“Atbrīvotāju”(okupācijas) piemineklim vieta ir sūdu bedrē !

Nāvi smirdošajiem krievu vampīriem, bērnu, sieviešu un PATIESĪBAS slepkavām !!!

Vai atceraties, ko sacīja Vaira Vīķe Freiberga par “Atbrīvotāju”  pieminekli, pirms viņa bija kļuvusi par LR prezidenti: “Tā nav sevis cienoša tauta, kura savā valstī var atļauties pieminekli savas valsts okupantiem !” Bet, kad čekists Juris Bojārs viņu aiz rociņas rūtainā kleitiņā ieveda PREZIDENTA PILĪ, tad notika viņas “ezotēriskā” pāratdzimšana !

Viņa kā raķete aizdrāzās uz Maskavu pie Putina.

No arhīva: “10.05.2005.Vakar, 9.maijā, Maskavā Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga kopā ar vēl vairāk nekā pussimt valstu un starptautisku organizāciju vadītājiem noskatījās nacistiskās Vācijas sagrāves 60.gadadienai veltīto parādi Sarkanajā laukumā. Oficiāli Krievijas Federācijā šīs svinības tiek sauktas par 60.gadadienu kopš uzvaras Lielajā Tēvijas karā.”

Bet, kad atgriezās, tad uzslēja žogu ap BRĪVĪBAS PIEMINEKLI un uz leģionāriem…norādīja: pirkstu pieliekot pie deniņiem ! Un vēl: šī “kundze” pārkāpa Latvijas Republikas miera LĪGUMĀ ar Krieviju noteiktās robežas,- atdodot okupantam Abrenes apriņķi ! VVF ir veikusi Latvijas valsts nodevību ! Šodien viņa saņem neiedomājamas privilēģijas par šo nodevību ! Šodien, sakarā ar Krievijas asiņaino karu pret ukraiņu tautu, ir pienācis brīdis, kad šis Latviju apkaunojošais monstrs ir JĀLIKVIDĒ !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

31.03.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Skolnieciņš saka:

    Padomju Savienība (PSRS) ir sabrukusi. Latvijas Republika vairs nav okupēta un anektēta. Mūsu valsts vairs neatrodas Padomju Krievijas pakļautībā. Padomju Krievijas piemineklis «Piemineklis Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem» ir nožēloja komunistiskās partijas regālija. Rīga nav nekāda miskaste, kuru var piedrazot ar komunistiskās partijas regālijām. Nacionālsociālistiskās partijas regālijas ir aizliegtas visā mūsdienu Eiropā. Tad kāpēc kompartijas regālijas var zaimot mūsu zemi???
    Komunisms ir kritis. Komunisma vairs nav.
    Ar mīlestību pret Latvijas Republiku, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.

  2. Ich weiß nicht was soll es bedeuten, Dass ich so traurig bin saka:

    Admin , uzraksti ,par ko Tevi ŠVECA sakarā liedza komentus? Tu uzskati , ka viņš joprojām ir čekists?
    https://youtu.be/4R8gaFuolHY

  3. Māris M. saka:

    Pēdējā laikā globālie notikumi un straumes paceļ augšā nosēdušos un jau nedaudz piemirstus mēslus. Nepārtraukti parādās intervijas ar jebkādu cilvēka cieņu zaudējušiem personāžiem, kas piepeši kļuvuši tik labiņi, tik labiņi…
    Biedrs Jurkāns pat atcerējās par deportācijām Latvijā… Neizsakāms riebums pārņem lasot šo pretīgo glumekli.

    https://jauns.lv/raksts/zinas/495090-sis-kars-mainis-pasaules-kartibu-janis-jurkans-prognoze-nakotnes-scenarijus?utm_source=delfi.lv&utm_medium=widget-include&utm_campaign=Links-in-partner-sites

  4. ... saka:

    Tam- Ich weis…..

    Kads divains jautajums ! Joprojam… Kads te joprojaam!?

    CEKISTI NEKAD NAV BIJUSHIE- CEKISTI IR DEVUSHI UZTICIBAS ZVERESTU. Un te ,joprojam, tas DARBOJAS. Tas ir tas,kas ir JOPROJAM !

  5. pat ja nav jēgas, jāsaka saka:

    Skolniek, ņevešai makaronus! Visi trīs šķindeļsitēji – nacisms, fašisms un komunisms kā staigāja, tā staigā. Pa visām pasaules malām un viksētos zābakos. Tas, ka raksta, ka nestaigā, nenozīmē, ka nestaigā. Pat paša putrainajā personā ir visi trīs vienuviet. Kā silē. Cūkām Tikai – cūkām nav indeves. Ūdens, milti un dārzeņi.

  6. !!! saka:

    Tam- Ich weis…..

    Kads divains jautajums ! Joprojam… Kads te joprojaam!?

    CEKISTI NEKAD NAV BIJUSHIE- CEKISTI IR DEVUSHI UZTICIBAS ZVERESTU. Un te ,joprojam, tas DARBOJAS. Tas ir tas,kas ir JOPROJAM !

    Latvijā tie čekisti, zagļi un slepkavas ir Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis un Baiba Plaude, Juris Savickis, Ivars Godmanis, Guntis Indriksone.

  7. Odze. saka:

    Redzu kadu satansulaini,kas uzkritoshi centigi pulas divreizot 3 punktinjus.
    Ko tad Savas Domas nevelti Latviesu Patriotu kanalam? Bet Guntim uzvardu pieliec tadu,ka vinja tantei?!
    Bet SHITIE deguni TE sabaazti no rita lidz vakaram – taksh! Jusu ragainis knapi sten,NAV VERTS vairs ne divu burkaanu cenaaa…….

  8. Skolnieciņš saka:

    Rašisms — krievu fašisms — ir 21. gadsimta mēris. Lai gan rašisms bija sastopams krietni senāk, tad to sauca par imperiālismu, cara absolūto monarhiju, vēlāk par cara patvaldību un visbeidzot par komunismu.
    Mūsdienu rašisms ir pareizticīgo baznīcas kulta un militāra kulta apvienojums.
    Ar cieņu pret daudzdievību un Slāvu Dieviem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

  9. Skolnieciņš saka:

    Video «Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas.» no YouTube lietotāja «MANO LIETUVA» oficiālā konta: https://youtu.be/KZUfr53zG4E [Gabaliņš no PSRS Lietuvā – Grūto parkas – YouTube].
    Šis memoriālais parks ir kā spilgts atgādinājums par Lietuvas Republikas skaudro vēsturi un par Padomju Krievijas nežēlību. «Grūto parkas» var salīdzināt ar Okupācijas muzeja un Brīvdabas muzeja apvienojumu, kurā brīvā dabā – skaistā, ainaviskā vietā – ir izvietotas komunistiskās partijas regālijas un citi okupācijas varas simboli. Lietuvieši ir malači. Viņi spēj saglabāt vēsturi un parādīt pasaulei Padomju Krievijas patieso seju. Es cienu Lietuvu un lietuviešus.
    Ar NEcieņu pret Kremļa 5. kolonnu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    https://www.youtube.com/watch?v=KZUfr53zG4E
    http://grutoparkas.lt/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *