“Stukačs” A. Priedītis. J. Bordāns ir hominīds, nekas vairāk kā primāts !

Kad runājam par A. Priedīti, tad pilnīgi attaisnojas uzskats, ka, ja kļūst par nodevēju, tad tas ir uz visu mūžu.

Arturs Prieditis

15 st.  · nra.lv  · nra.lvBordāns: Svētku laiks ir vienīgais, kad iespējams īstenot vēl stingrākus ierobežojumusSvētku laiks ir vienīgais, kad ir iespējams īstenot vēl stingrākus pasākumus, jo skolēniem ir brīvlaiks un daudziem strādājošajiem – atvaļinājums, sociālajā tīklā “Facebook” pauda tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP).

Arturs Prieditis

Fantastiski cienījama loģika! Ne velti šo hominīdu dievina latviešu nākamais prezidents, latviešu patriotisma mastodonts, latviešu tautas pirmais un vienīgais glābējs, atmodas dibinātājs Grantiņš, kuram ir perfekta oža un Stenētāja reputācija: “Vēdera traucējumus izraisot psihiskie traucējumi. Puncī notiekot pamatīgas pārmaiņas briesmīga uztraukuma un fantastisku baiļu rezultātā. Grantiņš tam ticēja. Viņš par to bija reāli pārliecinājies. Viņa puncī graujošas pārmaiņas sākās bez priekšspēles – vēdera burkšķēšanas. Ar ūdeņainu vēdera izeju Grantiņš savā mūžā pirmo reizi tikās, dzirdot vārdu „cilvēktiesības”. Tas notika 1986.gada vasaras sākumā. Toreiz kantora vīrs sāka stāstīt par uzdevumu tēlot cilvēktiesību aizstāvi. Grantiņš vēl ar dažiem liepājniekiem būšot neliela grupa vārdā „Helsinki-86”. Vārds „Helsinki” Grantiņā neizraisīja reakciju. Viņš bija dzirdējis par tādu pilsētu aiz polārā loka. Toties pirmo reizi dzirdētais vārds „cilvēktiesības” momentā izraisīja šausmīgu reakciju. Kantora vīrs apklusa pusvārdā. Viņš saprata, ka ir noticis kaut kas ārkārtējs. Grantiņš viņa priekšā sēdēja bāls ar idiotiski sašķobītu seju. No viņa nāca riebīga mēslu smaka, un mēsli sāka plūst pa grīdu pie viņa kājām.Tā tas atkārtojās vismaz divas reizes. Kantora vīrs sāka nervozēt. Katru reizi, kad ar Grantiņu apsprieda viņam darāmo, pēc vārda „cilvēktiesības” atkal sekoja ūdeņaina caureja. Kantora vīrs pieņēma attiecīgus mērus. Viņš sāka apmācīt Grantiņu tikai pēc tam, kad Grantiņš izpildīja pavēli nolaist bikses un sēsties uz tualetes poda. Tas bija unikāls gadījums VDK vēsturē: avota instruktāža notika tualetē, avotam sēžot ar kailu dibenu uz poda un nemitīgi kakājot.” [ No pamfleta “Stenētājs”]

LRTT

Hominīds ir primātu kārtas dzimta, pie kuras pieder gan Homo sapiens, gan fosilais cilvēks, skaidro svešvārdu vārdnīca.

Mastodonts latviski dēvējas par mamutu, bet biedr- kungam A. Priedītim tuvāks ir nelatviskais nosaukums, jo tas taču skan cēlāk un noslēpumaināk ! Viņš taču sevi dēvē par KULTUROLOGU un tāpēc arī atbilsoši šim nosaukumam jāizpaužas.Viss latviskais viņam, kā viņš pats arī neslēpti izsakās, derdzas, jo mūžu nostrādājis kopā ar hazāriem, kurus viņš nez kāpēc dēvē par ebrejiem, kaut ar ebrejiem šiem tjurkiskās izcelsmes “mastodoniem” nav nekas kopīgs. Toties ekonomiski ir ļoti izdevīgi sevi pieskaitīt semītiskā izcelsmes jūdiem, jo tiem taču vismaz bija kaut kāda “darīšana ar Pašu Dievu” ! Kas tad kopīgs ar visAugsto ir Hazārijas pēctečiem aškeNAŽIEM(aškenāzī) ? Pilnīgi nekas ! Tie ir pēcteči vienas asiņainas bandītiskas valsts- Hazārijas pēcteči, kuri sajaukušies ar neskaitāmām kaukāzu tautām, slāviem un somugriem. Jēdziens tauta, kā saka viņu pašu garīgais skolotājs- kabalists Laitmans, viņiem nekas kopīgs nav. Viņš arī nepārprotami paziņo, ka jebreji ir reliģiski ideoloģisks grupējums ! Un vēl jo vairāk, par jebreju var kļūt jebkurš, kurš pieņem viņu uzskatus- ideoloģiju. Un, tā kā Latvijas pri(h)vatizatori ir pa visiem 80% (lielie uzņemumi pieder 100%tīgi) tieši šie aškeNAŽI un dzīves bierene arī pieder šai “tautībai”, tad A. Priedīša galvenais uzdevums ir arī nīst visu latvisko un pat vēlēt tiem iznīcību, kā redzam uz fotoMATRICAS. Domāju, ka viņa otreizējā atgriešanās pie LRTT i- vietnes, bija ar nodomu mani ietekmēt !

Vēl arī vēlos atkārtot: tie, kuri Latvijā kādu apsauc par antisemītu, veic noziegumu, par ko pēc Tiesiskuma atjaunošanas būs jāpavada ilgi gadi aiz restēm. Kā mēs redzam pēc “stukača kartes“, tad A. Priedītis cītīgi pilda bijušo čekistu- judaistu pasūtījumus. Nomelno latviešus un nicina mūsu kultūru. Pie pirmās izdevības aplej J. Bordānu ar savām garīgajām FEKĀLIJĀM, jo jūt no viņa puses apdraudējumu savai fiziskajai esamībai. Ja mēs iepazīstamies ar viņa “pamfletiem“, tad viennozīmīgi varam secināt, ka viņš pat nav sasniedzi “mastodonta” līmeni. Viņš ir nekas vairāk kā zemisks astrāls vieplis, kurš dzīvo barojoties ar citu cilvēku Garīgajām emocijām, kuras rodas no viņa pretīgi- netīrās “rakstniecības”.

Sāpīgi jau čekas degradātiem redzēt, ka Bordānu atbalsta 586, bet pret ir tikai 62 !

29.01.21 L. Grantiņš

You may also like...

6 komentāru

  1. Andris saka:

    Nodevēj ,Priedīt , tev ir viena , bet būtiska psihiska novirze … vai bērnības trauma , jeb ….? :)))

  2. Ghābrams saka:

    Satiekas Zāra un Rebeka.
    Rebeķe:,,Zāre,vai tu zine cik tam Preditem ir brēsmigs,,!
    ,,Ko,tik lēls?,,
    ,,Ta nē,tik šmucihs!,,

    Zāra:,,Bet vai tu zine kād vinem tā biks?,,
    ,,Ko nesmuk?,,
    ,,Ne smuk,bet piln!,,

    Rebeka:,,Bet vai tu zine,kād vinem tā mut?,,
    Zāra:,,Lūdzu,Rebek,labāk nesak.,,

  3. Edgars saka:

    Kā mums visiem tikt vaļā no mērkaķa Priedīša ? Šī izdzimuma, kas runa latviski? Kā ?

  4. Māris M. saka:

    Edgaram.

    Tas absolūti nav vajadzīgs. Bez šiem biedra priedīša “kultūras” izvirdumiem būtu grūtāk viņu pašu līdz galam izzināt un iepazīt.

    Viņa gānīšanās jāuztver kā izcili jautra anekdote par viņu pašu – vecam čekas kalpuzēnam nervi uzsprāga.

  5. vot, nu gan ``krievi nāk!``;) saka:

    vienkārši – Jezus Marija!

    Priedīša nedarbi latviešu apgānīšanā tad ir tikai pupu mizas!

    Skatiet apukšā:

    Kakaja podtasovka! Kāda luciferiska podtasovka (sagrozīšana)! Kakaja velnišķīga vēstures pārrakstīšana!

    “Nenado smotretj na nacionaljnuju prinadlezjnostj. V istoriji vasjei suscjestvujet massa podtasovok, vremennih i sobstvennih, pripisivajet kakoje-to dejanjije soversjenno drugomu istoricjeskomu personazju, imejet mesto podtasovka faktov.“ /iz knigi Savrasova “Kuļt-Ura i okkuļtizm. Biļ Russi“/

    Turklāt tam visam esot jātic bez ierunām, jo to esot diktējusi Kāda Balss. Kā stāv rakstīts, jau zināmo pasaules vēsturi, apustuļi arī esot rakstījuši, Kādas Balss diktētu. Dievnamos no kanceles arī pēc katra lasījuma saka – Tā saka Tas Kungs! Bet Matīsam Barkovskim, kurš uzdrošinājies kontaktēties ar Jēzus Garu, Jēzus atbildējis :“Es to Bībeli neuzrakstīju.“

    Gospodji! Tad kurām vēsturēm nabaga cilvēkam ir jātic – balsu diktētajām vai cilvēku gadsimtiem pētītajām pēc acīmredzamiem arheoloģiskajiem, lingvistiskajiem, sakrālajiem atradumiem un sakarībām? Un cik reizes, mtjtvj!, var okultiski pārrakstīt pasaules vēstures!

    Un ne tikai pārrakstīt, bet skalot tās neizglītotajiem slinkajiem pašizzināt, slinkajiem domāt, lai paralizētu vēl vairāk domāšanu, ko Dievs devis katram loģiskai, mierīgai, laimīgai dzīvošanai. Nevis kaunam un pašpārmetumiem vai anarhijai, ko provocē okultiskie apsēstie vēsturu pārrakstītāji.
    Nav man drauguelvē, nav man ne buka, ne tvīta, bet lūgums tiem, kam ir – taču iečekojiet apsēstajai Rusai nu kaut ko no esošās vēstures. Nu kaut mazliet par latviešu valodas līdzību ar seno sanskritu:

    kārst (vilnu) – karsta; kurpe – kurpa; adīt – aditi; auti – auta; drēbe – drapa, sakta – sukti; drāna (kā apģerbs) – trana; māja – mayas; mūrēt – mur; kaļķis – kalki; kalt – kal; garīgs – garigas; dvēsele – dvesele, dieviete – devata; Dieva māja – Deva maya; Dieva rati – Deva ratiha, velns – vala utt. utt. /Ivars Vīks “Mūsu dižā senatne“/

    Vai indiešu baltologa Čaterdži ( arī daudzu citu tautu pētnieku) pētījumus par abu valodu sakarībām. Vai kaut dažu dainu par valodas un citu noslēpumu nodošanu no laikmeta laikmetā:

    “Man dziesmiņu pieci pūri,
    Ābelīšu dārziņā.
    Ik dziesmiņu izdziedāju,
    Satin dziesmu kamolā.“ /LD47/

    vai:

    “Rāmi, rāmi, rāmi, rāmi
    Rāmi, rāmi pamazām.

    Kuru darbu padarīju,
    To ielaidu mūžiņā.“

    Vai kaut ko par kamolrakstu, par mezglu rakstu, par to, kā cilvēce krāja informāciju pati par sevi. Kā nodeva to cits citam domu līmenī. Lai nesmīdina ar tik lielu aprobežotību, kā to, ka līdz 18. gs. visa Eiropa runājusi vienīgi krieviski.

    Krievi paši raksta romānos, kā pašā Krievijā muižkungi runājuši nevis krieviski, bet franciski, un i aukles i istabenes bijušas tikai franciski runājošas. Un arī to raksta paši krievi – krievu valodas vārdnīcā retais vārds esot īsts slāvu vārds, lielākajai daļai vārdu izcelsme ir no citām valodām.

    Man nav nekas ne pret krieviem, ne pret krievu valodu. Lasu, baudu dziedoņus, mākslu un māksliniekus. Bet – ka Dievs ir krievs un ka cilvēks radies no krieva. Un ka kauns ir nebūt krievam. Tas ir par daudz!

    Tad tagad vienīgi pēc Megrē, Savrasova un Rusas okultiskajām, luciferiskajām un okultiskajām podtasovkām ticēsim jaunajai vēsturei, kuru, pēc viņu domām, radījis vairs ne Dievs, bet krievs?

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/MILDA-pamjatnik-SVOBODI-eto-assimilirovannie-VEDRU_16760100

  6. ES saka:

    Par to, vai Dievs ir krievs, vēl vēsture strīdās. It kā krievi esot nākuši no Skandināviem- varjāgiem, kas caur Baltijas ceļiem veidoja jaunās krievijas jeb vecās ruses veidolu kā Rjūriku dzimta. Tikai DNS sakritība vikingiem ir līdzīga ar atrastajām kuršu atliekām, pēc kā var secināt, ka Dievs ir LATVIETIS, apgāžot iepriekšpieņemto apgalvojumu, ka LATVIEŠI Latvijā ir ienākuši no Eiropas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *