Latvijas putinistu gaudas- čekistu aktivizēšanās ! (Uztraukums par J. Juraša darbību)

Krievijas agresija Ukrainā aktīvāk liek uzvesties visiem slēptajiem un pusslēptajiem 5. kolonnas darboņiem. Viens no visīstākiem VDK atbalstītiem un stutētiem darboņiem ir kāds Filips Rajevskis. LRTT viņš jau ir ticis apskatīts. Melis un faktu sagrozītājs: https://tautastribunals.eu/?p=26738  Tikko kā “DIENA” bija publicēts raksts:

Realitātes slēpšana ir kaitniecība- Par valdības komunikāciju, populismu kā godīguma pretstatu un sekām JKP nodevībai pret vēlētājiem Rolanda Pētersona saruna ar politologu Filipu Rajevski.
VDK stūrēts un atmaksāts 5. kolonnas darbonis, tautas un valsts nodevējs FILIPS RAJEVSKIS

Izlasiet paši šo Rajevska un Pētersona murgu. Viss garais penteris ir tikai tamdēļ, lai diskreditētu JKP ! Tiek izsmiets Juris Jurašs. Jurašs, lūk, aizbraucis uz Ukrainu lai celtu partijas reitingu. Par tik pretīgiem un zemiskiem vārdiem, šim smirdošajam čekista Savicka izsūtāmajam vajadzētu mēli izraut, jo dziļākajā būtībā tās taču bija gaudas, ka Jurašs cīnās pret putinistiem.

Un paskat tikai, kādā stilā šis zemiskais receklis izsakās par to, kurš brauc cīnīties pret čekista Putina slepkavu ordām: “Es domāju, ka brauciens uz Ukrainu bija paša Juraša priekšvēlēšanu kampaņas gājiens, tiešām mēģinājums kaut kā sērfot, lai atšķirtos no citiem.”  

Šis Rajevskis saka: “Es domāju…” Vai tad viņš, šis jefiņš Rajevskis,  savu čekista VIEDOKLI necenšas uzspiest visai tautai ?

“ES DOMĀJU”, izsaucas Rajevskis !!!

Vai patiešām, latviet, TU uzķersies uz šī padibenes “plikā āķa” ?

Slava Ukrainai un visu cieņu un godu Jurim Jurašam !

16.03.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Ingrīda saka:

    Neko darīt,kad ,,cilvēkam,,pietrūkst prātiņa,lai pievaldītu mēli.Māriņa apdalījusi.
    Izklausās ,ka vīrelis ir tikpat kā pret ukraiņiem. Izsmējīgi izsakās par cilvēkiem,kas dodas palīgā.
    Domāšana nav izsūtāmiem zēniem nepieciešamā īpašība.

  2. nejauki saka:

    Jurašs nemaz tā nepopularizēja savu braucienu uz Ukrainu, sākumā atteica interviju Ltv. Tikai vakar tv Panorāma parādīja, ka viņš dien ārzemju bataljonā.
    Visi tie muldētāji, sevišķi no tv24 vārdos tagad tēlo baigos Ukrainas aizstāvjus, bet, kad kāds reāli aizbrauc cīnīties, tad aiz skaudības cenšas vēl nomelnot. Būtu labāk pastāstijuši par saviem sakariem ar dažādiem aizdomīgiem oligarhiem.
    Kaut kā jēdzīgāk ir paskatīties ukraiņu ziņas youtube, nevis lasīt pašmāju sacerējumus…

  3. ES saka:

    Visa sazagtā nauda tiks reiz atgriezta LATVIEŠU tautai. Vai es pareizi citēju Finksa pareģojumu? Mūsu sabiedrotie- Amerikas Savienotās valstis ir nodibinājušas darba grupu, kura izmeklē pietuvināto krievu oligarhu un kremlim tuvu aktīvu bloķēšanu ar konfiskāciju. Kā jau iepriekš zināms, Latvijā ir aizliegti jebkādi darījumi ar krievijas oligarhu piederošiem īpašumiem- rezidencēm un pilīm. Nākamais stāv rindā čekas virsnieks Savickis ar piederošām daļām Latvijas Gāzē, tostarp pietuvinātām personām, kā Rotenbergs, kurām ir noteikti EK sankciju ierobežojumi. Tas skars arī sporta nozari, kurā iepludināta netīrā nauda darījumos, kā tas pašlaik redzams būvniecības nozarē, kur aizbildinājums, asiņainās naudas krāna aizgriešanai, ir darbaspēka iztrūkums un neskaidrības ar materiālo bāzi un izejvielu piegādi. Tas tikai pierāda, KAS ir šie galvenie Latvijas investori un kā labā viņi strādā, slēpjoties aiz ofšoru un Kipras kompānijām.

  4. Māris M. saka:

    Nevaru uzreiz atrast internetā, bet šitas tirliņš nav vienīgais kas paniko par Juraša atrašanos Ukrainā. Laikam jau mūsu komunisteļiem un čekisteļiem ir labāk zināmi iemesli, kāpēc viņš uz turieni aizbrauca. Katrā ziņā ne jau PR taisīt, kā viņi to pasniedz. Tad nebūtu tāda panika.

  5. tendence saka:

    Žurkas jau bēg no kara kuģa. Savisko sievas viesnīca uzņēmusi ap 150 Ukrainas kara bēgļu, turklāt hokeja klubs Dinamo izstājies no KHL.Dinamo ģenerālsponsors bija Krievijas Gazprom Export. Tā ziņo žurnāls Kas jauns.

  6. Ukris saka:

    Juraš ir starpnieks ieroču tirdzniecībā, ko jūs te ēadt vai pīpējat. krūmos dirsēji.
    .
    .
    .
    Tādam krievu izkārnījumu rijējam kā tu, ir vieta aiz restēm ! Un drīz arī tas notiks. Visi, kuri atvērs savas smirdošās okupantu rīkles pret ukraiņiem un ASV, tiks fiziski iznīcināti… Slava Ukrainai un visu cieņu Jurašam !

  7. uldis saka:

    Čerēsim, ka ukraiņi to atmaskos un atbrīvos no tā latviešu valsti.
    .
    .
    .
    Admins
    Latvijas Valsts drīz tiks atbrīvota no tādiem putinoīdiskajiem hemoroīdiem kā tu.
    Slava Ukrainai un veksme Jurašam !

  8. ES saka:

    Slava Ukrainai!
    Īstenais LATVIETI, ja tu tāds esi, atsakies no krievijas gāzes tūlīt un momentā! Pārstāj barot asiņainos kremļa izdzimteņus ar Latvijas Gāzi priekšgalā. Katrs tavs nodedzinātais kubikmetrs izdzēš tūkstošiem Ukrainas civiliedzīvotāju. Neesi masveida slepkava. Pat Hrušovkas un planetārās 119 un 602 sērijas nami, kuriem gāzes piegāde no krievijas, ir jāatsakās, jo modernās indukcijas plītis uz kurām vāra ēst patērē mazāk līdzekļu, tiem asiņainiem lopiem, kuri baro krievijas armiju ar gāzes plītīm. Kaut pie savas nabadzības ņem pārvietojamu vienriņķa plītiņu, kura maksā 40,- eiro. Kaut vai elektrisko. Apkurei jau sen ir alternatīva- gan briketēm, gan granulām, gan šķeldai. Centralizēto apkuri, kura balstās uz krievijas gāzi un naftu ir jālikvidē. Eiropas Komisija to izvirza līdz 2023.gadam Es ēst vāru uz malkas. Pārstāj slaktēt, izvarot un samalt Ukrainas iedzīvotājus!
    Varoņiem lai slava!

  9. Māris M. saka:

    Pelna ar karu, saņemot naudu no Latvijas valsts.

    Kā šonedēļ vēsta žurnāls “Kas Jauns”, uzņēmēja un sporta funkcionāra Jura Savicka sievai Jūlijai Savickai piederošā četru zvaigžņu viesnīca Pārdaugavā – “Islande Hotel” – devusi mājvietu vairāk nekā 150 ukraiņiem, kas bailēs par savu dzīvību bija spiesti bēgt no dzimtenes, kur notiek karadarbība.
    https://jauns.lv/raksts/izklaide/493127-jura-savicka-gimenes-viesnica-dod-patverumu-ukrainu-begliem

    “Jūs vispār esat normāls?” Savickis sadusmojas par Krievijas salīdzināšanu ar noziedziniekuhttps://www.youtube.com/watch?v=8BDGaK4cZwc

    Arī Jūlija Krūmiņa Jūrmalas daudzdzīvokļu māju kvartāls Turaidas pilns ar bēgļiem.

    Zinot, kas ir šie putni, rodas jautājums – Vai valsts nauda, gadījumā, neaiziet kara sponsorēšanai?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *