A. Pabriks pret Lietuvu, Igauniju un pat pret LR Saeimu(Tribunālu nodevējam Pabrikam) !

Jūda- Kremļa provokators !

Latviju nicinošs VIDEO virsraksts: BALTIJA NAŠA ! Deģenerāta Pabrika “panākums” !

4. maija kliķes glumeklis, Latvijas valsts izlaupītājs- miljonārs A. Pabriks neatbalstīja Igaunijas un Lietuvas nostāju par Ukrainas gaisa telpas slēgšanu. Neaizmirsīsim, ka Pabriks bija viens no galvenajiem Latvijas nacionālās Zemessardzes likvidētājiem un šodienas LR armijas pārkrievotājiem. Artis Pabriks ir viens no galvenajiem apsūdzības uzturētājiem pret aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu. Arta Pabrika vieta ir kopā ar Putinu uz Hāgas Tribunāla apsūdzības SOLA ! Pabriks ir 5. kolonnas pārstāvis ne tikai Latvijā, bet ES un NATO !

Kā redzam, tad ne tikai pret Igauniju un Lietuvu, bet arī pret LR Saeimu:

https://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabiedriba/latvija/saeima-pazinojuma-aicina-ano-dalibvalstis-nekavejoties-rikoties-lai-izveidotu-lidojumu-aizlieguma-zo/

18.03.22

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Grantin Par Tautas iznīcināšanu caur potēšanu , Tevi pakārs!

  2. Pilsonis saka:

    Anonīms 2022. gada 18. marts 15.37
    Grantin Par Tautas iznīcināšanu caur potēšanu , Tevi pakārs!
    ==========
    Nezinu, vai čekas maitas tiks līdz Grantiņam, jo drīz būs pašiem savu ādu jāglābj, bet tevi Anonīomais smerdeli noteikti pakārs un tikko tavs putins tiks likvidēts, būs tava rinda jūda!

  3. +++ saka:

    Varbūt konfiscēt visu laupījumu no čekistiem Alda Plauža, Gunta Indriksone, Aivara Borovkova, Ivara Godmaņa, Jūrā Savicka, Andra Šķēles, Aivara Lemberga! Viņi visi ir miljonāri un miljardieri. Un tiešām nodot varu tautai, kā teikts likumā. Visa vara pieder tautai. Un visi ierēdņi ir tautas kalpi… Tas būs godīgi.

  4. JZ saka:

    Nezinu, vai tikai man vienam izskatās, ka Latvijā vairāki politiķi un žurnālisti vārdos it kā atbalstīdami Ukrainu, patiesībā turpina savu ierasto sabotāžu. Pabriks nav vienīgais. 19.marta LTV Panorāmā bija viltus ziņa: Ukraina nepieņemšot Krievijas prasību, lai Ukraina nestātos NATO. Tomēr jau 14.-15.martā vis brīvās pasaules prese – The Guardian, the Washington Post, utt., ziņoja, ka Ukrainas prezidents mainījis nostāju un vairs neprasa Ukrainas uzņemšanu NATO (ASV izteicās pret to pat vēl pirms kara.) Kā Latvijas mēdiji un žurnālisti var apkarot viltus ziņas, ja paši tādas ražo? Zūd ticība, ka šie dubultaģenti gribētu vērsties pret Krieviju. Drīzāk izskatās, ka viņi vēlas apklusināt latviešu tautau, jo labi saprot, ko pret tautu ir pastrādājuši. Pie lielāko Latvijas preses izdevumu rakstiem internetā ir liegta komentēšana, jo tur daudzi rakstīja, ka Ukrainas kara aizsegā 4.maija režīms turpina ‘piegriezt skrūves’ tautai. Vārdos it kā lamādami Krieviju, viņi gribētu radīt Ziemļkorejai līdzīgu sistēmu Latvijā. Turklāt Krieviju vajadzētu lamāt ar sajēgu – kuru līgumu kurus punktus tā pārkāpj, kādu ieroču lietošana pret kādiem mērķiem nav pieļaujama utt. Latvijas valdība un mēdiji turpretim līdzīgi kā Ukraina pirms kara domā – lamādami Krieviju, bet nerūpēdamies par aizsardzību, būsim pierādījuši uzticību saviem rietumu kungiem, un tie tad nāks un novērsīs katastrofu. Ukrainā nenāca! Vai LV vadoņi patiesībā grib Ukrainai līdzīgu katastrofu arī LV, lai tad veikli nosvstu pie sava sazagtā uz ofšoriem?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *