16 marts. Ārā krievu salašņas- okupantus un viņu spermas produktus no Latvijas

Šie sātaniskie izdzimumi, kuri vēl šodien mūs nicina un lamā, nedrīkst atrasties mūsu zemē. Viņi šeit atrodas pretēji visiem Starptautiskiem LIKUMIEM ! Ir jāsoda tie, kuri šos LIKUMUS apzināti nobēdzināja, un tā bija LTF. Tieši ar šeit redzamajiem priekšgalā:

Viņi ir kā parazītiskas cērmes veselīgā organismā. Viņi nekad neko nav radījuši, bet tikai laupījuši, un, ko nav bijuši spējīgi nolaupīt, iznīcinājuši ! Šeit viņu purni visā “spožumā”:

LRTT arhīvs:

Latviešu karavīru(leģionāru) atceres diena !

Kas bija tie, kuri radīja šos LEĢIONĀRUS ?

Tie bija neviens cits, kā krievžīdu sarkanā slepkavu varza, kura bijušo Krievijas impēriju slīcināja asins jūrā un, kura mūsu Dzimteni noziedzīgi okupēja un pataisīja par asins kloāku.

Čekistu- komunistu sātaniskie izdzimteņi arī šodien vēl slepkavo mūsu tautu.

Šodienas Latvijas valdība un Saeima sastāv no šiem asinssuņiem- viņu pēcnācējiem un izdresētiem ielikteņiem- bezdvēseliskiem izdzimumiem.

-Jūs LRTT LOGO lasiet: ”Komunisms bija nekas vairāk kā maska jūdaisma totalitārismam.”

-Tā arī ir atbilde uz visu nelaimju cēloņiem.

-Mēs šos deģenerātus savā Zemē neaicinājām.

Šie slepkavas vēl nav pametuši mūsu zemi. Okupācijas sekas nav likvidētas un vainīgie nav pakārti. Visi tie, kuri turpina šo krievžīdu sātanisko politiku, ir slepkavas un kā tādi šie godmaņi, borovkovi, brigmaņi, urbanoviči un simtiem citu, ir publiski jāaizvelk uz karātavām.

https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/321917/viru-kopas-vilki-koncerts-veltijums-latviesu-legionariem?fbclid=IwAR2rx5DxNel2UPorAkexRWmQCP2OsGhMkG4594SRx4xsTHdCwfhBGDFUeSo

Šeit redzama latviešu leģionāru nīdēja, nodevēja, kolaborante un “čekistu prieka meitene”. Viņas vieta ir karātavās !

Pēc viņas ieteikuma reiz tika 16. martā bloķēts BRĪVĪBAS PIEMINEKLIS !

16.03.24

You may also like...

7 komentāru

  1. Жжжэппа saka:

    В пизду и на хуй!
    Гарда опять вытащил статейку про якобы покушение на него 16 марта. Будто местная вата покушалась. Да кому этот клоун из общества Рериха (где все бывшие комсомольские активисты подвизались) нужен? Если б местной вате, то его бы просто убрали. И может быть даже вообще не нашли. Нет, это была специальная инсценировка, чтобы латышский народ Гарде поверил. Или же это сделал пищевой конкурент Гарды.

  2. AG saka:

    Nez kāpēc tā Žižepa krieviski raksta? :))) Bet Plāngrantiņš aizmirsa kārtējo reizi Bordāneli paslavēt! :)))

  3. Lidz vemienam sie utainie nekaunas saka:

    Okupantus gan nevajag te likt, ja so tema laba, tad iztulkotu vai vipar ne, jo ta jau visur tie vatniki lidz vemienam un vel te?!

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Obligāta kaķu chipeshana būs visiem un….. Ka nu varēs piestādīt vēl rēķinus par kaut kādiem pieklidysiem kaķiem? Tomēr viņi ir jūsu mazie brāļi un māsas, kā tas tiek rakstīts uz veterinārijas klīnikas ieejas, ja suni ir jūsu mazie brāļi, kas esat jūs cilvēki!? Lieltirgotava aizliegts ieiet ar skrituļslidām, velo, fotografēt nedrīkst, pīpēt nedrīkst, bet ar suni jūs esat laipni lūgts. Ja arī sunīši izdirsisies veikalā telpas vidū, tad arī sunītim tiks piedots, bet saimniekam tikai sudish jāsavāc pēc sunīša izdirsanas. Tomēr tā bilde, kad suns dirsis iz bolīt am acīm visiem pircējiem būs jāskatās un jāpacieš suņa sūda smaka? Ja mazie brālīši sunīši var izdirsties lieltirgotava pa vidu, tad kāpēc nav cilvēkam vienlīdzība ar suņiem!? Padomajies, ka gribu un izdirsos Maxima un apsargs, lai savāc pēc manis, jo peļņu tak gūst lieltirgotava. Katrs zvēru policists būs aprīkots ar speciālu chipa lasīšanas iekārtu, lai vienkāršāk no zudušo sunīti, kaķīti atdotu saimniekam! Tomēr vai nav tā bilde Grantin uz to, ka visur apkārt būve nožogojumus un kameras liek uz katra stūra, kur visi ciema suni apmizusi būtu, ja ne tā chipeshana priekš suņu saimniekiem? Kāda tur vairs Dekolonizacija un Gedroics ar saviem pidaru stāstiņiem, ja visiem viena vakcīna un viens likums ar netaisnību! Viss ir jau debilizejies tik tālu, ka nav vairs iespējams mainīt bildi uz labo, ja nu vien iejaukšanās no paralēlām pasaulēm.

  5. Latvijas PatriOds saka:

    Visi leģonāri ir truli nacistu pidari ! Lai dzīvo Lielā Tēvijas kara uzvarētāji,nacistu un viņu pipderpieklīdeņu iznīcinatāji !!!

  6. No nra Forumā publicētā saka:

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/56172-muziga-piemina-latvijas-varoniem/ 

    Aleksandrs78
    Nodevēju, neliešu un kremļa okupantu spiegu bandas nekaunīgie meli, ko tie spiesti izķērkt pretēji vērsturiskajai patiesībai, loģikai un saprātam:  

    “Man…bla,bla,bla… vai tad 1943. gadā pastāvēja Latvijas republika? Cik es zinu, bija Ostlande. Kā okupētas teritorijas iedzīvotājs var būt sabiedrotais? Šādus sabiedrotos sauc par kolaburacionistiem.” 

    50.gadus necilvēcīgu primātu okupācija un + vēl 33.gadi kopā ar no “atbrīvotās” valsts neizvestajiem okupantu un to civilokupantu masām ir radījusi šādu melīgu pretekļu un sodāmu neliešu bandu, kas te tēlojot latviešu tautas pārstāvniecību, kropļo vēsturisko patiesību, apmelojot kritušos un vēl dz’īvos mūsu tautas varoņus! Jo patiesība un fakti ir zināmi gan mums, gan visai pasaulei un nekādi kremļa agresoru amorāli pakalpiņi, būtībā zemiski nelieši, to nespēj izmelot par ko citu, okupantu bandai vēlamu “patiesību”. 

    Un fakti ir pavisam viekāršā veidā pasakāmi, ka pat kremļa algotās padauzas to sajēgs, gan šo infuzoriju mākslīgajiem zobeļiem nikni krakšķot. Jo, kad normālu, civilizētu un kulturālu cilvēku ģimenes mājā iebruks primitīvu, garīgu un mentālu mežoņu bars, kas pieaugušos saimes vīriešus, sievietes sasies. nenormāli spīdzinās  un tad sadistiski tos kropļojot nogalinās, bet šos necilvēkus izdzīs citi, arī sveši, citās formās tērpti ļaudis, izvēle taps skaidra pat visstulbākajam kremlinam (kaut varbūt arī nē, jo tie var izrādīties neiespējami stulbi, kā rāda šo selekcionēto, deformēto zombiju vēsture no 1917.gadam pret saviem tirāniem un slepkavām! Šejienes kremļa algotņi arī to pierāda, jo arī visiem šiem rados, draugos ir cietušie no kremļa varas izdzimteņiem, bet par algu un čekas-fdd uzslavu mankurti šiem iztapīgi un verdziski kalpo) 
    Un tikai šo visādi svešo kremļa barbarisko kropļu iebrukuma un nepamatotā mentālā sadisma, gadsimtos augušā cūciskuma un nelietību dēļ radās latviešu brīvprātīgo leģions. kā dabiska un ļoģiska atbilde uz selekcionēto krievu izdzimteņu armijas rīcību tos mierīgi un pat visai draudzīgi uzņēmušajā Latvijā. Katra normāla cilvēka pienākums ir izdzīt okupantus, atriebt nevainīgos to upurus un katrs spēks, kas dod iespējas un ieročus pret šiem slepkavām sarkanarmijas formās ir labs un derīgs, vienalga vai fricis, anglis vai kaut ķīnietis! 

  7. Gerda saka:

    Tā jau ir, ienaidnieki nesnauž. Un ko Anonīms raksta, par kaķu un suņu čipēšanu, vai tas nav kaitīgi zvēriņam ievadīt raidītāju? Ja man būtu teikšana, es aizliegtu pilsētās turēt suņus un kaķus, tā ir viņu mocīšana, viņiem jādzīvo pie dabas. Man gan ir sunītis, bet man viņu uzdāvināja, un kaķīti es pieņēmu kā bezpajumtnieku, jo viņš skrēja man līdz. Nu žēl dzīvnieciņu, ko darīt.
    Bet Aivarītis G. tak cīnās, lai tie mediji nesamaitātu vecākas tantes ar savām liberālistiskām idejām, citi vecumi jau tos medijus neklausās. Tantītes savu mūžu godīgi dzīvojušas, strādājušas ne pa jokam, audzinot bērnus un mazbērnus, tad nu beigās atdot viņu dvēseles nelabajam?
    Bet jāsaka gan , no otras puses, tie viendzimuma attiecību brāļi un māsas vismaz neskrietu pretim Z tankiem ar puķēm, ja rastos tāda izdevība.
    Šorīt uzrakstīju arī 3 komentus Pietiekam, līdz man pateica – nu jau pietiks. Nu jā, rakstīju divdomīgi, ar mājieniem, bet mani arī kādreiz iranizēja ar mājieniem, tad nu es tādā pašā veidā atdaru.
    Man bija nelielas problēmas ar veselību, tad nu sabaidījos un padzēru bērzu piepi un eikalipta tinktūru, mazlietoju sāli un cukuru, pat pārstāju kafiju dzert. Šorīt atļāvos iedzert kafiju, nonācu jautrā prātā un uzrakstīju šo komentu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *