Lasītājs. To sacīja Saeimas deputāts R. Milbergs

Kādreizējā Saeimas deputāta Roberta Milberga atmiņas.

Valdībai bija arī tādi padomdevēji, kā Aivars Borovkovs, kurš savos “Priekšlikumos situācijas normalizēšanai Latvijā” raksta: “Ar steigu būtu laižami mājās laucinieki un republikas pilsētu iedzīvotāji. Nepieciešams uzsākt pastāvīgus kontaktus ar LPSR VDK, [..] cik daudz un kādā veidā VDK spēj palīdzēt republikas valdībai. Saprotams, ka daudzos punktos var būt ļoti atšķirīgi viedokļi, taču šobrīd ir svarīgi, lai arī viņi būtu līdzatbildīgi par situāciju republikā.”

Vēlāk šis cilvēks kļuva par Latvijas valdības pilnvaroto LPSR VDK likvidācijas procesā, kā rezultātā jaunās varas elite ieguva lielisku politiskās varas regulācijas instrumentu – “čekas maisus”. Tieši Borovkovs ar savu parakstu kopā ar Edmundu Johansonu apstiprināja VDK 1990. gada finanšu un materiālu revīzijas dokumentu iznīcināšanu, tā padarot neiespējamu jebkad saukt pie atbildības janvāra slepkavas Latvijā.

Borovkova un Johansona darbības bija klajš LR likuma “Par valsts arhīviem” pārkāpums. Vēlāk, atbildot uz 5. Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas jautājumu, kāpēc prokuratūra, kas izmeklēja OMON noziegumus Latvijā, nav tiesiski novērtējusi šo apstākli, kas praktiski padarīja neiespējamu atklāt jebkādu OMON un VDK noziegumu, prokurore Rita Aksenoka neko nespēja atbildēt. Viņa uzskatīja, ka izmeklēšanas komisija traucē un pat padara neiespējamu prokuratūras darbu ar saviem pieprasījumiem sniegt informāciju par šiem notikumiem.

Izdibināt patiesību nozīmē traucēt prokuratūras darbu ?

Taču tieši tā tika vērtēts gandrīz katras nākamās parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbs Latvijā, tiklīdz tas piekļuva pietiekoši tuvu patiesībai.

LRTT

Latvijas žīd- čekistu darbība pret latviešu tautu ir prātam neaptverama. Karikatūrisko čekas kropli Borovkovu atminos ar neiedomājamu riebumu no tās reizes, kad viņš ar savu čekas žīdu bandu mani arestēja. Par viņu rakstīja arī vēsturnieks Indulis Ronis. Viņi nedrīkst Tiesiskumam piekāpties ne par milimetru, jo tad sagrūs ne tikai Latvijas sātaniskā sistēma, bet visas pasaules “Izraēlas monstrs” ! Aiz šiem reptiloīdiskajiem “borovkoviem” stāv Izraēla un tāpēc viņi vēl jūtas tik droši.

Vai ievērojāt, kad uzradās NĀCIJAS TĒVS, tā nekavējoties tika atjaunots tiesas proces pret latviešu patriotu HERBETU CUKURU, kaut gan Latvijas prokuratūra, jebkādu pierādījumu trūkumu dēļ, to bija izbeigusi !

Šodien ir žīd- sātanistu valdīšanas kulminācijas laiks: Ir teikts: “Un pēdējā laikā viņiem tiks dota liela vara !”

19.02.20

4. maija bandas noklsētās ziņas

You may also like...

6 komentāru

  1. zināšanai saka:

    2006.gada 18.jūlijā stājās spēkā tiesas spriedums par to, ka Roberts Milbergs nav un nav bijis “čekas aģents”. Pēc divpadsmit gadu ilgas tiesāšanās.

    Lasiet: https://grupaa.wordpress.com/parbaudamas-personas-roberta-milberga-29-06-2006-tiesu-runa-parbaudes-lieta-nr-k170116051/

    Pārbaudāmās personas Roberta Milberga 29.06.2006 tiesu runa pārbaudes lietā Nr.K17011605/1
    Biedrības “Grupa A” valdes priekšsēdētājs, kādreizējais LTF valdes loceklis un viens no barikāžu organizētājiem, LR 5.Saeimas deputāts, LR 5.Saeimas Parlamentārās izmeklēšanas komisijas, lai noskaidrotu valsts budžeta izlietojumu, ārvalstu kredītu un humānās palīdzības izmantošanu, valsts īpašumu pārvaldīšanu un privatizācijas gaitu, okupācijas armijas, PSKP un VDK īpašumu pārņemšanu, valsts augstāko amatpersonu rīcību priekšsēdētājs no 14.07.1993.līdz 06.11.1995, Roberts Milbergs publisko savu 2006.gada 29.jūnijā Jūrmalas tiesā nolasīto un lietā iesniegto runu pēdējā vārdā.

    To variet lejuplādēt, lasīt un pavairot, spiežot te:

    Roberts_tiesuruna_sad_29062006

    Līdz šai dienai NEVIENS no TB/LNNK nav atvainojies 5.Saeimas deputātam Robertam Milbergam, kurš 12 gadus tiesājās viens ar savu advokāti Astrīdu Lenci un ģimeni pret okupācijas varas safabricējumiem, uz kuriem balstījās atjaunotās Latvijas Republikas prokuratūra un kuri bija tik pateicīgi, lai viņu izslēgtu no politiskās dzīves.

    2006.gada 18.jūlijā stājās spēkā tiesas spriedums par to, ka Roberts Milbergs nav un nav bijis “čekas aģents”. Pēc divpadsmit gadu ilgas tiesāšanās. Unikāla šī lieta bija ne tikai ar lieciniekiem čekistiem, kuri nespēja apgalvot, ka VDK ir pārtraucis savu darbu mūsdienās, bet arī ar ģenerālprokuratūras prokurora K.Sūnas(lai vieglas viņam smiltis!) dokumentu – lūgumu tiesai apturēt tiesvedību, kamēr Saeimā netiks grozīts speciālais likums.

    Ņemot vērā visu augstākminēto, biedrības “Grupa A” valdes priekšsēdētājs uzskata, ka nekavējoties ir publiskojama visa okupācijas varas Latvijā atstātā informācija arhīvos, jo bez tās publiskošanas nav iespējams saukt pie atbildības tos, kuri, kalpojot okupācijas varai, pastrādājuši noziegumus pret cilvēci. Slēpta informācija kalpo okupācijas varas turpinātai pastāvēšanai un tā nevar kalpot par pamatu demokrātiskas valsts pilsoņu vajāšanai.

    18.12.2013,

    biedrības “Grupa A” valdes priekšsēdētājs

    Roberts Milbergs

  2. uzskaite saka:

    Ir teikts: „Un pēdējā laikā viņiem tiks dota liela vara !“

    Anatolijs Gorbunovs
    Ivars Godmanis
    Aivars Lembergs
    Andris Šķēla
    Andris Bērziņš
    Māris Gailis
    Valdis Birkavs
    Juris Bojārs
    Aivars Borovkovs
    Juris Savickis
    Guntis Indriksons
    Aldis Plaudis
    Baiba Plaude
    Linards Muciņš
    Aivars Garda
    Juris Lapinskis

    Uzskaiti var turpināt.

  3. muļķi saka:

    No muļķiem sagaidiet vislielāko ļaunumu……
    Ja vēlies samaitāt cilvēku – sāc viņu pāraudzināt.Oskars Vailds.
    Pirmā stulbuma pazīme esot- absalūta kauna neesamība ……

  4. AGedroics saka:

    Vai Milbergs nebija čekas aģents arī?

  5. Pārmaiņas saka:

    Sazagto legalizēt un nosargāt vairs var tikai ar spēku. Saprotams, ka tā pat vien, okupantus šeit neatstāja, kurš tad vajadzīgajā brīdī tankus bučos un ikdienas nelietīgajos lēmumos savas balsis piemetīs. Pārējā laikā taču opozīcijai jātēlo gudrie un gādīgie Latvijas saimnieki, pretstatā nožēlojamai “pozīcijai” plukatu un nodevēju baram.
    https://youtu.be/nSLJ2K92Evw
    Zinu tikai vienu, nekas nav mūžīgs un izturēsim arī pēdējo atsijāšanu, graudus no pelavām.

  6. Armands saka:

    Nu i zināms, ka jiem liela vara un būs vēl lielāka, bet izlīst ārā sveikiem kādas variācijas? Tas caurums caur kuru iziet gaismas valstībā ir tikai kapa bedre?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *