Izraēlas vēstniecības(noziedznieku) gaudas Rīgā !

Vai tas domāts priekš idiotiem:

“1947. gada novembrī Apvienoto Nāciju Organizācija pieņēma 181. rezolūciju, atzīstot ebreju valsti Izraēlas zemē. Dēvēt Izraēlas eksistenci par okupācijas veidu norāda uz gājiena patieso būtību,” uzsver vēstniecība.”

Pēc tāda Izraēlas vēstniecības paziņojuma, Latvijai šo garīgo puvekļu iestādi vajadzētu padzīt(tā teikt) ar sūdainu koku.

Tādu deģenerācijas pakāpi, kāds ielikts šajos pāris teikumos, var izsacīt tikai tāds, kuram smadzeņu vietā ir “taisnās zarnas saturs”(tas vēl ir viegli pasacīts pret šiem civilizācijas bendēm- cionistiem), vai tāds, kurš uzskata, ka visiem latviešiem smadzeņu vietā ir kakas. Jautājums šim pašam Izraēlas vēstniecības skribentam: “Kāpēc tad Izraēla nepalika šajās ANO noteiktajās robežās ?” Kāpēc tā ir okupējusi lielāko daļu no palestīniešiem paredzētās teritorijas ?

Atgādinu, ka pret tādas Izraēlas izveidošanu bija gan ASV, gan Anglija un arī visas arābu valstis. Arī vietējie ortodoksie jūdi bija pret tādu valsti, jo tas neatbilda viņu “svētajiem rakstiem”. Tā bija Staļina ideja !

Ir labi un patīkami dzirdēt, ka Latvijas ārlietu ministre nostājās palestīniešu pusē.

Der atgādināt to, ko sacīja/jautāja Latvijas veselības ministrs: “Kāpēc visa medikamentu industrija Latvijā atrodas žīdu rokās ?”

Viņš tika apvainots antisemītismā, kas atkal ir žīdisma nozieguma kalngals. Kāds tam visam sakars ar antisemītismu ! Šie nelieši cenšas visu sagriezt ar “kājām gaisā” ! Tā arī tas viss noklusa ! Bet jautājums paliek atklāts: “Kāpēc Latvijā žīdiem jābūt noteicējiem šajā jomā ?”

Kāpēc visas Latvijas noteicošās- vadošās amatpersonas lien Sinagogā un laiza izvadorgānus Suharenko žīd- nacistu bandai ? Suharenko- laupītājs, kuram vieta ne tikai cietumā, bet karātavās. Par šiem mēsliem var rakstīt cik gribi, bet nekas nemainās, jo viņi ir tiešie Latvijas FĪRERI !

Viņi taču bija arī tie, kuri pasaulei paziņoja, ka: “Latvieši bija labāki žīdu šāvēji par vāciešiem !” Kaut gan neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, to apliecināja arī Rīgā pakārtais nacists Jekelns.

Šiem naida un ļaunuma sējējiem Latvijā nav jāatrodas !

Ticiet, un pienāks reiz diena, kad šie mēsli tiks medīti kā aptrakuši meža zvēri !

Paklausieties, ko saka slepkava Netanjahu(atvērt) !

Tikai neiedomājieties, ka šeit viens ir latvietis… ! Vējonis no mātes puses ir tāds pats žīds kā Suharenko. Ne jau kā latvietis viņš akceptēja L. Grantiņa zvērīgo un nelikumīgo arestu. Šis mēsls ir visīstākais latviešu tautas bende !

Latvijas mēsli !

Lūk, šis te laupītājs- deģenerāts ir īstenais LatŽīdijas prezidentos, kuram visi Latvijas prezidenTEĻI laiza ānusu !

Vai tad šis foto nenorāda, ka šis izdzimums ir Latvijas noteicējs ?

30.05.24

You may also like...

4 komentāru

  1. "Ликвидация российской империи" saka:

    Впрочем, для некоторых авторов (Богдан Бутковский) неприемлемы любые межрегиональные антиимперские объединения, и они настаивают на необходимости “максимальной раздробленности построссийских пространств”, возражая против всяких конфедеративных проектов – сибирского, кавказского, поволжского – и выдвигая неоимперскую цель “Україна від Сяну до Сахаліну”. Что ж, это довольно наглядное проявление древней притчи о том, как победитель Дракона сам превращается в него.

    В таких условиях антиимперский “айсберг” сам может растаять, не причинив особого вреда имперскому “Титанику”. Потому что он опирается не на реальный анализ ситуации в разных регионах, а лишь на исторические стереотипы и wishful thinking. Вообще, выглядит удивительным, сколь много внимания составители сборника уделяют прошлому – даже включили туда целый блок статей авторов середины ХХ века, хотя современная ситуация уже совсем иная. Современное украинское общество в целом стремится к будущему – что доказал и Евромайдан, и победа “прогрессиста” Зеленского над “консерватором” Порошенко. На “возрождении прошлого” настаивает именно империя, и неслучайно путинское увлечение древней историей, которой он пытается обосновать свою политику. Но если противники империи будут мыслить и действовать в том же “архаичном регистре”, они вряд ли откроют свободное будущее.

    Издатели сборника “Ликвидация российской империи” сейчас обсуждают планы выпуска его русскоязычной версии. Это, конечно, можно только приветствовать – сегодня полезно любое открытое обсуждение постимперских перспектив, и неслучайно, что в самой России оно запрещено. Но русскоязычный сборник станет гораздо эффективнее, если составители сделают его по тональности несколько иным. Чтобы его читатели в различных российских регионах увидели себя на его страницах не врагами, а союзниками по освободительной борьбе.
    https://www.svoboda.org/a/stanet-li-ukraina-aysbergom-dlya-imperskogo-titanika-/32957654.html
    .
    .
    .
    Google tulkots
    Tomēr dažiem autoriem (Bogdans Butkovskis) jebkādas starpreģionu pretimpēriskās asociācijas ir nepieņemamas, un viņi uzstāj uz nepieciešamību pēc “maksimālas pēckrievu telpas sadrumstalotības”, iebilstot pret jebkuriem konfederālajiem projektiem – Sibīrijas, Kaukāza, Volgas – un izvirzot. neoimpēriskais mērķis “Ukraina no Sjaņas līdz Sahalīnai”. Nu, šī ir diezgan skaidra senās līdzības izpausme par to, kā pats Pūķa uzvarētājs pārvēršas par tādu.

    Šādos apstākļos pats pretimpēriskais “aisbergs” var izkust, nenodarot lielu kaitējumu impēriskajam “Titānikam”. Jo tas nepaļaujas uz reālu situācijas analīzi dažādos reģionos, bet tikai uz vēsturiskiem stereotipiem un vēlmju domāšanu. Kopumā ir pārsteidzoši, cik lielu uzmanību krājuma sastādītāji pievērš pagātnei – tajos pat tika iekļauts vesels 20. gadsimta vidus autoru rakstu bloks, lai gan mūsdienu situācija ir pavisam cita. Mūsdienu Ukrainas sabiedrība kopumā tiecas uz nākotni – to pierādīja gan Eiromaidans, gan “progresīvā” Zelenska uzvara pār “konservatīvo” Porošenko. Tā ir impērija, kas uzstāj uz “pagātnes atdzimšanu”, un nav nejaušība, ka Putina aizraušanās ar seno vēsturi, ar kuru viņš cenšas attaisnot savu politiku. Bet, ja impērijas pretinieki domā un rīkojas tajā pašā “arhaiskajā reģistrā”, viņi diez vai atklās brīvu nākotni.

    Krājuma “Krievijas impērijas likvidācija” izdevēji šobrīd apspriež plānus izdot tā versiju krievu valodā. Tas, protams, ir tikai apsveicami – šodien jebkura atklāta diskusija par postimpēriskajām perspektīvām ir noderīga, un nav nejaušība, ka pašā Krievijā tas ir aizliegts. Bet krievu valodas kolekcija kļūs daudz efektīvāka, ja sastādītāji to padarīs nedaudz atšķirīgu. Lai tās lasītāji dažādos Krievijas reģionos redzētu sevi tās lapās nevis kā ienaidniekus, bet gan kā sabiedrotos atbrīvošanas cīņā

  2. From the river to the sea saka:

    Internetā ir pietiekami daudz informācijas, ka Staļins nebija vienīgais, kam bija galvenā loma Izraēlas izveidē. Arī Hitlers 1940. gadā plānoja izveidot valsti ebrejiem un viņus uz turieni padzīt. Netanjahu saka to pašu.

    Skatīt arī
    20 общих черт у нацистской Германии и Израиля

  3. Anonīms saka:

    Krasnojarskas apgabala prokuratūra pieprasīja izņemt no tirdzniecības Grigorija Ostera grāmatu “Slikti padomi” – tajā tika konstatēti “nežēlības, fiziskas un psiholoģiskas vardarbības apraksti”.

    Страдающее Средневековье

    Если вы решили твердо
    Самолет угнать на Запад,
    Но не можете придумать,
    Чем пилотов напугать,
    Почитайте им отрывки
    Из сегодняшней газеты, –
    И они в страну любую
    Вместе с вами улетят.

    Григорий Остер
    t.me/pophistory/3371

  4. No TVNET publicētā saka:

    https://www.tvnet.lv/8030124/latvijai-ir-tik-straujs-iedzivotaju-skaita-kritums-ka-reti-kurai-pasaules-valstij-to-ietekme-vairaki-faktori

    Patiesiba tas ir viens no pasiem svarigakajiem jautajumiem latviesu tautai – but vai nebut mums riitdienas pasaule??! Un tiesi par to kluse 4.maija nodeveju vara un ir apklusinajusi
    (uzpirkusi) demograhus un retos, godigos politikus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *