Pārmaiņas. Izraēlas īstenā seja

Divas intervijas, kas daudzas lietas sakārto pa plauktiņiem. Tas vien, ka ukraiņu golodomoru un arī genocīdu pret citām tautām, neatzīst pat tādas valstis kā Izraēla, liecina par rietumu gļēvumu un dubultiem standartiem.

Vienīgais kam nevaru piekrist, kas 17:30min. Uzskatu ka šie labie, progresīvie krievi uz šodienu jau ir salīduši Googlē, feisbukā, Jūtūbē un daudzās citās globālajās korporācijās, kur klusiņām darbojas pret visu cilvēcisko.

Kas tad ir holokausts (katastrofa)
https://lv.wikipedia.org/wiki/Holokausts

– Runa ir par aptuveni 2000 SS un policijas ziņojumiem priekšniecībai Berlīnē, tostarp arī no okupētajām teritorijām Baltijā, Ukrainā un Baltkrievijā. Lielbritānijā šie dokumenti vēl joprojām ir slepeni un pētniekiem nepieejami.

Tātad ir kaut kas tāds, kas mums pārējiem nav jāzin.
Slava Ukrainai !!!
Slava varoņiem !!!

04.04.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Augšējā bilde saka:

    Beidzot patiess vārds.

  2. + saka:

    ….bilde par 3 sātanistiem.

  3. no Paardaugavas saka:

    https://tautaruna.nra.lv/citi/377410-labie-krievi-neeksiste-soctiklos-pauz-sasutumu-par-berline-notikuso-auto-paradi/

    Palasiet un padomājiet par krievnacistu milzu nekaunību demonstrēties Berlīnes ielās, jau labi apzinoties sava kremļa zvēriskos asindarbus brāļu zemē Ukrainā! Kas notiek ar vācu tautu, vai arī pēc šīs supernekaunības vācu tauta klusēs un nereaģēs uz šo svešo deģenerātu rīcību viņu mājās, viņu zemē?! Viņi taču var piespiest visus 5000 vaņķu lopus atgriezties viņu bandītu midzenī, viņu barbaru “plaukstošajā” roģinā!

  4. Pārmaiņas saka:

    Naivi noticēja gopņikiem un Nirnbergā nenosēdinājāt blakus brūnajiem arī sarkanos, tad nu saņemiet, ruskij mir pieaugošo nekaunību un zvērības.
    https://youtu.be/jvdEdqlJFDc

  5. Cīņubiedri saka:

    Šis materiāls ir joprojām aktuāls, jo tā pati kremļa asiņainā hidra ir atsākusi slepkavot:

    https://www.youtube.com/watch?v=OZy3IjQlrzY

  6. Cīņubiedri saka:

    Interesanata saruna Gordonam ar Igaunijas pērstāvi par rašistu mēsliem(9.30 min.):

    https://www.youtube.com/watch?v=Aoxp2YS7XJg

  7. Skolnieciņš saka:

    Kāda sumpurņa pēc Latvijas Republikā ir vajadzīga pareizticīgo baznīca? Kāda sumpurņa pēc latviešiem vajag šo Kremļa 5. kolonnu? Kad Padomju Krievija okupēja Latvijas Republiku 1940. gada 17. jūnijā dievturība tika uzreiz aizliegta. Tas notika uzreiz, tomēr kristīgās baznīcas un sinagogas turpināja darboties (protams, daļēji ierobežotā veidā).
    Mūsu vietējie kristieši un jūdaisti ziņoja par dievturu līderi un Latvju Dievu priesteri Ernestu Brastiņu NKV darboņiem (čekistiem), rezultātā 1940. gada 6. jūlijā Ernestu Brastiņu arestēja un izveda uz Padomju Krieviju. 1942. gadā Ernestu Brastiņu notiesāja ar nāves spriedumu – nošāva.
    Dievturība okupētajā Latvijas Republikā bija pilnībā aizliegta. Gan pirmās Latvijas Brīvvalsts, gan otrās Latvijas Brīvvalsts laikā kristīgā baznīca jaucās dievturībā iekšā un bija pret politeismu (daudzievību). Padomju okupācijas vara neaizliedza kristiešu un jūdaistu eksistenci, bet dievturu eksistence bija aizliegta.
    Ar cieņu pret daudzdievību un Sentēvu Dieviem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  8. Skolnieciņš saka:

    Pareizticīgo baznīca man nepatika arī pirms kara Ukrainā. Termins ”Dieva vergs” (”Раб Божий”) ir ļoti destruktīvs, nomācošs un ož pēc viduslaikiem, kad kristīgā baznīca nesodīta veica savas zvērības. Ābramiskās reliģijas – jūdaisms, kristietība, islāms – ir pēc būtības senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms. Ebreju cilts Dievs Jahve (Dievs Jehova) jeb Bībeles viltus Dievs Jahve jeb Korāna viltus Dievs Allāhs tiek pielūgts un godāts visās ābramiskajās reliģijās. Jūdaisma pamatgrāmatu saturs ir iekļauts gan Bībelē, gan Korānā. Kristietība ir jūdaisma sekta, bet islāms ir kristietības sekta. Kristietība izveidojās kā jūdaisma atzars, bet islāms izveidojās kā kristietības atzars. Pareizticīgo baznīca, veicot savas neģēlības, vadās pēc Bībeles. Nu nav ko brīnīties, kāpēc pareizticīgo baznīca ir tāda, kāda tā ir. Pareizticīgo baznīca ir Sātana baznīca. Kristieši ir sātanisti, bet sātanisti ir kristieši, jo abas šīs cilvēku grupas kvēli tic Sātana eksistencei. Man Bībele un kristietība nepatīk, jo tā ir snobiska, aizspriedumaina, neiecietīga, paštaisna, ļoti ortodoksāla ar īpatnēju pasaules uztveri. Kā arī Bībele un kristietība ir pārsātināta ar lielebreju šovinismu, cionismu un naidu pret politeisko reliģiju piekritējiem (daudzdievjiem jeb pagāniem). Tad jau labāk būt par godīgu un likumpaklausīgu ateistu (bezdievi), vai brīvu pagānu (daudzdievi), nekā būt par liekulīgu, glumu kristieti, kas pielūdz ebreju cilts Dievu Jahvi.
    Citāts no Bībeles: «И я пришел, чтобы спасти их от руки Египтян и вывести их из той земли в хорошую и широкую землю, в землю, где течет молоко и мед, в место Хананеев, Хеттеев, Аморреи, Перизеи, Хивеи и Иевусеи »(Исход 3: 8).”.
    Citāts no Bībeles: “«Я пошлю перед вами ангела и изгоню хананеев, амореев, хеттов, перизеев, евеев и иевусеев» (Исход 33: 2).”.
    Citāts no Bībeles: “«Когда Господь, Бог твой, введет тебя в землю, в которую ты вступаешь, чтобы овладеть ею, и очистит многие народы до тебя: хеттов, гиргашитов , амореев, хананеев, перизитов, хивитов и Иевусеи, семь народов многочисленнее и могущественнее вас »(Второзаконие 7: 1).”.
    Citāts no Bībeles: “«Только в городах этих народов, которые Господь, Бог твой, дает тебе в удел, ты не должен оставлять в живых ничего дышащего. Но ты полностью истребишь их: хеттов и амореев, хананеев и перизитов, хивитов. и иевуситов, как повелел вам Господь, Бог ваш, чтобы они не научили вас делать все свои мерзости, которые они сделали для своих богов, чтобы вы согрешили против Господа, Бога вашего »- Второзаконие 20 : 16-18″.
    Citāts no Bībeles: “«И Иисус Навин сказал:« Вот как вы узнаете, что Бог живой среди вас и что Он непременно изгонит от вас хананеев, хеттов, хивитов, перизеев, гиргашитов, амореев и Иевусеи »(Иисус Навин 3:10).”.
    Citāts no Bībeles: “«Вы нашли его сердце верным до вас и заключили с ним завет дать его потомкам землю Хананеев, Хеттеев, Амореев, Ферезеев, Иевусеев и Гиргашитян . И вы сдержали свое обещание, ибо вы праведны »(Неемия 9: 8).”.
    Senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms ir ābramisko reliģiju – jūdaisma, kristietības, islāma – pamats. Vārdu sakot, lielebreju šovinisms un cionisms. Ebreju cilts izkāva veselas septiņas tautas ar sektantisku fanātismu bez jebkādas nožēlas par padarīto. Tā vietā šie ebreji lepojās ar veikto genocīdu. Ebreju cilts Dievs Jahve ir vecais Velns. Šo monstru nedrīkst pielūgt, viņš ir kaitīgs cilvēcei…
    Svētīgi, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Gudri cilvēki vārdu “Dievs”, “Dieviete”, “Dievi”, “Dievietes” vienmēr raksta ar lielo sākumburtu jebkurā teikuma daļā. Nebūsim tik dumji kā Talmūda, Toras, Bībeles un Korāna autori!!!

  9. Skolnieciņš saka:

    https://youtu.be/Nq55w0R39wk Римская империя. От свободы к диктатуре / @Максим Кац
    Demokrātiju izdomāja pagāni. Sākumā demokrātiju izdomāja senie grieķi, tad pēc kāda laika demokrātiju neatkarīgi no grieķiem sāka pielietot senie romieši. Roma visu laiku karoja, sākumā tas deva ekonomiskus ieguvumus, bet vēlāk izveidoja militāro diktatūru ar augstu sociālo noslāņošanos un verdzību. No demokrātijas laikmeta saglabājušās varas institūcijas kļuva formālas un pārvērtās par bagātnieku tusiņu. Tā laika demokrātija nebija spējīga pārvaldīt lielas teritorijas, tāpēc impērijas veidošanās nozīmēja demokrātijas nāvi. Tajos laikos daudzas nelielas valstis būtu palīdzējušas saglabāt demokrātijas klātesamību. Antīkās demokrātijas ir kļūda ir tā, ka sievietēm nebija balsstiesību. Bet pagāniem bija sabiedriski attīstītāka civilizācija nekā viduslaiku kristiešiem un viduslaiku jūdaistiem.
    Senās Romas vēsture beidzās ar kristiešu nonākšanu pie varas. Kristieši izveidoja Romas pāvesta vakanci un nodibināja nu jau ne militāro, bet gan teokrātisko diktatūru. Cienīt un mīlēt kristietību nav nekāda dižā iemesla. Vispārcilvēciskās vērtības eksistēja vel pirms kristietības laikmeta dažādu tautu kultūrās. Viduslaiku kristiešiem un viduslaiku jūdaistiem (arī musulmaņiem) bija vispārcilvēcisko vērtību trūkums, spriežot pēc to uzvedības.
    Romas sabrukumā arī ebreji pielika savu roku ar savām intrigām. Ja ebreji izkāva septiņas tautas ar sektantisku degsmi, tad demokrātija un viedokļu plurālisms (daudzveidība) viņiem bija sveša. No šās tautas neko labu nevar gaidīt.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *