Kas tad īsti ir Latvijas Nacionālā fronte ? Turpinājums nr.1.

IMGP0974Nācies dzirdēt, ka Grantiņš ar savu Tribunālu tikai graujot nacionālo spēku vienotību. Vai tas tā ir ? Tam, kurš domā tikai ar ausīm, droši vien, ka tā arī liekas. Es neapvainojos uz tiem, kuri mani nosoda, jo arī es noticēju A. Gardas propagandai. Tie, kuri šodien uzdodas par nacionāļiem, tādi nav. Ne Rožkalna brandža, ne Pupurs, ne Inkins, ne arī VL. Šeit minētie nekad nevienosies, jo viņu uzdevums ir dalīties. Tādu, kas ieliek savā PORTĀLĀ “Mein Kampf, vienalga ar kādu nolūku, var nepārprotami atpazīt kā nacionālās vienotības grāvēju… . Ja mēs gribam sasniegt mērķi, tad nevaram iet kopā ar šiem viltus nacionālistiem, kuri kalpo mūsu ienaidniekam. Ienaidnieka uzdevums ir “izvilkt mūs” vajadzīgā brīdī un vietā, lai soli pirms mūsu mērķa ielaistu lodi pakausī. Tāpēc LRTT uzdevums ir šos nodevējus atmaskot.   09.06.2010

==============================================================

Pirmais turpinājums.

Es jau tiku ātrāk brīdināts, ka Garda diez vai ir tas ar kuru ir jādraudzējas. Pret Gardu sacītais nebija pārliecinošs, tāpēc arī uz daudzām lietām, kuras neattiecās uz būtisko, nepiegriezu sevišķi lielu vērību. Priekš manis galvenais bija, ka Garda iestājās par dekolonizāciju. Tikai tad, kad Garda nepārprotami sāka pildīt Maskavas kungu pavēles, mums sanāca konflikts. Pietiekoši asas domstarpības bija par to, ka Garda brāļojās ar Ļedjajevu…..šo brāļošanos viņš motivēja kā cīņu pret pederastiem. Izteicu neizpratni arī par to, kāpēc DDD nesadarbojas ar pieredzējušiem veterāniem avīžniecībā, tādiem kā Laimonis Purs, lai nacionālā ideja ietu plašumā. L. Pura kungs, cik man zināms, būtu bijis ar mieru palīdzēt. Atbilde no Lienes Apines puses skanēja: ar Puru viss neesot tā kā vajag… . Kas ar L. Puru nav kā vajag, man netika paskaidrots. Ievēroju arī, ka daudzas nesvarīgas lietas tiek paceltas nevajadzīgā augstumā. Latviešu tautai svarīgie jautājumi vienmēr tika nevajadzīgi saistīti ar Dzīvās Ētikas mācību. Viss tika nemanāmā veidā pastumts zem Krievijas “karoga”. Kaut arī mūsu latviskā Dzīves Dziņa stāv daudz augstāk par Ļeņina slavinātāja N. Rēriha radīto mācību. Garda ar un ap Rērihu spēlēja totālu absurda teātri. Rērihs tiek uzskatīts par Dievu, par visa Visuma Radītāju !!! Pats Garda sevi uzskata par vienīgo cilvēku, kurš pareizi izprot Rēriha mācību… . Tātad, pēc Kristīgās pasaules lietu izpratnes, Garda ir Dieva Dēls (vienpiedzimušais). Gardas “koriš” Ļedjaevs, šajā jautājumā ir  daudz pieticīgāks, pasludinot sevi tikai par apustuli… . Bija daudzas tādas reizes, kad mēs, zobus sakoduši, viens otru pacietām… . Kad man kaut kas nepatika, pasmaidīju un novērsu skatienu no Aivara. Domāju, ka viņš saprata, ko ar to gribēju teikt… . Pie sevis nodomāju: ko lai dara, dvēsele ir jauna, pieredzes nav, ambīcijas lielas, tāpēc ir jāpieķeras kādai mācībai, bet ja cīnās par krievu aizvākšanos no Latvijas, tad man ir vienalga, kam viņš tic…. . Un tad pienāca mūsu izšķirošais konflikts. Tas bija saistīts ar K. Pupuru. Par Pupuru es regulāri informēju LNF. Kad Pupuru, par pārmērīgu alkohola lietošanu, izslēdzu no LRTT, A. Garda bija tas, kurš mani par to bargi nosodīja, neskatoties uz to, ka viņš bija ņirdzīgi izsacījies par Dzīvo Ētiku, LNF un Šambalu. Kāds cits AG, kurš ir A. Gardas piekritējs un draugs, Aivars Gedroics no Daugavpils, arī mani nosodīja par Pupura izslēgšanu no Tribunāla. Pagāja trīs mēneši, pēc “draugu” izdarītā spiediena uz mani, un paša Pupura svēta solījuma, ka ar alkoholu ir rēķini noslēgti uz mūža atlikušo daļu, Pupurs tika atjaunots Tribunālā. Bet ne uz ilgu laiku. Drošības iestādes caur LNF nevarēja mani ietekmēt, un tāpēc bija dots uzdevums LRTT visiem spēkiem diskreditēt. Izrādījās, ka Konstantīns Pupurs bija visu laiku darbojies VDK(DP) uzdevumā. Var teikt vēl ļaunāk, K. Pupurs darbojās Maskavas kungu labā, tieši tāpat kā Aivars Garda un Aleksejs Ļedjajevs.

Turpinājums sekos… .

22.06.2010

You may also like...

4 komentāru

  1. pamela saka:

    Gaidu turpinājumu.Un kā ir ar pārejiem LRTT piesēdētājiem?

  2. AG saka:

    Nav nekāds draugs Ļedjajevs Gardam, nefantazē niekus! Tas, ka viņš atbalsta JP cīņu pret pederastiem, nenozīmē, ka viņi draudzētos!

  3. Miervaldis saka:

    jūs vēl šaubijāties?

  1. 2011. gada 18. decembra

    […] Foto: A. Garda- DEKOLONIZATORS  http://tautastribunals.eu/?p=1987 […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *