Lasītājs. Māris M. pareizi saka !

Māris M.pareizi pieminējis pretekli: “Biedrs Jurkāns pat atcerējās par deportācijām Latvijā…Neizsakāms riebums pārņem lasot šo pretīgo glumekli.” Precīzi un tiešām, reti pretīgs draņķis, kas dzīli nelietīgas, riebīgas latviešu tautai tēmas izklāsta rāmā, iestudētā godavīra balss manierē, kā jau pašlabuma zemisks aprēķinātājs un cinisks kalkulētājs! Nekad nekādu emociju, nekādas ātras reakcijas runā par jebkuru tēmu, kā to dara godīgi un emocionāli cilvēki, kas atklāti izsaka domas. Un visas šī mēsla tēmas ir dziļi naidīgas, kaitnieciskas un izteikti pret-latviskas ! Pretīguma un pret-latviskuma ziņā viņas līdzīgs ir no rietumu puses čekistu izraktais nils muižnieks, par kangars urbanovičs atpaliek no šiem latviskā vārdā esošajiem atkritumiem .Tie protams nav vienīgie mūdži un nodevēji, ir gan aldermane, ameriks, radzēvičs, gan turlais, elksniņš un vēl kaudze salašņu, kas no sirds kalpoja un kalpo kremlim un tā naudai !

Viņi nav tautas aizmirsti un gan saņems pelnīto.

LRTT

Mums, civilizētajai pasaulei, nav TIESĪBAS piedot šiem cilvēces atkritumiem viņu zvērības. Arī par Latvijas okupāciju nav atriebts ! Latvijā valda Maskavas čekistu varza-godmaņi, indriksoni, borovkovi, savicki, plauži, bunkas....viņi jātiesā starptautiskajā Hāgas tribunālā !

Slava Ukrainai !

https://jauns.lv/raksts/arzemes/495798-no-okupantiem-atbrivotaja-bucas-pilseta-atklajas-putina-kara-noziegumi-uz-ielam-cits-pec-cita-metajas-civiliedzivotaju-liki-bridinam-nepatikami-skati?accept

03.04.22

You may also like...

6 komentāru

  1. Pēteris saka:

    Esmu algojis krievus. Tādus, kas runā latviski un palīdz saimniecības darbos. Tostarp uzsliet Latvijas karoga mastu pagalmā. Bet to mentalitāti un patieso seju noslēpt grūti. Īpaši uzskatāmi tā parādās dzērumā. Alkohols tomēr ļauj dvēselei izlauzties. Un tas izpaužas šādi…

  2. ! saka:

    Mums, civilizētajai pasaulei, nav TIESĪBAS piedot šiem cilvēces atkritumiem viņu zvērības. Arī par Latvijas okupāciju un cilvēku sabojātas dzīvēm nav atriebts ! Latvijā valda Maskavas čekistu varza-godmaņi, indriksoni, borovkovi, savicki, plauži, bunkas….viņi jātiesā starptautiskajā Hāgas tribunālā ! Augstāko soda mēru Ivaram Godmanim, Aivaram Gardam, Aivaram Borovkovam,, Aldim Plaudim, Baibai Plaudei un viņu spermas produktei Līgai Plaudei, Guntim Indriksonam, Andrim Guļānam, Jurim Lapinskim, Andrim Bunkam un Rihardam Bunkam, Jurim Savickim, Andrim Šķēlem, Aivaram Lembergam!

  3. 85 saka:

    “Kas” ( konkrēti) liek tev reklamēt vīriešu kārtas cilvēku programmēšanu uz emocionālu nenoturību – ātrām neapdomātām reakcijām un tmldz?

    “Kas” konkrēti liek tev reklamēt nebūtībā zūdošā parazītmehānisma veikto cilvēces ilgtermiņa noindēšanas kampaņu ar alkohola indi, kā tādu jautru vai cilvēku apziņās pieņemamu normu?

    Ja jau tu dēvē krievus par cilvēces atkritumiem, tad, lai saglabātu cilvēci kā fundamentāli svarīgu cilvēku sugas jēgas uzbūves sastāvdaļu tās būšanai, pamatdzīvotājiem cilvēkiem ir jāturpina reālmīlestības brīvā vienotībā aktivizēt savas vēles atvienoties no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma “civilizētā” ( dēmonkrātijas parazītu virspretlikumīgu pamatdzīvotāju ļaunprogrammēšanas kā pakļaušanas ) modeļa, kas, kā virspretlikumīga manipulācija pret pamatdzīvotāju cilvēku oriģinālvēlēm uz to vissaprotami pašsaprotamām veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, ir zaudējusi savu nozīmi un jēgu, tāpēc tiek griezta ārā no būšanas.

  4. no malas saka:

    Interesanti pasniegta patiesība par okupantiem un kremļa bandas salašņām:

    https://www.youtube.com/watch?v=2pqNf98Fpnc – «Война Будущего», солдаты без ног и стихи Безрукова | Обзор Пропаганды

    https://www.youtube.com/watch?v=mQp_bRqVgOY – Концерт «Zа Vойну» и биолаборатории НАТО

  5. Pārmaiņas saka:

    Pilnīgi neinteresē ko par notiekošo runā Navaļniji, Medūzas un Dožģi. Tie ir tādi paši impēristi, putinisti un asinskāri krimnašisti kā pārējie rašisti, tikai daudz viltīgāki un labāk prot noslēpt savu patieso cilvēces nīdēju dabu. Ne velti tādiem Latvijā dod pavērumu, jo līdzīgs līdzīgu atrod un arī Gazproma finansējums runā pats par sevi. Nekādas sarunas un nekādi kompromisi ar krievu okupantiem, slepkavām, marodieriem un izvarotājiem nevar būt. To esmu teicis vienmēr un visos laikos, arī pirms 30 un 40 gadiem un pastāvēšu uz to tik ilgi, kamēr nebūšu nogalināts no viņiem.
    https://youtu.be/fcwpOSAM0pM

  6. lācis nācis saka:

    ->85
    Tas lācis negāja cīņā pret tevis dēvēto “parazītmehānismu”, bet pret nacionālistiem, tā to proponē arī armijas rindās. Pret gluži veselīgu katras tautas vēlmi dzīvot savā zemē, runāt savā valodā. Vai tiešām tevi nešausmina kara skati, ne tikai tieksme iznīcināt ukraiņus, bet arī savu zēnu sūtīšana nāvē? Ja redzēja, ka aplamās impēriskās tieksmes nepiepildās, vajadzēja laicīgi atkāpties, nevis nolemt nāvei un invaliditātei jaunas dzīvības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *