Vārds krievs šodien asociējas kā pirmatnējais ļaunums vai mēra bacilis

Lai nolādēti visi šie “nevainīgie” krievi, kuri astronomiski(76%) atbalsta Putinu !

Ja kāds domā, ka viss šis haoss ar zvērībām Ukrainā ātri beigsies, tas maldās pa visiem 100% ! Viņi, šie ģenētiskie kropļi, ir ne tikai Krievijā, viņi ir izšķīdināti(iefiltrējušies) pa visu plašo pasauli. Tas ir tā saucamais “RUSKIJ MIR” & “BEZSMERTNIJ POLK” ! Ar šiem civilizācijas atkritumiem ir pilna Latvija ! Feisbuks ir īsts viņu midzenis, it sevišķi Latvijas VDD N. Mežvieta vadītā cenzūras komanda. Paskatieties tikai, kas ir nevēlams viņiem un sapratīsiet, kādi atkritumi nosaka Latvijas likteni…

Šeit Grantiņa bīstamais komentārs

Šeit vēl viens apliecinājums tam, ka Feisbuks atbalsta genocīdu pret ukraiņiem.

Mēs nedrīkstam nevienu sliktu vārdu rakstīt par slepkavām ! Neaizmirsīsim, ka viņu tele- šovi ar kiseļoviem, solovjoviem, skabējevām…., kuros tiek piesaukti skatītāji fiziski iznīcināt ukraiņus, ir cienīgi būt Feisbukā !

30.03.22

You may also like...

11 komentārs

  1. Skolnieciņš saka:

    Varu Krievijā ir pārņēmis netiklis un antikrists – Vladimirs Putins. Mūsdienu Krievijā valda sātanisms. Ne velti visā Krievijas Federācijā ir aizliegti Slāvu Dievi: Dievs Belobogs, Dievs Černobogs, Dievs Jarila, Dievs Veļes, Dievs Svarogs, Dievs Stribogs, Dieviete Māra, Dieviete Makoša, Dieviete Lada, Dieviete Ļeja, Dieviete Živa. Sātanisti nekad nepacietīs Slāvu Dievu pielūgšanu un godāšanu, jo Slāvu Dievi iestājas par vārda, domas un apziņas brīvību. Slāvu Dievi iestājas par cilvēcību, rūpēm par dabu un personisko atbildību. Slāvu Dievi ir pret verdziskumu!!!
    https://antikor.com.ua/articles/13071-poljzovateli_interneta_zametili_shodstvo_putina_s_izobraheniem_antihrista_na_freske_xiv_veka [Пользователи интернета заметили сходство Путина с изображением Антихриста на фреске XIV века • Портал АНТИКОР (antikor.com.ua)]
    Šajā Santa Maria dei Servi bazilikas freskā ir redzams 14. gadsimta antikrista atveidojums, kurš vizuāli atgādina Vladimira Putina sejas vaibstus. Šis pravietiskais gleznojums atklāj Vladimira Putina patieso dabu un patiesos nodomus.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  2. Skolnieciņš saka:

    Hitlers 1939. gada 1. septembrī, citēts no “Jaunākajām Ziņām”:

    Poļu valsts noraidījusi labu kaimiņattiecību nokārtošanu miera ceļā, ko es esmu centies panākt. Tai vietā tā piesaukusi ieročus. (…) Lai darītu šai neprātīgai rīcībai galu, man neatliek nekas cits, ka, sākot ar šo brīdi, stādīt varai pretim varu.

    Putins 2022. gada 24. februārī, tulkots no runas publikācijas (tā datēta ar plkst. 6 no rīta) Krievijas prezidenta kancelejas mājaslapā:

    Bet Krievija nevar justies drošībā, attīstīties, pastāvēt, ja nepārtraukti nāk draudi no tagadējās Ukrainas teritorijas. (…) Mums vienkārši neatstāja nevienu citu iespēju aizstāvēt Krieviju, aizstāvēt mūsu ļaudis, kā vien to, kuru mēs šodien būsim spiesti izmantot. Apstākļi prasa no mums izlēmīgu un neatliekamu rīcību.

    Hitlers:

    Es tādēļ esmu devis rīkojumu spert tādus soļus, kas atbilstu to mūsu priekšlikumu realizēšanai, par kuriem esmu runājis.

    Putins:

    Esmu pieņēmis lēmumu par speciālo militāro operāciju.

    Hitlers:

    Zemes virsū nav nevienas lielvalsts, kas ilgāk par Vāciju paciestu savas tautas, sevišķi sieviešu un bērnu, spīdzināšanu.

    Putins:

    Mērķis ir aizstāvēt ļaudis, kuri astoņu gadu garumā tiek pakļauti pazemojumiem un genocīdam no Kijevas režīma puses.

    Hitlers:

    Man nemaz nav jāuzskaita tie daudzie priekšlikumi, ar kuriem esmu nācis klajā, lai Eiropai sagādātu labāku nākotni.

    Putins:

    Labi zināms, ka 30 gadu garumā mēs neatlaidīgi un pacietīgi mēģinājām vienoties ar vadošajām NATO valstīm par vienādas un nelītas drošības principiem Eiropā.

    Hitlers:

    Kā vienmēr, arī šinī jautājumā esmu pūlējies miermīlīgas revīzijas ceļā grozīt neciešamo stāvokli.

    Putins:

    Astoņus gadus, astoņus bezgalīgi garus gadus mēs darījām visu iespējamo, lai situāciju atrisinātu ar mierīgiem, politiskiem līdzekļiem. Viss veltīgi.

    Hitlers:

    Mūsu tautai jādzīvo, tādēļ es paļaujos uz jums, ka jūs, savās vietās nostādīti, pildīsiet savu pienākumu.

    Putins:

    Ticu jūsu atbalstam – ticu tam neuzvaramajam spēkam, ko rada mūsu mīlestība pret tēvzemi.

    F64

    Hitlers 1941. gada 12. decembrī Reihstāgā, piesakot karu ASV; citēts no avīzes “Tēvija”:

    Pēc tam, kad manu 1940. gada miera piedāvājumu toreizējais angļu ministru prezidents un viņu balstītāja vai valdītāja kliķe vēlreiz noraidīja, 1940. g. rudenī bija skaidrs, ka karš, pretēji visām saprāta un nepieciešamības prasībām, jāizcīna līdz galam ar ieročiem rokās.

    Putins:

    Kā atbildes uz saviem priekšlikumiem mēs nemitīgi saņēmām vai nu cinisku maldināšanu un melošanu, vai spiediena un šantāžas mēģinājumus, bet Ziemeļatlantijas alianse tajā pašā laikā, par spīti visiem mūsu protestiem un bažām, nemitīgi paplašinās. Kara mašīna kustas un, ko vēlreiz atkārtoju, saskaras ar mūsu robežām.

    Hitlers:

    Es neesmu meklējis karu, bet gluži pretēji darījis visu, lai to novērstu. Bet es rīkotos bez pienākuma un sirdsapziņas, ja es, saprotot šī karagājiena nenovēršamību, būtu kavējies no tā vilkt vienīgās iespējamās konsekvences.

    Putins:

    Visa notikumu gaita un saņemtās informācijas analīze rādīja, ka Krievijas sadursme ar šiem spēkiem ir nenovēršama. Tas bija tikai laika jautājums – viņi gatavojās, viņi gaidīja piemērotu brīdi. (…) Mēs nepieļausim viņiem to izdarīt.

    Hitlers:

    Savienoto Valstu prezidents varbūt pats to nevar aptvert. Ja tā, tad tas runā tikai par viņa garīgo aprobežotību.

    Putins:

    Bet nē – sava absolūtā pārākuma eiforijā…, turklāt vēl saistībā ar zemo kultūras līmeni un uzpūtību starp tiem, kuri gatavoja, pieņēma un uzspieda tikai viņiem izdevīgus lēmumus.

    Hitlers:

    Pēc tik rūgtiem piedzīvojumiem atkal rodas Savienoto Valstu prezidents, kurš no jauna uzskata par savu vienīgo uzdevumu radīt karu un pirmā kārtā kāpināt ienaidu pret Vāciju līdz pat kara izraisīšanai.

    Putins:

    Viss veltīgi. ASV pozīcija nemainās. Viņi neuzskata par vajadzīgu vienoties ar Krieviju…, jo seko saviem mērķiem, neņem vērā mūsu intereses.

    Hitlers:

    Vācu tauta un tās karavīri šodien strādā un cīnās nevien par sevi un savu laikmetu, bet par nākamām, pat vistālākām paaudzēm.

    Putins:

    Spēks un gatavība cīņai ir tieši tas, uz kā balstās neatkarība un suverenitāte, kas veido vienīgo iespējamo pamatu droši būvēt savu nākotni, savu māju, savu ģimeni, savu dzimteni.

    Hitlers 1945. gada 30. janvārī savā pēdējā radiorunā, kas teikta sakarā ar gadadienu kopš viņam tika piešķirtas tiesības veidot Vācijas valdību; tulkots no “Deutsche Zeitung im Ostland”:

    Bet tam vairs nav nozīmes, ka demokrātiskajā iekārtā politiskā un darbība un meli ir nešķirams pāris. Nozīme ir tam, ka jebkurš politiķi dotais solījums šodien ir bezjēdzīgs, jo politiķi nav spējīgi nodrošināt neko.

    Putins:

    Jā, bieži nākas dzirdēt, ka politika ir netīra. Var jau būt, bet taču ne tik ļoti, ne līdz tādai pakāpei. Jo kāršu spēles blēžiem atbilstoša uzvedība nonāk pretrunā ne vien starptautisko attiecību principiem, bet vēl jo vairāk vispārpieņemtajām morāles un tikumības normām. Kur gan šeit vieta taisnīgumam un patiesībai? Vieni vienīgi meli un liekulība.

    Hitlers:

    Tieši buržuāziskās valstis ir nobriedušas bojāejai un tikai skaidri orientēta, savos pasaules uzskatos nesatricināmas tautas spēs pārvarēt šo krīzi, kādas Eiropā nav bijis gadsimtiem ilgi.

    Putins:

    Līdz pašam pēdējam laikam nerimās mēģinājumi… sagraut mūsu tradicionālās vērtības un uzspiest mums viņu pseidovērtības, kas saēstu mūs, mūsu tautu no iekšpuses, uzspiestu tādas nostādnes, kādas viņi agresīvi izplata savās valstīs un kuras ved tieši uz degradāciju un deģenerāciju. Bet tā nenotiks, nevienam nekas tāds nav izdevies. Un neizdosies arī šoreiz.

    Hitlers 1945. gada janvārī:

    Es sagaidu no katra vācieša, ka viņš izpildīs savus pienākumu līdz galam un upurēs jebko, ko no viņa prasa. Es sagaidu no pilsētniekiem, ka viņi kals ieročus cīņai, un sagaidu no zemniekiem, ka viņi atraus maizi sev par labu karavīriem un cīņai vajadzīgajiem strādniekiem. Es sagaidu no sievietēm un meitenēm, ka viņas – tāpat kā līdz šim – šo cīņu atbalstīs ar pilnīgu fanātismu. Jo īpašu uzticību es veltu vācu jaunekļiem.

    Putins:

    Esmu pārliecināts, ka savai valstij uzticīgie Krievijas Bruņoto spēku karavīri un virsnieki profesionāli un vīrišķīgi paveiks savus pienākumus. Nešaubos, ka saskaņoti un un efektīvi darbosies visi varas līmeņi, par mūsu ekonomiku, finanšu sistēmu un sociālo sfēru atbildīgie speciālisti, uzņēmumu vadītāji un bizness kopumā. Rēķinos ar konsolidāciju, ar visu parlamentāro partiju un sabiedrisko spēku patriotisko pozīciju.

    Hitlers 1939. gada 1. septembrī:

    Četrus mēnešus esmu mierīgi noskatījies šai attīstībā, kaut arī ne bez brīdinājumiem. Pēdējā laikā šos brīdinājumus esmu vēl pastiprinājis. Priekš vairāk kā 3 nedēļām es liku paziņot Polijas vēstniekam, ka Vācija vairs nevarēs ilgāk noskatīties, ja Polija ari turpmāk piesūtīs Dancigai ultimativas notas, turpinās vāciešu vajāšanu Polijā un ar saimnieciskiem un muitas politikas līdzekļiem mēģinās iznīcināt Dancigu.

    Putins 2022. gada 18. marta mītiņā par godu Krimas okupācijas gadadienai:

    Pret viņiem tika sūtītas militārās soda ekspedīcijas – ne viena vien ekspedīcija, viņus ieslēdza blokādē, sistemātiski apšaudīja ar lielgabaliem, pret viņiem veica aviotriecienus – tas ir tas, kas saucas “genocīds”. Izpestīt ļaudis no šādām ciešanām, no šāda genocīda – tieši tas ir visam pamatā, tas ir galvenais iemesls, motīvs un mērķis militārajai operācijai, ko mēs uzsākām Donbasā un Ukrainā.

    Hitlers:

    Visvarenais ir radījis mūsu tautu. Ar to, ka mēs aizstāvam savu eksistenci, mēs aizstāvam Viņa darbu. Ja šī aizstāvēšana prasīs neskaitāmus zaudējumus, ciešanas un sāpes, tad tieši tas ir tas, kas ļauj vēl jo ciešāk vienoties savā tautā.

    Putins:

    Un šeit man nāk prātā Svēto rakstu vārdi: “Nevienam nav lielākas mīlestības kā šī, ja kāds savu dzīvību nodod par saviem draugiem.”Un mēs redzam, cik varonīgi rīkojas un karo mūsu puiši šis operācijas laikā.

    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  3. pacifists saka:

    Skolnieks, kā vienmēr, `savā elementā`. Tā sakompilējis, ka i putinisti, i hitleristi ieliktu 10 ar +. Tikai pietiek palasīt pašus militāristus (vienalga – pietuvinātos vai reālos), kaut vai Suvorova “Ledlauzi“, lai saprastu, ka kariem `apakšā` ir gan rebes, gan stulbums, gan kolektīvā un privātā bezatbildība. Nekam tur īpaši nerūp masas. Kā lielgabalgaļa – jā. un nebeidzami skandētās `atbrīvošanas` ir vītušas vīģes lapas, lai piesegtu acīs krītošus nesmukumus.

  4. Aelita saka:

    Skolnieciņš labi pastrādājis, salīdzinot abus fīrerus.
    Bet pats laikam vairs nav antikrists? :))
    Man tomēr veco derību negribas lasīt, kaut kā nevelk, kaut arī mājās ir vecajā drukā.

  5. Skolnieciņš saka:

    «Bet pats laikam vairs nav antikrists? :))» Izbeidz apsaukāties! Es neesmu ebrejs. Es neesmu ebreju cilts Dieva Jahves (Dieva Jehovas) jeb Bībeles viltus Dieva Jahves radinieks, tāpēc es nevaru būt antikrists. Man ar senebreju mitoloģiju un ebreju monoteismu nav nekāda sakara.
    Tu taču esi kristiete? Kāpēc Bībeli nelasi? Bībelē ir ļoti daudz naida runu. Internetā var atras video, kur šie bulšiti ir pieminēti. Pēc tam tikai jāšķirsta Bībeli un jāmeklē. Bet ko gan no Bībeles var gribēt? Bībele taču ir senebreju mitoloģijas un ebreju monoteismu grāmata! Bet paši ebreji ir visai ķildīga, alkatīga un gluma tautiņa. Vismaz Sovoka (PSRS) ebreji lielākoties tādi ir.
    Labāk iepazīsties ar Skandināvu Dievu saimi! Lasi Veco Edu un Jauno Edu! Mācies rūnu maģiju! Labāk pielūgt Skandināvu Dievus nekā ebrejus un ebreju cilts Dievu Jahvi.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

  6. Skolnieciņš saka:

    Haralds Biezais ir sātanists un Latvju Dievu zaimotājs! Par profesoru šo sātanistu nedrīkst dēvēt! Haralds Biezais ir Sātana baznīcas biedrs, viņs slavē Sātanu un zaimo dievturību — sentēvu pagānisko ticību! Viņš zaimo Latvju Dievus! Kauns un negods Haraldam Biezajam! Kauns un negods Haraldam biezajam!

    Citāts no Haralda Biezā daiļrades: «The Devil, Velns (Lithuanian Velnias), has a well-defined role, which is rarely documented so well in the folklore of other peoples. Besides the usual outer features, several characteristics are especially emphasized. Velns, for instance, is a stupid devil. In addition, the Balts are the only colonialized people in Europe who have preserved a large amount of folklore that in different variations and situations portrays the Devil as a German landlord. Another evil being is the Latvian Vilkacis, Lithuanian Vilkatas, who corresponds to the werewolf in the traditions of other peoples. The belief that the dead do not leave this world completely is the basis for both good and evil spirits. As good spirits the dead return to the living as invisible beings (Latvian velis, Lithuanian vėlė), but as evil ones they return as persecutors and misleaders (Latvian vadātājs, Lithuanian vaidilas).».
    Melīgs un dievturību zaimojošs raksts: https://www.britannica.com/topic/Baltic-religion
    Par sātanistu Haraldu Biezo var lasīt šeit: https://www.britannica.com/contributor/Haralds-Biezais/277

    Ar NEcieņu pret senebreju mitoloģiju un ebreju monoteismu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

  7. Aelita saka:

    Skolnieciņ, paldies liels par padomu, man pagaidām pietiek ar filmu “Vikingi”, ko rāda ltv 7.kanālā. Tur diezgan info par Odinu, ziedošanām, arī par laupīšanu svešās zemēs. Tā sauktie krievi ir daudz mācījušies no vikingiem, kurus viņi dēvēja par varjagiem. Laikam arī to, ka pēc nāves karalaukā var nokļūt dievu mājoklī Valhallā.
    Bet par Dievu vai Velnu – vajadzētu konsultēties ar valodniekiem – ja šos vārdus latvieši un lietuvieši izrunā atšķirīgi no citām tautām (God, Gott, Bog; Devil,Teofel, Djavol), tad šiem jēdzieniem ir sena vēsture, krietni senāka par iekarotāju atnesto. Tā kā, nenoliedz mūsu latviešu Dieviņu, tas gluži nav dusmīgais gars Pērkons. Un Velnam varbūt ir kas kopīgs ar veli, tas ir, neganta mirušā dvēseli.
    Lai Dievs palīdz Ukrainai pret iebrucējiem!

  8. Skolnieciņš saka:

    Es kategoriski Tev nepiekrītu. Pirmkārt, mūsdienu Eiropā dominējošas reliģijas ir ābramiskās reliģijas: jūdaisms (praktizē galvenokārt ebreji un visa veida ebreju tautības jaukteņi), kristietība (uzspiesta visiem gojiem (nebrejiem), ka pat ateisti jūtas neērti), islāms (lielākoties ir izplatīts Eiropas dienviddaļā, un visur kur vien apmetušiem arābu izcelsmes ‘’bēgļi’’). Seriālu «Vikingi» ir veidojis Kanādas-ASV TV kanāls «History». Šis seriāls ir tapis kristietības laikmetā, tāpēc šajā seriālā skandināvu pagāniskā ticība (skandināvu politeiskā reliģija) var būt nepilnīga, sagrozīta, sašķobīta un marginalizēta. Šo seriālu nedrīkst uzskatīt par vienīgo un patieso vēstures izklāstījumu, šis seriāls ir mākslas darbs ar mērķi izklaidēt pēc iespējas lielāku auditoriju un gūt peļņu. Tāpēc šāda veida seriālos idejiskais vēstījums ir mazsvarīgs, uzsvars liek likts uz to, lai šis seriāls spētu apiet cenzūras ierobežojumus pēc iespējas plašākā valstu skaitā. Var gadīties, ka šī seriāla tapšanā piedalījās arī kristīgo sektu biedri. Kāpēc LTV1 neretranslē seriālu «Amerikāņu Dievi»? No kristīgās baznīcas un kristīgajām sektām baidās? Acis blisina un baidās. :D
    https://www.starz.com/us/en/series/american-gods/season-1/31152 («Amerikāņu Dievi» 1. sezona)
    Otrkārt, mūsdienu Krievija ir pareizticīga valsts (kristīga valsts)! Pareizticība tagadējā Krievijas Federācijā ir valsts reliģija, kuru reklamē un popularizē pašreizējais Kremļa antidemokrātiskais režīms un aizsargā daudzie krimināllikumi, Krievijas policija un FSB. Pret pareizticīgo baznīcu baidās iebilst pat ateisti, jo būs jārēķinās ar kriminālvajāšanu. Savukārt, dažādu politeisko reliģiju sekotājus vajā Krievijas policija un FSB. Cietumsodi un represīvā psihiatrija nāk talkā, aizstāvot pareizticīgo baznīcu no jebkāda veida kritikas un/vai konkurences. Par pareizticīgajiem mēdijiem šoreiz es nerunāšu, jo ir lērums federālo mēdiju, kas slavina pareizticīgo baznīcu Krievijā.
    Treškārt, es kristietim (kristiešu sektantam) Muhamedam, rabīnam (jūdaistu sektantam) Jēzum un rabīnam Mozum neticu!!! Es neatzīsto šo cilvēku eksistenci. Šie manis pieminētie cilvēki ir tikai senebreju mitoloģijas personāži, nevis reālas personības. Un šo cilvēku (senebreju mitoloģijas personāžu) vārdā paustās idejas, domas un atziņas, manuprāt, ir neleģitīmas.
    Tev, protams, ir tiesības uz savu viedokli un vārda brīvību, jo tās ir Tavas cilvēktiesības, bet es Tavam viedoklim tik un tā nepiekrītu.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  9. Skolnieciņš saka:

    «Bet par Dievu vai Velnu – vajadzētu konsultēties ar valodniekiem – ja šos vārdus latvieši un lietuvieši izrunā atšķirīgi no citām tautām (God, Gott, Bog; Devil,Teofel, Djavol), tad šiem jēdzieniem ir sena vēsture, krietni senāka par iekarotāju atnesto.» Nepiekrītu! Pilnīgs bulšits!
    Dievu, Dieviņu (Боженька), Velns, Vells, Velna māte, Vella māte – ir kristīgās popkultūras tēli, kurus pie mums ievazāja varmācīgie krustneši un liekulīgie kristīgie misionāri. Šie kristīgās popkultūras tēli tāpat kā SantaKlauss (svētais Nikolajs) ir izvazāti un izreklamēti pa visu pasauli. Un Tu saki, ka Velna (Vella) pielūgšana, kas pēc būtības ir sātanisms, ir latviešu kultūras pamatdaļa? Tas ir pilnīgs bulšits! Ja Tu šos vārdus attiecībā uz ebrejiem, tad Tavi vārdi būti kaut cik pareizi. Bet Tu savus vārdus attiecini uz Baltu tautām! Latvieši ir latvieši, nevis ebreji! Senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms nav attiecināms uz latviešiem! Tu laikam esi sajaukusi valstis. Kam negadās….
    Atļaušos pieminēt, ka kristietība ir sātanisms, bet sātanisms ir kristietība, jo abas šīs cilvēku grupas kvēli tic Sātana eksistencei. Bez kristietības ekspansijas nebūtu arī sātanisma ekspansijas. Robeža starp sātanismu un kristietību ir visai nosacīta. Tuvināti var uzskatīti, ka robežas starp sātanismu un kristietību nav, tā ir viena un tā pati reliģija. Sātans ir kristiešu reklāmas projekta jājamzirdziņš, ar kuru kristīgā baznīca un kristīgā garīdzniecība iebaida gan nekristiešus (citu reliģiju piekritējus un ateistus), gan arī savus sekotājus (visa veida kristiešus). Ebreji (jūdaisti) pēc noklusējuma ir sātanisti, jo tieši jūdaisti izfantazēja Sātana tēlu. Musulmaņi arī ir sātanisti, jo viņi tic Sātana eksistencei, vienīgi musulmaņi Sātanu sauc par Šaitānu. Bībele ir Talmūda, Toras un citu jūdaisma pamatgrāmatu atvasinājums. Korāns ir Bībeles atvasinājums. Jūdaisms ir apmēram par 1000 -1500 gadiem senāks par kristietību. Kristietība ir par apmēram 600 gadiem senāka par islāmu. Kristietība ir jūdaisma sekta, islāms ir kristietības sekta. Politeiskās reliģijas ir krietni senākas par visām ābramiskajām reliģijām. Politeiskās reliģijas nav tik varmācīgas, naidpilnas un asiņainas kā ābramiskās reliģijas.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  10. Aelita saka:

    Jau rakstīju, ka Dieva vārdu, arī reliģiju kā ticību pārdabiskajam, viena vai vairāku dievu eksistencei, var arī nelietīgi izmantot, piemēram, izraisot karus vai nogalējot citus cilvēkus.
    Nezinu, vai mani var saukt par kristieti, ja neesmu kristīta nevienā konfesijā. Bet man ir sava pamatota ticība garu (spirits) eksistencei, un ticu arī Kristus eksistencei, no nekā jau nekas nerastos, teikām arī mēdz būt savs pamats.
    Pat ezotēriku var ļauni izmantot, Staļins esot ticējis reinkarnācijai un domājis, ka viņa nogalētie cilvēki atkal atdzims kā pilnvērtīgāki. Bet neņēma vērā to cilvēku ciešanas pirms nāves…

  11. Skolnieciņš saka:

    Kā var nepiederēt ne pie vienas kristīgās konfesijas, ja Tu tik kvēli aizstāvi kristīgo baznīcu un kristīgās sektas? Tu arī lieto kristīgās baznīcas terminoloģiju.
    «Bet man ir sava pamatota ticība garu (spirits) eksistencei» kāpēc Tu Dievus un Dievietes dēvē par gariem? Kāpēc Tu noniecini (nonivelē) Dievus un Dievietes? Ož pēc baznīcēna prātojumiem. Rabīnam Kristum es neticu. Vai rabīns Kristus eksistēja vai neeksistēja? Dievi vien zina, kas un kā ir patiesība. Bet lieta tāda, ka kristietība latviešiem tika varmācīgi uzspiesta. Kristietībai ir novērojama visai savdabīga un nepilnvērtīga pasaules koncepcija, kas pārsātināta ar naidu, bailēm, snobismu un lielebreju šovinismu. Kristietībai kā reliģijai ir ļoti asiņaina priekšvēsture, kas nav novērojama citām politeiskajām reliģijām nav novērota. Ja politeiskās reliģijas būtu tikpat despotiskas un kareivīgas kā ābramiskās reliģijas, tad ābramiskās reliģijas būtu iznīcinātas pašā to saknē. Un par senebreju mitoloģiju un ebreju monoteismu neviens mūsdienās nerunātu. Neviens cilvēks mūsdienās nezinātu, ka kaut kas tāds vispār ir bijis.
    Vārdus «Dievs», «Dievi», «Dieviete» «Dievietes» vienmēr raksta ar lielo sākumburtu jebkurā teikuma daļā. Politeisko reliģiju ir daudz, katrai politeiskajai reliģijai ir sava pasaules koncepcija (pasaules uztvere), savs Dievu un Dieviešu panteons, savi reliģiskie atribūti: tempļi, rituāli, lūgšanas, Dievu un Dieviešu atveidojumi tml. Diemžēl Baltu tautas ir garīgi kastrētas. Sveši kungi uzkundzējās uz Baltu tautu rēķina un uzspieda Baltu tautām savu šķībo, greizo pasaules uztveri. Haralds Biezais ir krustnešu ticības mantinieks. Citiem vārdiem, Haralds Biezais ir Kangars. Viņš marginalizēja, nomelnoja un sagrozīja Baltu tautu vēsturi ne tikai vietējo ļaužu prātos, bet arī ārzemēs.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *