Krievi un krieviskums,- tas ir cilvēces ģenētiskais atkritums

Krievi ir 5. kolonna Latvijā !

Krievi(hazāri) un krieviskums, tas ir cilvēces ģenētiskais atkritums, kas jāsadedzina(domāts garīgā izpratnē), lai cilvēce varētu tālāk attīstīties. Es to sacīdams nevēlos uzjundīt naidu pret krieviem, bet vienkārši konstatēju faktu.

Krieviem nav vieta starp cilvēkiem !

Noskatieties video un jūs arī sapratīsiet ko saku. Nu nav viņi cilvēki ! NU NAV !!! Vai ir prātam aptverams, ka pēc pus gada zvērībām Ukrainā, 76% Krievijas Federācijas “krievi”(šie cilvēces atkritumi) atbalsta putinisko spec operāciju ! Tā nav nekāda faktu viltošāna,- viņi patiešām atbalsta ārprāta genocīdu pret ukraiņu etnosu ! Visa šī pretīga strutojošā masa ir jāpatriec no Latvijas un viņu ideoloģiskie sekotāji- komunisti, ir atklāti kameru priekša, “jānotiesā”(ASM). Viņi taču ir tie, kuri iznīcināja Latvijas industriju un visu sociālo struktūruLatvijas etnisko attīstības modeli ! Visi šie godmaņi, seski, savicki, indriksoni, plauži, borovkovi ….peldas tautai nozagtajos miljonos !

Vai ir kāds objektīvs iemesls viņus nesodīt ar karātavām ?

Arī visi viņu ģimenes locekļi pilnība jāizolē un aktīvākie jātiesā tāpat kā tēvi- tiešie darītāji ! Nu, kā piemēru var minēt “inteliģences zvaigzni” Māru Zālīti, kuras vīrs ir čekas kapteinis- noziedzīgi kļuvis par miljonāru un savus bērnus iekārtojis ienesīgos amatos !

Vai tā ir demokrātija ?

Vai ar šīs pašas komunistes Zālītes palīdzību šodienas Latvijā prezidenta TRONĪ nesēž latviešu tautas slepkavas- poļitruka pēctecis, miljonārs E. Levits ? Visa šodienas Latvijas inteliģence un valdība un Saeima, ar dažiem nenozīmīgiem izņēmumiem, ir viens vienīgs noziedznieku bars !

Latvija ir jāattīra no šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

Vai šie izdzimteņi nav jātiesā ar ASM ?

14.09.22

You may also like...

15 komentārs

  1. Ruslans Straķis saka:

    Kopš 1.septembra atrodos Nīderlandē. No attāluma vēroju priekšvēlēšanu balagānu un man ir žēl latviešus. Es aizbraucu, lai brīvi paust savu viedokli, justos droši un publicēt savus atklājumus. Divas nedēļas es neko neesmu šajā sakarā darījis, jo patiesībā es vēl sagremoju savu pēdējo atklājumu un šeit tālumā strādājot esmu atļāvis sev atslēgties no visa. Pie viena izprotu katru latvieti, kurš aizbrauca darba un labākas dzīves meklējumos, un ar kādām grūtībām viņiem šeit ir jāsaskarās. Rietumos mēs esam otrās šķiras cilvēki, šeit to ātri apzinies, bet sabiedrības attieksme vienalga ir labāka nekā no Latvijas koloniālās varas līguma politiķiem.

    Šodien vēroju feisbuka laika joslu, kura ir pārpildīta ar politisko aģitāciju. Komentāros visi plēšas par ko balsot vai kura partija ir labāka, it kā tas kaut ko mainīs, it kā jums kāds dos varu. Latvieši, pēc 1.oktobra nekas nemainīsies, nelidojiet pa gaisu. Pārvalde paliks gudras tautas kopienas stingrā tvērienā un sistēmas kontroli un uzraudzību turpinās nodrošināt sistēmas drošības dienesti. Mūsu cīņa vēl pat nav sākusies. Latviešu nāciju vēl mocīs, graus un izsvaidīs pa visu pasauli. Kas es esmu, lai tik pārliecināti varu apgalvot, ka nekas nemainīsies. Esmu aizracies ļoti tālu. Esmu ieguldījis divus gadus manas dzīves, lai izprastu, kāpēc Latvija tiek mērķtiecīgi grauta. Par to, ka tā tiek grauta mērķtiecīgi man nebija ne mazāko šaubu, jo es labi izprotu kā darbojas pārvaldes hierarhija, bet nu labi. Ko es esmu izpratis?

    1. Kas pārvalda Latviju.
    2. Kāpēc Latvijas premjerus izvēlas VDK amatpersonas, bet tie vēlāk strādā ES augstos amatos.
    3. Kāpēc Ukrainas, Krievijas, Latvijas elite ir viena komanda un kā tā ir saistīta.
    4. Kas un kādam mērķim veidoja Magņitka tīklu un kāpēc to izmantoja Kremļa un Kijevas elite.
    5. Kāpēc Latvijas valdība virzīja Krievijas tanku rūpnieku intereses Latvijā un SAB/VDD to piesedza. Un kāpēc to virzīja tie paši cilvēki, kuri veidoja Magņitska tīklu.
    6. Kāpēc un kā Latvijas bankas atmazgāja austrumu miljardus.
    7. Kas pārvalda Tukuma/Jūrmalas un Ķekavas melnās kases.
    8. Kuru VDK amatpersonu bērni atrodami praktiski uz visiem žurnālu vākiem un kāpēc tieši viņi ir tik veiksmīgi.
    9. Kurš organizēja Envestio shēmu un kāda tai ir saistība ar drošības dienestiem.
    10. Kāpēc sabiedriskie aktīvisti tiekot Saeimā pēkšņi mainās un seko pārvaldnieku naratīvam.
    11. Kā tiek veidoti jauni politiskie strāvojumi, kas tos veido un kā tas turpmāk strādā. Reitingi, reklāma, teātris.
    12. Kāpēc Latvijas politiķi, kuri ir Krievijas FDD darbinieki cieši strādā ar Ukrainas politiķiem un drošības dienestiem neskatoties, ka notiek karadarbība.
    13. Kāpēc Rīgas augstas amatpersonas saskaņoja Maskavā, bet tagad tie piedalās video intervijās ar Ukrainas politiķiem un žurnālistiem. Arī tiekās tepat Rīgā un rietumi klusē, spēlē līdzi.
    14. Kāpēc VDK pārbēdzējs Boriss Karpičkovs Londonā par savu informāciju nav saņēmis atlīdzību, kuru viņš cerēja saņemt.
    15. Kāpēc Levita VDK pagātne neuztrauc rietumus.
    16. Kāpēc Vienotība (visa LR valdība) glabāja Latvijas degvielas rezerves Kremļa kompānijā Gunvor.
    17. Kāpēc LR pārvaldes menedžments reizi gadā dodās uz Šveici.
    18. Kāpēc VDK amatpersonas Grigorija Lučanska cilvēki apsargāja Vairu Vīķi Freibergu un viņš tagad dzīvo Šveicē, kaut gan cieši strādā ar Kremļa eliti.
    19. Kāpēc V.V.Freiberga pateica nesen, ka Kijevas scenārijs ir uzrakstīts Kremlī.
    20. Kāpēc Janukovičs ar komandu organizēja Maidanu un Kolomoiskis viņam atskaitījās kā padotais.
    21. Kāpēc Latvijas politiķi, kuri ir no VDD, cieši strādā ar VDK amatpersonām, viegli iebrauc Ukrainā, tiekās ar Kijevas politisko eliti un cieši strādā ar Ukrainas dienestiem.
    22. Kāpēc Lemberga znots desmitiem reižu atkārtoja Tukuma vicemēram, ka viss ir viens.
    23. Kāpēc Zeļenska padomnieks un draugs no Radas tribīnes paziņoja, ka Zeļenska biroju vada Krievijas izlūkdienesta darbinieks/aģents par ko ticis izslēgts no partijas “Tautas kalps”. Pirms tam rupji atņemot viņam tribīnes mikrofonu.
    24. Kāpēc Lukašenko, Jeļcins, Gruzijas un Armēnijas prezidenti ir masoni. Iepriekš publicēju bildi.
    25. Kas tiek aicināts uz LR medijiem sniegt intervijas.
    26. Kāpēc Sorosa fondu vadīja Krievijas drošības dienestu amatpersonas, aģenti. Arī Šlesera, Šķēles un Lemberga cilvēki. Un kas tiek aicināts uz Dots skatuvi.
    27. Kāpēc Šleseram ir kopbilde ar Deividu Rokfelleru, dolāra saimnieku līdzās Rotšildiem, Morganiem un Varbugriem.
    28. Kāpēc Kremļa elites un Putina nauda tiek glabāta rietumu bankās. Arī Britu Virdžinu salās. Respektīvi UK bankās.
    29. Kāpēc Putins parakstīja atļauju atvērt Parex pirmo filiāli Santpēterburgā un Putina līdzgaitnieks no Tambovas mafijas vadīja Parex filiāli Vācijā.
    30. Kāpēc rietumi klusē par to visu.
    31. Kāpēc DDD publicē tikai vienu vēstures daļu un dara to jau desmitiem gadu.
    32. Kāda loma ir masoniem.
    33. Kāpēc Latvijas ietekmīgs politiķis, kas ir VDD darbinieks, bet to savervēja iepriekš VDK amatpersona, atmazgā Donbasas vadības naudu kopā ar ASV augsta amata politiķu atvasi un krievu mafijas LR pārvaldnieku. VDD, FDD, CIP, Ukrainas dienesti strādā kā viena komanda.

    33 lietas, kurām esmu atradis atbildi. Un ziniet, es juridiski to visu varu savilkt. Tikai esmu informēts par sekām ja to visu publicēšu. Bet esmu padzīts no savas zemes, tāpat kā ir padzīti citi simti tūkstoši latviešu. Vai man ir ko zaudēt? Vairs nav. Kāpēc es to visu daru? Es ticu latviešu nācijas atdzimšanas idejai, plaukstoša zeme, kur maza gudra cītīga tauta strādā, veido ģimenes, izbauda dzīvi un nācijas sasniegumus. Sniedz intelektuālu pienesumu visai pasaulei ar saviem izgudrojumiem un idejām. Kur latviešu elite domā par savu tautu un rūpējas par to.

    Vārdu sakot, es publicēšu visu. Bet, lūdzu, pieņemiet, domu, ka pēc 1.oktobra nekas nemainīsies. Vēlāk visu paskaidrošu. Ticiet man, laika mums ir daudz un vēlēšanu diena nav atskaites punkts, atskaites punkts ir diena, kad latviešu vairākums izpratīs patiesos notikumus. Mēs taču runājam par nopietnām lietām, kurām vajadzīgs nopietns laika periods. Un lūgums dažiem no jums nedusmoties uz mani, ka rakstu ne vienmēr saprotami un skaidri, un tāpēc uzreiz jūs rakstiet, ka es neko nesaprotu, patiesībā ir otrādi. Es nedusmojos uz jums. Es jūs saprotu un es jūs no sirds mīlu. Es daudzus gadus un veselību esmu ziedojis šai lietai, par to neko nesaņemot. Esmu arī indēts. Dažreiz domāju, kāpēc es turpinu. Tas taču ir bīstami. Bet es ticu, ka esam šeit laicīgi un ir jādara labas lietas un ideja par latviešu nācijas atdzimšanu mani iedvesmo un zemisko priekšvēlēšanu aģitāciju es atstāšu citiem.

  2. Anonīms saka:

    Partija,kuru tu reklamē,nerunā taviem vārdiem,nedara darbus,kādus tu stādi priekšā,un drīzāk nosodīs tevi pašu,nekā izpatiks tautismam un tautiskumam.
    5.kolõna; – tai neviens upuris nav par lielu,saprotams; pie varas ir arī viņus pārstāvošā elite. Tā tirgošanās,kas vienmēr notiek pēc Saeimas vēlēšanām ir savticnieciskums,kurš nosaka ar pērkamību izveidoto maciņu biezumu. Solītie ideāli,tad tur pārstāj būt. Un “Lielajā Saeimas teātrī” aizkulisēs dzied: “Lecam pa vecam”.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Jātiesā? Kā to izdarīsi, ja visa vara ir vieniem i latishi tāpat izpilda to, ko norāda, lai tik zupa bļodā būtu? Visur ir viņu acīs un ausis i pienākums tautai pret mani, kad vietējam vecim vajag no valsts, tad valsts ir vienmēr nespējīga. Vecim visur jābūt spējīgam, lai kādos sūdos nonāktu vienmēr jābūt zolidam i nasavar pateikt valstij – Ej elles dzelmē!

  4. no malas saka:

    Jautājums R.Sraķim: kāpēc ir jaraksta 33. jautājumus, bet NEVIENAS atbildes uz tiem?! Pie tam, īpaši vēl uzsverot, ka tas ir viņam bīstmi un tātad, varb. citas reizes var nebūt! Vai nebūtu drošāk visu izpaust un tad būtu lieki uztraukumi par nespēju izteikties citreiz, ja nu vienīgi par atriebību par šīm atbildēm. Bet tā politikā nenotiek. Tā atriebjas privātpersonas, noziedzinieku klani utt., bet ne politiskās lietās, kur kāds ir izgaismojis, atklājis publiski kādus svarīgus faktus vai vārdus un šāda primitīva atriebšanās tikai kaitētu izgaismotajām amatpersonām vai to grupām un līdzdalībniekiem. Drīzāk otrādi, klusēšana ir bīstama pētniekam,lieciniekam, bet visa zināmā atklāšana publiski ir drūīzāk drošības grantija.

  5. no malas saka:

    Latvijā līst lietus,palicis rudenīgi drēgns. Spriežot pēc LVR-1. ziņām,šodien “lietus gāzes”! Nezin,kādi idioti tur gatavo ziņu tekstus. Varētu domāt,ka sola kādu jaunu klimatisko ieroču pielietošanu; “lietus gāzes”. Kas tās par gāzēm? Vai,tad nevar skaidri latviski pateikt,ka būs lietusgāzes?!

  6. Cilvēks saka:

    Straķis saka kā ir.Rokoties pa citiem avotiem , daudz kas sakrīt.

  7. ! saka:

    Lai ir nolādēti vecie čekisti Guntis Indriksons, Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs un viņu bērni, bērnu bērni!

  8. Reinis saka:

    Konservatīvās partijas priekšvēlēšanu avīze. SAB. darbinieki ar aģitē balsot par konservatīvo partiju,tādas tās publikācijas. Viļa Liniņa pērkoņkrustieši,gan var pataustīt kādreiz SABa salauztos kauliņus,un diezi,vai viņi būs parkonservatīvo balsotāju vidū.

  9. Pārmaiņas saka:

    ASV izlūkdienests atklāj to, ko mēs jau sen zinājām. Cerams ar pierādījumiem, vārdiem un uzvārdiem.
    https://youtu.be/ZGbagDFQIjs

  10. Odze. saka:

    Par latviesu nacijas atdzimsanu ir sirsnigi pieteicies hazaars ruslans.
    Vins visu ,,stelli,,, ir sapratis pareizak par Mums.
    Ka divas nedelas straadaat ir loti gruti.
    Vins ir arii spratis ,ka pirms veeleesanam , Muus – latviesus , miil.
    Divus gadus ruslans racis ,kaa moris oglu raktuvees, un uzzinajis,ka gudraa protokolu tauta gribees diktet un lai liekamies mieraa.
    Un tad ruslans pats atbildes uz sev uzdotajiem jautajumiem Mums tikai 1. oktobrii , viss jaaizdara.ka ruslans liek.
    Pagaidam ,pec svaiga rituala Belgijaa, vins ir sakartots virzienaa uz Gala iznakumu.

    CETRAS lietas ir svarigas (RUSLANIEM)- NEREDZI NEDZIRDI NESAKI un MELOT NETRAUCE.

  11. Anonīms saka:

    Nūja! Stārķis uzdodot jautājumus jau sniedz jums bildi, ka visas politiskās nejēdzības ir saskaņotas. Holande!? Tie ir tie senču paverdzinataji un zīmīgi Latvijas lauksaimniecības universitāte atrodas kur? Tā aizkapa valstības tēma un teātris ar pašnāvībam ļoti patīk tiem masoniem. Nu pie ieejas tai universitātē zīmīgi sveic no stūra Kurzemes hercogu zārki! Dzirdējis esmu, ka K. Ulmanis devās paklanīties pie tiem zarkiem. Vai normālam kuršu vecim vajadzīgs klanīties vācu izdzimtenu liku priekšā? Pie Jelgavas studentu teātra ieejas arī zīmīgs ērms bez galvas sveicina ikvienu. Latviešiem teātris un aktieri no kura laika ir cienīti? Vispār manā senču kultūrā darba ne darītāji nav cienīti un muldetaji garā nekad nav bijuši veselīgi. Hollandei pretī atrodas London City, kas vēsturiski to Maskavijas valsti ir arī sponsorejusi karos. Pieminēsim Zviedrus, kas bij labākā armija i sita krievus ar viņu pārsvaru, bet izšķirošā brīdī Pēterim 1 sniedza naudas palīdzību. Kas bij Pēteris 1? Ģermāņu izdzimtenis un tais varas koridoros tie vācieši ir ar krieviem sapisusies jau gadu simteņiem. Russijas impērija visa bij zhid masonu sazarota un revolūcija līdzīgi, kā šodiena karš Ukrainā ir no iekšienes saskaņoti. Rietumi klusē un klusēs, jo pasludinātas Gorbochova Perestroikas kurs iet pēc viņu norādījumiem. 40 gadi? Tā nu protams, ka aizejot uz vēlēšanām uzliekot plusā zīmi chempim tu nedabūsi pat necik klāt Jan enerģijas pimpim. Tautai ir sarežģīti pārmest, jo dzīve iet sūdīga un vēl sudigak viņi visu mālēs,bet tomēr ir daļa sabiedrības, kas par apkalpošanu saņem lielu naudu. Pretī kaimiņi latvieši ar Rh skaņas izrunas problēmām arī piekarusi Ukrainas karogu, bet nevar nesaprast, ja Ukrainā viņu radu ir ļoti daudz. Protams ukraini karo, bet viņus novardzinas un jeņķi uzliks kārtējo reizi mīksto. Holandiešiem arī tā valoda tāda ar Rh izrunas īpatnībām, ko arī viņi kroploja latviešu valodā rakstidami pēc tā, kā viņiem tik. Cherme, Mehrce i paņemiet vecās drukas rakstību, tad ieraudzīsiet, cik daudz tur ir jūsu senču valodā kroplības. Tomēr ir arī valodas īpatnības, kas jau ir zudušas. No Baltijas jūras līdz Melnajai bij Liela valsts kurā zhidu bij ļoti daudz un Boriss Dzonsons melsa, ka derētu veidot Ukrainai savu savienību!

  12. Viktors saka:

    Uz Brīvmūrnieku žurnāla,”IR” vāka publicēts latviešus pārstāvošais Bordāns profilā :)

  13. Odze. saka:

    O!? Viktor,

    Brivmurnieku zurnals publice tikai savus biedrus ? Lai visi zin,kuri tie ir ?!
    Vaaa. LAIKI mainaas veeja atrumaa.
    Kaa zini ,ka brivmurnieku zurnals? Tu ari ?

  14. Aelita saka:

    Caurais maiss un odze var dot mājienus, kuri nav gaidīti šajā vietnē. Tomēr Anonīmais mani ir izprovocējis izteikties.
    Ar tiem sātanismiem tiešām nav joki. Jau rakstīju par vajāšanu, ko piedzīvoju pirms apmēram 11 gadiem, tur pret mani darbojās galvenie masu mediji, drukātā prese, arī radio un tv. Tad sapratu, cik vienotas var būt mafiozas struktūras, ja jāvēršas pret kādu cilvēku, kas traucē. Anonīmais raksta par varas pakalpiņiem, taisnība, viņu ir daudz, kultūras cilvēki tai skaitā. Es biju šokā no ielu teātriem u.c. sātaniskām izdarībām. Un tas nav nekāds joks. Ticiet vai ne, tas pāriet garīgā sfērā, varētu teikt, Dievs redz to visu. Tajā laikā, man, iepērkoties veikalos, trīs reizes uz čeka parādījās iepirkumu summa – trīs sešinieki. Un dažādos veikalos, un preces pati izvēlējos. Nu kā to izskaidrot? Mājiens no augšas – sātaniski spēki iesaistīti. Variet neticēt.
    Kā lai nosauc tos spēkus, kas grib samazināt cilvēku skaitu pasaulē, pie viena iznīcinot mūsu latviešu tautu, kurai jau tā vēsturē grūti klājies, bet tomēr mūsu senči mūs ir iznesuši līdz šai dienai? Un tagad kādu viltīgu mācību dēļ mums jāiznīkst? Tās nav tikai manas iedomas, paskatieties, jaunieši vairs negrib runāt latviski. Mans mazdēls mani nošokēja, teikdams, ka būtu jauki, nākotnē viena kopīga tauta ar dažādu ādas krāsu, visi vienā valodā… Līdzīgi, kā no mums gribēja izveidot vienu padomju tautu.
    Un man grūti mazdēlam ieskaidrot, ka mums ir sena, unikāla valoda, un mūsu jaukā senču zemīte…
    Cik agresīvi citzemju kultūra ienāk, reperi pulcē tūkstošiem jauniešu… Tie jaunie Dievi? Bet varbūt ne Dievi, bet tie otrie… Kas grib mūsu seno tautu iznīdēt…
    .
    .
    .
    Admins
    Saprāta robežas, Aelita, nevajadzētu pārkāpt. Pašlaik izbazūnējāt tieši cionistu idiotiskos melus: “Kā lai nosauc tos spēkus, kas grib samazināt cilvēku skaitu pasaulē, pie viena iznīcinot mūsu latviešu tautu, kurai jau tā vēsturē grūti klājies,” Pasaules iedzīvotāju skaits ir jāsamazina un tam nav nekāds sakars ar sātanistiem, bet veselo saprātu. Latviešus neviens nevar iznīcināt un pašlaik arī nenīcina. Cik Jums ir bērnu, cik jūs kaimiņam ? Nauda nevajadzīgām lietām atrodas, bet bērniem nē…un te nekādi “sātanisti” nav vainīgi, bet pašu idiotisms. Protams, ka tādi leviti- zeļenski grib uzmesties uz tautas miesas un parazitēt, un tas nav pieņemams… . Parazīti ir fiziski jāiznīcina.

  15. Aelita saka:

    Nu, nu. Vai tieši cionisti nerunā par pasaules iedzīvotāju skaita samazināšanu? Bet tas īstenojas tieši Eiropas pamattautās, indieši un ķīnieši par to pārāk neiespringst.
    Cik bērnu – cik nu Dieviņš devis, divi. Turklāt radīti tik nabadzīgos apstākļos, kad dzīvojām šaurā miteklī un pārtikām, tā teikt, no rokas mutē. Par kādu nevajadzīgu lietu iegādi nevarēja būt ne runas.
    Bet tas absurds, kas sākās ar izglītības sistēmu 90.-tajos, kad skolēni varēja izvēlēties, kādus priekšmetus mācīties, pastiprināti mācīja tikai angļu valodu – tas noveda pie tādas izglītības, ka daudziem jauniešiem atlika tikai braukt uz ārzemēm par vienkāršu darbaspēku.
    Un tagad nu brēc, ka trūkst skolotāju, trūkst mediķu un citu darbinieku. Vai tā nebija tautas nīcināšana?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *