārstāv tikai un vienīgi veco čekistu ielikteņi. Visi šie parazīti saņem pasakainas algas par Latvijas iznīcināšanu. Viņi visi, šeit un ne tikai šeit pieminētie, tiks tiesāti par: GENOCĪDA VEIKŠANU PRET LATVIEŠU TAUTU !

Šajā foto redzamie visi ir pasakaini bagāti. Un, ne jau savu komerc-dotību rezultātā, bet gan valsts un tautas apzagšanā. Ko tad veic šī fiktīvā un nelikumīgā Latvijas valsts “valdība” ? Tas, ko es tagad sacīšu, ir augstākās pakāpes KRIMINĀLNOZIEGUMS pret latviešu tautu Latvijā un Krievijas iedzīvotājiem: Latvijā ir iztirgotas vairāk par 50 000 Krievijas pilsoņiem uzturēšanās atļaujas. Visi šie 50 000 ir visīstākie kriminālelementi, kuri apzaguši savas valsts DARBA TAUTU. Vai to nezināja Saeima ? Vai to nezināja tādi nac. “varoņi” ka dzintari, paradnieki un citi švaļi no citām partijām ? Tātad, visi Saeimas deputāti ir noziedznieki PĒC BŪTĪBAS. Un, ja PĒC BŪTĪBAS, tad visiem jātiek tiesātiem un pat izdotiem nākošajai Krievijas valdībai.

Tātad, secinājums: šodienas Latvijas valdība ir KRIMINĀLA.  Redziet, un te arī ir atbilde vienam 21. gadsimta idiotiskajam jautājumam: Kāpēc Latvijas aktīvas Atmodas aizsācējs L. Grantiņš tiek uzskatīts par galveno Latvijas ienaidnieku līdz šai dienai. Pret viņu notiek neskaitāmas tiesas un viņa vārds Atmodas procesā ir TABU. L. Grantiņš ir ienaidnieks gan “disidentiem”, gan čekistiem un valdošajai kliķei, jo ir vienīgais, kurš runā PATIESĪBU.

Lielā TIESAS DIENA mums vēl priekšā !

Dievs, svēti Latviju !

Slava Ukrainai !

FOTO: un kāda sagadīšanās. Abi šie nelieši(Kariņš un Levits) pie vēsturnieka Ādolfa Šildes 80tajos gados Minsterē ! Ja tas viss nav cionistu bandas mahinācijas rezultāts, tad kas tas ir ? Kāmēr pastāvēs hazāriskais cionisms, nekas nemainīsies. Nav pasaulē nekādas tur SAZVĒRESTĪBAS TEORIJAS, bet jūdaisma nacisms. Par sazvērestību parunāsim atseviķi.

Nu nav šeit redzamie cilvēki, bet gan cilvēces atkritumi !

Un, šeit vēl viena kosmiska sakritība cionistu “mērcē” !

LRTT 19.04.22

You may also like...

17 komentārs

  1. Anonīms saka:

    90 to gadu sākumā jauns naivs gurķis strādāju par macekli latviešu nacionālās virtuves restorānā – Trjoshkas! Tad nu tev norādīju, ka aiz visiem nacionālo kustību organizēšanas stāv internacionales meitenes gatavas pionieru goda vārdā kalpot partijai atsukajot tautas dēlu vērtību nr. 21. Tā tas vēsturē ir bijis un diemžēl būs, ja paši ne kontroles, kur var bazst, kur nevar bazst 21 pirkstu? Vīriešiem tā lieta ir sarežģītāka nekā sievietei, bet tomēr ar sievām uz tādiem restorāniem vīri neiet. Kas kontrolēja Soviet times restorānu darbību? Obshepit – zhidu kantoris. Tā arī jebkurā skatuvē ir pa pilnam tādu Ievu Akurateru, kas arī asins radiniece tām foto dāmām. Kad ģenerālis ir iekritis ar tādām specdienestu darbiniecēm, kas taisa Anti prostatas masāžu, tad ar viņu manipulē un viņš ir lellīte zhidu rabiniem. Pēcāk ieradās zhidu ortodoxie rabini un tādus mūsu krastos nebij tauta redzejuse. Tie vāca zhidus no visas Soviet imperijas, lai apmācītu viņus saviem dzīves likumiem, tad viņus parsviestu dzīvei uz Israelu. Ēda un dzēra visu labāko un pavāri ar oficiantiem strādāja no agra rīta līdz vēlam vakaram apkalpojot 600 zhidus. Kad iesākās viņu maltītes, tad pirms tās viņi visi ar kājām dauzīja pa grīdu, bet pavāri strādāja zem viņu kājām. Tā tāda savdabīga vienotības lūgšana, ka Sovietu filma – 17 pavasara mirkli. Tiridams ar zhidu puikam kartupeļus tiem jautāju vai viņi paši spēj dzīvot pēc tiem rabinu likumiem? Lielākajai daļai tie nahuj nav vajadzīgi, bet vecāki viņus grib parsviest uz Israelu un tur bez zhidu dzīves kanoniem nepieņem. Tai pašā zhidu sabiedrībā Grantin nav nekādas vienotības un arī viņi edas savā starpā, kā tas ir ikviena sabiedrība, kur nesaskan cilvēka sirdsapziņas balss ar izdomātiem cilvēku likumiem. Tā nu ar būt par visu aptveroso sogi Grantin tev pienāksies pašam atbildēt Dievišķās tiesas priekšā. Caur Latviju zaga pirms kara laikā un arī šinī jūdu republikā no visām Soviet bijušam republikām. Ukrainas bankas arī darbojas Latvijā!
    .
    .
    .
    Admins
    Beidzot Tu kaut ko normālu uzrakstīji. Viņu strapā nav vienotības un tāpēc viņi nav nekādi varenie, bet vienkārši noziedznieki kuri jāklapē, nevis jāklausās uz viņu”vēsturisko sūtību”. Ukrainā neviens uz viņiem neklausās. Viņi paši skrien Ukrainai pakaļ… .Arī Latvijā šie pasaules izkārnījumi tiks “piekabināti laternām”!

  2. Latvijas pilsoņi saka:

    vISS LRTT IR PAREIZI TEIKTS, BET NELIEŠIEM – TUA TIRGONIM PIENAKAS AUGST. SODA MĒRS PAR KRIEV- 5. KOLONNAS APM. 60 000 SVEŠO KRIEVU BANDĪTU UN KREMLA SPECDIENESTU ARMIJAS IEPLUDINĀŠANU LATVIJĀ!

  3. Astras radiniece saka:

    ….Pilnīgi piekrītu Grantiņam, LRTT un Anonīma patiesajam komentāram!

  4. Anonīms saka:

    Katram savs stāsts un Ukraina man ir īpaši svētīga zeme, kas dzīvē ir atstajusi dveselisku nozīmi. Tikai tās lietas par kurām runā šodien pusaudžu vecumā visādi vajadzēja grozīt turpu Shurpu, lai saprastu, ka tā nacionālā bilde par ko raudāju pusaudžu vecumā ir pupu mizas vērta. Ukraini savā būtībā ir agresīvāki pret krieviem un problēmas ir līdzīgas tikai viņiem apmēri daudz lielāki. Tomēr notiekošais šodien var arī izgāzt viņu plānus atgriezties pie Soviet impērijas, ja tās tautas savstarpēji sadarbosies. Maskavas patriarhats Latvijas republika ir pret kanonisks un ukraini var garīgi palīdzēt tikt vaļā no tiem Kgbeshniku mēsliem, kas sēd nelikumīgi Latvijas Pareizticīgo baznīca liedzot latviešiem pilnvērtīgu baznīcas darbību. Jo latvieši visādi tiek atgrusti, ja negrib laizīt ies Maskavas patriarhata priekšā. Ukrainu ir kudi vairāk Pareizticīgo un zin labāk tās lietas no kurām latvieši tiek apturēti, ka tikai viņi ne pārņemtu vadību un nepāriet likumīgā Konstantinopoles patvērumu. Kanoniski pati Maskava ir nožēlojama sekta un tā bēda bij arī pirms kara Latvijā, bet tomēr tas Svētais darbs latviešu pareizticīgo pulkā nav bijis bez vērtīgs. Lai arī viņi ir centušies slēpt no latviešiem patiesību, tad Dies pats uzrunā, kā viņam tik. Tikai lielum lielajam vairumam gar to nekādas daļas, jo tēma ir smaga un grūti panesama, kad jāpaskatās iekš savas būtības.

  5. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=9pub2pbbQhU – Киселев. Чем болен Путин, глубокая жопа Соловьева, фекалии по всему дому, истерика, ядерная война

    Reti precīzs un bezgala patiess cionistu – čekistu mūsdienu radītās “krievu pasaules” izdzimteņu rakturojums! Ipaši vietā, kur Kiseļovs (citu Krievu-to bijušās aristokrātijas šis reti godīgais pārstāvis) piemin, arī mūsu vecākiem un vecvecākiem piedzīvoto ar iebrukiušo “atbrīvotāju” neizsakāmi cūcisko, pilnīgas bezkultūras uzvedību par tualeti izmantojot jebkuru vietu un lietu. Bandītiski, zogoši, nemazgājušies, nezinot kas ir waterklozets un kas ir tualetes papīrs – tāds bija šo sarkanarmijas lopu, īstenībā briesmoņu patiesais portretējums! Un šie iebrukušie divkājainie dzīvnieki psrs formās mums, visai civilizētajai, kulturālajai Baltijai uz ar savu upuru asinīm, ar pašu sūdiem notašķītajiem durkļiem atnesa savu drausmīgo “kultūru” uz veseliem 50.gadiem! Bet 91.- 93.gadā, mūsu valsts nodevējiem valdībā un Saeimā tas viss likās esam vēl par mazu termiņš. Tāpēc šie kangari pieturēja šos asinskāros, svešos primātu barbarus un to maz izmainijušos pēctečus viņu izpostītajā mūsu zemē vēl uz 30.gadiem. Un šobrīd šie 4.maija varas nelieši, kopīgi ar reiz pirmsākumos patriotisko NA, šodienas nodevējiem tos vēl prettiesiski naturalizē masveidīgi, nolemjot mūsu to apzagtajai, izputinātajai latvju tautai šos svešos mežoņus ciest vēl mūžību! Bet varbūt šis kremļa agresoru karš Ukrainā paver arī mūsu tautai beidzot apjēgt šo krievu okupantu masas ģenētisko, asinskāro mentalitāti un mums visiem kopīgi piespiest gļēvo 4.maija varu pārtraukt nelietīgo okupantu naturalizāciju, arī notikušo pārskatīt un sākot ar to kriminālelementiem tos beidzot dekolonizēt?!E.P.

  6. Skolnieciņš saka:

    «Anonīms 2022. gada 20. aprīlis 22.21» Pareizticīgo baznīca tā pati kristietība vien ir. Krievijas Federācijā dzīvojošās tautas Slāvu Dievus – Dievu Perūnu, Dievu Svarogu, Dievu Stribogu, Dievu Jarilu, Dievu Veļesu, Dievu Černobogu, Dievieti Māru, Dievieti Makošu, Dievieti Ladu, Dievieti Ļeļu, Dievieti Živu – ir jau aizmirsuši. Pareizticīgo baznīca, kā jau kristiešiem ir ierasts, pielūdz Bībeles viltus Dievu Jahvi (Dievu Jehovu). Bībeles viltus Dievs Jahve (Dievs Jehova) ir tas pats ebreju cilts Dievs Jahve. Korānā ebreju cilts Dievs Jahve ir pazīstams kā Korāna viltus Dievs Allāhs. Pēc būtības ābramiskās reliģijas – jūdaisms, kristietība un islāms – ir viena vienīga senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms.
    Labāk ir godāt Sentēvu Dievus – Latvju Dievus. Var godāt Dievu Pērkonu (Pērkonu – Debesu Tēvu), Dievieti Māru (Māru – Veļu Māti; Māru – Zemes Māti), Dievieti Laimu, Dievu Jumi, Dievu Ūsiņu, Austras koku (Saules koku jeb pasaules koku). Politeisms ir latvietības pamats. Bet lielebreju šovinisms un cionisms attiecināms uz mūsu tautu, uz latviešu tautu. Latvija ir Latvju Dievu zeme. Sentēvu pagāniskā ticība ir mūsu tautas un zemes pamatticība.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  7. Skolnieciņš saka:

    * nav attiecināms [Drukas kļūda]

  8. Roze K. saka:

    Skolēn, tu i tumš. Jumorists Raikins savulaik, ja kāds runāja ko aplamu, mēdza teikt – “ņet takoi bukvi v aļfaviķe!!!“ Nu ņet takoi bukvi – tādas ticības kā pagāniskā ticība. Pagāns senlaiku tekstos nozīmēja un nozīmē neko citu, kā ārpus pilsētas dzīvojošo, respektīvi – laucinieku. Maitas ideologi pārkrāsoja šo jēdzienu līdz nepazīšanai. Tīšām. Lai būtu jukas. Mūsu zemes pamatticība, tāpat kā visai pasaulei, ir vienkārši dievticība. Visi tic Dievam, tikai katrā vietā viņam ir citāds vārds. Un loģiski – jo katrā vietā ir sava citāda valoda. Sava citāda iztēle, kāds varētu būt Dievs. Jo Dievu reāli neviens nav redzējis. Vienīgi pašu radītās bildēs un tēlos. Bet tic. Mēs šajā zemē arī. Bet mums šajā zemē Dievs ir visapkārt, visur, kur soli speram. Dienu un nakti. Visu dzīvi. Viņš ir ar mums zemē un debesīs, ugunī un ūdenī (bez tiem mēs nespētu būt) – pienā un gotiņā, pļavā un mežā, sirdī un dvēselē, valodā un dziesmā (dziesmās – tik pulkās un spēcīgās): “Augstāk dzied cīrulītis Par visiem putniņiem – Augstāks Dieva padomiņš Pār to visu pasaulīti.“ Un tas, ka mums tā ir, nenozīmē, ka mēs noliedzam tos Dieva `uzvārdus`, kurus Viņam iedevuši citās vietās. Vai tos, kas tic Tam Dievam, ar viņu dotu vārdu. Dievs ir Viens. Un Dievs Ir Mīlestība. Tik vienkārši.

  9. Skolnieciņš saka:

    Roze K., Tu drīksti domāt un sacīt visu ko vien vēlies, tās ir Tavas cilvēktiesības. Bet es Tev nepiekrītu.
    Roze K., vārdu “pagāns” plaši lieto latviešu valodā. Vārds “pagāns” ir sinonīms vārdiem “daudzdievis” un “politeists”. Šo vārdu var vispārīgi lietot attiecība uz visiem pagānisko ticību (politeisko reliģiju) piekritējiem. Vārds “dievturis” ir attiecināms tikai uz latviskajiem dievturiem, bet vārds “pagāns” ir universāls. Ticības izvēle ir brīva. Diemžēl monoteisma (viendievības) piekritēji to nesaprot un negrib saprast. Pirms runā par mīlestību vai jebkādām citām vispārcilvēciskajām vērtībām, no sākuma iemācies pieņemt manu viedokli. Citādi sanāk, ka Tu liekulīgi muldi par mīlestību sektantes manierē, bet Tavi priekšgājēji no “īstenās ticības” sektas veica krusta karus, inkvizīcijas prāvas un n-to tautu genocīdus un aparteīdus. Vēsturi pastudē! Lasi grāmatas ārpus “īstenās ticības” sektas dogmātiem! Un tad Tu sapratīsi, ka jebkurš cilvēks var izvēlēties, kuriem Dieviem ticēt, bet kuriem nē.
    Sāc ar sevi pirms māci citus. Es tik un tā no sava viedokļa neatkāpšos.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  10. Skolnieciņš saka:

    Roze K., lūdzu, izskaidro sīkāk savu pasaules uztveri. Citādi no malas liekas, ka Tu atgremo kaut kādas kristīgās sektas bukletus. Tas man atgādina adventistu Bībeles ar vērā ņemamiem jaundarinājumiem un daudzu tekstu iztrūkumiem. Es ticu, ka Dievu ir daudz. Es ticu, ka Dieviešu ir daudz. Es ticu, ka Dievu un Dieviešu ir daudz. Dievi un Dievietes radīja pasauli kopā, šī pasaule ir daudzu Dievu un Dieviešu kopdarbs. Pasauļu ir bezgalīgi daudz. Dvēseles spēj radīt teju jebkurš Dievs vai Dieviete, atšķeļot daļu savas apziņas. Dvēseles ir nemirstīgas līdzīgi kā Dievi un Dievietes. Un dvēseles nepārtraukti reinkarnē, lai Augstākajiem Spēkiem nebūtu garlaicīgi. Tas nodroši pasaules mainīgumu un dinamiku. Un pasaule vairs nešķiet garlaicīga. Cilvēks nav vienīgā rase uz pasaules. Tomēr mēs — cilvēki — esam Dievu un Dieviešu izredzēti, Dievi un Dievietes mūs mīl vairām par citām rasēm. Tādējādi cilvēks šajā pasaulē atrodas priviliģētā stāvoklī. Mēs ar savu rīcību paši nosakām savu nākotni, gribot to vai negribot. Arī bezdarbība un klusēšana ir darbība. Grēka nav. Tas baznīcēnu izdomājums, lai kalpinātu ļaužu prātus. Ir tikai rīcība un rīcības sekas.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  11. Skolnieciņš saka:

    *nodrošina [Drukas kļūda]

  12. Сколниециньш из святоречки saka:

    У каждого человека есть право верить во что угодно. У каждого человека есть право выбирать во что верить, а во что не верить. Право на свободу веры священно и неприкосновенно. Есть ли в современной Латвии свобода веры? Изначально народы балтов были язычники, то есть многобожники. У народов балтов были свои Боги и свои Богини. Так было до того, как Римский папа Иноцент Третий решил объявить крестовой поход против народов балтов. Это привело к геноциду балтов. А что можно хотеть от Ватикана? Библия — это самая каровая книга на Земле. Зло, которое исходит от Библии, неописуемо. В древности на современной территории Палестина и Израиля жили семь народов – хананеи, амореи, хетты, перизеи, евеи и иевусеи – до той поры, когда племенной Бог евреев Яхве побежал еврейскому народу молочные и медовые реки. Вторая книга Моисея (под названием EXODUS) 3. глава 8. абзац: «И я пришел, чтобы спасти их от руки Египтян и вывести их из той земли в хорошую и широкую землю, в землю, где течет молоко и мед, в место Хананеев, Хеттеев, Аморреи, Перизеи, Хивеи и Иевусеи (Исход 3: 8).». И евреи фанатично следовали за наставлениями племенного Бога евреев Яхве. Пятая книга Моисея (под названием DEUTERONOMIUM) 21. глава 16., 17. и 18. абзац: «Только в городах этих народов, которые Господь, Бог твой, дает тебе в удел, ты не должен оставлять в живых ничего дышащего. Но ты полностью истребишь их: хеттов и амореев, хананеев и перизитов, хивитов. и иевуситов, как повелел вам Господь, Бог ваш, чтобы они не научили вас делать все свои мерзости, которые они сделали для своих богов, чтобы вы согрешили против Господа, Бога вашего (Второзаконие 20: 16-18).». Во второй книге Моисея (вторая книга Пятикнижия Торы) племенной Бог евреев Яхве обещает еврейскому народу хорошую землю и достаток, а уже в пятой книге Моисея (последняя книга Пятикнижия Торы) племенной Бог евреев Яхве призывает еврейский народ сделать геноцид семерых народов – полное их уничтожение. И евреи с этим соглашаются, и евреи это делают. Раввин Моисей не высказывает никого несогласия этому жестокому и безумному поступку. Раввина Моисея все устраивает. Таким образом, начавший геноцид балтов и завоевание Балтии, Римский папа Иноцент Третий поступил так как написано в Библии. Пруссы уже исчезли. Нет такой страны как Пруссия, нету даже прусского языка. Не хананеи, не амореи, не хетты, не перизеи, не евеи, не иевусеи не просят у евреев 40 000 000 евро, потому что эти народы жестоко уничтожены руками еврейского народа. Эти народы никому не просят 40 000 000 евро или какие-то другие законы доброй воли.
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #БогиняОстара #БогиняВесны #БогиняРассвета #ПасхальныйЗаяц #ПасхальныйКролик #ПасхальныеЯйца #Пасха #24.04.2022. #25.04.2022. #святоречка

  13. Сколниециньш из святоречки saka:

    Хвала Богам! Латвийское Библейское общество в 1992. году сделала огромную работу и выпустила полное издание Библии со всеми текстами. Прошлое не забыто, прошлое с нами. С наступавшей Пасхой! Да благословит нас Богиня Остара! Да защитит Богиня Остара нас от зла!
    С благословением Богини Остары, Сколниециньш из святоречки
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  14. Roze K. skolnieciņiem saka:

    “Tas, ka es domāju citādi, nenozīmē, ka tu esi man ienaidnieks vai ka es esmu idiots (vai sektants, kā jūs gribat mani `klasificēt`). Tas nozīmē vienīgi to, ka es domāju citādi.“ E. Radzinskis
    Atļausiet, lūdzu, palikt pie savas domas, ka Dievs Ir Viens. Daudz ir dievību. Bet tas nav viens un tas pats. Ekumēni ar zvaigžņoto debesi ar spīdekļiem, Piena Ceļu, Sietiņu, Greizajiem ratiem,.. , kas ir tie paši visos zemes punktos visos gadsimtos, varēja radīt tikai Viens Dievs. Nevis dievības.

  15. tam pašam saka:

    Un tam, ko teicu par vārdu `pagāns` nevajag iet ar līkumu. Nav mans izdomājums, tas ir skaidrojums gan senos, gan ne tiks senos skaidrojošo vārdnīcu krājumos. Tas, ka to lieto un lietojat modificētu, ir jūsu problēma. Liela problēma ja sāk vārdu nozīmes mainīt ne pa dienām, bet pa stundām. Izmanīgs veids, kā psihočakarēt domāšanu. Un – kā pazudināt valodas. Un pat sajēgu.

  16. Skolnieciņš saka:

    «Roze K. skolnieciņiem 2022. gada 24. aprīlis 17.26» Nu, Tu raksti kā profesionāls baznīcēns, Bībelē vārdu ‘’Dievi’’ vienmēr raksta ar mazo sākumburtu. Ebreju cilts Dievs Jahve būdams snobs, cionists un lielebreju šovinists, ar nicinājumu raugās uz citiem Dieviem un Dievietēm. Tu tik centīgi ievēro kristietības pirmos trīs baušļus, ka ebreju cilts Dievam Jahvem ir prieks. Pat vārdu ‘’Dievi’’ Tu nevari uzrakstīt ar lielo sākumburtu. Bravo! Tā tik ir konsekvence! Lielisks lielebreju šovinisma un cionisma piemērs. Tavā pasaules uztverē senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms ir vissvētākais, kas vien var būt. Tu vari savas idejas sludināt Israēla bērniem Izraēlā, bet ne man.
    Uh, tagad Tu sāc lietot baznīcēnu terminoloģiju kā smago artilēriju. Vārds ‘’ ekumenisks’’ tāds, kas aptver visas kristīgās baznīcas. Es monoteismu neatzīstu, pārāk daudz asiņu ir uz monoteisma ideoloģijas rokām, lai monoteismu vel mūsdienās varētu uzskatīt par leģitīmu (likumīgu). Labāk ir godāt senos Dievus un senās Dievietes, un dzīvot pēc savas sirdsapziņas atbilstoši Eiropas Savienībā pieņemtajai likumdošanai.
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  17. Skolnieciņš saka:

    «tam pašam 2022. gada 24. aprīlis 20.01» Pam, pam, param. Pam, pam. Tu runā kā tāds profesors lekcijā, kurš mēģina skaidrot vārdu nozīmi zinātniskajā literatūrā un nozarē vispārpieņemto terminoloģiju. Pirmais skaidrojums no Tēzaura: «2.vēsturisks Bībelē cilvēks, kas nav jūds; vēlāk pagānisma, kāda nekristīgā kulta piekritējs; šajā nozīmē sākts lietot ap 370. g.». Otrais skaidrojums no Tēzaura: « 3.sarunvaloda Mūsdienās cilvēks, kurš nav ne kristietis, ne jūdaists, ne musulmanis, arī neticīgais, bezdievis..». Un Tu mani māci vel kā dzīvot. Smieklīgi…
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. pagāns | Tēzaurs (tezaurs.lv) https://tezaurs.lv/pag%C4%81ns

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *